fatih kısaparmak balon baskılı balon LİNCOLN COŞTU !!!!!!! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : LİNCOLN COŞTU !!!!!!!

politikaci
04-22-2008, 11:06
Lincoln coştu

Ligde oynadığı ilk 15 maçta 3 gol atan sambacı, Alman hocasız 'ikide iki' yaptı.

PRANGALARI KIRDI
G.Saray'da Lincoln'ün tekrar gollerine başlamasının sevinci yaşanıyor. Sezon başında büyük ümitlerle alınan Brezilyalı yıldız, ligde forma giydiği ilk 15 maçta sadece 3 gol atarken performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Beşiktaş maçında kadro dışı kaldıktan sonra bir daha toparlanamayan
sambacı, Kalli gittikten sonra patladı.

SIRA GELDİ FENER'E
Lincoln, Feldkamp'sız çıktıkları Gençlerbirliği deplasmanında attığı kritik golle takımına 3 puan kazandırırken, Belediye zaferinde de 1 gol, 1 asistle başrol oynadı. Galatasaray, sambacının gol attığı Ç. Rize (4-0), A.Gücü (1-0), G.Birliği (3-2 ve 1-0) ve Belediye (3-0) maçlarını kazandı. Lincoln, gözünü şimdi Fenerbahçe derbisine dikti.

CeVHeR
04-22-2008, 14:41
Ancak Rize'ye coşar...

politikaci
04-22-2008, 15:11
Ancak Rize'ye coşar...
öle deme şimdi ama.. herşey kalli yüzündendi adamı soğuttu daha yeni form tutmaya başladı..da biraz geç

CeVHeR
04-22-2008, 15:12
Ancak Rize'ye coşar...
öle deme şimdi ama.. herşey kalli yüzündendi adamı soğuttu daha yeni form tutmaya başladı..da biraz geç

KEsinlikle katılıyorum sana... :-X

politikaci
04-22-2008, 15:23
e iyi madem :D

Sukût-u_Hayal
04-22-2008, 18:39
Fener maçında bekliyoruz..Önemli olan maç fener maçı bugüne kadar önemli maçlar da lincoln pek sahada görünmüyordu .... :-X

CeVHeR
04-22-2008, 18:40
Fener maçında bekliyoruz..Önemli olan maç fener maçı bugüne kadar önemli maçlar da lincoln pek sahada görünmüyordu .... :-X

Aaa öyle deme, Alman gitti kendine geldi...( Sanki kendi Alman Vatandaşı değil... ) :-X

Sukût-u_Hayal
04-22-2008, 18:44
Feldkamp gittikten sonra Lincoln kendine geldi buna katılıyorum :-* ... Beşiktaş maçı öncesi Lincoln kadrodan çıkarılınca Feldkamp araların da sürekli bir sorun oldu :-\... Ama büyük futbolcu "profesyonel" futbolcu böyle olmamalı ... ÖRNEK = HAKAN ŞÜKÜR .... 8)

Lincoln hiç bir zaman benim gözüm de yıldız futbolcu olmadı bu gidişle olmayacakda .... :-X

Gölge
04-22-2008, 18:47
Hiç merak etmeyin Gs'li arkadaşlar bu lincoln ali sami yende febe'ye karşıda çoşacaktır biraz geç oldu ama sonu güzel olacak .... :D

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 18:55
masallah diyelimde yine sakatlanmasin :D

politikaci
04-22-2008, 18:56
atıcak fenere 1 tane bence..

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 18:59
insallah :'(

politikaci
04-22-2008, 19:00
niye ağlıyorsun kardeşceğizim :D :D :D atarrr....babam ruyasında fenerin yendiğini görmüş sabah sabah anlatıyo :D :D :D moralleri bozdu...malum rüyaların tersi çıkarmış

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 19:01
lincoln volkana pek yaklasmasa bari

Sukût-u_Hayal
04-22-2008, 19:15
Evet ikisinin de sonu pek iyi olmaz ... Volkan Lincoln 'ü iyi tanır ... "schalke 'den " :-X

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 19:21
Evet ikisinin de sonu pek iyi olmaz ... Volkan Lincoln 'ü iyi tanır ... "schalke 'den " :-X

Olaya bu taraftan bakmak daha guzel. Ben aslinda kavga yaptiklari icin oyle bisey demistim ya neyse...sustum...
Sana katiliyorum :-;D :D

politikaci
04-22-2008, 19:22

Olaya bu taraftan bakmak daha guzel. Ben aslinda kavga yaptiklari icin oyle bisey demistim ya neyse...sustum...
Sana katiliyorum :-;D :D
:D :D :Dha_le sen galiba kavgalarını görmedin :D :D :D :D

CeVHeR
04-22-2008, 19:24
Kavga dediğin iki taraflı olur. Benim seyrettiğim Lincoln kaçıyor, Volkan kovalıyordu... :-X

politikaci
04-22-2008, 19:25
Kavga dediğin iki taraflı olur. Benim seyrettiğim Lincoln kaçıyor, Volkan kovalıyordu... :-X
kovalaması iyi birşeymi?

