fatih kısaparmak balon baskılı balon NELER YAPIYORUZ?NELER YAPABİLİRİZ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NELER YAPIYORUZ?NELER YAPABİLİRİZ?

tavsanli genclik kollari
07-29-2007, 02:42
ARKADAŞLAR BİZ TAVŞNLI GENÇLİK KOLLARI OLARAK;
1-HER HAFTA PAZAR HALI SAHA MAÇI
2-HER HAFTA YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI
3-HER 15 GÜNDE BİR YEDEK ÜYELERLE BİRLİKTE YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
4-İLÇEMİZE GELEN ÜNİVERSİTELİ GENÇ ARKADAŞLARA KİRALIK EV VB. KONULARDA YARDIMCI OLMAK
5-ÖNEMLİ HAFTALARDA ZİYARETLER(ÖRN:POLİS HAFTASINDA EMNİYET TEŞKİLATINI ZİYARET)
6-BAYRAMLARDA GAZETE VE TV İLANI VEREREK TEBRİK........ VE DAHA BİRÇOK BUNLARA BENZER FAALİYETLERDE BULUNUYORUZ.
FORUMA KAYITLI TEŞKİLAT MENSUBU ARKADAŞLAR VE DİĞER FORUM ÜYESİ ARKADAŞLAR AK GENÇLER SİZ NELER YAPIYORSUNUZ.EĞER HERKES YAPTIKLARINI YAZARSA ARAMIZDA BİR FİKİR ALIŞVERİŞİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM.
İLGİNİZE VE PAYLAŞIMINIZA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ ÇALIŞMALAR

anti
07-31-2007, 01:26
Yan Gelip Yatıyoz :)

LunalLena
08-03-2007, 16:43
bencede...çalışmak lazım...oturarak taht sürmez.. 8)

duman
08-05-2007, 12:47
Bir programım yok. O an ne gerekse onu yapıyorum.

LunalLena
08-06-2007, 01:31
Bir programım yok. O an ne gerekse onu yapıyorum.

ama bu iş öle gitmez ki.... :)

fatih_44
08-06-2007, 18:30
;D ;D ;D

ak_gfb
08-09-2007, 22:23
BENDE YANGELİP YATIYORUM :'(

pinarsems
08-10-2007, 15:03
BİZ ÇALIŞMAYA BAŞLADIK ARKADASALAR.. SEÇİMDEN SONRA ÇOK YATTIK. KÖY OKULLRI BULDUK FAKİR KÖYLER YARDIM TOPLUYORUZ ŞİMDİ.. GÜZEL Bİ KAMPANYA OLACAĞA BENZİYO.. HATTAORALARDA VARSA ULAŞTIRMAK İSTENEN BİYERLER GÖNDERELİM..

yvs
08-13-2007, 12:48
üniversitede teşkilatlanıyoruz.hiyerarşik bir şekilde ama.diğerlerine benzemeden üretmek için.faydalı olmak için

murselyavuz
08-20-2007, 22:07
ya peki üniversite öğrencilerine bolumu vaya baska bi alanda bi imkan sağlanıyo mu??
cvb sabısızlıka beklıyom?

evet arkadaşım üniversitesi olan illerdeki teşkilatlarımızın gençlik kolları çatısı altında üniversite birimlerimiz mevcuttur...
üniversiteli arkadaşlarımız üniversite birimlerine üye olup aktif olarak görev alabilir ve çalışmalara katılabilirler..

murselyavuz
08-20-2007, 22:10
ayrıca arkadaşlar konu başlığını açan akadaşımız Tavşanlı Gençlik Kolları olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsederken bizden de gençlik kolları olarak neler yaptığımızı ve belki bu projeleri paylaştığımız takdirde daha güzel projeleri ortaklaşa ve daha iyi bir şekilde yapabileceğimizi söylerken bazı arkadaşlarımızın konu başlığını ''tiye'' almaları çok tuhafıma gitti...
arkadaşlar ''yan gelip yatıyoruz'' bir cevap değildir...
illa cevap vereceksiniz diye bir şey yok cevap vermek zorunda değilsiniz
ancak sizleri biraz daha ciddiyete davet etmek istiyorum saygılarımla...

