Orijinalini görmek için tıklayınız : mehmet cemal öztaylan
scheriff30
07-23-2007, 12:38
uğraştık çabaladık didindik gece gündüz demedik ilerledik ve sonuç MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN Milletvekili vatana millete ve bütün balıkesirli hemşehrileimize hayırlı olsun
Fahrenheit
07-23-2007, 12:39
Ülkemiz delikanlı bir milletvekili kazanmış oldu..
scheriff30
07-25-2007, 09:25
işte kelimenin tam anlamı sağol
umarım iyidir benim gözüm pek fazla tutmadı bu şahsiyeti
akzeinebu
07-26-2007, 00:27
sende varyaa her yere aynı şeyi yazmışsın kardeşşş burayada yazıyım cemal abime ben kefilim babamında ünv arkadaşıı 10 numara adamdır herşeyden önemlisi adam gibi adamdırr haksızın yanındadır yolu açık olsun!!!
Fahrenheit
07-26-2007, 00:31
Babamda üniversiteden tanır çok delikanlı adam olduğunu söylüyor muhabbetleride varmış baya..Gönene geldiğinde ararmış falan .. :D helal olsun
bende yakından tanırım kendısını.3-5 defa aynı masada oturmuslugumuz vardır.bır merakın,aklına takılan herhangı bıseyın olursa kendısıyle ılgılı en ınce ayrıntısına kadar yardımcı olmaya calısırız.
akzeinebu
07-26-2007, 17:18
;D taylan çok hoşsun yaaa heheheh ::)
bende yakından tanırım kendısını.3-5 defa aynı masada oturmuslugumuz vardır.bır merakın,aklına takılan herhangı bıseyın olursa kendısıyle ılgılı en ınce ayrıntısına kadar yardımcı olmaya calısırız.
bu konuda sana danışmam dostum gerek yok danışcak çok kimse varken ;)
sende varyaa her yere aynı şeyi yazmışsın kardeşşş burayada yazıyım cemal abime ben kefilim babamında ünv arkadaşıı 10 numara adamdır herşeyden önemlisi adam gibi adamdırr haksızın yanındadır yolu açık olsun!!!
haksızın yanındadır demişsin güzel özetlemişsin sağol ;) gaf yapmada bir numarasın
akzeinebu
07-26-2007, 20:15
gafla ne alakası varrrr haksız derken garibanın birine biri bir haksızlık yapıyorsaa garibanın yanındadır sölemek istediğim bu zaten tanıyan bilir biz biliyoruzz sende görmek istiyorsan görürsün istemiyorsan eyvallahh danışmam dediğindee hepimizden iyi tanır cemal abiyii ;)
gafla ne alakası varrrr haksız derken garibanın birine biri bir haksızlık yapıyorsaa garibanın yanındadır sölemek istediğim bu zaten tanıyan bilir biz biliyoruzz sende görmek istiyorsan görürsün istemiyorsan eyvallahh danışmam dediğindee hepimizden iyi tanır cemal abiyii ;)
sağol bilgilerin için cemal denilen kişiye bir ilgim olmadığından tanımakta istemem eyvallah
yapma yaa kım varmıs danısıcagın cemal oztaylanı benden daha ıyı.:P dedım ya oturdum bı kac defa masasında:P su fln koymustum bardagına...o da bana Allah razı olsun kocum demıstı.:P
akzeinebu
07-27-2007, 12:42
taylan yaaaa ;D kess yeterr aaa bardağına su koymuşmuş ;D zuhaah
yapma yaa kım varmıs danısıcagın cemal oztaylanı benden daha ıyı.:P dedım ya oturdum bı kac defa masasında:P su fln koymustum bardagına...o da bana Allah razı olsun kocum demıstı.:P
sen cemallerle oturup kalkarken biz recep tayyip erdoğanlarla oturup kalkıyoruz farkımız bu! ;) daha gidecek çok yolun ve yiyecek çok ekmeğin var ;)
şimdi güzel kardeşim oncelıkle terbıyeyı bozmadan edep ve adap cercevesi dahılınde konusalım.bızlere yakışmaz çünkü.
