fatih kısaparmak balon baskılı balon Kurtlar Vadisi'ndeki Ömer Baba rakı içerse... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi'ndeki Ömer Baba rakı içerse...

aksavaşçı
12-18-2007, 22:45
http://www.resimsakla.com/upload/guest/kurtlarvadisigerekmerbact6.jpg

yorum sizin...

mavera
12-18-2007, 22:46
beni mazur görün ama ben espiriyi anlayamadim ??? ???

aksavaşçı
12-18-2007, 22:49
kurtlar vadisini izlemiyosun galiba

mavera
12-18-2007, 22:52
kurtlar vadisini izlemiyosun galiba

cok mu belli ettim 8)

aksavaşçı
12-18-2007, 22:54
evet.hani o dizide çok mülayim dindar biri olarak geçiyor ya bu fotoda da böyle görülünce biraz ilginç yani.

mavera
12-18-2007, 23:00
evet.hani o dizide çok mülayim dindar biri olarak geçiyor ya bu fotoda da böyle görülünce biraz ilginç yani.

rol icabi öyle takiliyordur..meshur minyeli abdullah rolünüde eski chp milletvekili ve dinle alakasi olmayan berhan simsek oynamisti..
ayni sekilde delikanli olarak bilinen kenan imirzalioglu(miroglu) yazi tura filminde eroinmeni oynamisti son kabadayi filminde de dansöz kiyafeti giydi..
yani onlarin oynadigi rollere takilmamak gerekir, gercek hayattan cok farkli, polatta sanal kahramandir ve bu isi para icin yapiyor ;)

HuRReM
12-18-2007, 23:00
yorumlamaya gerek yok..dizi oyuncuları genelde dünya görüşlerine ters kişilikleri oynarlar..örneğin;hayat bilgisi'ndeki "son tahlilde" diyip duran Cumhur Hoca karakteri Ulvi Alacakaptan...

mavera
12-18-2007, 23:02
yorumlamaya gerek yok..dizi oyuncuları genelde dünya görüşlerine ters kişilikleri oynarlar..örneğin;hayat bilgisi'ndeki "son tahlilde" diyip duran Cumhur Hoca karakteri Ulvi Alacakaptan...

ulvi abi gercekten mükemmel birisi burada sohbetine katilmistim dini bütün bir kisidir kendisi ama o filmde devrimci bir kisiyi canlandirmisti..

HuRReM
12-18-2007, 23:05

ulvi abi gercekten mükemmel birisi burada sohbetine katilmistim dini bütün bir kisidir kendisi ama o filmde devrimci bir kisiyi canlandirmisti..

ben de çok beğeniyorum..hilal tv'de vakit gazetesi yazarı Mehmet Emin Kazcı ile program yapıyorlardı halen devam ediyor mu bilemiyorum..

Kevsere
12-18-2007, 23:23

rol icabi öyle takiliyordur..meshur minyeli abdullah rolünüde eski chp milletvekili ve dinle alakasi olmayan berhan simsek oynamisti..
ayni sekilde delikanli olarak bilinen yazi tura filminde eroinmeni oynamisti son kabadayi filminde de dansöz kiyafeti giydi..
yani onlarin oynadigi rollere takilmamak gerekir, gercek hayattan cok farkli, polatta sanal kahramandir ve bu isi para icin yapiyor ;)

POLATTAMI PARA İÇİN YAPANLARDAN?? Bİ FİKRİM YOKTU ŞAHSEN???

ak_mavish
12-18-2007, 23:25

ben de çok beğeniyorum..hilal tv'de vakit gazetesi yazarı Mehmet Emin Kazcı ile program yapıyorlardı halen devam ediyor mu bilemiyorum..

çok şaşırdım bilmiyordum..

mavera
12-18-2007, 23:26

ayni sekilde delikanli olarak bilinen yazi tura filminde eroinmeni oynamisti son kabadayi filminde de dansöz kiyafeti giydi..

yok polat alemdar babasinin hayrina, vatan icin o rolü oynuyor kardes 8)

HuRReM
12-18-2007, 23:30

yok polat alemdar babasinin hayrina, vatan icin o rolü oynuyor kardes 8)

tabi kendisi o sponsorlardan 5 para almıyor hepsini bağışlıyormuş devlete,diziyi izleyen hayranlarına.tek amacı varmış millete "derin devleti" anlatmak..herşey vatan için diyormuş : ))

Onlybullet34
12-19-2007, 02:24
Ayran olmasın bardaktaki :D

CeVHeR
12-19-2007, 02:56
Bu adam '' Deli Yürek'' tede banka hortumcusunu oynamıştı. Pek şaşırmadım.

Onlybullet34
12-19-2007, 03:14
Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz .K.Vadisinde dindar rolü oynaması kimseyi aldatmasın zaten cümlemin içindeki bir kelimeye dikkat "ROL" !..

Onlybullet34
12-19-2007, 03:16
He bu arada her sakallıda hacı olacak değil ya.. :)

Mehmet POLAT
12-19-2007, 10:17
Vayn anasını bee....

Dizideki gibi biri sanıyodumm...meğer değilmiş...Adamlar söylüyor zaten..kurtlar vadisindeki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür...

maviinsan
12-19-2007, 10:44
yanındaki adam da bekir coşkun'a benziyor ;D

RDönmezs
12-19-2007, 13:18
vaayy bee hacı nediyon yaa :D

aksavaşçı
12-22-2007, 16:52

ayni sekilde delikanli olarak bilinen kenan imirzalioglu(miroglu) yazi tura filminde eroinmeni oynamisti son kabadayi filminde de dansöz kiyafeti giydi..

evt çok haklısın

oguzdesouza
12-22-2007, 17:27
özgür bir ülkede yaşıyoruz bu hareketler gayet normal :) :)

Düşünsenize Polat Alemdar'ı başka bir filmde dansöz rolünde :D :D

Memati'yi tayt ile görmüştük :D :D

POLAT
12-22-2007, 18:09
He bu arada her sakallıda hacı olacak değil ya.. :)

Aynen katılıyorum kardeşim :D

ayrıca alkolüde kimseye yakıştıramıyorum insanlar içince rezil oluyorlar