AKmetalci
08-20-2007, 23:20
bu konudada tahmın etcegınızden fazla bır adım atmaya hazırlanıyoruz.Akpartiforum yonetımı olarak.saygı ıle duyurulur

nur16
08-22-2007, 15:53
peki bursa falan veriliyor mu? yani üniversite öğrencileri için.bu konuda detaylı bilgiye ihtiyacım var ilgilernirseniz sevinirim.

eses
08-23-2007, 11:19
şimdi yan gelip yatmak çok güzel mürselcim.rahat rahat saygı duymak lazım.necip fazıl ne güzel demiş
TOMURCUK DERDİNDE OLMAYAN AĞAÇ ODUNDUR diye sözüm meclisten dışarı sevdiğim bir cümle olduğu için yzdım şimdi bekir çoşkun gibi üstüne alınıp ülkeyi terk etmeye kalkmasın kimsede
zannedersem tekrar iktidara büyük bir güçle gelince teşkilatlarda bir rahavet oldu.ama asıl sıkıntı hala tam anlamıyla bir örgüt yapısı kurulamadı iktidar partisi olunca ve mazisi yeni olunca bunu tam anlamıyla yapmak cidden zor oluyor bu noktada genel mrkez çokta suçlu değil.ama yavaş yavaş birşeyler yapılmaya başladı.gençlik kolları olarakta eb aktif birimleden birisi hatta en aktifolanı üniversite birimiii bu çoğu ilde böyle
neler yapıldığına gelince biz eskişehir olarak şimdiden bir takvim çıkardık.önemli gün ve haftallar ile ilgili ona göre bir eylem planı hazırlıyoruz.onun dışında üniversitelerin akademik takvimlerine (eskişehirrde iki tane ünivesite var)
müsait olan zamanlarda konferanslar,seminerler,eğitimler, tarzında aktiviteler yapmayı düşünüyoruz.ama en önemli yapılması gereen çalışmaladan birisi kanımca teşkilatları eğitimi bunu bzde hala başaramadık ama diğer siyasi düşüncler kendilerini çok iyi yetiştiriyorlar ve donanım kazanıyorlar ama ak parti gibi güçlü bir partide hala bu bilgi noktasındaki eksikliği devam ediyor.aklınıza ne geliyorsa hitabet,beden dili, d,ksiyon,ab birliği orta doğu politikası,eğitim,maliye ne varsa bu noktalarda teşkilatların çok okuması tartışması düşünmesi ve kendilerini iyi yetiştirmesi gerekiyor.inşaallah olur.bunlar bildiğim şeyler değil sadece akılmda olan şeyler ukalalık olarak algılanmasın.

murselyavuz
08-25-2007, 00:35
Osman kardeşim seni tekaradan aramızda görmek beni sevindirdi...
Osman ben kimsenin yan gelip yatmasıyla alakalı olarak bir şey demiyorum, eğer insanlar yan gelip yatacaklarsa, yatsınlar saygı duyarım...
benim asıl tepki verdiğim şey burada bir arkadaşımız proje istiyor neler yapılıp neler yapılmayacağını soruyor diğer arkadaşlar bu durumla dalga geçiyorlar...
neyse tekrar hoşgeldin aramıza Eskişehire selam ve saygılar...

