Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen fb'lileri uzak tutunuz bu fıkradan...
AkSa- 34
02-06-2008, 22:50
bütün dünya GALATASARLI olan ve GS ile yatıp GS ile kalkan birisi varmış. Nasıl olduysa bir gün ağır hastalanmış. Doktorlar, birkaç hafta ömrünün kaldığını söylemişler. Tabii herkesin morali bozuk. Çocukları toplanıp, babalarına, bir isteği olup olmadığını sormuşlar. O da:
- Beni ölmeden önce, FENERBAHÇE'ye üye yapmanızı istiyorum demiş. Çocuklar şaşkın bir şekilde sormuşlar:
- Baba, sen fanatik bir GALATASARAY'lısın. Nasıl olur da fenerbahçeye üye olmak istersin...?
- Evladım, şurada sayılı günlerim kaldı, yakında öleceğim. İstiyorum ki, öldüğümde dünyadan bir GALATASARAYLI değil, FENERBAHÇELİ eksilsin..!
DİKKAT;bu fıkra bazı fenerlilerde sinir bozukluguna yol açabilir.lütfen fenerlileri bu fıkradan uzak tutunuz ;)
commandant
02-06-2008, 22:56
guzel bı fıkra saol ;D ;D
Hıfz-ı lisan
02-06-2008, 22:57
;D ;D+
Buna sinirlerimin bozulması için,karşı tarafın bizden üstün olması lazım.. o da malum ;)
romakudüs
02-07-2008, 00:02
fenerbahçeli ölmek AYRICALIKTIR ama sadece bu dünyada
- Evladım, şurada sayılı günlerim kaldı, yakında öleceğim. İstiyorum ki, öldüğümde dünyadan bir GALATASARAYLI değil, FENERBAHÇELİ eksilsin..!
Eyvallah güzeldi (+)
AkSa- 34
02-07-2008, 00:35
Buna sinirlerimin bozulması için,karşı tarafın bizden üstün olması lazım.. o da malum ;)
evet malum ki!seni biraz sinirli gördüm ;)
evet malum ki!seni biraz sinirli gördüm ;)
Evet malum ki! sen benden dahada fazla sinirlendin :D
Ayşe_Berra
02-07-2008, 01:14
Bu sözü duyunca aklıma forumdaki inter-galatasaray espirisi geldi...Ne güzeldi :D :D
:-X :-X ;D koptum burada susayım dedim ama dayanamadım.
aksavaşçı
02-07-2008, 02:04
+1
tozkaldiran
02-07-2008, 02:08
bütün dünya GALATASARLI olan ve GS ile yatıp GS ile kalkan birisi varmış. Nasıl olduysa bir gün ağır hastalanmış. Doktorlar, birkaç hafta ömrünün kaldığını söylemişler. Tabii herkesin morali bozuk. Çocukları toplanıp, babalarına, bir isteği olup olmadığını sormuşlar. O da:
- Beni ölmeden önce, FENERBAHÇE'ye üye yapmanızı istiyorum demiş. Çocuklar şaşkın bir şekilde sormuşlar:
- Baba, sen fanatik bir GALATASARAY'lısın. Nasıl olur da fenerbahçeye üye olmak istersin...?
DİKKAT;bu fıkra bazı fenerlilerde sinir bozukluguna yol açabilir.lütfen fenerlileri bu fıkradan uzak tutunuz ;)
ne alaka anlamadım Fenerbahçe ye geçince zaten galatasaraylı biri eksilmiş fenerbahçe li çoğalmış oluyor ölüncede durum yine eşit oluyor yanlış mı düşünüyorum....hatta Fenerbahçe liler daha çok oluyor... şöyle ki 10 galatasaraylı olsun 10 Fenerbahçe li birisi Fenerbahçe ye geçse galatasaray 9'a düşer Fenerbahçe 11'e çıkar biride ölse Fenerbahçe'nin sayı 10'a geriler yani bu durumda cimbomlular bize gelipte sayınızı azaltmayın... benden tavsiye size ;D velevkin sayınız azalıyor...
tozkaldiran
02-07-2008, 02:09
eksi verilecek olsa veririm yani... ;) ama artı yok...
Çok hoşuma gitti. Daha önce hiç duymamıştım. :-*
tayyipleyiz
06-07-2008, 23:37
Eskimiş bir fıkra sanırım bu ... :-X
Eskimiş bir fıkra sanırım bu ... :-X
eski ama güssel :)
YavuzSultanSelim
06-08-2008, 05:36
zaten geçince biri eksilmiyor mu bu takımlı fıkraların hepsi saçma :D
Hem eski hemde daha önce paylaşılmış bir fıkra...
Bir eksi de benden....
politikaci
07-01-2008, 21:23
çok güzel :D zaten yeterince fazlayız daha fazla eksilmesin karşıdan :D
Ömer_Furkan
07-11-2008, 04:26
>:( >:( >:(nedir bu fenerbahcelilerle alıp veremediğinss..tamam kıskaniyosunuss anladıkk..her sene biz daha ii transfer yapioruss..en iyi stad bizde...para bizde...huzur bizdee bırakınn artık cnmm:D :D
politikaci
07-11-2008, 12:51
>:( >:( >:(nedir bu fenerbahcelilerle alıp veremediğinss..tamam kıskaniyosunuss anladıkk..her sene biz daha ii transfer yapioruss..en iyi stad bizde...para bizde...huzur bizdee bırakınn artık cnmm:D :D
evet kıskanıyoruz evet evet .. allahım yarabbim türkiye kupanızı uefanıız süper kupanızı kıskanıyoz
suskun_prenses
07-11-2008, 12:59
ayh süpermiş yaf ;D
EpiVaTeS
07-11-2008, 13:00
˙·٠٠•●Muhteşem Rıdvan duy sesimizi olm duy ˙·٠٠•●••٠·˙
EpiVaTeS
07-11-2008, 13:01
˙·٠٠•● tabi diğer fenerlilerde duysun˙·٠٠•●••٠·˙
para evet ama gerisi :D
Ömer_Furkan
07-11-2008, 22:59
şanslısınız sadece o kdrr :D :D
politikaci
07-11-2008, 23:01
neyinizi kıskancaz :D :D
neyinizi kıskancaz :D :D
aç fenerli kendini kupaların olduğu müzede sanırmış :D
Necip Fazıl
07-13-2008, 21:56
bakın bunu bir daha anlatmıştım bidaha anlatıyorum gs lilere jestim olsun 8)
Avrupada bir adama sormuşlar feneri tanıyomusun diye
[glow=red,2,300]Adamın cevabı şu olmuş Galatasaray'da mı oynuyor :D ;D :D ;D :D
+ 8)
Necip Fazıl
07-13-2008, 22:12
+ 8)
möhim deell :D ;D düşmanımın düşmanı dostumdur 8)
yaaaaaaa o öyle değildi.O soruyu Maradona'ya sormuşlar........ :-X :-X
:D :D :D
Necip Fazıl
07-13-2008, 22:16
yaaaaaaa o öyle değildi.O soruyu Maradona'ya sormuşlar........ :-X :-X
:D :D :D
maradona değil yaaaa avrupada birisine anlamlı işte avrupaa :D ;D :D
Tamam işte Maradona avrupaya gelmiş orda sormuşlar.. :D :D :D
Necip Fazıl
07-13-2008, 22:21
Tamam işte Maradona avrupaya gelmiş orda sormuşlar.. :D :D :D
:D ;D :D + 8)
Ömer_Furkan
07-13-2008, 22:34
>:( >:( >:(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.