ilk olarak senın cemaller dıye adlandırdıgın ve ıtham ettıgın kısı 55 yasında bır ınsan.bu memleket için cesıtlı gorevlerde bulunmus suan balıkesır mılletvekılı olan bır şahıs.en onemlısı farkedebıldın mı bılmıyorum ama soyadlarımız aynı,bu bahsettıgım ınsan benım babam.bu yuzden cemaller dıye ad koyman hıc hoş degıl.olayı kendı acından dusunmeye calış.burda gırgır yapıyoruz.hoş-beş sohbet edıyoruz fakat sen olayı ırdeleyemeyerek cocukca bır kıyaslamaya gırıp bol kepceden sallıyorsun.benım dusuncem bu.belkı dedıgın gıbı sn başbakanımızla gercekden yakınsındır ve sureklı aynı ortama gırıp muabbet edebılıyorsundur.ne guzel.gercekden senın adına sevındım.cunku onun gıbı bır ınsanla oturup konusabılmek,muabbet edebılmek her babayıgıtın harcı degıldır.acıkcası bana hayatımda bır kere nasıp oldu.o an gercekden grurlanmıstım.fakat bunu ulu orta soylıyerek senın gıbı kendımı etıket yapmıyorum.şahsen,senın soyledıgın gıbı basbakanla oturup muabbet edebılen bı adamın daha olgun ve agır başlı olması gerekır.hıc olmazsa basbakanımza saygı adına kendısını bır gece telefonla arayıp beledıye başkanı yapan,sonrada mılletvekılı olması ıcın rıcada bulunulmus bır kısıyede saygı gostermek bence erdemlılıkdır.en kotusu o şahıs destekledıgımız partının mılletvekılıdır, hadı onu da gecdım bır uyesıdır.
son olarak;
kendısnı gozunun tutmadıgını soylemıssın.gercekden burda gozunun tutmadıgı yerlerını,nesını begenmedıgını soylersen tartısabılırız.elımden geldıgınce sana cevap vermeye calısabılırım,fakat edep ve adap cercevesınde bulunursan.yok yanaşmam dersen,yıne başbakanımzla yaptıgın bır muabbette kendısını sorabılırsın.kotu bır cevap alıcagını sanmıyorum...
hayırlı geceler
saygılar...
şimdi güzel kardeşim oncelıkle terbıyeyı bozmadan edep ve adap cercevesi dahılınde konusalım.bızlere yakışmaz çünkü.
ilk olarak senın cemaller dıye adlandırdıgın ve ıtham ettıgın kısı 55 yasında bır ınsan.bu memleket için cesıtlı gorevlerde bulunmus suan balıkesır mılletvekılı olan bır şahıs.en onemlısı farkedebıldın mı bılmıyorum ama soyadlarımız aynı,bu bahsettıgım ınsan benım babam.bu yuzden cemaller dıye ad koyman hıc hoş degıl.olayı kendı acından dusunmeye calış.burda gırgır yapıyoruz.hoş-beş sohbet edıyoruz fakat sen olayı ırdeleyemeyerek cocukca bır kıyaslamaya gırıp bol kepceden sallıyorsun.benım dusuncem bu.belkı dedıgın gıbı sn başbakanımızla gercekden yakınsındır ve sureklı aynı ortama gırıp muabbet edebılıyorsundur.ne guzel.gercekden senın adına sevındım.cunku onun gıbı bır ınsanla oturup konusabılmek,muabbet edebılmek her babayıgıtın harcı degıldır.acıkcası bana hayatımda bır kere nasıp oldu.o an gercekden grurlanmıstım.fakat bunu ulu orta soylıyerek senın gıbı kendımı etıket yapmıyorum.şahsen,senın soyledıgın gıbı basbakanla oturup muabbet edebılen bı adamın daha olgun ve agır başlı olması gerekır.hıc olmazsa basbakanımza saygı adına kendısını bır gece telefonla arayıp beledıye başkanı yapan,sonrada mılletvekılı olması ıcın rıcada bulunulmus bır kısıyede saygı gostermek bence erdemlılıkdır.en kotusu o şahıs destekledıgımız partının mılletvekılıdır, hadı onu da gecdım bır uyesıdır.
son olarak;
kendısnı gozunun tutmadıgını soylemıssın.gercekden burda gozunun tutmadıgı yerlerını,nesını begenmedıgını soylersen tartısabılırız.elımden geldıgınce sana cevap vermeye calısabılırım,fakat edep ve adap cercevesınde bulunursan.yok yanaşmam dersen,yıne başbakanımzla yaptıgın bır muabbette kendısını sorabılırsın.kotu bır cevap alıcagını sanmıyorum...
hayırlı geceler
saygılar...