selahattin_ay
08-25-2007, 01:55
şimdi yan gelip yatmak çok güzel mürselcim.rahat rahat saygı duymak lazım.necip fazıl ne güzel demiş
TOMURCUK DERDİNDE OLMAYAN AĞAÇ ODUNDUR diye sözüm meclisten dışarı sevdiğim bir cümle olduğu için yzdım şimdi bekir çoşkun gibi üstüne alınıp ülkeyi terk etmeye kalkmasın kimsede
zannedersem tekrar iktidara büyük bir güçle gelince teşkilatlarda bir rahavet oldu.ama asıl sıkıntı hala tam anlamıyla bir örgüt yapısı kurulamadı iktidar partisi olunca ve mazisi yeni olunca bunu tam anlamıyla yapmak cidden zor oluyor bu noktada genel mrkez çokta suçlu değil.ama yavaş yavaş birşeyler yapılmaya başladı.gençlik kolları olarakta eb aktif birimleden birisi hatta en aktifolanı üniversite birimiii bu çoğu ilde böyle
neler yapıldığına gelince biz eskişehir olarak şimdiden bir takvim çıkardık.önemli gün ve haftallar ile ilgili ona göre bir eylem planı hazırlıyoruz.onun dışında üniversitelerin akademik takvimlerine (eskişehirrde iki tane ünivesite var)
müsait olan zamanlarda konferanslar,seminerler,eğitimler, tarzında aktiviteler yapmayı düşünüyoruz.ama en önemli yapılması gereen çalışmaladan birisi kanımca teşkilatları eğitimi bunu bzde hala başaramadık ama diğer siyasi düşüncler kendilerini çok iyi yetiştiriyorlar ve donanım kazanıyorlar ama ak parti gibi güçlü bir partide hala bu bilgi noktasındaki eksikliği devam ediyor.aklınıza ne geliyorsa hitabet,beden dili, d,ksiyon,ab birliği orta doğu politikası,eğitim,maliye ne varsa bu noktalarda teşkilatların çok okuması tartışması düşünmesi ve kendilerini iyi yetiştirmesi gerekiyor.inşaallah olur.bunlar bildiğim şeyler değil sadece akılmda olan şeyler ukalalık olarak algılanmasın.

arkadasim ben mugla da okuyorum sizin de bildiginiz uzere mugla farkli bir yer ( bu arada mugla universitesi diye konu actim 1 hafta gecti bir kisi bile goruntulememis) onun icin her sehirimizde calismak dogruyu anlatmak gerek benim istegim tavsiyem ricam
hukumetimizin ve ya partimizin ve ya devletimizin politikalarina yonelik seminerler verilmesi..
avrupa birligi irak iran amerika ne oluyor neden oluyor neden irak a girmek girmemek bunun gibisinden
bu konuda olumlu olumsuz elestirilerinizi bekliyorum tesekkurler

murselyavuz
08-25-2007, 03:23
Kardeşim bulunduğun ilde Ak Parti gençlik Kolları ile bir bağlantın varmı...

pinarsems
09-19-2007, 14:50
arkadaslar ben izmir bergamadan.. daha önce yazmıştım fakir köylere yardım kampanyamız var diye. başarıyla tamamladık inşallah. özellikle bizim olmayan köyleri seçmeye çalıştık ve gençliğiyle tanıştık. artık gelip gidiyolar bize....

AkGenc57
10-01-2007, 23:28
Çok SaygıDeğer Arkadaşlarım Bizde İstanbuL/K.çekmece Gençlik Kolları olarak sürekli yapılandırma içerisinde olup günlük 15 günlük ve aylık toplantılarla sürekli güncel bir halledeyiz şu an iinde bulunduğumuz ramazan ayı içerisinde ilçemiz ve 3.bölge içerisinde bulunan fakir ailelelerimize gerekli yardımları ön görüyoruz önceden tespit edilmiş aileleleri ziyaret edip gerçekten ihtiyaç sahıbi olduklarını anladığımız andan itibaren gerekli çalışmalar yapılmaktadır.bunun haricinde ilçe içerisinde sürekli olarak gezi ve aktiviteler düzenlemektedir gençlik kolları adına yemekler verilmektedir sosyal anlamda aktiviteler bulunmaktadır seçim zamanı ve sonrası sürekli aktif halde bulunulma ve ve gerekli öngörüleri yapmaktayız şu an gençlik kolları başkanlığı seçimimiz var ve ona hazırlanmaktayız.
not olarak düşmek istiyorum bir arkadaşımız Burs olayından bahsetti istanbul sınırları içerisinde üniversiteli arkadaşlarımıza hiç bir karşılık beklenmeden istanbul büyükşehir belediyesi burs vermektedir.ayrıca kendi şahsınız olarak il yada ilçenizde bulunan gençlik kollarına başvurarak gerekli yardımları alabilirsiniz sanırsam neşe hanımdı bu soruyu bizlere ileten

