Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Görüşcü Kardeşlerime
mehmetakif24
01-28-2009, 23:19
Bu gün ülkemizde bulunan bir iktidar partisi vardır hemde %47 gibi bir oranla %47 demek halkın yarısı demek. Halka saygı duymak mecburiyetindeyiz.
Bu(her) hükümetin yanlışları vardır doğruları vardır. yanlış bir politika izlemişse bizde milli görüşçüler olarak iktidar partisinin yanlışı olduğunu belirtip aslında doğrunun bu olduğunu göstermek zorundayız. yanlış varsa doğru budur diyebilmemiz gerekiyor.
Bununla beraber Husumet tutumuyla hiçbir yere varamayız. Eğer husumet meydana getirirsek söylediğimiz bu doğruları yerine getirebilmemiz için halk bize görev vermeyecektir. Çünkü bugün bu halk akpartiyi iktidar yapmıştır gelecek yıllarda saadet partisini iktidar yapacak olanda bu halktır. Biz çıkıpta halkın iradesini zedeleyici sözler ve işler sarf edersek zaman kaybetmiş oluruz.
Bakınız Prf. Dr. Necmettin Erbakan hocam diyorki 'Ey Müslümanlar,hurma ağaçlarının altını havalandıracağız, yapraklarını seyrelteceğiz bahanesiyle Cihad'dan geri durarak kendinizi tehlikeye atmayın..!''
Üç mevsim
01-29-2009, 21:01
Forumuzda temizlik yapılmaktadır. Konu bir müddet sonra tekrar açılacaktır. Saadet Partili kardeşlerimiz müsterih olsunlar
mehmetakif24
01-31-2009, 19:14
güncelleme
CİHAD ERİ
01-31-2009, 19:17
http://img222.imageshack.us/img222/6108/kuranjn5ub0.jpg (http://imageshack.us)
işte lider...
Üç mevsim
01-31-2009, 19:20
http://img222.imageshack.us/img222/6108/kuranjn5ub0.jpg (http://imageshack.us)
işte lider...
Özlemişiz Hocayı bee.. Bu resmi alıyorum.. Cihad Eri forumda yaptığın aşırılıklardan dolayı belki yasaklanacaksın. Bu nedenle yasaklanan üyelerin de tüm mesajları silinir. Ama bu mesaja dokunulmayacak emin ol..
ishakyilmaz
01-31-2009, 19:25
Bizler öncelikle doğruluk ekseninde buluşuyoruz.Doğruluk ekseninde buluşan gönüller her yolda beraberce yürüyebilirler.Lakin bunun dışında buluşmanın olmadığı gibi,doğru yoldada yürümek mümkün değildir.Saadet partili kardeşlerimizi ben şahsen 3başlık altında görüyorum.Birinci başlıkta doğruluk ekseninde bütün yüreklerle buluşabilen,has be öz görüşlü kardeşlerimiz,bunlar elzem tercihlerimizdir.İkinci başlık altında gördüklerim ise gel git arasında sıkıntı yaşayıp,tam olarak neyi nasıl savunacağına karar veremeyenler..Üçüncü başlıkta bulunanlar ise tamamen provakatör;özelikle inançlı şahsiyetlerin inançlarını sabote etmek için sözde öyle görünürler ama özde şeytanı oynamaktadırlar..!
Bazen çok kızıyorum !!!
Gerçekten kendilerinden nefret etirmek için ellerinden geleni yapıyor bazı milli görüşçü arkadaşlar. Ak Parti Forum'a adeta banlanmak için geliyorlar ve bizler de onları haklı olarak banlıyoruz; fakat bakıyoruz yine üye olmuşlar ve yine banlanıyorlar. Yazdıkları onlarca mesajla birlikte siliniyorlar. İnsan biraz düşünür ya, yazık günah.. O kadar mesaj yazıyorsun, bari seviyeni koru da kalıcı olsun yorumun ve üyeliğin..
Milli görüşün bu hali gerçekten hiç iyi değil hiç.. Lütfen bunu çok iyi düşünelim ve her muhalif üye kendine şu soruyu sorsun; "Ben Ak Parti Gençlik Forum'una neden üye oluyorum?"
