fatih kısaparmak balon baskılı balon NEDEN BAZI İNSANLAR BAŞARISIZ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NEDEN BAZI İNSANLAR BAŞARISIZ?

DoLunAY.kadim
07-11-2007, 17:03
SİZLERİNİNDE YORUMUNU ALMAK İSTERİM....

Şevval
07-11-2007, 18:27
Aslında ankette olan bütün şıklar Başarısızlığa götürmede etkili.. Hatta çoğu kez hepsinin birleşiminden oluşuyor Başarısızlık.. Ben ankette şık seçmeyip "Hepsi" diyorum..

anatolia
07-11-2007, 18:29
bence temelden kaynaklanıyor temel iyi atılmıyor :-\

DoLunAY.kadim
07-11-2007, 19:27
ARKADAŞLAR İYİ DÜŞÜNÜN DERİM :)

DoLunAY.kadim
07-11-2007, 19:28
Aslında ankette olan bütün şıklar Başarısızlığa götürmede etkili.. Hatta çoğu kez hepsinin birleşiminden oluşuyor Başarısızlık.. Ben ankette şık seçmeyip "Hepsi" diyorum..

EN ÖNEMLİSİ VE OLMAZSA OLMAZI SİZCE NEDİR???

Şevval
07-11-2007, 21:14

EN ÖNEMLİSİ VE OLMAZSA OLMAZI SİZCE NEDİR???

En önemlisi olmassa olmaz diyebileceğim.. Eğitim evvela ailede başladığı için aile ve çevrenin olumsuz etkilerinden uzak olmalı ve hedef belirlenmiş olmalı ki buda yine ailenin küçük yaşlardaki yönlendirmeleriyle olur diye düşünüyorum...

DoLunAY.kadim
07-11-2007, 22:31
peki köyde yetişen ve ailesi okumamış ve çevresinde okuyan birileri bulunmayanlar için ne diyeceksiniz? bunun bir çok örnekleri var. ve onlar hakikaten başarılıdır.

EnSaR
07-11-2007, 22:37

+1000

DoLunAY.kadim
07-11-2007, 22:49
EN ETKİLİLERİ SİZCE HANGİSİDİR? YADA HANGİLERİDİR?
ÖYLE BİRŞEY OLSUN Kİ O YADA ONLAR OLMADAN BAŞARI SÖZ KONUSU OLMASIN ;)

DÜŞÜNEBİLİYORSANIZ O İŞ TAMAM

Şevval
07-12-2007, 10:56
peki köyde yetişen ve ailesi okumamış ve çevresinde okuyan birileri bulunmayanlar için ne diyeceksiniz? bunun bir çok örnekleri var. ve onlar hakikaten başarılıdır.

Evet bu konuda haklısınız. Çoğu aile çok ilgilidir çocukları başarısız ama aşırı ilgisiz bir aileden de çok başarılı çocuklar çıkabiliyor.. Bu yönden bakıldığında kişinin kendi azmi ve isteği olması ön plana çıkıyor ve İlk 3 şık en olması gerekenler oluyor.. Yinede ben bütün şıkların birleşiminin harika sonuçlar meydana getireceğine inanıyorum :)

DoLunAY.kadim
07-12-2007, 11:32
HEDEF:HEDEFSİZ İNSAN YAPRAK GİBİDİR
AZİM: AZİMLE ATILAN ADIM YERİ ÇATLATIRMIŞ
İSTİKRAR:SUYUN TAŞI DELMESİ GÜCÜN DEĞİL! SÜREKLİLİĞİN SONUCUDUR.

BU ÜÇÜ OLMAZSA BAŞARI SÖZ KONUSU OLAMAZ. İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER :)

merve
07-12-2007, 11:48
en önemlisi bencede istikrar ;)

devamlılık olmayınca başarısızlık peşiimizi bırakmaz gibime geliyor...

tozkaldiran
07-12-2007, 11:49
aslında o insanına göre değişir...

DoLunAY.kadim
07-12-2007, 11:52
"HEDEF_AZİM_İSTİKRAR"
BU ÜÇÜ BİR BÜTÜNDÜR BİRİ ÇEKİLİRSE ARADAN, DİĞERLERİNİN DAĞILMASI KAÇINILMAZDIR.

anatolia
07-12-2007, 12:00
ben hala ısrar ediyorum kesinlikle temelleden dolayı

DoLunAY.kadim
07-12-2007, 12:05
BİR ÖRNEK VERECEM FAZLA UZAĞA GİTMEYEYİM KENDİMDEN ÖRNEK VERECEM ÇÜNKÜ :)
BEN KESİNLİKLE İLKÖĞRENİM VE ORTAÖĞRENİMDE BİRŞEY ÖĞRENMEDİM.
DEMEKKİ "TEMEL" BAŞARININ OLMAZSA OLMAZLARINDAN BİRİ DEĞİLMİŞ.

anatolia
07-12-2007, 12:12
sizin için geçerli olmayabilir ama temel olmazsa olmazlardandır bu her alanda öyledir aslında ordaki her madde başarısızlığa götüren sebebleri içeriyor en iyisi hepsi diyelim ;)

DoLunAY.kadim
07-12-2007, 12:19
DEDİĞİM GİBİ BİR ÇOK ÖRNEKLER VAR
AİLE VE ÇEVRENİN OLUMSUZ ETKİLERİ YÜZÜNDEN OKUYANLARIN SAYISI GAYET FAZLADIR. ÇÜNKÜ BU DURUMDA KİŞİ, DAHA FAZLA AZİMLİ OLMUŞTUR. AZİMLİ OLAN KİŞİNİN KAFASINDA TASARLADIĞI BİR HEDEF VARDIR. HADEFİNİ BELİRLEYEN KİŞİ HEDEFİNE İSTİKRARLA YÜRÜME ÇABASI İÇİNDEDİR.

"TEMEL" BAŞARININ OLMAZSA OLMAZI OLSA İDİ, BUGÜN İLK VE ORTA ÖĞRENİMDE BAŞARISIZ BİR ÖĞRENCİ İÇİN BAŞARI SÖZ KONUSU OLMAYACAKTI.
ZATEN SORUMUZDA BAŞARISIZLIĞIN EN ÖNEMLİ SORUNUNU SORMUŞUZ.

HUZUR
07-17-2007, 15:57
ALLAH RAZI OLSUN BİZLERİN KİŞİLİĞİMİZİ GELİŞTİRMENİN TEK YOLU...**KİŞİSEL GELİŞİM**
SELAM VE DUA İLE...