fatih kısaparmak balon baskılı balon ne olur arkadaşlar Rasülümüz bu kadar garip kalmasın - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ne olur arkadaşlar Rasülümüz bu kadar garip kalmasın

çağlar
03-22-2008, 22:30
neden neden nevruz günlerce kutlanırken dünya meteoroloji günü bile kutlanırken SEN OLMASA İDİN BEN KAİNATI YARATMADIM SÖZÜNÜN MUHATABI RASÜLÜ ZİŞAN efendimiz doğduğu gün sıradan bir gün gibi geçiyor diyer kandiller kdar dahi önem verilmiyor buradan yetkililer sesleniyorum lütfen organizasyonlar düzenleyin bizde destek olalım sizlere lütfen hiçmi değeri yok gerekirse müebbet hapis yatmaya razıyım ama göysümüzü gere gere peygamberimizin doğumunu kutlayalım yalvarırım duyarsız kalmayalım

HaKaNia
03-22-2008, 22:38
kardeş kutlu doğum haftası kutlanacak nisan ayında.. muhteşem olacak inşaallah.. her yıl tüm türkiye'de kutlanıyor zaten. ve her yıl daha güzel oluyor..

aşk-ı ilahi
03-22-2008, 22:40
ne mutlu hatırlabilecek kadar rasülü seviyorsunuz...

rabbim asla habinini unutturmaz....

yeterki biz gaflet uykusuna dalmayalım....

...tüm insanlığın nefsi nefsi diyeceği günde....

...illa ümmetim diyecek rasulu unutmak ...ancak kalbi hastalarda görülür...

...rabbim bu mübarek günlerde ..cümlemizi rasulun şefaatine nail eylesin...

ama şu bir gerçekki kutlu doğum her daim nisanda kutlandığından....hicri aylara hiç bakılmıyor...eminim herkes nisanda hatırlayacaktır...
rabbim her daim peygamberi analardan eylesin

isimsiz
03-23-2008, 19:26
inşALLAH çok güzel kutlanacak kutlu doğum haftası. o gün bence acizane birbirimizle hediyeleşelim ben öyle yapmayı düşünüyorum hristian adeti olan yıl başında herkez birbirine hediye alacağına kutlu doğum haftasında herkez birbirine hediye alsın hem bu vesileyle sünnet yapmış oluruz.

hasan koçal
03-23-2008, 21:28
Allah razi olsun kardeşim tşlker

Akmehmet_Akif
03-26-2008, 19:28
KARDEŞ KUTLU DOĞUM HAFTASI NEREDE NE ZAMAN KUTLANACAK.ONUDA SÖYLERMİSİN

Beritan
03-26-2008, 20:23
ne mutlu hatırlabilecek kadar rasülü seviyorsunuz...

rabbim asla habinini unutturmaz....

yeterki biz gaflet uykusuna dalmayalım....

...tüm insanlığın nefsi nefsi diyeceği günde....

...illa ümmetim diyecek rasulu unutmak ...ancak kalbi hastalarda görülür...

...rabbim bu mübarek günlerde ..cümlemizi rasulun şefaatine nail eylesin...

ama şu bir gerçekki kutlu doğum her daim nisanda kutlandığından....hicri aylara hiç bakılmıyor...eminim herkes nisanda hatırlayacaktır...
rabbim her daim peygamberi analardan eylesin

kelimesi kelimesine katılıyorum

Müntesip
03-27-2008, 18:46
KARDEŞ KUTLU DOĞUM HAFTASI NEREDE NE ZAMAN KUTLANACAK.ONUDA SÖYLERMİSİN

kardesim artık biz ona KUTLU DOGUM AYI diyoruz öncelikle bunu belirtmek isterim,ALLAH'ın izniyle bu kutlu dogum ayı yurt dısındaki okullarımız sayesinde dünya capında kutlanacak...türkiye'nin her ilinde ayrıca seminerler ve konferansların olması düşünülüyor mesela gecen sene bursa'da stat'ta olmustu program insallah bu sene daha bir coskuyla kutlanabilir,ama söyle bir gercekte var suan ülkemiziin içinde bulundugu vahim durum yüzünden yapmak istedigimiz icraatların hepsini yapamayabiliriz.ayrıca bu güzel ay'la ilgili bir hatıramı paylasmak istiyorum siz kardeslerimle,corum merkez'de arkadaslarla çiçek dagıtmıstık sizde sevdiginiz ve özellikle de bu günün farkında olmayan bir kardesinize çiçek verebilirssiniz bu güzel günün hatırına... sadece bir tavsiye

acizane44
03-31-2008, 02:26
bende varım inşallah bu hayırlı işte rabbim razı olsun o gün gül dağıtanlardan biride ben olmak isterim...

Ravza_Ruveyda
04-06-2008, 21:47
Değerli kardeşim Zaten Kutlu Doğumla ilgili heryıl belirli kuruluşlar Kutlu doğum haftasını yaparlar.
Sanırım hiç denk gelmediniz ? Bende bulunduğum kursta bir program hazırladım Ve bu genelde her kursta yapılır . bu kadar karamsar olamayın inşaAllah
Selametle.

Hıfz-ı lisan
04-06-2008, 21:52
Bizdede Okulumuzda 4 veya 5 kere program yapılır..sadece hocalar ve öğrenciler olmak üzere..

O'nu unutmak mümkün değildir,Allah'ın izniyle..içiniz rahat olsun.. :)

çağlar
04-07-2008, 22:50
ALLAH razı olsun arkadaşlar. ama ben şu yüzden telaşa kapıldım galiba mevlit kandili haftası neden bişeyler olmadı düşüncesinde idim fakat sonra arkadaşlar saolsunlar hicri takvime göre değil her yıl miladi 20 nisanda kutlandığını hatırlattılar hepinizden ALLAH ve RASÜL ü razı olsun

acizane44
04-08-2008, 00:50
ALLAH razı olsun arkadaşlar. ama ben şu yüzden telaşa kapıldım galiba mevlit kandili haftası neden bişeyler olmadı düşüncesinde idim fakat sonra arkadaşlar saolsunlar hicri takvime göre değil her yıl miladi 20 nisanda kutlandığını hatırlattılar hepinizden ALLAH ve RASÜL ü razı olsun

ecmain kardeşim :)