Orijinalini görmek için tıklayınız : MELİH GÖKÇEK MANSUR YAVAŞ MURAT KARAYALÇIN GERÇEKLERİ
ANKARAYA MELİH GÖKÇEĞİN YAPTIKLARI:
SU=
1.90 MİLYON METREKÜP HACİMLİ
KAVŞAKKAYA BARAJI 16 AYDA
BİTİRİLDİ.
2. 134 KM'DEN GÜNDE 750 BİN METREKÜP BİR YILDA GETİRİLDİ.
3. ÇAMLIDERE İVEDİK ÇELİK İSALE HATTI YAPILDI.
4.AVRUPANIN EN BÜYÜK 4. PİS SU
ARITMA TESİSİ HİZMETE SOKULDU.
5. ÇUBUK PİS SU ARITMA TESİSİ DEVREYE SOKULDU.
6. KARAGÖL PİS SU ARITMA TESİSİ DEVREYE SOKULDU.
ÇÖP=
1. MAMAK ÇÖPLÜĞÜ ISLAH EDİLEREK ÇÖPLÜKTE GAZ ENERJİYE DÖNÜŞTÜRÜLMEKTE, KATI ATIKLARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ TEMİN EDİLMEKTE, KOMPOST GÜBRE ÜRETİMİ YAPILMAKTA, AYRICA SERALARDA ORGANİK SEBZE VE MEYVE YETİŞTİRİLMEKTEDİR.
BORÇ=GÖKÇEK DÖNEMİNDE KIZILIRMAK SUYU İÇİN 350 MİLYON DOLAR BORÇLANMA YAPILMIŞTIR.
AYRICA BOTAŞA 200 MİLYON DOLAR CİVARINDA GAZ BORCU VARDIR.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=ANKARA AVRUPA KONSEYİNDEN AVRUPA BAYRAĞINI ALARAK MARKA KENT OLDUĞUNU 28.TEMMUZ.2001 TARİHİNDE TESCİL ETTİRDİ…
15.HAZİRAN.2003 TARİHİNDE TÜRKİYE’DE İLK DEFA ANKARA AVRUPA KONSEYİNDEN “AVRUPA ŞEREF PLAKETİ”Nİ ALDI…ANKARA’NIN MARKA ŞEHİR OLDUĞUNU AVRUPA KONSEYİ TESCİL ETTİ…
13 MART 2009’DA ÜNİVERSİTE PROFOSÖRLERİNDEN OLUŞAN BİR KURUL ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE “ÜLKEMİZİN EN İYİ STRATEJİK UYGULAMA YAPAN KURUMU ÖDÜLÜ” NÜ VERİYOR
BELEDİYE BİNALARI=
GÖKÇEK 11 AYRI BİNADA DAĞINIK OLARAK ÇALIŞAN BELEDİYE
BİRİMLERİ 24 KATLI 94 BİN METREKARELİK DEV BİNADA TOPLAYARAK, 85 YIL SONRA ANKARAYI BELEDİYE BİNASINA KAVUŞTURDU.
HAVA KİRLİLİĞİ=1994 DE 154 BİN OLAN DOĞALGAZ ABONESİ GÖKÇEK DÖNEMİNDE 1.150.000 E ÇIKARILDI
2008 YILI KASIM VE ARALIK AYLARI ANKARANIN SON 23 YILLIK TARİHİNİN EN TEMİZ AYLARI OLDU. KÜKÜRT DİOKSİT ORANI (SO2) 18 VE 20MİKROGRAM/METREKÜP OLARAK ÖLÇÜLDÜ. TEHLİKELİ SINIR DEĞERİN 300 OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜRSE HAVANIN NE KADAR TEMİZ OLDUĞU RAHATLIKLA ANLAŞILABİLİR
SOSYAL YARDIMLAR=15 YILDIR ANKARADA TÜM DAR GELİRLİ KİŞİ VE AİLEYE YÜZBİNLERCE AİLEYE DEVAMLI OLARAK GIDA, EKMEK, YAKACAK, KABAN, AYAKKABI, KIRTASİYE DAĞITIMI YAPILMIŞTIR.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER YIL 164 SOSYAL VE KÜLTÜREL PROJEYE İMZA ATARAK BİR DÜNYA REKORU KIRMIŞTIR
TRAFİK=GÖKÇEK DÖNEMİNDE, 104 ALT ÜST GEÇİT, 93 YAYA ÜST GEÇİDİ YAPILDI.
SPOR=GÖKÇEK DÖNEMİNDE ANKARA SAYISIZ SPOR TESİSİ KAZANMIŞTIR.
OSTİM STADI, BATIKENT STADI, KEÇİÖREN STADI, YENİKENT STADI, ASKİ SPOR SALONU, ESENBOĞA SARAY FUTBOL TESİSLERİ BUNLARIN EN ÖNEMLİLERİDİR.
KENTİN MUHTELİF YERLERİNE 173 ADET KOŞU YOLU,HALI SAHA,FİTNESS PARKLARI,FUTBOL SAHALARI,TENİS-BASKETBOL- VOLEYBOL SAHALARI KAZANDIRILMIŞTIR.
AMATÖR KÜMEDE YER ALAN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR ÖNCE ÜÇÜNCÜ TÜRKİYE LİGİNE SONRA 2B, BİLAHARE 2A VE EN SONUNDA TÜRKİYE SÜPER LİGİNE ÇIKARILMIŞTIR.