Birde Mürsel abiye katılıyorum arkadaşlar bir konu açılmış ise bu konu hakkında güzel yorumlarınızı bekliyoruz çünkü biz bu ve bunlar için varız paylaştıkça daha güzel konumlara ulaşırız

Sevgi Ve SaygıLarımla

scheriff30
10-02-2007, 12:04
arkadaşlar çalışıp kazandık daha çok çalışacağız benim açtığım ankete katıldınızmı ?

HuRReM
10-14-2007, 13:19
Gençlik kollarına üye oldum epey bir zaman önce,fakat haftalık toplantılarına bile katılmak nasip olmadı.//ne yazık ki//
İnşallah bundan sonra katılımlarım olacaktır : )

tavsanli genclik kollari
10-18-2007, 13:49
MERHABA ARKADAŞLAR.NASİP OLUSA BAYRAMDAN SONRA YEREL TELEVİZYONUMUZ TAVŞANLI TV'de GENÇ HABER İSİMLİ CANLI YAYIN TELEVİZYON PROĞRAMI HAZIRLIYORUZ.BU KONUDA FORUMDAKİ ARKADAŞLARIMIZDAN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ.

SİZE İLGİNÇ GELEN YOU TUBE GÖRÜNTÜSÜ,RESİM,SLAYT İNTERNET-GAZETE HABERİ,ŞİİR VS.ELİNİZDE NE VARSA YADA YENİ NEYLE KARŞILAŞIRSANIZ BİZE GÖNDERMENİZİ BEKLYORUZ.

genc.haber@hotmail.com

akptavsanligenclikkollari@hotmail.com

barbaros.tuncbilek@hotmail.com

ARKADAŞLAR BU PROĞRAMIN GENÇLER ADINA ÇOK SES GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ.LÜTFEN BU KONUDA DESTEKLERİNİZİ BİZDEN ESİRGEMEYİNİZ.

ŞİMDİDEN İLGİNİZE VE DESTEĞİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

PROĞRAMIN TA NITIM VİDEOSUNU EN KISA ZAMANDA FORUMDA SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ.
ALLAH'A EMANET OLUN.

tavsanli genclik kollari
10-18-2007, 13:51
ayrıca programın tanıtım videosunu you tube sitesinden seyredebilirsiniz.arama butonuna "genç haber" yazıp tıklamanız yeterli oılacaktır.

akgulrafet
10-20-2007, 17:48
bizde arkadaşlar tiyatro gösterisi düzeniliyoruz.inşallah muvaffak olur anlımızın akı ile çıkarız

selahattin_ay
10-28-2007, 22:21
Kardeşim bulunduğun ilde Ak Parti gençlik Kolları ile bir bağlantın varmı...

benim yok su an yurtdisindayim
insallah donunce ilk is olarak irtibata gececegim

Yavuz_ErTürk
11-03-2007, 00:24
Bizler Niksar Ak Parti Gençlik kolları olarak, yaklaşık 1 aydır üniversite öğrencilerini teşkilatlandırmak adına çalışmalar sürdürüyoruz. Evlerde kalan ünv. li arkadaşlarımıza gıda yardımı- yakacak yardımı yaparak bizzat evlerinde ziyaret edip tanışma fırsatı bulduk. Ulaştığımız her arkadaşımız daha önce böyle bir incelik görmediklerini ve çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Hemen hemen her il ve ilçede aynı durum olduğunu düşünüyorum arkadaşlar. Üniversitelerde çok zayıfız. Partili arkdaşlarımız mutlaka var içlerinde ama kendilerini ön plana çıkaramıyorlar. Eğitimin ön planda olduğu seminerler düzenlemeliyiz..

