Orijinalini görmek için tıklayınız : melih gökçek TV programları
http://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_tgrt.jpg25 Mart Çarşamba, 21:00 - 24:00
TGRT Haber, Ankara Gündemi, Nuri ELİBOL - Murat ODABAŞhttp://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_tvnet.jpg23 Mart Pazartesi, 18:00 - 19:00
TV NET, Seçime Doğruı, Arzu TOZAR
http://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_tv81.jpg22 Mart Pazar, 13:30 - 15:00
TV 8, Sedat YAZICIOĞLU
http://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/kanal7.jpg22 Mart Pazar, 11:30 - 13:00
Kanal 7, Mehmet ACEThttp://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/kanal7.jpg20 Mart Cuma
Kanal 7, İskele Sancakhttp://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_showtv.jpeg19 Mart Perşembe
SHOW TV, Siyaset Meydanı, Ali KIRCA
http://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_tv81.jpg16 Mart Pazartesi, 08:30 - 09:30
TV 8, Erkan TAN
http://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_kanal24.jpg15 Mart Pazar, 12:00 - 13:00
Kanal 24, Ankara Masası, Şamil TAYYAR - TAŞKIN KOÇ
http://www.melihgokcek.com.tr/reshims/menu/logo_kanalb.jpg 12 Mart Perşembe, 21:00 - 24:00
Kanal B, Seçim Özel Programı
izleyip hem destek olup hem melih gökçeği daha iyi anlayabiliriz
saygılar
bu arada yarın akşam 9daki seçim özel programını kesin izleyelim arkadaşlar...
tarafsız bölgede ahmet hakanı iyi benzetti :) tebrik ederiz sn. gökçek i
enes_468
03-12-2009, 04:24
ankarada chp ye oy vermek isteyen arkadaşlara özel bu videoyu izleyip karayalçının kim olduğunu öğrenin. yazıklar olsun sana karayalçın biz bunları unutmadık unutmayacağızda. bu linki lütfen tüm internet sitelerine ulaştırın arkadaşlar.
http://video.yahoo.com/watch/4647842
FarukARSLAN.
03-12-2009, 06:38
12 Mart, yani bugün 'Kanal B'de.. ???
İzlemem ben o kanalı...
12 Mart, yani bugün 'Kanal B'de.. ???
İzlemem ben o kanalı...
amaç kanala reyting kazandırmak degil belki mail msj atanımız olur destek veririrz diye düşündüm.. destege ihtiyacoı yok diye düşünebilirsiniz ama takdir edersinizki çıktığı bazı yanlı kanallar ezmeye çalışıyorlar melih gökçeği...
arkadaşlar melih gökçek kanal Bde izliyoruz değil mi....
mustafaisp
03-13-2009, 03:11
İzledik sonuna kadar :) Yine iftiralar çamurlar yaptı yapacağını. Bir insan bir adama 2 ay onca dostum kardeşim deyip iki ay sonra şöyle böyle sahtekar derse bu lafı diyen adamı iyi incelemek lazım.
İzledik sonuna kadar :) Yine iftiralar çamurlar yaptı yapacağını. Bir insan bir adama 2 ay onca dostum kardeşim deyip iki ay sonra şöyle böyle sahtekar derse bu lafı diyen adamı iyi incelemek lazım.
iftira atan senin tuttuğun mhpden başkası olamz!!!!!!!!!!!!!! kim kime kardeşim demiş açıkla bakalım bi?????? iftira sizin kanınızda var.....
29 mart günü biz burdayız ya siz???
mustafaisp
03-13-2009, 19:20
Kısaca şöyle bahsedeyim. İki genel seçimde CHP ye oy verip ilk defa bu yerelde oy kullanacam evet ondada haklısısn MHP ye atacam. Ama partizan olmadığımı olaydan anlayabiliyorsun sanırım.
İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor melih gökçek. Ondan kimse onunla tv ye çıkmak ve tartışmak istemiyor. Hatırlarım fatih altaylıya bir botaş borcu çıkarmıştıda sanki botaş egoya borçlu olmuş gibiydi. Yani çok ciddiye alınacak bir insan değil.