2005 YILINDA PROFESYONEL ŞUBE ANKARA SPOR OLARAK ANKARA SPOR AŞ'YE DEVREDİLMİŞTİR.
ANKARADAKİ YÜZLERCE AMATÖR SPOR KULÜBÜNE DEVAMLI OLARAK MALZEME YARDIMI YAPILMAKTADIR.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR, ASKİ SPOR, EGO SPOR 15 YILDA YÜZLERCE TÜRKİYE ŞAMPİYONU, AVRUPA ŞAMPİYONU, DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARMIŞTIR. 5 YIL ÜST ÜSTE KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI ANKARA BÜYÜKİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇIKMIŞTIR.
OKUL BAHÇELERİNE SAYISIZ POTA VE VELOYBOL DİREKLERİ DİKİLMİŞTİR.
HER YIL YÜZBİNLERCE ÇOCUĞA FUTBOL, BASKETBOL VE VELOYBOL TOP DAĞITILMIŞTIR.
SIRA GELDİ KARAYALÇINA:
SU=. HİÇ BİR İSALE HATTI YAPILMADI
2. HİÇ BİR BARAJ YAPILMADI
3. YAZ AYLARINDA DEVAMLI SU
KESİNTİSİ YAPILDI.
4. DÖNEMİNDE HİÇ BİR PİS SU
ARITMA TESİSİ DEVREYE SOKULAMADI
ÇÖP=BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE ÇÖPLÜKTE VAHŞİ DEPOLAMA DEVAM ETMİŞTİR.
BORÇ=KARAYALÇIN DÖNEMİNDE 2 MİLYAR DOLAR ANA PARA 2 MİLYAR DOLAR FAİZ OLMAK ÜZERE
4 MİLYAR DOLAR YANİ 6,5 KATRİLYON BORÇ YÜKÜ BIRAKILMIŞTIR.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=KARAYALÇININ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DÖNEMİNDE UZUN SÜRE AVRUPA ELÇİLİKLERİNDE ÇALIŞAN PERSONEL HAVA KİRLİLİĞİ TAZMİNATI ALDI.
BELEDİYE BİNALARI=KARAYALÇIN DÖNEMİNDE BELEDİYENİN
MAKAM OLARAK KULLANABİLECEĞİ CİDDİ BİR BİNASI BİLE YOKTU.
HAVA KİRLİLİĞİ=HAVA KİRLİLİĞİ DOLAYISIYLA İNSANLAR ÇAMAŞIRLARINI BALKONA ASAMIYOR, HATTA GAZ MASKESİ TAKIYORLARDI.
SPOR=DÖNEMİNDE HİÇ BİR CİDDİ PROFESYONEL VEYA AMATÖR ETKİNLİK OLMADIĞI GİBİ ANKARAYA KAZANDIRILAN CİDDİ BİR TESİS MEVCUT DEĞİLDİR.
SOSYAL YARDIMLAR=5 YILLIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİÇ KİMSEYE SOSYAL YARDIM YAPMAMIŞTIR.
TRAFİK=KARAYALÇIN DÖNEMİNDE 2 ÜST GEÇİT YAPILDI. KONYA YOLU ÜZERİNDEKİ DEMİR KÖPRÜ ÇÖKME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA KALINCA GÖKÇEK TARAFINDAN YIKILDI
VE MANSUR YAVAŞIN YAPTIKLARI:
SU=
1.30 BİN NÜFUSLU BEYPAZARINDA
10 YIL BOYUNCA 1 METRE LİK
KANSEROJEN BORU DEĞİŞTİRİLMEDİ
2.SU AĞIR KOKUSU DOLAYISIYLA
İÇİLEMİYOR.
3.SUDA YÜKSEK ARSENİK VAR
4. BÜTÜN BEYPAZARI YA DAMACANADAN
YA HAYRAT ÇEŞMELERİNDEN
SU KULLANIYOR.
ÇÖP=10 YIL BOYUNCA ÇÖPLER DEVAMLI DAĞINIK OLARAK MAHALLENİN BİTİŞİĞİNDE VAHŞİ DEPOLAMA YAPILMIŞTIR.
MANSUR YAVAŞ ÇÖPLÜĞE ATMACALARIN GELDİĞİ VE BU ATMACALARIN RESİMLERİNİ ÇÖPLÜĞE GELEN TURİSTLERİN ÇEKTİĞİNİ SÖYLEYEREK ÇÖPLÜKTEKİ PİSLİK VE DAĞINIKLIĞI SAVUNMUŞTUR.
2. KENT İÇERİSİNDE TEK BİR MODERN ÇÖP KONTEYNIRI YOKTUR. ÇÖP BİDONLARI ORTADAN İKİYE KESİLMİŞ VARİLLER OLUP, ÇOĞU PASLIDIR.
BORÇ=
BELEDİYE 10 YIL ÖNCE SIFIR BORÇLA ALINMIŞ, ŞU ANDA
YAKLAŞIK 13 TRİLYON LİRA BORÇ VARDIR.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATININ İLLERİN SOSYO EKONOMİK GELİŞMİŞLİK SIRALAMASINDA BEYPAZARI
1996 YILINDA 137.SIRADA İKEN …
2004 YILINDA 158.SIRAYA DÜŞEREK BEYPAZARI PRESTİJ KAYBINA UĞRADI
BELEDİYE BİNALARI=
BEYPAZARININ ESKİYE BELEDİYE BİNASININ EN BÜYÜK ÖZELLLİĞİ
HER YAĞMURDA ÇATISININ AKMASI VE BİNANIN DEĞİŞİK YERLERİNE KOVALARIN KONULMASIDIR.