Amaç provakatif eylemlerse, buna zaten izin vermiyoruz, direk yorumlarla birlikte siliniyorlar.
Amaç, seviyeli tartışmak ve bilgi paylaşımı mı? Bu amaçla gelen çok az muhalif var Ak Parti Gençlik Forumunda..
Kadim Sevgiler..
HAKK DAVA
01-31-2009, 23:46
İlk olarak buraya birbirimizi kırmaya değil, birlikte öğrenmeye geliyoruz... Lakin bazı AKP'li Kardeşlerimiz, yöneticiler dahil bize istinad ettikleri hassasiyetlerden yoksunlar... Kendileri nasıl Tayyip Erdoğan hakkında bir konu açtığımız zaman sinirleniyorlar kimi zaman oldukça aşırı yorumlar yapıyorlarsa, kendilerini bizim yerimize koyunuz... Şahsen AKP'nin bir sürü hatası da oldu, yaptığı da... Ancak biz bir eleştiri yaptığımız zaman ooo Efendim, şöyle böyle SİZ kötüsünüz diye değil, yanlışlardan ders alalım diye diyoruz. Yani burada kimse eleştirilmiyor...
Kimseyi eleştirmiyoruz. Yapılanı ve olanı eleştiriyoruz... Biz olandan ders almalıyız. Nitekim şöyle böyle deyipte birbirimizi kırmanın ne anlamı var ne de bize bir katkısı...
Biz söylüyoruz... Cevap olsun diye kesinlikle şu saçma nedenlerin arkasına sığınıp yorum yapmayalım...:
1. Efendim ERBAKAN şöyle dedi. Bizi şöyle yaptılar, şuraya soktular, buradan çıkardılar...
2. ERBAKAN Hoca koltuk sevdalısı, onun yüzünden bu hale geldik...
3. ERBAKAN yüzünden başörtüsü sorunu çıktı, imamhatipler kapandı. MÜSLÜMAN'lar mahzun oldu.
4. 28 Şubat kararlarını imzaladı bizi mahvetti...
5. İşte MİLLÎ GÖRÜŞ, artık bitti...
vb. nedenler... Bunların arkasından yorum yapmayınız... Burada herkes ve Tayyip Erdoğan'da dahil HOCA'mızın ne tür sözleri ne amaçla söylediğini bilir... Neyi ima ettiğini de bilir... Yok şöyle, yok böyle ortalığı ayağa kaldırmanın sebebi bu sözeri kullanmaktır...
Bu konular daha fazla kurcalanıp birbirimizi kırmayız İNŞAALLAH...
Selametle...
SuperGaZi
01-31-2009, 23:53
Ben erbakan hocaya herzaman saygi duyarim ama yanindakilere asla duymam. Erbakan hocanin dediklerinden birseyler ogrenmek isterim, ama yanindakilerden asla. Erbakan hoca, Tayyip Erdogani elestirirse bunun altinda birsey aramam ama yanindakiler elestirirse ofke kusarim. Tayyip Erdoganda hocasina herzaman saygi duymusdur, duyacakdirda. Onlarin arasi hicbir zaman bozulmamisdir. Erbakan hocaya saygim sonsuzdur, ama oyum Recep Tayyip Erdogan'a dir.
İlk olarak buraya birbirimizi kırmaya değil, birlikte öğrenmeye geliyoruz... Lakin bazı AKP'li Kardeşlerimiz, yöneticiler dahil bize istinad ettikleri hassasiyetlerden yoksunlar... Kendileri nasıl Tayyip Erdoğan hakkında bir konu açtığımız zaman sinirleniyorlar kimi zaman oldukça aşırı yorumlar yapıyorlarsa, kendilerini bizim yerimize koyunuz... Şahsen AKP'nin bir sürü hatası da oldu, yaptığı da... Ancak biz bir eleştiri yaptığımız zaman ooo Efendim, şöyle böyle SİZ kötüsünüz diye değil, yanlışlardan ders alalım diye diyoruz. Yani burada kimse eleştirilmiyor...
Kimseyi eleştirmiyoruz. Yapılanı ve olanı eleştiriyoruz... Biz olandan ders almalıyız. Nitekim şöyle böyle deyipte birbirimizi kırmanın ne anlamı var ne de bize bir katkısı...
