fatih kısaparmak balon baskılı balon Lucescu Cimbom için geliyor .... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lucescu Cimbom için geliyor ....

Gölge
05-22-2008, 17:01
http://www.internetspor.com/images/news/4749.jpg

22 Mayıs 2008 Perşembe

Yeni sezon öncesi bir çok teknik adamla temas kuran G.Saray'ın Romen isim Lucescu'da karar kıldığı ileri sürüldü.
Prensipte anlaşma sağlanan Rumen hocanın, yarın akşam İstanbul'da olacağı, cumartesi günü de Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Birçok görüşmeden sonra

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Kalli'nin istifasından sonra, başta Michael Laudrup olmak üzere, Louis Van Gaal, Didier Deschamps, Felix Magath ve Abdullah Avcı gibi birçok teknik direktörle görüşen Galatasaray Yönetimi’nin, Mircea Lucescu ile anlaştığı öne sürüldü.

Rumen hoca ile prensip anlaşmasına vardığı ifade edilen Sarı-Kırmızılılar’ın, yarın İstanbul’a gelecek olan tecrübeli teknik adamla cumartesi günü masaya oturacağı ve son detayları görüşerek sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Şampiyonluklara alışkın

Mircea Lucescu, 2000-2001 sezonunda başına geçtiği Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale taşımayı başarmıştı. İlk sezon lig şampiyonluğu yaşayamayan Rumen hoca, bu sevince ikinci sezonunda ulaşmıştı.

Aynı sezon Galatasaray, Devler Ligi’nde çeyrek finalin kapısından dönmüştü. Özhan Canaydın’ın gelişiyle görevine son verilen Luce, Beşiktaş’ın başına geçip, Siyah-Beyazlı ekibe de 100. yılında şampiyonluk coşkusu yaşatmıştı ....

internetspor.com

Necip Fazıl
05-22-2008, 17:22
Hayırlı olur inşallah :)

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 18:07
daha az önceki haberde çok sert çıkmış kabul etmemiş diyolardı :D

Gölge
05-22-2008, 18:49

Medyanın ortaya attığı yalanlar diyelim o zaman bunlara :D

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 18:50

Medyanın ortaya attığı yalanlar diyelim o zaman bunlara :D

ben imzayı atmadan inanmam :D

politikaci
05-22-2008, 18:50
Gelmesin bu ofansif oynatıyor

Beritan
05-22-2008, 18:51
gelmesin ya >:(

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 18:53
Gelmesin bu ofansif oynatıyor

ofansif mi :D :D :D

ENGİNEER
Daum ve Lucescu biraz daha Türkiye'ye gelmeye devam ederlerse Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bie aday olabilirler gibime geliyor..

YavuzSultanSelim
gelmesin ya >:(

niye istemiyosun adamı be

şampiyon yapmış çeyrek filan oynatmış çeyrek finalin kapısından döndük bir kez de

politikaci
a pardon :D :D :D

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 18:54
Daum ve Lucescu biraz daha Türkiye'ye gelmeye devam ederlerse Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bie aday olabilirler gibime geliyor..

Daum Lucescu'nun tırnağı olamaz

Gölge
05-22-2008, 18:56
YavuzSultanSelim kardeşime katılıyorum bende imzayı atmadan inanmam ;) Lucescu gelmesin diyen peki kim gelsin ve neden ???

Beritan
05-22-2008, 18:58
YavuzSultanSelim kardeşime katılıyorum bende imzayı atmadan inanmam ;) Lucescu gelmesin diyen peki kim gelsin ve neden ???

ya bırakın o adamı ya..ben istemiyom....ne işi var
ben gelim başa 8)
gerekirse defansada geçerim ::)

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 19:02

ben gelim başa 8)

boş konuşuyosun boş :D

Gölge
05-22-2008, 19:03

ben gelim başa 8)

Tamam Adnan abiye telefon açıyorum hemen Lucescu'yu çıkarsınlar listeden neden diye sorarlarsa Ümmü Seleme istemiyormuş derim ... :D

Beritan
05-22-2008, 19:03
ya sana ne ya sanane >:(
kıskandın demi seninde gözün vardı orda ilk ben dedim diye kıskandın >:(

evet abi doğru karar :-* 8)

YavuzSultanSelim
05-22-2008, 19:36
ya sana ne ya sanane >:(
kıskandın demi seninde gözün vardı orda ilk ben dedim diye kıskandın >:(

evet abi doğru karar :-* 8)

ne bağırıyon be