10 YILDA BELEDİYE BİNASININ ÇATI AKTARMASI BİLE YAPILAMADI.
HAVA KİRLİLİĞİ=
SENELERDİR KIŞ AYLARI BEYPAZARINDA HAVA KİRLİLİĞİ STANDART HALE GELMİŞTİR.
SPOR=
YILLARCA TÜRKİYE PROFESYONEL 3.LİGİNDE TOP KOŞTURAN BEYPAZARI SPOR MANSUR YAVAŞ DÖNEMİNDE AMATÖR 2. KÜMEYE KADAR DÜŞMÜŞTÜR.
SOSYAL YARDIMLAR=
SON YIL HARİÇ BEYPAZARINDA SOSYAL YARDIM DAĞITILMAMIŞTIR.
TRAFİK=
MANSUR YAVAŞ, KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN İNTERNET SİTESİNDE "PLANSIZ, İŞLEVSİZ,GEREKSİZ ALT ÜST GEÇİTLER YIKILACAKTIR" DİYOR.
ankara_bjk
03-19-2009, 14:18
melih gökcek başkanımızın yaptığı orada
durmak yok yola devam.
evet büyük bir fark var :D
Ankara ya gitmiş olan bilir, Beypazarı çok gelişti. Mansur Yavaş çok temiz bir insan bana göre hak ediyor. Yukarda bir eksik de şu gıcık olduğum Karayalçın olmasa şu anda Ankarada açık Metro hattı olmayacak. Melih GÖkçek'in en büyük eksikliği 15 yıldır çalışma var ama bir türlü bitmedi metrolar.Ben M.Gökçeği ne yalan söyliyim yakıştıramıyorum AK Partiye. Bugun TV de Ankarada bir amatör klüp başkanının da belgeler gösterip 6 milyon TL ankaraspor'a geçirdiğini falan söyledi. Sayıştay da bunu sorgulamıştı.Umarım AK Parti Ankarayı alır Melih Gökçeğin büyükşehirde oyları ciddi anlamda düşer ve sözünde durup istifa eder. AK Partide ondan çok daha temiz insanlar var. Ben Ankarada olsam, İl GEnel Meclisinde AK Partiye, ama büyükşehirde Mansur Yavaş'a verirdim.
Ankara ya gitmiş olan bilir, Beypazarı çok gelişti. Mansur Yavaş çok temiz bir insan bana göre hak ediyor. Yukarda bir eksik de şu gıcık olduğum Karayalçın olmasa şu anda Ankarada açık Metro hattı olmayacak. Melih GÖkçek'in en büyük eksikliği 15 yıldır çalışma var ama bir türlü bitmedi metrolar.Ben M.Gökçeği ne yalan söyliyim yakıştıramıyorum AK Partiye. Bugun TV de Ankarada bir amatör klüp başkanının da belgeler gösterip 6 milyon TL ankaraspor'a geçirdiğini falan söyledi. Sayıştay da bunu sorgulamıştı.Umarım AK Parti Ankarayı alır Melih Gökçeğin büyükşehirde oyları ciddi anlamda düşer ve sözünde durup istifa eder. AK Partide ondan çok daha temiz insanlar var. Ben Ankarada olsam, İl GEnel Meclisinde AK Partiye, ama büyükşehirde Mansur Yavaş'a verirdim.
o metro olayını yanlış biliyorsun karayalçın başladı MELİH GÖKÇEK bitirdi. saçma sapan bilgiden yoksun yazılara çok sinirleniyorum. eger bir adam karşıma geçip melih gökçek hiç bişey yapmadı derse ya yukarda yazılanı okumamıştır yada iftira peşindedir derim. karşıma geçip karayalçını savunan adama da pkk yanlısı olup olmadığını sormak hakkım diye düşünüyorum... melih gökçek sonuna kadar akpye yakışan bir adaydır onu akpliler olarak çok seviyor ve takdir ediyoruz
saygılar
HALEP ORADAYSA ARSIN BURADA
varsa gökçekten daha calıskanım hayhay. lakin kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyor ankaralı
ayrıca mansur yavas oyları bölmekten ve karayalcının ekmeğine bal surmekten baska bi işe yaramıyor
o metro olayını yanlış biliyorsun karayalçın başladı MELİH GÖKÇEK bitirdi. saçma sapan bilgiden yoksun yazılara çok sinirleniyorum. eger bir adam karşıma geçip melih gökçek hiç bişey yapmadı derse ya yukarda yazılanı okumamıştır yada iftira peşindedir derim. karşıma geçip karayalçını savunan adama da pkk yanlısı olup olmadığını sormak hakkım diye düşünüyorum... melih gökçek sonuna kadar akpye yakışan bir adaydır onu akpliler olarak çok seviyor ve takdir ediyoruz
saygılar
yanlış bilmiyorum karayalçın 92 de mi ne başlattı bu işi zaten 94 yada 95 açılışı öyle bişey. Gökçek geldiğinde işin %80 bitmişti yanılmıyorsam 17 km falan tamamlanmıştı. Gökçek bişey yapmadı iş devam etti 94 lerde 23 km metro açıldı toplam. Gökçek tarafından bişey yapılmadı. 1 milyar dolarlık ihale var 93 de bu metroya. Gökçek gerçekten bir sürü proje çıkardı yeni metro inşaatları halen daha sürüyor ama henüz biten bişey yok 15 yıldır bitmedi. Ankarada çok akaraba var gitme fırsatım oluyor onlarlada konuşma fırsatım oluyor. Ben Melih Gökçek'e niye iftira atayım. Ben diyorum bu adam yakışmıyor bizim partiye. Ben bizim akrabaların dediklerini anlattıklarını diyorum. Bizimkiler Melih Gökçek'e insan olarak ne zıtlar nede son seçimde başkasına verdiler Ankara'da ama bu sefer onlar da Mansur Yavaş'a verecekler bende olsam öyle yapardım diyorum.