Kartal2
11-03-2007, 00:29
Üniversitelerde çok zayıfız. Partili arkdaşlarımız mutlaka var içlerinde ama kendilerini ön plana çıkaramıyorlar. Eğitimin ön planda olduğu seminerler düzenlemeliyiz..

çok haklısınız arkadaşım.. bu konuya el atmak gerekiyor.

Bizim bu aralar farklı bir telaşımız var. İnşallah bir hafta sonra ilçe gençlik kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreyi atlattıktan sonra inşallah bizde üniversite gençliğine doğru yoğun çalışmalar yürütmeye başlamak istiyoruz..

EpiVaTeS
11-03-2007, 00:35
evet bir Gençlik Eğitim platformu oluşturulabilir..

Yavuz_ErTürk
11-03-2007, 00:36
Aynı telaş bizde de var haftaya cumartesi gençlik kolları kongremiz var

Kartal2
11-03-2007, 00:38
Aynı telaş bizde de var haftaya cumartesi gençlik kolları kongremiz var

Rabbim muaffak etsin inşallah.. İnşallaah bizde yüzümüzün akıyla atlatırız.. Cümlemize kolaylık nasip etsin Rabbim.

Yavuz_ErTürk
11-03-2007, 00:39
amin kardeşim Allah utandırmasın. hayırlı geceler

adLer
11-09-2007, 11:24
Kocaeli saraybahce belde genclik koları yönetimindeyim...

biz her carsamba toplanıyoruz...

bazı gunlerdede ceşitli yerlere yardımlar , kurum ve kuruluslara ziyaretler duzenliyoruz...

pinarsems
11-09-2007, 11:28
Bergama AK PARTİ Gençlik Kollarının yaptığı kampanyayı izlemek için buraya bakabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxcm6UYSZw

pinarsems
11-09-2007, 11:30

Yavuz_ErTürk
11-09-2007, 13:45
Bergama AK PARTİ Gençlik Kollarının yaptığı kampanyayı izlemek için buraya bakabilirsiniz.

sizi tebrik ediyorum. Çok hayırlı bir çalışma yapmışsınız. İnşallah eğitim öğretim yılının 2. döneminde biz de böyle bir faaliyet yaparız. bizim için iyi bir örnek oldu: +1

akzeinebu
11-11-2007, 12:52
böle bişi yazdığına göre herhalde kendiniz öylesiniz ;D yazık sizeee

İLYAS KOCATÜRK
11-11-2007, 20:18
BU İŞİ GENELMERKEZİN SIKI TUTUP SÜREKLİ PROJE ÜRETMELERİ VE GELEN PROJELERİN ÜZERLERİNDE DURMALARI GEREKMEKTEDİR.AKSİ HALDE SONUÇ KÖTÜ OLABİLİR.AYRICA SADECE SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZIN Bİ ŞEY LER YAPMASINI BEKELYEMEYİZ.DİYİCEM DURMAK YOK YOLA DEVAM

scheriff30
11-13-2007, 11:01
arkadaşlar okuduğum argo kelimenin bu platforumda olması tamamen üzücü bir olaydır içerikle ilgisi olan arkadaşı şiddetle kınıyorum.