Unutma daha 2 ay önce Mansur yavaşa kardeşim diyen bir adamdır bu adam. Nasıl dönek olduğunun dün gördün belki.
http://www.mansuryavas.com.tr/images/aldigi_oduller/image57.jpg
Laf atıp partizanlık yapcağınıza giripte şuraya bakın: http://www.flickr.com/photos/34874236@N05/page2/
Ayrıca aynı Melih Gökçek bir kaç ay önce Mansur Yavaşı arayarak ona AKP çankaya belediye başkan adaylığını önerdi. Bunuda unutma!
dün onlarca beypazarı ile ilgili yalan haber söyledi başkan. Son 4 aylık su raporlarında en ufak bir sorun yok. Ama yazın bizi 7 gün susuz bıraktı onuda unutmam ben. Ben ayaşlıyım arkadaş beypazarınada sık sık giderim. Melih Gökçektende iyi bilirim oraları. Yalanlarının insanların gözünün içine baka baka söyleyen biri, daha diyecek birşey yok.
Ben inançlıyım müslümanım diyen adam yalan söylemez bir defa.
Başbakan, bakanlar ve melih gökçek beypazarına sürekli Ankaraya gelen konukları götürürler. Ne olduda şimdi birden böyle değişti olaylar.
Korkunun boyutunu size anlatayım. Başbakan ayın 17 sinde 35 bin nüfuslu beypazarında miting yapacak. Varın gerisi siz düşünün. Melih Gökçeği başbakan kurtarmaya çalışıyor bakalım ne olacak. :)
redyellow
03-13-2009, 20:25
mustafaisp:
Verdiğniiz linkte melih gökçek'in mansur yavaş için kardeşim dediğini bulamadım.
Tam link verirmisiniz?
mustafaisf; BİR ADAM İKİ EVİ RESTORE ETTİ DİYE İYİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE(!)* OY VEREBİLCEK İNSANLAR DEĞİL ANKARALILAR KİMİN NE YAPTIĞINI NE YAPACAGINI BİLİYORLAR... İYİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE(!)* MELİH GÖKÇEĞİN ONU TEBRİK ETMESİ DOGAL DEĞİL Mİ SİZ GİBİ YOBAZ MI OLSAYDI?
SANA RAHAT AÇIKLAMA YAPMAK İÇİN AŞAGIYA BELGELER KOYACAĞIM İYİ OKU; (MELİH GÖKÇEK KARAYALÇIN MANSUR YAVAŞ KARŞILAŞTIRMALARI)
ANKARAYA MELİH GÖKÇEĞİN YAPTIKLARI:
SU=
1.90 MİLYON METREKÜP HACİMLİ
KAVŞAKKAYA BARAJI 16 AYDA
BİTİRİLDİ.
2. 134 KM'DEN GÜNDE 750 BİN METREKÜP BİR YILDA GETİRİLDİ.
3. ÇAMLIDERE İVEDİK ÇELİK İSALE HATTI YAPILDI.
4.AVRUPANIN EN BÜYÜK 4. PİS SU
ARITMA TESİSİ HİZMETE SOKULDU.
5. ÇUBUK PİS SU ARITMA TESİSİ DEVREYE SOKULDU.
6. KARAGÖL PİS SU ARITMA TESİSİ DEVREYE SOKULDU.
ÇÖP=
1. MAMAK ÇÖPLÜĞÜ ISLAH EDİLEREK ÇÖPLÜKTE GAZ ENERJİYE DÖNÜŞTÜRÜLMEKTE, KATI ATIKLARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ TEMİN EDİLMEKTE, KOMPOST GÜBRE ÜRETİMİ YAPILMAKTA, AYRICA SERALARDA ORGANİK SEBZE VE MEYVE YETİŞTİRİLMEKTEDİR.
BORÇ=GÖKÇEK DÖNEMİNDE KIZILIRMAK SUYU İÇİN 350 MİLYON DOLAR BORÇLANMA YAPILMIŞTIR.
AYRICA BOTAŞA 200 MİLYON DOLAR CİVARINDA GAZ BORCU VARDIR.