Karayalçını hiç sevmediğimi söyledim nerden çıkarıyorsun savunduğumu işi laf ebeliğine getirip sıyrılamaya çalışma, onun pkk ile ilgili söylem osman .aydemir sözlerini sağar sultan biliyor. Demediğim bişeyi yapmadığım bişeyi üzerime yükleme. Ama Metroyu o yapmıştır.Ben onun hizmetine ? bakarım. Ben Yavaş'ı destkeliyorum.
HALEP ORADAYSA ARSIN BURADA
varsa gökçekten daha calıskanım hayhay. lakin kimin ne mal olduğunu gayet iyi biliyor ankaralı
ayrıca mansur yavas oyları bölmekten ve karayalcının ekmeğine bal surmekten baska bi işe yaramıyor
Bana göre Yavaş Karayalçından önde. Çünkü Yavaş Chp'den de oy alıyor. Yavaş inşallah kazanır diyorum. Oy bölmek değil, son ankette birinci çıkmış. Yalan söylemiyorsa benim gördüğüm öyle bir insana da benzemiyor. Başbaknımızı da çiçeklerle karşıladı. Beypazarındaki çalışmaları çok iyi. Belediyecilik nasıl yapılır göstermiş adam.
Buna benzer bir örnek göstereceğim, Ben İzmir'de yaşıyorum izmirde bütün chp li belediyeler yatıyor hizmet 0, bir kişi var ki balçova belediyesi adam chp li ama mükmemmel çalışıyor son 2 yıldır yılın belediyesi seçiliyor türkiyede. adam bütün ilçeyi sağlık taramasından geçirdi, yetmedi diğer ilçelerden gelenler oldu. Yaptıkları çok örnek olcak şey var. Gelip görmek lazım. Pazar yerinimi spor salonlarını mı, semt evlerini mi anlatsam bilmiyorum ben onun chp sine bakmam veririm oyumu. Büyükşehirdede taha aksoy'a veririm. Mansur Yavaş'ta öyle sosyal belediyecilik adına güzel bir örnek ve ben kazanacağına inanıyorum. Bence Karayalçın %20 lerde kalır.
yanlış bilmiyorum karayalçın 92 de mi ne başlattı bu işi zaten 94 yada 95 açılışı öyle bişey. Gökçek geldiğinde işin %80 bitmişti yanılmıyorsam 17 km falan tamamlanmıştı. Gökçek bişey yapmadı iş devam etti 94 lerde 23 km metro açıldı toplam. Gökçek tarafından bişey yapılmadı. 1 milyar dolarlık ihale var 93 de bu metroya. Gökçek gerçekten bir sürü proje çıkardı yeni metro inşaatları halen daha sürüyor ama henüz biten bişey yok 15 yıldır bitmedi. Ankarada çok akaraba var gitme fırsatım oluyor onlarlada konuşma fırsatım oluyor. Ben Melih Gökçek'e niye iftira atayım. Ben diyorum bu adam yakışmıyor bizim partiye. Ben bizim akrabaların dediklerini anlattıklarını diyorum. Bizimkiler Melih Gökçek'e insan olarak ne zıtlar nede son seçimde başkasına verdiler Ankara'da ama bu sefer onlar da Mansur Yavaş'a verecekler bende olsam öyle yapardım diyorum.
Karayalçını hiç sevmediğimi söyledim nerden çıkarıyorsun savunduğumu işi laf ebeliğine getirip sıyrılamaya çalışma, onun pkk ile ilgili söylem osman .aydemir sözlerini sağar sultan biliyor. Demediğim bişeyi yapmadığım bişeyi üzerime yükleme. Ama Metroyu o yapmıştır.Ben onun hizmetine ? bakarım. Ben Yavaş'ı destkeliyorum.
küçük bir belediyenin bazı evlerini restore etti diye bu kadar övgü fazla değil mi ? yukarıdada bahsedildi 10 sene boyunca belediye binasının çatısı dahi aktarmamış bu adam.... akrabaların yapılanı görmek istememiş belli ki.. hiç bişey yapmassa dahi yapılan alt ve üst geçitler yeter. susuzken buaraya kızılırmagı getirmesi yeter... daha sayamayacağım çok olan bir çok icraatı var. bana gelipte melihin bitirdiği metroyu karayalçın yaptı diye söylemek yalan, melih gökçek hiç bişey yapmadı demek İFTİRAdır. metrolarında 2 sene içinde bteceğini söyledi zaten. elinden geldince hızlı bu konuda. sana göre 1 snede bitmesi mi gerekti? bana gelip küçük bir belediyeyi 2 evi restore etti diye bir adamı kimse savunmasın hekez yerini bilsin!!!!!!!!!!(not=laf ebelğini kimin yaptığı ortada kardeş)
Bana göre Yavaş Karayalçından önde. Çünkü Yavaş Chp'den de oy alıyor. Yavaş inşallah kazanır diyorum. Oy bölmek değil, son ankette birinci çıkmış. Yalan söylemiyorsa benim gördüğüm öyle bir insana da benzemiyor. Başbaknımızı da çiçeklerle karşıladı. Beypazarındaki çalışmaları çok iyi. Belediyecilik nasıl yapılır göstermiş adam.
