fatih kısaparmak balon baskılı balon komik bir iddia daha :) - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : komik bir iddia daha :)

oturanboğa
04-02-2008, 17:17
Daum G.Saray'a mı geliyor?
02 Nisan 2008 Çarşamba 15:00
Kölner Express gazetesi Christoph Daum'a Türkiye'den iki ciddi teklifin yapıldığını ileri sürdü...
Fenerbahçe-Chelsea maçının yorumu için eşi Angelica ile birlikte Türkiye'de bulunan FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum'a (54) Türk Milli Takımı veya Galatasaray'ın başına geçmesi için iki teklifin yapıldığı ileri sürüldü.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Kölner Express haberi "Türkler Daum' elde etmek için mücadele ediyor" başlığı altında duyurdu. Gazete, "Milli Takım teknik direktörü veya Galatasaray'da Feldkamp'ın halefimi olacak?" ifadesini kullandı.

Haberde, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Hasan Doğan'ın Daum ile görüştüğünü ve şu anda 2010 yılına kadar anlaşması bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in geri çekilmesi halinde Daum'un ilk akla gelecek isim olduğunu söylediği yönünde istihbarat aldıklarına değinildi.

Öte yandan Türk medyasında sağlık problemleri nedeniyle Galatasaray'da sezon sonu görevini bırakacağını açıklayan Karl-Heiz Feldkamp'ın yerine Falko Götz ve Klaus Toppmöller gibi isimlerin geçtiği, ancak burada da Daum'un yine ilk seçenek olarak önde geldiği ifade edildi.

Konu hakkında yorum bile yapmayan ünlü Alman teknik hoca ise, şu anda sadece Alman ikinci liginde oynayan 1. FC Köln'ün birinci lige çıkmasını düşündüğünü, bu yüzden önümüzdeki haftaların kendisi için Avrupa Şampiyonası gibi sert geçeceğini söyledi.

Yazıda ayrıca Türkiye'de teknik direktörlük yaptığı dönemlerde 1995 yılında Beşiktaş, 2004 ve 2005 yıllarında da Fenerbahçe'de alınan başarı ve şampiyonluklarla önemli imzalar atan Christoph Daum'un Türkler ile arasındaki sevgisi yüzünden yaz aylarına doğru bu konuda sıcak gelişmelerin yaşanabileceğine dikkat çekildi.

daum mu yaaa?hiç güleceğim yoktu

Eşref
04-02-2008, 17:19
Daum olmaz. Sizin için daha çok genç.

oturanboğa
04-02-2008, 17:22
Daum olmaz. Sizin için daha çok genç.

;D ;D

Hüdaverdi
04-02-2008, 17:39
daum olmaz asla,Fatih Terim veya Lucescu diyorum başka bir şey demiyorum.

oturanboğa
04-02-2008, 17:41
fatih terim de olmaz..ama lucescuya borcumuz var..ahını aldık adamın..o tekrar takımın başına gelmeden biz büyük bi başarı kazanamayız

Eşref
04-02-2008, 17:47
fatih terim de olmaz..ama lucescuya borcumuz var..ahını aldık adamın..o tekrar takımın başına gelmeden biz büyük bi başarı kazanamayız

Bizde aldık o adamın ahını yaw. 2 sene siz kullanın 2 sene biz. Ama mutlaka Lucescu gelsin!

oturanboğa
04-02-2008, 17:52

Bizde aldık o adamın ahını yaw. 2 sene siz kullanın 2 sene biz. Ama mutlaka Lucescu gelsin!

tamam olur ama önce biz...siz sonra alırsınız...hakkat ya adam bizi şampiyon yaptı ve kovuldu,sonra beşiktaşı şampiyon yaptı ve yine kovuldu....vayy beee...hay bizim misafirperverliğimize şaşayım ben

Beritan
04-04-2008, 13:41
Lucescu demeyin ya >:(

Eşref
04-04-2008, 14:07
Lucescu demeyin ya >:(

Niye ki? Melek gibi adam. (Kanadı eksik sadece) Ben kötü bir yanını görmedim.

Beritan
04-04-2008, 14:08
lucescu deni,lince tüylerim tiken tiken oluyo :(
ben olucamya teknikdirektör başkasını niye olsun :D

Eşref
04-04-2008, 14:16
lucescu deni,lince tüylerim tiken tiken oluyo :(
ben olucamya teknikdirektör başkasını niye olsun :D

Özür dilerim. Sana teknik direktörlüğü değil de başkanlığı yakıştırdığımız için unuttuk. :D

Beritan
04-04-2008, 14:19
tamam affettim görev beni bekliyo :D

oturanboğa
04-04-2008, 14:23
bi dakka ya başkan benim noluyo seleme...tamam bak lucescuyu alcaz sonra kullanıp kullanıp beşiktaşa bağışlıcaz ya,,ondan sonra söz seni getirecem takımın başına

Eşref
04-04-2008, 14:26
Ne bu ya? >:( Batan geminin malları mı bu? Oturanboğa, otur oturduğun yerde! Senin yerin en fazla tribün olur. :D

Beritan
04-04-2008, 14:27
bi dakka ya başkan benim noluyo seleme...tamam bak lucescuyu alcaz sonra kullanıp kullanıp beşiktaşa bağışlıcaz ya,,ondan sonra söz seni getirecem takımın başına

lütfen sen önce dişini düzel takımı nasıl düzeltecen :D
beni taraftar seçti yani ben HALKIN SESİYİM 8)

oturanboğa
04-04-2008, 14:37
sen önce tipini düzelt ;D bak takımın başına getirecem diyom...çok para verecem diyom..nolur adnan polatı tahtından ben edeyim...o şeref bana ait olsun

oturanboğa
04-04-2008, 14:38
Ne bu ya? >:( Batan geminin malları mı bu? Oturanboğa, otur oturduğun yerde! Senin yerin en fazla tribün olur. :D

başkan olunca her maça gelecem doğru benim yerim şeref tribünü ;D

Eşref
04-04-2008, 14:40

başkan olunca her maça gelecem doğru benim yerim şeref tribünü ;D

:D Neyse canım. Beni ilgilendirmez. Beşiktaşlıyım zaten. Bizim koltuğa göz dikmede. :D

oturanboğa
04-04-2008, 14:43
he yav sanane bizim başkanlık yarışımızdan...ama bi tavsiye vereyim,,,sen de yıldırım demirörenin tahtına göz dik bence,,,o adnan polattan da kötü :)

Eşref
04-04-2008, 14:51
Vallahi doğru söylüyorsun. Şimdiden ben teknik direktörlüğe adayım. Eğer Demirören Del Bosque gibi teknik direktör getirirse, yıl sonunda taraftar mendil açar.

oturanboğa
04-04-2008, 15:41
Vallahi doğru söylüyorsun. Şimdiden ben teknik direktörlüğe adayım. Eğer Demirören Del Bosque gibi teknik direktör getirirse, yıl sonunda taraftar mendil açar.

onun için diyorum zaten,,hoca değil başkan olmak lazım...takımları hocalar idare etmiyo ki...onlar da yazık başkanın dediğini yapıyo..ya da dandik bi hoca getiriyo yönetim ondan sonra takımın ruhuna fatiha...ben başkan olcam seleme de hoca ondan sonra şampiyonlar ligi şampiyonu olcaz inş..

Beritan
04-04-2008, 15:47
arkadaşlar sohbet yerinde etseniz sohbeti...konu dağılmasın ::)