<H5>GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=ANKARA AVRUPA KONSEYİNDEN AVRUPA BAYRAĞINI ALARAK MARKA KENT OLDUĞUNU 28.TEMMUZ.2001 TARİHİNDE TESCİL ETTİRDİ…
15.HAZİRAN.2003 TARİHİNDE TÜRKİYE’DE İLK DEFA ANKARA AVRUPA KONSEYİNDEN “AVRUPA ŞEREF PLAKETİ”Nİ ALDI…ANKARA’NIN MARKA ŞEHİR OLDUĞUNU AVRUPA KONSEYİ TESCİL ETTİ…
13 MART 2009’DA ÜNİVERSİTE PROFOSÖRLERİNDEN OLUŞAN BİR KURUL ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE “ÜLKEMİZİN EN İYİ STRATEJİK UYGULAMA YAPAN KURUMU ÖDÜLÜ” NÜ VERİYOR
BELEDİYE BİNALARI=
GÖKÇEK 11 AYRI BİNADA DAĞINIK OLARAK ÇALIŞAN BELEDİYE
BİRİMLERİ 24 KATLI 94 BİN METREKARELİK DEV BİNADA TOPLAYARAK, 85 YIL SONRA ANKARAYI BELEDİYE BİNASINA KAVUŞTURDU.
HAVA KİRLİLİĞİ=1994 DE 154 BİN OLAN DOĞALGAZ ABONESİ GÖKÇEK DÖNEMİNDE 1.150.000 E ÇIKARILDI
2008 YILI KASIM VE ARALIK AYLARI ANKARANIN SON 23 YILLIK TARİHİNİN EN TEMİZ AYLARI OLDU. KÜKÜRT DİOKSİT ORANI (SO2) 18 VE 20MİKROGRAM/METREKÜP OLARAK ÖLÇÜLDÜ. TEHLİKELİ SINIR DEĞERİN 300 OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜRSE HAVANIN NE KADAR TEMİZ OLDUĞU RAHATLIKLA ANLAŞILABİLİR
<H5>SOSYAL YARDIMLAR=15 YILDIR ANKARADA TÜM DAR GELİRLİ KİŞİ VE AİLEYE YÜZBİNLERCE AİLEYE DEVAMLI OLARAK GIDA, EKMEK, YAKACAK, KABAN, AYAKKABI, KIRTASİYE DAĞITIMI YAPILMIŞTIR.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HER YIL 164 SOSYAL VE KÜLTÜREL PROJEYE İMZA ATARAK BİR DÜNYA REKORU KIRMIŞTIR
<H5>TRAFİK=GÖKÇEK DÖNEMİNDE, 104 ALT ÜST GEÇİT, 93 YAYA ÜST GEÇİDİ YAPILDI.
<H5>SPOR=GÖKÇEK DÖNEMİNDE ANKARA SAYISIZ SPOR TESİSİ KAZANMIŞTIR.
OSTİM STADI, BATIKENT STADI, KEÇİÖREN STADI, YENİKENT STADI, ASKİ SPOR SALONU, ESENBOĞA SARAY FUTBOL TESİSLERİ BUNLARIN EN ÖNEMLİLERİDİR.
KENTİN MUHTELİF YERLERİNE 173 ADET KOŞU YOLU,HALI SAHA,FİTNESS PARKLARI,FUTBOL SAHALARI,TENİS-BASKETBOL- VOLEYBOL SAHALARI KAZANDIRILMIŞTIR.
AMATÖR KÜMEDE YER ALAN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR ÖNCE ÜÇÜNCÜ TÜRKİYE LİGİNE SONRA 2B, BİLAHARE 2A VE EN SONUNDA TÜRKİYE SÜPER LİGİNE ÇIKARILMIŞTIR.
2005 YILINDA PROFESYONEL ŞUBE ANKARA SPOR OLARAK ANKARA SPOR AŞ'YE DEVREDİLMİŞTİR.
ANKARADAKİ YÜZLERCE AMATÖR SPOR KULÜBÜNE DEVAMLI OLARAK MALZEME YARDIMI YAPILMAKTADIR.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR, ASKİ SPOR, EGO SPOR 15 YILDA YÜZLERCE TÜRKİYE ŞAMPİYONU, AVRUPA ŞAMPİYONU, DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKARMIŞTIR. 5 YIL ÜST ÜSTE KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI ANKARA BÜYÜKİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇIKMIŞTIR.
OKUL BAHÇELERİNE SAYISIZ POTA VE VELOYBOL DİREKLERİ DİKİLMİŞTİR.
HER YIL YÜZBİNLERCE ÇOCUĞA FUTBOL, BASKETBOL VE VELOYBOL TOP DAĞITILMIŞTIR.