Buna benzer bir örnek göstereceğim, Ben İzmir'de yaşıyorum izmirde bütün chp li belediyeler yatıyor hizmet 0, bir kişi var ki balçova belediyesi adam chp li ama mükmemmel çalışıyor son 2 yıldır yılın belediyesi seçiliyor türkiyede. adam bütün ilçeyi sağlık taramasından geçirdi, yetmedi diğer ilçelerden gelenler oldu. Yaptıkları çok örnek olcak şey var. Gelip görmek lazım. Pazar yerinimi spor salonlarını mı, semt evlerini mi anlatsam bilmiyorum ben onun chp sine bakmam veririm oyumu. Büyükşehirdede taha aksoy'a veririm. Mansur Yavaş'ta öyle sosyal belediyecilik adına güzel bir örnek ve ben kazanacağına inanıyorum. Bence Karayalçın %20 lerde kalır.
hiç bişey bilmeğin ortada. karayalçının sabitlenmiş en az %30oyu mevcut ankarada aynı şekildede melih gökeçğin sabitlenmiş en az %44 oyu var mhp tabanı ankarada taş çatlasa taşın suyu çıksa %17 olur o da zorlasak yaniii.. bunu tüm ankaralılar bilir.. hayal alemi degil bura gerçek dünya!
küçük bir belediyenin bazı evlerini restore etti diye bu kadar övgü fazla değil mi ? yukarıdada bahsedildi 10 sene boyunca belediye binasının çatısı dahi aktarmamış bu adam.... akrabaların yapılanı görmek istememiş belli ki.. hiç bişey yapmassa dahi yapılan alt ve üst geçitler yeter. susuzken buaraya kızılırmagı getirmesi yeter... daha sayamayacağım çok olan bir çok icraatı var. bana gelipte melihin bitirdiği metroyu karayalçın yaptı diye söylemek yalan, melih gökçek hiç bişey yapmadı demek İFTİRAdır. metrolarında 2 sene içinde bteceğini söyledi zaten. elinden geldince hızlı bu konuda. sana göre 1 snede bitmesi mi gerekti? bana gelip küçük bir belediyeyi 2 evi restore etti diye bir adamı kimse savunmasın hekez yerini bilsin!!!!!!!!!!(not=laf ebelğini kimin yaptığı ortada kardeş)
Olaya fanatizm gibi bakıyorsun bence siyasette yorum yaparken önce bir görüşlerinden arın öyle yorum yap bu özeleştiri için iyi olacaktır. Gökçeğin bitirdiği metro diyorsun ya ben diyorum ki gökçek göreve geldiğinde proje çizilmiş inşaata başlanmış 10 küsür km tamamlanmış ve inşaat devam ediyordu. Yani Gökçek değil Ahmet gelse yine aynı tarihte bitecekti metro. Gökçek'in bi artısı olmadı ama yeni projeler ve hatlar melih'in eseri onlarda bitmedi. 1 senede bitcek demedim. Ama 15 yıl çok çok uzun süre 15 yılda 30-40 km metro çok rahat yapılır.Hemde ağırdan ağırdan. 15 yıl nedemek bir otur düşün. Sonra nasıl bitmemiş diyeceksin hakkaten. 2 sene daha sürecekse bence çok kötü. Şimdiye bitmesi gerekirdi çoktan.
Mansur Yavaş'ı 2-3 restore ile geçiştiremeyiz öncelikle şu anda beypazarından girseydi %90 gibi bişey alacaktı, yani insanların tepkileri çok çok olumlu. Ve hakkında ufacık bir iddia dahi yok yolsuzlukla ilgili.
Ney ortada?
Bak İstanbula aday olan bir X kişi 5 yılda 80 km yapcam diyor hadi bu sallıyor 5 yılda 40 yapsın onu da yapamadı 5 yılda 20 yapsın. 15 yılda 60 eder hadi bunuda yapamasın 50 yapsın yahu. 15 yılda Gökçek ne yaptı 0 km. Hala inşaat hala inşaat ve daha 2 yıl daha varmış. Bıraksın Gökçek belediyecilik bu değil.
Ben İzmir'de Piriştina dönemini bilirim 3 yılda 9 km metro açtı adam. yılda 3 km eder. 15 senede 45. Melih Gökçek miadını doldurmuştur. Siyasette hep aynı yüzleri görmekten bıktık. Mansur Yavaş'ı denemekte fayda var. Belediyecilikte Parti önemli değildir, önemli olan ülkemize hizmettir.Partizanlığımızı bırakalım hizmete bakalım.
hiç bişey bilmeğin ortada. karayalçının sabitlenmiş en az %30oyu mevcut ankarada aynı şekildede melih gökeçğin sabitlenmiş en az %44 oyu var mhp tabanı ankarada taş çatlasa taşın suyu çıksa %17 olur o da zorlasak yaniii.. bunu tüm ankaralılar bilir.. hayal alemi degil bura gerçek dünya!
Tamam ben bişey bilmiyorum kestrip at. Kardeşim Melih Gökçek artık o oyu alabilirmi sanıyorsun,
Karayalçın'ın da ne olduğunu biliyor insanlar. Ankara halkı aptal değil görüyor herşeyi ve kalıplaşmış yüzlerden bıktı. Mansur Yavaş'ı denemek istiyor.
MElih Gökçek %30 larda bana göre fazlası değil. Karayalçın ise %20-25
Yavaş da 25-30 arasında en az. MHP mı veriyor Yavaş'A sanki kimse sizin gibi takım tututyor gibi tutmuyor. Belediye seçimlerinde partiye bakmıyor. Mhp %17 diye mansur yavaş tıkanıp kalcak mı ne alakası var. Mhp değil burda söz konusu adam zaten rozeti çıkarcam diyor ilk gün. Yavaş'a sağdan çok oy verecek var aynı şekilde chp li olup karayalçını sevmeyenlerde verecek.Yavaş süpriz yapabilir siz küçümseyin ancak sonuçlar öyle olmayacak.
