fatih kısaparmak balon baskılı balon --- KÖSTEBEK (THE DEPARTED) --- 2007Oscar ödüllü En iyi Film... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : --- KÖSTEBEK (THE DEPARTED) --- 2007Oscar ödüllü En iyi Film...

faruk_09
02-29-2008, 00:08
http://images.hepsiburada.com/assets/Film/500/dvdwar830vcd.jpg

Oyuncular : Leonardo DiCaprio , Matt Damon , Jack Nicholson , Mark Wahlberg , Martin Sheen , Ray Winstone , Vera Farmiga , Alec Baldwin

Yönetmen : Martin Scorsese

“EFSANEVİ YÖNETMEN MARTIN SCORSESE’DEN YENİ BİR AMERİKAN SUÇ KLASİĞİ.”

Çaylak polis Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) Güney Boston’da büyümüştür. Bu da onu İrlandalı mafya lideri Frank Costello (Jack Nicholson) tarafından yürütülen suç organizasyonunun içerisine köstebek olarak sızması için kusursuz bir aday yapar. Onun görevi Costello’nun güvenini kazanmak ve kendi üstlerine de (Mark Wahlberg ve Martin Sheen) Costello’nun yakalanmasında yardım etmektir. Bu arada eyalet polis memuru Colin Sullivan herkesin güvenini kazanmıştır. Hiç kimse onun Costello’nun köstebeği olduğundan şüphelenmemektedir.
Eleştirmenlerin beğenisini toplayan Köstebek'in merkezinde, gizli hayatlar yaşayan kanun kaçaklarının birbiriyle çatışmaları yeralıyor. Martin Scorsese bu yoğun suç ve onun yaratığı sonuçları konu alan hikayede her yaşa hitap edecek bir kadroyu yönetiyor. Bu yakıcı ve gözlerinizi alamayacağınız bir yapım: Tıpkı elinde tabancası olan bir suçlu ya da polisin gözlerinin içine bakmanız gibi.

79.Oscar Ödüller
En İyi Film
En İyi Yönetmen
En iyi sinemaya uyarlanan senaryo
En iyi kurgu ödülleri

faruk_09
03-22-2008, 19:44
Şiddetle Tavsiye olunur, Seneryo ve Oyuncular müthiş uyumlu zaten 2007 Oscar ı alan film...

murat kurt
03-22-2008, 20:00
köstebek müthiş bir flim herkes izlesin..

faruk_09
03-22-2008, 23:05
köstebek müthiş bir flim herkes izlesin..

Hala o asansörden iniş sahnesine inanamıyorum ya... +1 benden

Hüdaverdi
03-23-2008, 02:52
İzlediğim ama unuttuğum bir film,yakında alıp arşivime ekleyebilirim.
+1

sadeceali
03-23-2008, 04:20
köstebek bir click iki... bunları listeme aldım... :D

faruk_09
03-26-2008, 23:54
Filmin sonu çok hazin ... Kime ne faydası oldu tartışılır...

Hüdaverdi
03-26-2008, 23:58
Hatırladım :D
bir adamla çatıda buluşuyordu Leonardo DiCaprio,sonra adamı çatıdan atıyorlardı ve Leonardo DiCaprio nun önüne düşüyordu,yanlış hatırlamıyorum di mi ?
sonlarına doğru aynı mekanda irbirini vuruyorlardı :D
Leonardo DiCaprio asansörde mi vuruluyordu ne :-\
başka filmle karıştırmıyorum umarım.

faruk_09
03-27-2008, 00:06
Hatırladım :D
bir adamla çatıda buluşuyordu Leonardo DiCaprio,sonra adamı çatıdan atıyorlardı ve Leonardo DiCaprio nun önüne düşüyordu,yanlış hatırlamıyorum di mi ?
sonlarına doğru aynı mekanda irbirini vuruyorlardı :D
Leonardo DiCaprio asansörde mi vuruluyordu ne :-\
başka filmle karıştırmıyorum umarım.

yok yok çok iyi hafızan var tebrikler...
ya benim merak ettiğim oynayan kız a ne olmuştu... o da mı ölmüştü.....

Hüdaverdi
03-27-2008, 00:08
kadını hatırladım,kocası duştayken CD gelmişti dinlemişti ve köstebek olduğunu anlamıştı :)
sonra ne oldu bende hatırlayamadım :-\
Onca kişi öldü sağ kalmıştır o :D

faruk_09
03-27-2008, 00:09
kadını hatırladım,kocası duştayken CD gelmişti dinlemişti ve köstebek olduğunu anlamıştı :)
sonra ne oldu bende hatırlayamadım :-\
Onca kişi öldü sağ kalmıştır o :D

iyide dostum bütün erkekler öldü o kız napıyo yaşıyorsa yalnız yalnız.. inşallah ölmüştür acıdım kıza yalnızlık çekmesin...