</H5></H5></H5>
SIRA GELDİ KARAYALÇINA:
SU=. HİÇ BİR İSALE HATTI YAPILMADI
2. HİÇ BİR BARAJ YAPILMADI
3. YAZ AYLARINDA DEVAMLI SU
KESİNTİSİ YAPILDI.
4. DÖNEMİNDE HİÇ BİR PİS SU
ARITMA TESİSİ DEVREYE SOKULAMADI
ÇÖP=BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE ÇÖPLÜKTE VAHŞİ DEPOLAMA DEVAM ETMİŞTİR.
BORÇ=KARAYALÇIN DÖNEMİNDE 2 MİLYAR DOLAR ANA PARA 2 MİLYAR DOLAR FAİZ OLMAK ÜZERE
4 MİLYAR DOLAR YANİ 6,5 KATRİLYON BORÇ YÜKÜ BIRAKILMIŞTIR.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=KARAYALÇININ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
DÖNEMİNDE UZUN SÜRE AVRUPA ELÇİLİKLERİNDE ÇALIŞAN PERSONEL HAVA KİRLİLİĞİ TAZMİNATI ALDI.
BELEDİYE BİNALARI=KARAYALÇIN DÖNEMİNDE BELEDİYENİN
MAKAM OLARAK KULLANABİLECEĞİ CİDDİ BİR BİNASI BİLE YOKTU.
HAVA KİRLİLİĞİ=HAVA KİRLİLİĞİ DOLAYISIYLA İNSANLAR ÇAMAŞIRLARINI BALKONA ASAMIYOR, HATTA GAZ MASKESİ TAKIYORLARDI.
SPOR=DÖNEMİNDE HİÇ BİR CİDDİ PROFESYONEL VEYA AMATÖR ETKİNLİK OLMADIĞI GİBİ ANKARAYA KAZANDIRILAN CİDDİ BİR TESİS MEVCUT DEĞİLDİR.
SOSYAL YARDIMLAR=5 YILLIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİÇ KİMSEYE SOSYAL YARDIM YAPMAMIŞTIR.
TRAFİK=KARAYALÇIN DÖNEMİNDE 2 ÜST GEÇİT YAPILDI. KONYA YOLU ÜZERİNDEKİ DEMİR KÖPRÜ ÇÖKME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA KALINCA GÖKÇEK TARAFINDAN YIKILDI
VE MANSUR YAVAŞIN YAPTIKLARI:
SU=
1.30 BİN NÜFUSLU BEYPAZARINDA
10 YIL BOYUNCA 1 METRE LİK
KANSEROJEN BORU DEĞİŞTİRİLMEDİ
2.SU AĞIR KOKUSU DOLAYISIYLA
İÇİLEMİYOR.
3.SUDA YÜKSEK ARSENİK VAR
4. BÜTÜN BEYPAZARI YA DAMACANADAN
YA HAYRAT ÇEŞMELERİNDEN
SU KULLANIYOR.
ÇÖP=10 YIL BOYUNCA ÇÖPLER DEVAMLI DAĞINIK OLARAK MAHALLENİN BİTİŞİĞİNDE VAHŞİ DEPOLAMA YAPILMIŞTIR.
MANSUR YAVAŞ ÇÖPLÜĞE ATMACALARIN GELDİĞİ VE BU ATMACALARIN RESİMLERİNİ ÇÖPLÜĞE GELEN TURİSTLERİN ÇEKTİĞİNİ SÖYLEYEREK ÇÖPLÜKTEKİ PİSLİK VE DAĞINIKLIĞI SAVUNMUŞTUR.
2. KENT İÇERİSİNDE TEK BİR MODERN ÇÖP KONTEYNIRI YOKTUR. ÇÖP BİDONLARI ORTADAN İKİYE KESİLMİŞ VARİLLER OLUP, ÇOĞU PASLIDIR.
BORÇ=
BELEDİYE 10 YIL ÖNCE SIFIR BORÇLA ALINMIŞ, ŞU ANDA
YAKLAŞIK 13 TRİLYON LİRA BORÇ VARDIR.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATININ İLLERİN SOSYO EKONOMİK GELİŞMİŞLİK SIRALAMASINDA BEYPAZARI
1996 YILINDA 137.SIRADA İKEN …
2004 YILINDA 158.SIRAYA DÜŞEREK BEYPAZARI PRESTİJ KAYBINA UĞRADI
BELEDİYE BİNALARI=
BEYPAZARININ ESKİYE BELEDİYE BİNASININ EN BÜYÜK ÖZELLLİĞİ
HER YAĞMURDA ÇATISININ AKMASI VE BİNANIN DEĞİŞİK YERLERİNE KOVALARIN KONULMASIDIR.