Olaya fanatizm gibi bakıyorsun bence siyasette yorum yaparken önce bir görüşlerinden arın öyle yorum yap bu özeleştiri için iyi olacaktır. Gökçeğin bitirdiği metro diyorsun ya ben diyorum ki gökçek göreve geldiğinde proje çizilmiş inşaata başlanmış 10 küsür km tamamlanmış ve inşaat devam ediyordu. Yani Gökçek değil Ahmet gelse yine aynı tarihte bitecekti metro. Gökçek'in bi artısı olmadı ama yeni projeler ve hatlar melih'in eseri onlarda bitmedi. 1 senede bitcek demedim. Ama 15 yıl çok çok uzun süre 15 yılda 30-40 km metro çok rahat yapılır.Hemde ağırdan ağırdan. 15 yıl nedemek bir otur düşün. Sonra nasıl bitmemiş diyeceksin hakkaten. 2 sene daha sürecekse bence çok kötü. Şimdiye bitmesi gerekirdi çoktan.
Mansur Yavaş'ı 2-3 restore ile geçiştiremeyiz öncelikle şu anda beypazarından girseydi %90 gibi bişey alacaktı, yani insanların tepkileri çok çok olumlu. Ve hakkında ufacık bir iddia dahi yok yolsuzlukla ilgili.
Ney ortada?
Bak İstanbula aday olan bir X kişi 5 yılda 80 km yapcam diyor hadi bu sallıyor 5 yılda 40 yapsın onu da yapamadı 5 yılda 20 yapsın. 15 yılda 60 eder hadi bunuda yapamasın 50 yapsın yahu. 15 yılda Gökçek ne yaptı 0 km. Hala inşaat hala inşaat ve daha 2 yıl daha varmış. Bıraksın Gökçek belediyecilik bu değil.
Ben İzmir'de Piriştina dönemini bilirim 3 yılda 9 km metro açtı adam. yılda 3 km eder. 15 senede 45. Melih Gökçek miadını doldurmuştur. Siyasette hep aynı yüzleri görmekten bıktık. Mansur Yavaş'ı denemekte fayda var. Belediyecilikte Parti önemli değildir, önemli olan ülkemize hizmettir.Partizanlığımızı bırakalım hizmete bakalım.
çıldırcam şimdi ya yukarıda yazılanları tekrar aşağı mı yazmalıyım ne yaptığını görmen için? anlamıyor musun? görmüyor musun? hayy yarabbim ya!(sabır) ayrıca sna ufak bir bilgi vereyim savunduğun mansur yavaş varya 2004 seçimlerinde kazanmak için baypazarını 2500 kişiyi beypazarında olmadığı halde beypazarında kayıtlı gösterip öyle kazanmış bir
şahsiyettir. hileyle düzenle BEYPAZARINI dahi o yolla almış bir adamdır. eger her belediyeci ankarayı yönetebilecek olsaydı emin ol o kişi mansur yavaş degil turgut altınok olurdu ......... bu son lafımı dikkatlice tekrar tekrar oku
Tamam ben bişey bilmiyorum kestrip at. Kardeşim Melih Gökçek artık o oyu alabilirmi sanıyorsun,
Karayalçın'ın da ne olduğunu biliyor insanlar. Ankara halkı aptal değil görüyor herşeyi ve kalıplaşmış yüzlerden bıktı. Mansur Yavaş'ı denemek istiyor.
MElih Gökçek %30 larda bana göre fazlası değil. Karayalçın ise %20-25
Yavaş da 25-30 arasında en az. MHP mı veriyor Yavaş'A sanki kimse sizin gibi takım tututyor gibi tutmuyor. Belediye seçimlerinde partiye bakmıyor. Mhp %17 diye mansur yavaş tıkanıp kalcak mı ne alakası var. Mhp değil burda söz konusu adam zaten rozeti çıkarcam diyor ilk gün. Yavaş'a sağdan çok oy verecek var aynı şekilde chp li olup karayalçını sevmeyenlerde verecek.Yavaş süpriz yapabilir siz küçümseyin ancak sonuçlar öyle olmayacak.
yaa sen ankara hakkında ne biliyosun ahkam kesiyosun burda mansur yava propagansı yapıp duruyosun ya mansur yavaş küçük bir belediyeyi dahi borç içine sokup gelişmişliğini alt sıralara taşıyan(ki bu ispatlı zaten) bir adamıdr... nesini savunuyosun anlamıyor ne biliyosun.... bişey bilmiyosun boş boş incir çekirdeğinin hacmini doldurmayacak laflar edip duruyosun... üzgünüm ama mhp propagansı yaptığın için seni şikayet etmek zorunda kaldım..... bir daha ki sefere başkalırının düşündüğünle degil kendinin düşündükleriyle araştırdıklarınla bildip gördüklerile yaz
çıldırcam şimdi ya yukarıda yazılanları tekrar aşağı mı yazmalıyım ne yaptığını görmen için? anlamıyor musun? görmüyor musun? hayy yarabbim ya!(sabır) ayrıca sna ufak bir bilgi vereyim savunduğun mansur yavaş varya 2004 seçimlerinde kazanmak için baypazarını 2500 kişiyi beypazarında olmadığı halde beypazarında kayıtlı gösterip öyle kazanmış bir
şahsiyettir. hileyle düzenle BEYPAZARINI dahi o yolla almış bir adamdır. eger her belediyeci ankarayı yönetebilecek olsaydı emin ol o kişi mansur yavaş degil turgut altınok olurdu ......... bu son lafımı dikkatlice tekrar tekrar oku
Niye sinirleniyorsun arkadaş, doğrular zoruna mı gidiyor. Belediyecilik 2 köprü 10 tane tünel ile 20 tane üst geçit le olmaz. Onları izmir belediyeside yapıyor ama başka türlüsü yok biz icraat istiyoruz. Sürekli asfalt döküp her gün yeni bir üst geçit açkmakla olmuyor belediyecilik.