Biz söylüyoruz... Cevap olsun diye kesinlikle şu saçma nedenlerin arkasına sığınıp yorum yapmayalım...:
1. Efendim ERBAKAN şöyle dedi. Bizi şöyle yaptılar, şuraya soktular, buradan çıkardılar...
2. ERBAKAN Hoca koltuk sevdalısı, onun yüzünden bu hale geldik...
3. ERBAKAN yüzünden başörtüsü sorunu çıktı, imamhatipler kapandı. MÜSLÜMAN'lar mahzun oldu.
4. 28 Şubat kararlarını imzaladı bizi mahvetti...
5. İşte MİLLÎ GÖRÜŞ, artık bitti...
vb. nedenler... Bunların arkasından yorum yapmayınız... Burada herkes ve Tayyip Erdoğan'da dahil HOCA'mızın ne tür sözleri ne amaçla söylediğini bilir... Neyi ima ettiğini de bilir... Yok şöyle, yok böyle ortalığı ayağa kaldırmanın sebebi bu sözeri kullanmaktır...
Bu konular daha fazla kurcalanıp birbirimizi kırmayız İNŞAALLAH...
Selametle...
Kardeşim milli görüşün adına leke süren saadet partili adamlar (!) olduğu sürece bir birimizi hiç kırmayacağız (!)
Ak Parti Forumda binlerce milli görüşçü olduğunu iddia eden seviyesiz, ahlaksız kişiler banlandı. Bir Chp, Mhp genci bile banlanınca ısrarla üye olmuyorken, milli görüşçü kişi pat diye yine geliyor !
Sınırlarımızı daraltmaya mecbur etmeyiniz bizleri, kıymetini bilin Ak Parti Forum'un !
Gerektiğin de "Helal Olsun" diyebilen, gerektiğinde de seviyeli bir şekilde eleştiren milli görüşçüerin üyelikleri daimdir. Diğer kişiliksizleri aramızda görmek istemiyoruz.
Saadet Partili arkadaşları ne kadar çok sevdiğimi herks çok iyi bilir. Neden nefret etme derecesinde olduğumu buyrun sizler yorumlayın !
Kadim Sevgiler..
HAKK DAVA
02-01-2009, 00:41
Kardeşim milli görüşün adına leke süren saadet partili adamlar (!) olduğu sürece bir birimizi hiç kırmayacağız (!)
Ak Parti Forumda binlerce milli görüşçü olduğunu iddia eden seviyesiz, ahlaksız kişiler banlandı. Bir Chp, Mhp genci bile banlanınca ısrarla üye olmuyorken, milli görüşçü kişi pat diye yine geliyor !
Sınırlarımızı daraltmaya mecbur etmeyiniz bizleri, kıymetini bilin Ak Parti Forum'un !
Gerektiğin de "Helal Olsun" diyebilen, gerektiğinde de seviyeli bir şekilde eleştiren milli görüşçüerin üyelikleri daimdir. Diğer kişiliksizleri aramızda görmek istemiyoruz.
Saadet Partili arkadaşları ne kadar çok sevdiğimi herks çok iyi bilir. Neden nefret etme derecesinde olduğumu buyrun sizler yorumlayın !
Kadim Sevgiler..
Biz nasıl seviyesiz yorum yapanları AKP'li değil de onu kullananlar olarak niteliyorsak, diğer Kardeşlerimizde bunu yapmayı öğrenmeliler... Seviyesizleşmek MİLLÎ GÖRÜŞ'le bağdaşmaz...
Selametle...
AKP yerine, Ak Parti diyelim :)
mehmetakif24
02-01-2009, 00:46
AKP yerine, Ak Parti diyelim :)
Dolunay kardeşim yanlış anlama beni.
Bu Akp veya Akparti ismi meselesinin Akpartililerin hassas olduğunu görünce gülüyorum. Asıl mesele hizmetse ismin ne olduğu bence önemli değil. Şahsi fikirlerim bunlardan ibarettir.