nixis
11-20-2007, 00:05
gecen hafta kongremiz vardi baskanimiz secilid.... ilden gelenler cok sasirdi katilimi görünce....
cok yorucu ama bir o kadar heycanli gecti..... kongreden öncede calismalara basladik....
yani yönetimde olanlar kongre icin canla basla calisti....
herkez tek tek arandi kongre aksami servisle getirildi üyelerimiz....
sonraaaaa iki gün dinlenmeyi hak ettik ;)
ama calismalara son gaz devam ettik.... daha dogrusu ediyoruz :)
ayda bir kez ilimizin fakir bir ailesine ziyarete gidecegiz... genc arkadaslarimizin
kitaplarini ayarlamaya calisacagiz.... huzur evlerini yetim evlerini gezmeyi düsünyüoruz...
ilk amacimiz karsimizdaki insanin gönlünü almak :)
maddi olanaklarimiz biraz daha iyi olsa eminim cok farkli yerlere gelebiliriz....
bunlarida asmaya kararliyiz Allah cümlemizin yardimicisi olur insallah!
size benden bir tavsiye yönetime lütfen bayan arkadasi da alin.... erkeklerin gidemedikleri yere gidiyorlar...
fikirleri cok iyi ve son derece caliskanlar.... bunu söylememim nedeni su bir cok teskilatlarda
cok az bayan aktif bunu lütfen degistirelim.....
benim aklima gelen bu kadar simdilik insallah hepimiz bir oluruz ve yerel secimdede yer gök inler ;)

yasın_ılerı
11-26-2007, 17:15
Arkadaşlar hep üniversitelerden ve kaynaşma adına etkinliklerden bahsediyor ve uygulamaya çalışıyoruz. bence
1 - haftada 1 yönetim toplantısı gündem : bölgesel ve ulusal konular eğer belediye bizdeyse neler yaptıkları ve nerelerde eksik oldukları hükümetin çalışmaları hakkında konuşulması ve bunların gençlere nasıl anlatılması gerektiği
2 - mahalle temsilcileriyle ortak çalışarak ev toplantılarının yapılması ve gençlere partinin yaptığı çalışmaları anlatmalıyız.

biz gençler olarak maalesef bu konularda çok eksiğiz. bu konular sadece eklemek istediklerim diğer konular sizin bahsettiğiniz işlemler yapılması gerekir. ama biz teşkilat üyeleri olarak eğitim çalışmalarına partinin üst yönetimlerden sağlıklı bilgileri edinmiyoruz. türk insanının % 90 televizyon karşısında geçirdiğini ve programların reyting uğrunu bilgileri çarpıttığını görmekteyiz. mutlaka bu yanlış ve düzensiz bilgileri doğru ve düzgün anlatmalıyız. bunun için mutlaka üst mevkileri zorluyarak doğru bilgilere ulaşmalıyız. bunları söylememin amacı milli duygularımızla oynayan bazı partilerin yanıltıcı beyanlarda bulunduklarını gördük ve halka tam anlatamadık .

murselyavuz
11-26-2007, 17:56
Arkadaşlar hep üniversitelerden ve kaynaşma adına etkinliklerden bahsediyor ve uygulamaya çalışıyoruz. bence
1 - haftada 1 yönetim toplantısı gündem : bölgesel ve ulusal konular eğer belediye bizdeyse neler yaptıkları ve nerelerde eksik oldukları hükümetin çalışmaları hakkında konuşulması ve bunların gençlere nasıl anlatılması gerektiği
2 - mahalle temsilcileriyle ortak çalışarak ev toplantılarının yapılması ve gençlere partinin yaptığı çalışmaları anlatmalıyız.

biz gençler olarak maalesef bu konularda çok eksiğiz. bu konular sadece eklemek istediklerim diğer konular sizin bahsettiğiniz işlemler yapılması gerekir. ama biz teşkilat üyeleri olarak eğitim çalışmalarına partinin üst yönetimlerden sağlıklı bilgileri edinmiyoruz. türk insanının % 90 televizyon karşısında geçirdiğini ve programların reyting uğrunu bilgileri çarpıttığını görmekteyiz. mutlaka bu yanlış ve düzensiz bilgileri doğru ve düzgün anlatmalıyız. bunun için mutlaka üst mevkileri zorluyarak doğru bilgilere ulaşmalıyız. bunları söylememin amacı milli duygularımızla oynayan bazı partilerin yanıltıcı beyanlarda bulunduklarını gördük ve halka tam anlatamadık .