Ya kul hakkı alıyorsun kul dürüst ol azıcık,
Mansur Yavaş'ın bir kere kaybetmesi için önce %50 nin altına düşmesi lazım
1999 da %51, 2004 de ise %55 oy almıştır adam. o 2 500 oyu almasa ne olcak 11-12 bin oy aldı zaten onu almasa %40-45 olacaktı oyu. Bilmeden yorum yapmayın insanlara iftira atıp günah almayın.
Ben adaylara bakıyorum en mantıklışı Mansur Yavaş, Turgut Altınok aday olsaydı oturur tartardık kararımızı verirdik. Mevcut adaylar içinde Mansur Yavaş en iyisi duruyor.
Niye sinirleniyorsun arkadaş, doğrular zoruna mı gidiyor. Belediyecilik 2 köprü 10 tane tünel ile 20 tane üst geçit le olmaz. Onları izmir belediyeside yapıyor ama başka türlüsü yok biz icraat istiyoruz. Sürekli asfalt döküp her gün yeni bir üst geçit açkmakla olmuyor belediyecilik.
Ya kul hakkı alıyorsun kul dürüst ol azıcık,
Mansur Yavaş'ın bir kere kaybetmesi için önce %50 nin altına düşmesi lazım
1999 da %51, 2004 de ise %55 oy almıştır adam. o 2 500 oyu almasa ne olcak 11-12 bin oy aldı zaten onu almasa %40-45 olacaktı oyu. Bilmeden yorum yapmayın insanlara iftira atıp günah almayın.
iftiradan Yaradanıma sığınırım iftira değil belgeli gerçekler şuan soruşturuluyor.... iftira bence tam size yakışan bir tavır... melih gökçeğin yaptıkları üstte ortada... cahile laf anlatmak ne kadar zormuş Ya Rabbim ..... son olarak şunu söylüyorum sizinle artık yönetim mhattap olu 'BİLMİYORLAR, BİLSELERDİ, YAPMAZLARDI'' (HZ. MUHAMMED S.A.S)
yaa sen ankara hakkında ne biliyosun ahkam kesiyosun burda mansur yava propagansı yapıp duruyosun ya mansur yavaş küçük bir belediyeyi dahi borç içine sokup gelişmişliğini alt sıralara taşıyan(ki bu ispatlı zaten) bir adamıdr... nesini savunuyosun anlamıyor ne biliyosun.... bişey bilmiyosun boş boş incir çekirdeğinin hacmini doldurmayacak laflar edip duruyosun... üzgünüm ama mhp propagansı yaptığın için seni şikayet etmek zorunda kaldım..... bir daha ki sefere başkalırının düşündüğünle degil kendinin düşündükleriyle araştırdıklarınla bildip gördüklerile yaz
Uslubunu bozma sinir etme insanı, sen kendini çok bilmiş mi sanıyorsun neye göre ahkam kesip insanların bilgisini sorguluyorsun. Sen kayin misin? Medyum musun in misin cin misin?
Uslubunu bozma normal tartışacaksan tartış yoksa cevap verme olsun bitsin.
Ben Mhp li değilim, Ak Partiliyim. İstediğin yere de şikayet edebilirsin. Hiç bir zaman MHP Propaganası da yapmam yapmadım. Adayı desteklemek Mhp Propagandası değildir. Bu konuda ceza yersem, adaleti sorgularım. Propagandada yapmadım. Teraziye koyuyorum ankarayı benim içim Mansur Yavaş diyor. Partisine bakmıyorum. Belediyecilikte önemli olan şahıstır benim için. Aday'a veririm normali de odur. Diğeri partizanlıktır fanatizm'dir. Siyaset Futbola benzemez. Benim kendi düşncelerim ve akrabalarımın bir çok insanın söyledikleri bu. Yıllarca beraber kaldığım insanlara güvenmek en doğal hakkın ve 1.ağızdan dinlemek de benim için sorun teşkil etmiyor.
iftiradan Yaradanıma sığınırım iftira değil belgeli gerçekler şuan soruşturuluyor.... iftira bence tam size yakışan bir tavır... melih gökçeğin yaptıkları üstte ortada... cahile laf anlatmak ne kadar zormuş Ya Rabbim ..... son olarak şunu söylüyorum sizinle artık yönetim mhattap olu 'BİLMİYORLAR, BİLSELERDİ, YAPMAZLARDI'' (HZ. MUHAMMED S.A.S)
Bakın benim cahil olduğuma nasıl varabiliyorsunuz, nasıl bir ön yargı nasıl bir kesip atmaktır bu. Ben size karşı bir tek hakaret içerici bir tek saygısız kelime etmemişken siz kalkıp demediğinizi bırakmadınız. Bumu ahlak bumu insanlık. Koskoca bir yazık.