Adını korumazsan davanı koruyamazsın kardeşim :)
O zaman biz boşuna Saadet Partisi diyoruz; "SAP" diyelim o halde :)
Saygıyı da öğreneceksiniz inşaAllah..
mehmetakif24
02-01-2009, 00:52
Ben herzaman Akparti diye hitap ederimde saygıda ders veremezsiniz diye zannediyorum.
Ben herzaman Akparti diye hitap ederimde saygıda ders veremezsiniz diye zannediyorum.
Ders vereceğimi söyledim mi? :). Öğrenmek için bir kişinin ders vermesi gerekmiyor..
mehmetakif24
02-01-2009, 00:55
Saygısızlık yaptığımımı İddia ediyosunuz?
Saygısızlık yaptığımımı İddia ediyosunuz?
:S Muhterem, bunu da nerden çıkardın anlamadım? :) Öyle bir şey iddia ettiğim görülmedi..
mehmetakif24
02-01-2009, 00:59
saygıyıda öğreneceksiniz demedinizmi?
Ah ah.. :) AK Parti yerine AKP demekte ısrar eden arkadaşlar için bunu söyledim.
Biz nasıl ki, saygı duyup "Saadet Partisi" diyorsak, sizlerde bu saygıyı "Ak Parti" diyerek gösterebilirsiniz :)
aşk-ı ilahi
02-01-2009, 01:05
her kes her şeyi söyler ama...samimiyet önemli...
eğer ben bir kesimden nefret ediyorsam..onlara en ağır hakareti yapıyorsam ...hiç bir şey onlara beni sevecen yazmak durumunda bırakmaz..
kendi adıma...evet" milli görüş"lüyüm..ama en başta kendime saygım var...
muhalif düşüncelerim elbet var...ama asla hakaret vari olamaz..olmamalıda..
eğer bir sorunum varsa..bana göre yanlışsa belirtiyorum...ama kıvırmadan adam gibi...
nasıl sayın başbakanı şu an kalben alkışlıyorsam..kendimce hatalarınada o denli kızıyorum..bu kişisel hakkımdır...
bence bir insan hakaret ederken aynaya bakıyor gibidir...
HAKK DAVA
02-01-2009, 01:06
Efendim herşey karşılıklı olacak İNŞAALLAH...
Siz saadet partisi yerine Saadet Partisi dediğinizde, bizde AKP yerine AK Parti diyeceğiz...
Siz erbakan yerine ERBAKAN dediğinizde ve numan kurtulmuş yerine Numan KURTULMUŞ dediğinizde bizde R.T.E yerine Recep Tayyip ERDOĞAN diyeceğiz...
Vs. ile gelişeceğiz İNŞAALLAH...
Selametle...
mehmetakif24
02-01-2009, 01:08
Milli görüş için sp rp msp mnp denilmesi önemli değil. önemli olan Halka hizmettir. Zaten zihniyetimizde particilik yoktur. Ülkemizdeki partiler halkımızı parti parti bölmüştür. kavgalara neden olmuştur. Milli görüşün partisinin olması siyasi prosedür gereği olmasından ibarettir. Yoksa kim takar spyi rpyi mnpyi mspyi. Asl olan milli görüştür.
Milli görüş için sp rp msp mnp denilmesi önemli değil. önemli olan Halka hizmettir. Zaten zihniyetimizde particilik yoktur. Ülkemizdeki partiler halkımızı parti parti bölmüştür. kavgalara neden olmuştur. Milli görüşün partisinin olması siyasi prosedür gereği olmasından ibarettir. Yoksa kim takar spyi rpyi mnpyi mspyi. Asl olan milli görüştür.
:) Yola çıkmadan önce yolunun adını koyacaksın.
Doğan bir bebeğe güzel bir isim koyacaksın...
"Ha Murat, ha muro; ha Süleyman ha sülo" ne fark eder değil mi?
Yok yok, öğreneceksiniz inşaAllah..
mehmetakif24
02-01-2009, 01:17
Ben Akparti demesini de iyi bilirim Recep Tayyip Erdoğan demesinide iyi bilirim. Öğrenecek bişey yok.
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük işler gelmeyenlerdir.(Eflatun)
Ben Akparti demesini de iyi bilirim Recep Tayyip Erdoğan demesinide iyi bilirim. Öğrenecek bişey yok.