CeVHeR
04-22-2008, 19:26
Hımmm şimdi olaya bütünüyle bakmak gerekir...
Niye kovaladı mesela...

politikaci
04-22-2008, 19:28
nusret abicim sen gerçekten lincolnun küfür etdiğine inanıyormusun tarafsız bakarsak...lincolnun küfür etmesi için hiçbir sebep yok...volkanın tekme atmasının seebi bence sinir ve hırstı yani..2 kişi kırmızı kart yedi ve mağluplar haksızlığa uğradıklarını düşündü ve lincolnde biraz cıvık mutluluk hareketleri yapınca vurdu

Sukût-u_Hayal
04-22-2008, 19:29
Çok gülmüştüm bu olaya çok komik görünüyorlardı onların eğlenmediği belliydi gerçi...Ultraslan bu olayı unutmaz maç içinde mutlaka Volkan'a hatırlatırlar ... :-X

CeVHeR
04-22-2008, 19:32
Lincoln dediki ben ingilizce bilmiyorum, o yüzden ingilizce küfür edemem...
Sonra Fanatik gazetesi Galatasaray sorumlusu çıkıp dedi ki; ben Lincolnle ingilizce röportaj yaparım...
Ki ingilizce küfür edebilmek için, ingilizce bilmeye gerek yok sanırım.
Sonra Galatasaraylı Barış çıkıp da Lincoln Volkan' ın annesine küfür etmedi dedi. Volkan'ın iddia ettiği de annesi değil kız kardeşiydi...
Ayrıca, hiçbir insan durup dururken o denli sinirlenmez...
Bütün bunları üst üste koyunca, evet tarafsız olarak söylüyorum ki Lincoln Volkan' a küfür etti...

politikaci
04-22-2008, 19:34
Sonra Fanatik gazetesi Galatasaray sorumlusu çıkıp dedi ki; ben Lincolnle ingilizce röportaj yaparım...
Sonra Galatasaraylı Barış çıkıp da Lincoln Volkan' ın annesine küfür etmedi dedi. Volkan'ın iddia ettiği de annesi değil kız kardeşiydi...
Bütün bunları üst üste koyunca, evet tarafsız olarak söylüyorum ki Lincoln Volkan' a küfür etti...
neden küfretsin ama sebebi olmalı

Hüdaverdi
04-22-2008, 19:36
fenevliler tir tir titriyordur :D
LİNCOLN...LİNCOLN...LİNCOLN...LİNCOLN...

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 19:36
Ne olursa olsun mac esnasinda volkanin yaptigi dogru degil. Adami kac metre kovaladi yavv :D
Herkes etrafinda toplanmis engellemeye calisirken volkan hale dovecem diye ugrasiyor :D

CeVHeR
04-22-2008, 19:38
neden küfretsin ama sebebi olmalı

Dakika 92, Galatasaray gol atmış, yani skor kendi lehine. Ama Lincoln ne yaptı, gitti Volkan' ın elinde ki topu almaya çalıştı. E zaten 92. dakikada yenen golün stresi üzerinde olan Volkan' da topu vermek istemedi. Ama Lincoln inatla Volkan' ın elinden topu almaya çalıştı. Sonra aralarında ufak bir tartışma çıktı ve Lincolnün küfür etmesiyle olay oralara kadar gitti...

CeVHeR
04-22-2008, 19:38
Lincoln' den kedi bile korkmaz... :D

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 19:43
Lincoln' den kedi bile korkmaz... :D

Niye korksunki, Lincoln volkan gibi saldirmiyor ;D

Hüdaverdi
04-22-2008, 19:45
volkan futbolcumu,manken mi yoksa boksör mü belli değil :D
nasıl yedi Chelsea den 2 tane :D

CeVHeR
04-22-2008, 19:46

Aynı Lincoln gibisin... İşin gücün tahrik etmek... :-X

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 19:47

Hayir, bak buna karsiyim. Orda Fenerbahce Turkleri temsil etti. Super ligde ne dersen de ama Avrupada laf soyletmem..

Hüdaverdi
04-22-2008, 19:58
Huyum kurusun :D
----
Türkiye'yi temsil konusuna girmicem sonra çıkılmaz bir hal alıyor ;D

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 20:00
Huyum kurusun :D
----
Türkiye'yi temsil konusuna girmicem sonra çıkılmaz bir hal alıyor ;D

niye >:(

politikaci
04-22-2008, 20:12

Hayir, bak buna karsiyim. Orda Fenerbahce Turkleri temsil etti. Super ligde ne dersen de ama Avrupada laf soyletmem..
buna bende karşıyım ama KISMENNN cimbom leverkusenden 5 yiyince az dalga geçmediler :-*

Sukut-u Hayal
04-22-2008, 20:15

buna bende karşıyım ama KISMENNN cimbom leverkusenden 5 yiyince az dalga geçmediler :-*

O onlarin ayibi...
Fenerbahce yendiginde burda turkler yendi diye konustular..
Turklere iltifat edilmesi pek alisilmis bisey degil de..

Mcht_Ln
04-23-2008, 15:18
Yahu bize boksör değil futbolcu lazım.Banane kovalamışsa ya da kaçmışsa.Çok büyük marifet kovalaması, büyük futbolcu...Alkışşş alkışşşşş...

Sukut-u Hayal
04-23-2008, 18:54
Yahu bize boksör değil fotbolcu lazım.Banane kovalamışsa ya da kaçmışsa.Çok büyük marifet kovalaması, büyük futbolcu...Alkışşş alkışşşşş...

Cok dogru soylemissin kardes

AK_Türk
04-23-2008, 19:15
insallah fener macida bizim, tabi fenerin Kasap futbolculari adamlari sakatlamazlarsa...

hipermuhafazakar
04-23-2008, 21:44
insallah fener macida bizim, tabi fenerin Kasap futbolculari adamlari sakatlamazlarsa...

fener bu. yenmek için şampiyon olmak her şeyi yaparlar.