konunun buralara gelmesi çok utandırıcı! ben tanımadığım için gözüm tutmadı demiştim! siz anlatacağınıza cevap yetiştirdiniz. özellikle bi kız kardeşimiz maşallah cevap yetiştirmekte üstesi yok! sadece şunu söylüyorum, sayın cemal beyin verdiğiniz son açıklayıcı cevaptan dolayı iyi biri olduğuna kanaat getirdim! ama bunları başta söylesedin dostum konuda bu kadar uzamazdı! biz başbakanla oturup kalktık diye gururlanacak insanlar olmamalıyız! başbakanın ne senden ne benden farkı yok! sen öle cevap verince bende böyle cevap verdim, selamlarınıda söylerim başbakana gözün aydın olsun ;)
akzeinebu
07-29-2007, 23:13
arkadaşım burda hem sohbet ediyoruz hem eğleniyoruz yazdıkların karşılığında en ufak bir terbiyesizliğim oldumu sana laf yetiştiriyor demişsin burda herkesin birbirine yaptığı şey bu farklı konularda seninde laf yetiştirdiğini görmüş biri olaraktan eleştirini kabul etmiyorum ayrıca bir hata yaptıksada afedersin hee bundan sonrada laf yetiştirmeyiz sana saygılarımla...
arkadaşım burda hem sohbet ediyoruz hem eğleniyoruz yazdıkların karşılığında en ufak bir terbiyesizliğim oldumu sana laf yetiştiriyor demişsin burda herkesin birbirine yaptığı şey bu farklı konularda seninde laf yetiştirdiğini görmüş biri olaraktan eleştirini kabul etmiyorum ayrıca bir hata yaptıksada afedersin hee bundan sonrada laf yetiştirmeyiz sana saygılarımla...
affetmek kula değil allaha mahsustur! laf yetiştirmessen sevinirim iyi akşamlar!
akzeinebu
07-30-2007, 19:14
çok kabasın..............
çok kabasın..............
sebep olan sağolsun
scheriff30
08-02-2007, 18:01
[color=green]sebep olan sağolsun
BU TARZ AKSİYONLA HİÇ BİR ŞEY ÇÖZÜLMEZ KELİMENİZDEN ANLADIĞIM UTANMAK BANA DEĞİL SÖYLEMLERİNDE PERVASIZLIK SAÇAN SİZ OLSANIZ GEREK HAYIRLI BİR İŞ İÇİN AÇTIĞIMIZ KONUYU GERMEK KESİNLİKLE USLUP DEĞİL TESÜFLERİMİ BİLDİRİRİM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
[color=green]sebep olan sağolsun
BU TARZ AKSİYONLA HİÇ BİR ŞEY ÇÖZÜLMEZ KELİMENİZDEN ANLADIĞIM UTANMAK BANA DEĞİL SÖYLEMLERİNDE PERVASIZLIK SAÇAN SİZ OLSANIZ GEREK HAYIRLI BİR İŞ İÇİN AÇTIĞIMIZ KONUYU GERMEK KESİNLİKLE USLUP DEĞİL TESÜFLERİMİ BİLDİRİRİM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
>:( bu tartışmayı bitirin artık bandırmalı grup
scheriff30
08-03-2007, 16:54
bizden mümkünse özürlerinizi bekliyoruz buda mantık çerçevesinde hakkımız olduğuna inanıyoruz saygılarımla
bizden mümkünse özürlerinizi bekliyoruz buda mantık çerçevesinde hakkımız olduğuna inanıyoruz saygılarımla
bundan sonra sizle hiç bir münakaşaya girmemeye özen göstericem! ben neyden özür dileyip dilemeyeceğimi iyi bilirim! hadi kolay gelsin!
