fatih kısaparmak balon baskılı balon nasıl indircez..? yardım edinn - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nasıl indircez..? yardım edinn

Parantez
09-08-2007, 17:35
ya ben anlamadım bu şarkıları nasıl indircez..??indimeye calıştım olmuyo :(:( bi keresinde indirdim sanırım ama ondada başka int sayfası açıldı..çok mu cahilim ne.. ;D :D neden beceremedi ben bunu yardım edin lütfeennn...!

Fahrenheit
09-08-2007, 17:36
ya ben anlamadım bu şarkıları nasıl indircez..??indimeye calıştım olmuyo :(:( bi keresinde indirdim sanırım ama ondada başka int sayfası açıldı..çok mu cahilim ne.. ;D :D neden beceremedi ben bunu yardım edin lütfeennn...!

eğer rapidshare üzerinden indiriyorsanız her saat sadece 1 kere indirebilirsiniz modeminize reset atarsanız tekrar indirebilirsiniz..

Parantez
09-08-2007, 17:39

eğer rapidshare üzerinden indiriyorsanız her saat sadece 1 kere indirebilirsiniz modeminize reset atarsanız tekrar indirebilirsiniz..

saol :( yani indirmenın başka bir yolu yok mu..?

Onlybullet34
09-08-2007, 17:43
bak burada Rapidshare Kullanımını anlatıyor.

Rapidshare Kullanımı (http://www.youtube.com/watch?v=1_sHCffV2oY&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Esuper%2Dmp3%2Enet%2Findir% 2D510%2Ehtml)

Fahrenheit
09-08-2007, 17:49

saol :( yani indirmenın başka bir yolu yok mu..?

işte reset at modeme yada 1 saat bekleyeceksin başka yolu yok ...

Parantez
09-08-2007, 18:02
teşekkürler hepinize tekrar deniycem..umarım başbakanımızın remix ini indirmeyi bu kez başarırım..