Orijinalini görmek için tıklayınız : kürtçe ak parti marş ve şarkıları(arıyorum)
ilkertürkmen
03-08-2009, 05:07
arkadaşlar ben giresunluyum hanımım bitlisli bizler türk ve kürt birleşmişiz biz tek bir milletiz hz ibrahimin milletindeniz elhamdulillah müslümanız bizleri bölemezler (innemel mumine ihvetun) müminler kardeştir kardeşlerim türkce ve arapça ak parti ve başbakanımıza şarkılar veriyorsunuz birde kürtçe marş ve şarkılar sunulursa güzel olur???
Sezgin6556
03-08-2009, 11:45
Evet Kardeşim Kürtçe Olursa Bende Alırım
ultrAstribun
03-08-2009, 13:27
Hepimiz kardeşiz bunda şüphe yok.
Ancak devletin resmi dili dışına çıkmak bize yakışmaz.
Erdemir36
03-08-2009, 14:43
Hepimiz kardeşiz bunda şüphe yok.
Ancak devletin resmi dili dışına çıkmak bize yakışmaz.
Aslında bu işin resmi dille alakası yok sonuçta bu ülkede 15 milyon kürt var. bence yapılmalı
genç_TÜRK
03-08-2009, 14:47
25 milyon ???????? fazla sıkmadın mı!..bu kadar da sıkılmaz ki ama !..
Erdemir36
03-08-2009, 16:35
Pardon 13 Milyon Özür dilerim. Buda az değil sonuçta :)
Sezgin6556
03-08-2009, 20:19
Arkadaşlar Zaten Şarkılara Kürt Şarkı Ritmi Katılmış Zılgıt Faln varbence bu daha iyi :)
ishakyilmaz
03-09-2009, 19:08
İlker kardeşim bu güzel nadide duygularını konuya döküp paylaşman ender bir davranış..Yıllarca ülkemizde bir çeşit vampirler milletimizin kanını emmekten başka bir icraat içinde olmadılar..! İğne deliği mahiyetinde sorunların devassa büyütülüp kangren haline dönüştürüldüğünü şimdi ibretler içinde izlemekteyiz..Lakin hamdolsun bugün geldiğimiz noktada ülkemizin barış ve huzurlu gidişatını görmek,bu günlerde yaşamak kesinlikle hepimiz açısından ayrıcalıktır.!Eksiklikler mutlaka olacaktır,lakin sorunların çözümünde bu kadar içten çalışan insanları görmek gerçekten mutluluk verici..Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan bizlerin islam birliği ekseninde buluşup sorunlarımıza bu yönden çözüm aramalıyız.İsteğine gelince mutlaka arşivinde bu yönde hazırlanmış müzikler bulunan kardeşlerimiz vardır,en kısa zamanda paylaşırlar..;1
Keşke olabilse ama malesef...
( Kürtlerin Nufusu sayıldıda benim mi ? haberim Yok )
Üç mevsim
03-09-2009, 19:31
Keşke olabilse ama malesef...
( Kürtlerin Nufusu sayıldıda benim mi ? haberim Yok )
Saadet Partisi'nin var mı ?
Saadet Partisi'nin var mı ?
Malesef yok !!!
Ben bunu Türkiye için söyledim Bu SAADEt içinde AKP içinde Ayıptır Açıktır...
İnşallah bu tağutlarda yıkılır kardeşim !!!
Necip Fazıl
03-09-2009, 19:42
Malesef yok !!!
Ben bunu Türkiye için söyledim Bu SAADEt içinde AKP içinde Ayıptır Açıktır...
İnşallah bu tağutlarda yıkılır kardeşim !!!
Trt şeş'le yıktık zaten... Marşların müziklerin kürtçe olması da gerekmez... O zaman lazlar da lazca ister.. vb... ;)
Her dil olsun o ister bu ister diye neydem korkaçan hakkı hakka verecen ki HAk hakim kılınsın...
Dava hakkı hakim kılma davası....
Özgür Çağrı
03-09-2009, 19:57
Tabuları yavaş yavaş yıkıyoruz yakında oda olur kimse merak etmesin . Daha düne kadar kürtçe türkü dinlemek yasaktı şimdi kürtçe kanal var. İngilterede demokrasi 400 yılda geldi . Her şey zamanla olacaktır inanıyorum..
genç_TÜRK
03-09-2009, 20:48
Trt şeş'le yıktık zaten... Marşların müziklerin kürtçe olması da gerekmez... O zaman lazlar da lazca ister.. vb... ;)
bence de...;) ülke bütünlüğü bozulur..marşların her dilden olması diye birşey olamaz , marşlar resmi dil olan TÜRKÇE olmalıdır...;):güzel:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.