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük işler gelmeyenlerdir.(Eflatun)
Kardeş sen neden sürekli araya girip duruyorsun ya hu :) Madem saygılı bir arkadaşsın ve "Ak Parti" diyorsun, neden bu tepki ? Çözemedim ben seni gerçekten :)
İnce düşünmek gerekir. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleliyor ve herşeyin önemini iyi biliyoruz. Sizler için "İsim" küçük bir şeyse, bu ne büyük bir muvaffakiyet (!)
mehmetakif24
02-01-2009, 01:30
Tamam özür diliyorum. Bi daha bu konu üzerinde durmayacağım. Araya girip durduğumu söylüyorsun. Bundan sonra sadece konu açarım. yorumda bulunmam.
Üç mevsim
02-01-2009, 02:05
Tamam özür diliyorum. Bi daha bu konu üzerinde durmayacağım. Araya girip durduğumu söylüyorsun. Bundan sonra sadece konu açarım. yorumda bulunmam.
Estağfurullah. Başkan öyle demek istemedi..
Üç mevsim
02-01-2009, 02:11
İskilipli Atıf Hoca, şapka kanununa karşı çıktığı için İstiklal Mahkemelerinde yargılanırken Hakimlerden (!) Kel Ali, Hocaefendi'ye şöyle seslenmişti (küstah herif bir de bağırmıştı)ı:
“Sen bilmiyor musun ki şapka da bezdir, fes de bezdir?”
Hoca'nın cevabı nettir:
“Evet biliyorum, ancak hey’et-i hakimin (hakim heyetinin) arkasındaki bayrak da bezdir, İngiliz bayrağı da bezdir.”
Telaffuz sizlere kalmış arkadaşlar. Ama biz Saddet Partisi diyeceğiz emin olun..
Matematik
02-01-2009, 10:36
Şuzamanda milligörüş , esknin ülkücülüğü iler aynı ve umuyorum ki sonlarıda ülkücüler gibi olacak ve yok olacaklar. milligörüşçü falan değil kimse, saadet partilisiniz sizler. tutturmuşlar milli görüşçüyüz diye, kendilerini sultan süleymanın yeğeni sanıyorlar, bir hava, bir tafra, havanızdan geçilmiyor ya. forumun girişine "milligörüşçü olduğunu iddia eden zorbaların girmesi kesinlike yasaktır" yazmak lazım ama işte haddim deil.
Saadet Partili Gençlere;
Erbakan Hocamıza saygı duyuyoruz, Saadet Partili Gençlere sevgi besliyoruz. 'Milli Görüş'ü şerh ettiğimiz zaman ortaya çıkan eylemleri, normları ve mefkureleri Ak Parti olarak ve Ak Parti Gençleri olarak çok iyi biliyoruz, benimsiyoruz. Umarım Saadet Partili gençler de bunu benimser ve bu yönde eymlemde bulunurlar :).
Milli Görüş kimliğini, ülkücülük gibi gruplaşma, saldırı, propaganda kimliği olarak kullanan Saadet Partili kişileri esefle kınıyoruz.
Gerektiğinde "Helal Olsun, Tebrik Ederim" diyebilen ve sevincimizi paylaşabilen; gerektiğinde seviyeli ve yapıcı bir üslupla tenkit edebilen Saadet Partili gençleri Ak Parti Gençlik Forumuna bekliyoruz.
Sırf muhalefet olsun diye her konuya tepki koyan, her konuyu kirleten, enaniyeti tavan yapmış kibirli Saadet Partili kişileri aramızda kesinlikle ve kesinlikle görmek istemiyoruz. Bu kişilerin yazdıkları mesajlarla birlikte direk silineceklerini belirtiyoruz.
Saadet Partili Gençlere duyduğumuz sevgiyi nefrete dönüştürmemeleri için, Milli Görüşçü (!) olduğunu iddia eden Saadet Partili gençleri UYARIYORUZ !
Ak Parti Forum Yönetimi !
Kadim Sevgiler...
Not: Konu Kilitlenmiştir ! Bu konu ile ilgili konu açılmasın ve yorumlarda bulunulmasın. Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.