10 YILDA BELEDİYE BİNASININ ÇATI AKTARMASI BİLE YAPILAMADI.
HAVA KİRLİLİĞİ=
SENELERDİR KIŞ AYLARI BEYPAZARINDA HAVA KİRLİLİĞİ STANDART HALE GELMİŞTİR.
SPOR=
YILLARCA TÜRKİYE PROFESYONEL 3.LİGİNDE TOP KOŞTURAN BEYPAZARI SPOR MANSUR YAVAŞ DÖNEMİNDE AMATÖR 2. KÜMEYE KADAR DÜŞMÜŞTÜR.
SOSYAL YARDIMLAR=
SON YIL HARİÇ BEYPAZARINDA SOSYAL YARDIM DAĞITILMAMIŞTIR.
TRAFİK=
MANSUR YAVAŞ, KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN İNTERNET SİTESİNDE "PLANSIZ, İŞLEVSİZ,GEREKSİZ ALT ÜST GEÇİTLER YIKILACAKTIR" DİYOR.
UMARIM ANLAŞILMIŞTIR SAYGILAR
ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZDIĞIM MELİH GÖKÇEK MANSUR YAVAŞ VE KARAYALÇININ KARŞILAŞTIRMALARINI ULAŞABİLDİĞİMZ KADAR İNSANLARA ULAŞTIRALIM Kİ KİME OY VERDİĞİNİ BİLSİN HERKEZ
SAYGILAR...
BU ARADA YAZDIĞIM HERŞEY www.melihgokcek.com.tr (http://www.melihgokcek.com.trd) de belgeli olarak bulunmakta dileyen girip bakabilir...
mustafaisp
03-14-2009, 03:01
mustafaisf; BİR ADAM İKİ EVİ RESTORE ETTİ DİYE İYİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE(!)* OY VEREBİLCEK İNSANLAR DEĞİL ANKARALILAR KİMİN NE YAPTIĞINI NE YAPACAGINI BİLİYORLAR... İYİ BELEDİYE BAŞKANI DİYE(!)* MELİH GÖKÇEĞİN ONU TEBRİK ETMESİ DOGAL DEĞİL Mİ SİZ GİBİ YOBAZ MI OLSAYDI?
SANA RAHAT AÇIKLAMA YAPMAK İÇİN AŞAGIYA BELGELER KOYACAĞIM İYİ OKU; (MELİH GÖKÇEK KARAYALÇIN MANSUR YAVAŞ KARŞILAŞTIRMALARI)
Öncelikle saygılı ol. Yaşın nedir bilmiyorum ama saygılı olmayı öğren. Tahsilim ve eğitim seviyemi sana anlatıpta ağzını açık bırakmak istemem. Saygılı olmayı öğren en başta. Niye gerildi bu kadar anlayamadım.
Verdiğin o bilgiler Melih Gökçeğin kendi sitesinde. Bir insan kıyaslamayı bu kadar güzel yapabilir. Kendi iyi özelliklerini say başkasının kötü özelliklerini.
Bende biraz ekleyim o zaman
- Yaz aylarında 7 gün susuz kaldık.
- Metrolarımız bitmedi.
- Doğalgaz sayaçlarının diğer illere göre $150 pahalı aldık
- Suda büyük kazık yedik. Bana karayalçın çıkardı deme. Başkan 15 yıldır uyuyormuydu. Ekmeğini Melih Gökçek yedi.
- Aşti servisleri kaldırıldı
- Kızılay yayalara kapatılmak istendi
- Şehir içinde araç egemen bir toplum olduk
- Fanteziler uğruna emsal artışları yapıldı ve imar planları bozuldu.
- Batıkent, Armada karşısı, Çayyolu metro otoparkları yıkıldı veya yapıldmadan yerlerine dev alışverişmerkezleri dikildi.
- Kendi görüşünde olmayan her insan ve her kurumla kavga etti ve biz zararlı çıktık.