scheriff30
08-06-2007, 15:44
sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum fakat etik olmayan uğraşlar hariç icraatlerle uğraşmanızı size şiddetle tavsiye ediyorum kimseyle polimik yaşamaya yada bir şeyleri ispat etme lüksümüzün olmadığını bildirir ve sizlerinde lafla değil icraatlerinizle anılmanız dileğiye bandırma gençlik kolları
sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum fakat etik olmayan uğraşlar hariç icraatlerle uğraşmanızı size şiddetle tavsiye ediyorum kimseyle polimik yaşamaya yada bir şeyleri ispat etme lüksümüzün olmadığını bildirir ve sizlerinde lafla değil icraatlerinizle anılmanız dileğiye bandırma gençlik kolları
koskoca gençlik kollarısınız bide sizin icraatlerinizi görsek çok sevineceğizde. hamd olsun ben elimden geldiğince icraat yapmaya çalışıyorum.! bide sizin o güzel icraatlerinizi görsek.. neyse bu konuyu kapatalım seviye düşürmeye gerek yok! ;)
scheriff30
08-08-2007, 11:32
evet sayın üye sizlere yaptıklarımızı anlatmak her halde bir seçim maratonu kadar uzun olacağından muhattabiyetimizin daha kırıcı boyuta ulaşmaması için bölümü kapatıyorum fakat şunu bilin biz bu bölümde konuştuğumuz her harfin arkasındayız sizlerede hayırlı ak icraatler dileğiyle BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
arkadaşım önce bir bayan kardeşim ile bir BANDIRMALI arkadaşıma ve taylan'a yapmış olduğun dikkatsizliğine şidedle kınıyorum yapmış olduğun polimiğe bir anlam veremiyorum neden bu sataşma niye sen ailenden birine laf söyletirmisin hiç sanmıyorum içratler bahsetmişsin o ayrı durum ne içratı bu parti kimseye kalmaz ama dostluklar ebedi ben bir bandırmalı olarak önce arkadaşlarımın yanında ve en önemlisi olarak MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN arkasındayım kim ne derse desin. ben bu tatsız satamaya sonradan katıldım fakat kimse bizim milletvekilimizle bu (tarz gözüm tutmuyor sahsiyeti) sözleri bir yerlere gelemez önce saygılı olmayı bilmelisin
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
arkadaşım önce bir bayan kardeşim ile bir BANDIRMALI arkadaşıma ve taylan'a yapmış olduğun dikkatsizliğine şidedle kınıyorum yapmış olduğun polimiğe bir anlam veremiyorum neden bu sataşma niye sen ailenden birine laf söyletirmisin hiç sanmıyorum içratler bahsetmişsin o ayrı durum ne içratı bu parti kimseye kalmaz ama dostluklar ebedi ben bir bandırmalı olarak önce arkadaşlarımın yanında ve en önemlisi olarak MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN arkasındayım kim ne derse desin. ben bu tatsız satamaya sonradan katıldım fakat kimse bizim milletvekilimizle bu (tarz gözüm tutmuyor sahsiyeti) sözleri bir yerlere gelemez önce saygılı olmayı bilmelisin
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!
scheriff30
08-14-2007, 19:12
sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!
NASIL YANİ SENİN GİBİ ÖZGÜR COCUK OLUP İCRAATİ DEĞİLDE GERGİNLİĞİMİ TETİKLEYELİM
NASIL YANİ SENİN GİBİ ÖZGÜR COCUK OLUP İCRAATİ DEĞİLDE GERGİNLİĞİMİ TETİKLEYELİM
ben gerginliğe hazırım. yerin yurdunda belli eğer öğrenmek istersen bende yerimi yurdumu belli ederim. >:( >:( ayrıca terbiyesizlik yapma scheriff30 çocuk diyerek o çocuk dediğin her sene balıkesirden geçiyor haberin ola!
güzel cevap bencede uğraşma ;D
güzel cevap bencede uğraşma ;D
uğraşmıyorum onlar zorluyor kuzen ;D
scheriff30
08-15-2007, 09:38
siz bu zihniyetle bu ideolojiyi hak etmiyorsunuz bunu artık yetkililerinde görmesini isterim biz her ortamda burdayız aklı selim olmaktansa kabakuvvet seçmek bence çözüm değil sen çapını aştın benim konularımdan uzak durman dileğiyle
scheriff30
08-15-2007, 09:50
Alıntı sahibi: Fahrenheit üzerinde Ağustos 14, 2007, 11:34:27 pm
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...
bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bıırakıyoruz bandırma gençlik kolları [/b] [/color]
akzeinebu
08-15-2007, 12:10
yaaa ne biçim konuşuyorsunuz yaa yazıklar olsun yaa nuh arkadaşım benim açtığım diğer konuda seninle çok iyi anlaşmıştık konuşmuştuk hatta seni partiye çay içmeye davet etmiştim ve sende gelicektin şimdi bu nee olayları bu boyuta getiren bizmiyiz şurda yazılanları oku lütfen yaa siz bişi yapmıyosunuz bilmemne diye küçümseyen sensin lütfen yaa ikimizde ak partiye gönül veriyoruz osaman bu tavırlar bu laflar niyee ???
subcomandante
08-15-2007, 12:27
sayın öztaylan eski ülkücümü veya mafyamı?
Fahrenheit
08-15-2007, 12:38
babamı üniversiteden tanır , biraz anlattı..
DYPden AKpartiye geçmiş Tayyip Erdoğan bir şey davasından yargılanırken o davayı araştıran grubun başında da Öztaylan varmış '' Öztaylan partisine rağmen bu dava Tayyip Erdoğanı siyasetten soğutmak amaçlı açılmıştır gerçekçiliği yoktur '' demiş..