Ben diyorum %55 almış oya ihtiyacı yok kaznamak için Zaten %30 farkla kazanmış.Dediğiniz oyun 2 katını dahi almamış olsa bile yine kazanan kendisi oluyor.Ama siz attınız ortaya lafı ve geçtiniz diyemiyorsunuz bu araştırmayı yapanlar bunların farkında değil diye. Karalamak bir insanı kolaydır. Ortaya idida atıp kaçmak kolaydır. Sizin için demiyorum. Çamur at izi kalsın derler ya. Bunu bir müslüman yapmamalı. Mansur Yavaş'ı görelim bir kere de o belediye başkanı olsun o zaman yargılayalım.
beypazarını gidip gördüğüm için söylüyorum çok ahım şahım bir yer değil kızılcahamam'ın 10'da 1'i olamaz, ayrıca beypazarına giden turistler yurt dışından vs gelen turist değil ankaranın vatandaşı, belediye(veya karayollarının) beypazarına kadar yaptığı yollar sayesinden beypazarı ankaraya daha da yakınlaştı insanlar o yüzden beypazarını tercih ediyor. ayrıca beypazarı merkezden (çarşıdan) biraz dışarı çıkarsanız pek de iç açıcı bir durum yok...
FarukARSLAN.
03-20-2009, 03:03
Melih baba Ankara'nın gülü...
Onu çekemeyen gitsin anten taksın işte ne diyelim..
Seçimlerden sonra yamulacak.. Çok kişi yine yamultacak Gökçek başkan..
Allah yardımcın olsun ....
Melih Gökçek eğer kazansam dahi ciddi oy kaybedersem istifa ederim demişti. O ciddi oy sınırı nedir merak ediyorum. %55 ten %30'a düşmek mi? Yoksa 40 mı?
Ben şahsen kazansa da bu şartlarda düşük oyla kazanır diyorum. O zamanda sözünü tutmak zorunda. Yeni bir Ak'a bırakmalı yerini.
Tabi tüm bunların yanında güclü bir şekilde kazanma şansı şahsen düşük olsada var.
FarukARSLAN.
03-20-2009, 03:51
Melih Gökçek eğer kazansam dahi ciddi oy kaybedersem istifa ederim demişti. O ciddi oy sınırı nedir merak ediyorum. %55 ten %30'a düşmek mi? Yoksa 40 mı?
Ben şahsen kazansa da bu şartlarda düşük oyla kazanır diyorum. O zamanda sözünü tutmak zorunda. Yeni bir Ak'a bırakmalı yerini.
Tabi tüm bunların yanında güclü bir şekilde kazanma şansı şahsen düşük olsada var.
Kardeşim sen 'her Melih Gökçek konusu'nda orayı bulandırmakla mı vazifelisin?..
Şu başlıkta verilen konuyla alakalı konuşacaksan ne güzel ama her seferinde şunu yapmış bunu yapmamış felan felan...
Hani rakamlar zoruna gidiyorsa biraz kabullen.
--
Duruma bakıyorum da bir yanda Ankaralı biri bir yanda Ankaralı olmayan biri..
Ankaralıya Ankarayı anlatıp 'gerçekler' felan diyor...
Senin DUYUP GÖRMEDİĞİN Ankara konusunda BENDE seninleyim. İstanbulluyum.
Ama senin gözünle görmemişim.
Gökçek gibisi ANKARA'YA MECBUR. ANKARA ONA MUHTAÇ diyorum. Bu benim dileğim. O da senin dileğin.
E her konuda bu DİLEĞİNİ 'alaksızca' hortlatmanın ne gereği var kardeşim?..
Mesele 'GÖKÇEK' değil ki. Bir ilçe de vs yaptıkları da değil.
Ortada RAKAMlar var yani GERÇEKLER...
Ne o daldan bu dala atlayıp çakıp duruyorsun?..
Gerçek değil, yada negatif işte senin penceren. Mecbur muyuz senin pencerenden bakmaya Ankara'ya?..
Kardeşim sen 'her Melih Gökçek konusu'nda orayı bulandırmakla mı vazifelisin?..
Şu başlıkta verilen konuyla alakalı konuşacaksan ne güzel ama her seferinde şunu yapmış bunu yapmamış felan felan...
Hani rakamlar zoruna gidiyorsa biraz kabullen.
--
Duruma bakıyorum da bir yanda Ankaralı biri bir yanda Ankaralı olmayan biri..
Ankaralıya Ankarayı anlatıp 'gerçekler' felan diyor...
Senin DUYUP GÖRMEDİĞİN Ankara konusunda BENDE seninleyim. İstanbulluyum.
Ama senin gözünle görmemişim.
Gökçek gibisi ANKARA'YA MECBUR. ANKARA ONA MUHTAÇ diyorum. Bu benim dileğim. O da senin dileğin.
E her konuda bu DİLEĞİNİ 'alaksızca' hortlatmanın ne gereği var kardeşim?..
Mesele 'GÖKÇEK' değil ki. Bir ilçe de vs yaptıkları da değil.
Ortada RAKAMlar var yani GERÇEKLER...
Ne o daldan bu dala atlayıp çakıp duruyorsun?..
Gerçek değil, yada negatif işte senin penceren. Mecbur muyuz senin pencerenden bakmaya Ankara'ya?..
bizim kendi içimde bile melih gökçege bilip bilmeden laf söylüyorlar.. bu siteye kayıt amacımda bilmeyene melih gökçegi anlatmaktı ama herkez o kadar inatçı ki...... belgeli şeyler yazdım okuma tenezzülünde bile bulunmadan bir şey yapmadı karayalçın yaptı ama oyu herkez mansura vercek gibi saçma sapan şeyler söylüyor.. Allaha havale ettim artık
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.