- Botaşa 1milyar TL civarında borç taktı. Üstelik bu borç bizden aldığı peşin paralardan yapıldı.
Daha yüzlerce şey sayarım sevdasu. Ne diyorum başkana yaptıkları güzel şeyler için teşekkürler. Fakat başka adayların kötü özelliklerinin koyup kendi iyi özelliklerinin koymak olmaz. Yok öyle yağma yemezler.
Ayrıca bazı cevapları vermemde elzem oldu sanırım Mansur Yavaşı fantezi yaparak ezemezsin;
1.30 BİN NÜFUSLU BEYPAZARINDA 10 YIL BOYUNCA 1 METRE LİK KANSEROJEN BORU DEĞİŞTİRİLMEDİ
Cevap; Asbest veya asbestos nasıl anlarsanız; Bu madde su yoluyla kanser tehlikesi olmayan bir madde olup sadece hava yoluyla zararlıdır. Bu nedenle sağlık bakanlığı tahlil raporlarından çıkarılmıştır. Bu konuda istismar yapmaya gerek yok. Sen çeşmende 2 ay önce sarı akan suya laf etseydin öncelikle. Zehir içsen oh Melihin suyu güzel dersin.
2.SU AĞIR KOKUSU DOLAYISIYLA İÇİLEMİYOR.
Cevap;Bunu diyen insan beypazarına gitmiş olamaz. Beypazarının suyu dağ ve kaynak suyu olup çok güzel tadır vardır ve aylık periyodik sağlık bakanlığı raporlarının hepsi tam not almış ve hiçbir kusur bulunmamıştır. Böyle bir yargılama yapcaksan belge göster. Ben sana anti-belgeyi gösterebilirim.
SUDA YÜKSEK ARSENİK VAR
Cevap; Tekrar ediyorum aylık yapılan periyodik kontrollerde son 6 aydakileri biliyorum. En ufak bir sağlıpa aykırı unsur yok.
BÜTÜN BEYPAZARI YA DAMACANADAN YA HAYRAT ÇEŞMELERİNDEN SU KULLANIYOR.
Cevap; İftiracı Melih Gökçek. Beypazarına gitmemiş gibi davranması çok ilginç. Beypazarında su çeşmeden içilir ve tadıda çok güzeldir.
KENT İÇERİSİNDE TEK BİR MODERN ÇÖP KONTEYNIRI YOKTUR. ÇÖP BİDONLARI ORTADAN İKİYE KESİLMİŞ VARİLLER OLUP, ÇOĞU PASLIDIR.
Cevap; Bu dediğin olay sadece tarihi ken bölgesinde mvcuttur. Çöp alanlarına standart metal özel çöplükler konmasına karşın halk ısrarlar çöpleri yan taraflara bıraktığı için bu yola gidilmiştir fakat çöpler günde birkaç kez toplandığı iiçin bir sorun teşkil etmiyor. Ayrıca haftasonları çöp kutuları tursitlerden dolayı kaldırılıyor ve hafta içine girerken tekrar konuyor.
BELEDİYE 10 YIL ÖNCE SIFIR BORÇLA ALINMIŞ, ŞU ANDA YAKLAŞIK 13 TRİLYON LİRA BORÇ VARDIR.
Cevap; Gökçek kendi milyarlarca dolar borcundan bahsetsin önce. 13 trilyondan bahsedeceğine.
GELİŞMİŞLİK KISTASLARI=DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATININ İLLERİN SOSYO EKONOMİK GELİŞMİŞLİK SIRALAMASINDA BEYPAZARI
1996 YILINDA 137.SIRADA İKEN …
2004 YILINDA 158.SIRAYA DÜŞEREK BEYPAZARI PRESTİJ KAYBINA UĞRADI
Cevap: Buda büyük iftiradır. Bilmeden konuşmadır. Beypazarı yakınlarındaki termik santral özelleştirildiği için vergi dairesi değişti ve ekonomik durum bundan dolayı sırası değişti. Bunu yapan AKP hükümetidir. Başkanın suçu ney. Buna rağmen halk dahada zenginleşmiştir. Turizm yoluyla.
SON YIL HARİÇ BEYPAZARINDA SOSYAL YARDIM DAĞITILMAMIŞTIR.
Cevap: Bunun söyleyende yalan söylemiş olur. Beypazarında yaşayanlara sorun anlarsınız cevabı.