Tayyip Erdoğan da iktidar olunca onu milletvekili yaptı bandırmadan ...
scheriff30
08-15-2007, 19:24
Alıntı sahibi: Fahrenheit üzerinde Ağustos 14, 2007, 11:34:27 pm
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...
bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bıırakıyoruz bandırma gençlik kolları [/b] [/color]
akzeinebu
08-15-2007, 21:45
evt aynen böyle dyp den ak partiye geçmiştir dyp milletvekiliyken güsel çalışmalarda bulunmuştur ve gerekli yerlere rest çekip partiden ayrılmıştır! böylece milletvekilliği dönemi bitmiş bandırma halkı onu belediye başkanlığına taşımıştır bandırmalı olarak şunu söyleyebilirimki bandırmaya 30 yılda yapılamayanı 4 yılda yaptıı cemal abii sonuna kadar arkasındayız ayrıca şuda varkii belediye başkanlığı döneminde türkiyenin en iyi iki belediye başkanından biri seçildi saygılarımla...
sevgılı nuh'a gereken acıklamayı yaptım ve o da benı anladı.en azından ben boyle umuyor ve umıt edıyorum.sonra gereksız yere uzamış daha fazlada uzamasına gerek yok. ben mudahele etmek ıstemıyordum fakat bır kac sey soylemek ıstedım bır mesaja.onu soylemeden oncede boyle bır acıklama yapma geregı duydum.sevgılı zeynepın dedıgı gıbı senı bır gun memleketımıze cay ıcmeye beklerım.otururuz anlatırız o zaman bırbırımızı daha ıyı anlıyacagımızdan emınım.her zaman beklerım kardesım.bunu da canı gonulden soyledıgımden emın olabılırsın.
ayrıca bu adam ulkucudur,55 yasında olmasına ragmen vatan ve mıllet konusu dahılınde kosturmıyacagı yer ,savasmıyacagı cephe yokdur.fakat kesınlıkle mhp veya bır ulku ocagına uyelıgı yokdur.aynı zamanda bır Türk mıllıyetcısıdır.fakat mafyalıkla hıcbır alakası yokdur.sert adamdır,agır adamdır ama çapsız degıldır.
19.donem dyp mılletvekılıyken,iski yolsuzlugunu ortaya cıkartan adamdır.zamanın iski arastırma komısyon baskanıdır.aynı zamanda da tayyıp erdogan ıstanbul buyuksehır beledıye baskanıdır.olayla su ustune cıktıgında ve ergun goknel hukuk onunde de suclu sayıldıgında tayyıp erdogan su ustune cıkmıstır.fakat bu demek degıldır kı bunun yuzunden sn erdogan borcunu odedı onu mılletvekılı yaptı.oztaylan sıyasetı bıraktıkdan sonra bır gece telefonla beledıye baskanı sonra da mılletvekılı secılmıstır.bolgedekı boslukda sayın comezın muhalıf pozısyona dusmesınden dolayı oztaylan meclıse gırmıstır.
ileriıyen zamanda kendısını daha ıyı tanıyacagınızdan ve kafanızda kı soru ısaretlerınden kurtulacagınza en azından azaltıcagınıza emınım.
saygılar!
akzeinebu
08-19-2007, 14:35
kardeşler arasında olur böyle şeyler ::) biz kimseye kırgın değiliz herzaman bekleriz saol taylan açıklamalar için ;)
scheriff30
08-20-2007, 11:23
işte geçerli açıklama bu artık gereksiz sohbeti bıraktık sevgili nuh arkadaşımızla gereken hoş görü zeminini kurduğumuza inanıyorum saygılarımla
gereken hoşgörü ortamı güzel ve taze bir diyalogla sağlanmış, gergin ortam sağduyuyla aşılmış ve dostluk kazanmıştır. en yakın zamanda b.gençlik kollarında olacağım belki üyeliğimide oradan koyarım selam ve selametle...
akzeinebu
08-20-2007, 15:17
tamamdırrr tatlıyaa bağladık işii artık taylan hepberaber nuh arkadaşımızıda alıp bi tatlı yeriz ;D anladın sen onuu ::)
scheriff30
08-20-2007, 16:26
kazanmak kaybetmekten daha kolay her zaman insan kazanmak önemli herkez bir değerdir önemli olanda onu bulup hak ettiği yere koymak nuh saygılarımı sunarım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.