fatih kısaparmak balon baskılı balon Kürekte Şampiyon Galatasaray - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kürekte Şampiyon Galatasaray


hipermuhafazakar
06-15-2010, 14:49
http://www.galatasaray.org/images/haberler/26/B_7127_B7988.jpg
http://www.galatasaray.org/i/spacer.gif

Galatasaray Türkiye Şampiyonu!

Galatasaray Kürek Takımı, Sakarya'nın Kırkpınar semtindeki Sapanca Gölü'nde düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşarak şampiyon oldu. Türkiye Kupası'nın ardından sezonun bu en önemli kupasını da kazanan Galatasaray, böylece kürekte bir ay içerisinde çifte mutluluk yaşamış oldu. Büyük A Erkekler kategorisinin yanı sıra, Hafif Kilo Büyük A Erkekler klasmanında da en üst sırayı alan takımımız, şampiyonluk kupasını Başkan Adnan Polat'ın elinden aldı. Sporcularımız, daha sonra coşkulu tezahüratlar ve sevinç gösterileriyle şampiyonluklarını doya doya kutladılar.
Yarışları yerinde izleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, yarış arasında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı. Kürek sporu hakkında fikirleri sorulan Polat, son olimpiyatlarda Türkiye'nin başarılı olamamasını büyük kulüplerin bu spora yeterince eğilmemesine bağladı ve sözlerine şu şekilde devam etti: "İyi neticeler almak için tesis lazım, ekipman lazım, genç sporcu yetiştirmek lazım. Elbette bir süreç lazım. Türkiye'de malum, insanlarda her şey var da sabır yok. Hemen başarı olsun istiyorlar. Bizim şu anda kendi amatör sporlarımızla ilgili yapmış olduğumuz bir program var. Tesis yatırım programı, makine ekipman programı ve genç sporcuları yetiştirme programı. Bu biraz zaman alacak. Ama biz alınan günlük neticelere çok bakmaksızın o yatırımımızı ve programımızı sürdüreceğiz. Belirli bir süreçte de netice alacağımızı düşünüyorum."
Başkan Polat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile gerçekleştirdikleri sohbete konu olan Haliç Projesi hakkında ise şöyle konuştu: "Biliyorsunuz İngiltere'de Oxford ve Cambridge Üniversitelerinin her sene Londra'nın Thames Nehri üzerinde yarışmaları var. Bu yarışlar yılda bir kere yapılıyor ve çok ilgi çekiyor. Biz de İstanbul Haliç'te her yıl böyle bir yarış yapmak istiyoruz. Sekiz Tek'te Galatasaray ve Fenerbahçe sporcuları yarıştırılıp kürek sporunu biraz kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Bana göre hoş bir şey olacak. Eylül ayında herhâlde bunu gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum, öyle bir karar aldık."
Galatasaray Kürek Takımı'nın şampiyonluk videoları ve Başkan Adnan Polat'ın şampiyonluk açıklamaları Galatasaray.com (http://www.galatasaray.com/)'da.

hipermuhafazakar
06-16-2010, 13:35
Biz boşa kürek çekmeyiz kardeşim :)

AMCA
06-16-2010, 14:58
Helal olsun sporun her dalında kendimizi gösteriyoruz...

İntifada
06-16-2010, 15:00
Helal olsun sporun her dalında kendimizi gösteriyoruz...

bu sezon kaç branşta şampiyon oldunuz öğrenebilirmiyim?

hipermuhafazakar
06-16-2010, 17:00
Bu sezon amatör branşlarda bir kaç şampiyonuluğu ve kupaası var Galatasaray'ın..

http://www.galatasaray.org/amator/atletizm/haber/6880.php

http://www.galatasaray.org/susporlari/sutopu/haber/7130.php

http://www.galatasaray.org/susporlari/yuzme/haber/7076.php

http://www.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/6932.php

http://www.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/6953.php

http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/6575.php

Bundan öncede UEFA Kupası ve Avrupa Süper Kupa finalini kazanmışlığı var. Bayan Basketbol takımının 2009'da Avrupa Şampiyonluğu, tekerlekli sandalye basketbol takımımızında dünya çapında geleneksel şampiyonlukları vardı ;)

Özgür Çağrı
06-17-2010, 00:03
Bakıyorum hiç kaçırmıyorsun abi :) tebrikler :)

hipermuhafazakar
06-18-2010, 23:05
doğrusu benim bunların çoğundan haberim yoktu...akıncı sorunca bende bir bakayım dedim ordan gördüm koydum buraya :)