MANSUR YAVAŞ, KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN İNTERNET SİTESİNDE "PLANSIZ, İŞLEVSİZ,GEREKSİZ ALT ÜST GEÇİTLER YIKILACAKTIR" DİYOR.
Cevap; Çok iyi diyor. Mesela garın önündeki altgeçit ne diye tarihi binanı önüne altgeçit yaparsında dokuyu bozarsın be adam. Bu konuda azda olsazenlenecek altgeçitler olmalı.
Verdiğniiz linkte melih gökçek'in mansur yavaş için kardeşim dediğini bulamadım.
Sevgili redyellow liki veya adresi bulamadım. Ben tvde kendi ağzından duydum bu lafı. Ayrıca resimdede plaket verirken görüyorsunuz. Bu akdar kötü bir başkana büyük başkan Gökeçk nasıl plaket verirki bir hayal edin. Çankaya için özel olarak telefonla aradığı bir adayı kötülemek senin ne haddine be.
sevdesu; Gördüüğün üzere yalanlar ve iftiralar dizboyu. Bu insan müslümanı diyor sende öyleyim diyorsun. Ama araştırmadan, kopyala yapıştr yaparak bu yalanın içine sende giriyorsun.
Körü körüne bağlılık olmaz bu kadar ya. Hayret ediyorum gerçekten. Bu adamı AKP içindeki vekillerden ve bakanlardan tomarla sevmeyen var. Zamanında parti kurup başkanlık yapıp başbakan Recep Tayyip Erdoğana sayıp sövmedimi arkasından. Ne çabuk unuttunuz bunları;
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=40805
http://www.tumgazeteler.com/?a=4492496
herşeye iftira deyip geçmişsin bunların hepsi belgelidir
senden mi öğreneceğim üslubu ben gayet saygı çerçevesinde sana birşeyler anlatmak için çabaladım
sen illa ben anlamam diyorsun
saygı duyarım
Allah yar ve yardımcınız olsun
MUSTAFAİSP DEMİŞ Kİ''sevdesu; Gördüüğün üzere yalanlar ve iftiralar dizboyu. Bu insan müslümanı diyor sende öyleyim diyorsun. Ama araştırmadan, kopyala yapıştr yaparak bu yalanın içine sende giriyorsun.
Körü körüne bağlılık olmaz bu kadar ya. Hayret ediyorum gerçekten. Bu adamı AKP içindeki vekillerden ve bakanlardan tomarla sevmeyen var. Zamanında parti kurup başkanlık yapıp başbakan Recep Tayyip Erdoğana sayıp sövmedimi arkasından. Ne çabuk unuttunuz bunları;''
sadece şunu söylüyorum sana;
''BİLMİYORLAR, BİLSELERDİ, YAPMAZLARDI'' (HZ. MUHAMMED S.A.S)
mustafaisp
03-14-2009, 03:49
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı notktada Hz. Muhammed S.A.S sözlerinden destek alıyorsun demek.Bende o zaman bir cevap veriyim;
"Kıyamet günü Allah Katında mahlukların en sevimsizleri yalancılar, kibirliler ve kardeşlerine karşı sinelerinde amansız kin besleyenler olacak ..."
Buradaki iki söze dikkat et. O yüce insanın sözlerini seçereken cımbız kullanma. Müslümanlık öyle olmaz. İyi insan olmak en temel özelliktir sevgili arkadaşım. Kin ve yalancılık bizim dinimizde yok. Aynı dine mensub ve aynı ülkenin iki evladı olarak sana karşı her zaman saygım sonsuz olacaktır. Siyaset gibi yalan bir bilimden dolayı insanları kırmayı sevmem. Burada tartıştığımız sadece siyaset ve başka insanlar. Bu nedenle birbirimizi kırmadan güzelce tartışalım.
Melih Gökçeğin sitesindeki bilgiler yalandır veya çarpıtmadır. Sen benim cevaplarımı bile okumamışsın. Belgeleri bide ben göreyim, su kirliği, fotoğraflar falan. Bunlar olmadan birşey söylemek doğru olmaz değilmi. Sen bile bunları görmedin çünkü. Daha doğrusu böyle belgeler yok.
Yazdığım cevaplara düzgün yanıtlar verirsen okuyup araştırıım ve incelerim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.