Arkadaşım söylediklerine tamamen katılıyorum ancak eklemek istediğim bir kaç nokta var...
genel Merke her ay düzenli olarak ''Türkiye Bülteni'' adı altında bir dergi yayınlamaktadır.
Bu dergide gerek bakanlarımızın gerekse Başbakanımız'ın Gezileri görüşmeleri ve aynı zamanda da hükümetimizin icraatleri birinci ağızlardan anlatılmaktayken maalesef Genel Merkezin gönderdiği bu dergiler ve broşürler İl Başkanlıklarının depolarında kaderiyle başbaşa bırakılıyor ve hiçbirine tenezzül edilmiyor...
İsteyen arkadaşlarımız bu dergilerden hükümetimizin faaliyetlerini çok iyi bir şekilde takip edebilir, ancak biz Türk toplumu olarak maalesef okumayı sevmiyoruz...
Sanırım bu dergilerden bu kadar uzak olmamızın nedeni de bu olsa gerek...
Ancak bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olmaya çalışarak hiçbir yere varamayız...
Bence tüm il ve ilçe gençlik kollarımız tavanından tabanına bu dergileri okumalı ve her hafata yapılan olağan toplantılarda bu dergilerdeki bilgiler toplantıya katılanlara anlatılmalı...
Aksi halde yapılan ev toplantıları 3-5 nasılsın-iyi misin?
bende iyiyim sen nasılsından öteye gidemez....

fasıla
11-27-2007, 00:09
benim bir projen var. her il merkezine (ilçe merkezleri de olabilir) büyük ve kilitli bir şikayet kutusu olsun.. o şikayetleri de merkezden ERDOĞANın güvendiği 3-5 kişi toplasın ve değerlendirsin...

sonuna kadar AKP liyim ama eğri oturup doğru konuşalım, maalesef il ve ilçe örgütlerinde yer yer çürümeler var. merkezin bunlaradan haberi olması lazım. kimse kimseye dokunamadığı için vatandaş suskun kalıyor.

içimizdeki çürük elmaları ayıtlamamız lazım arkadaşlar... diğer partilerdeki gibi çürüme başlarsa önü alınamaz, farkımız ortadan kalkar...

yeni kurulmuş bir partiyiz, ve her partiden insanlar akın akın bu partiye girdiler, hırlısı da girdi hırsızı da, hırzıları ve torpilcileri ayıklamak hepimizin görevi olmalı...

her zaman söylüyorum, AKP bu ülkenin son şansı... bunu yozlaştırma lüksümüz yok...

AkGenc57
11-28-2007, 17:25
Arkadaşlar yerel seçimlşere 1,5 yıl kalmasına rağmen biz çalışmalarımıza şimdiden yon vermeye başladık nasıl mı ? bölgemizde aktif halde bulunan spor kluplerinin faaliyetLerine vakıfların yapmış oldukları faatliyet ve geceLer Bizim mahalle toplantıları gibi bir çok konuda şimdiden çalışmalarımız başladı.mürseL abi bahsetti tşk ediyorum bu iş sandığımız gibi gibi ev toplantıları ile sürmez sürekli yenilikler Lazım bu yüzden şimdiden etkinliklerimizze başlamak Lazım diyorum saygılarımı sunuyorum...

DURMAK YOK YOLA DEVAM

mehmetal
12-06-2007, 01:17
Bilindiği gibi bu sıralar hükümetimizinde desteğiyle ciddi bir ağaç kampanyası başlatıldı ülke genelinde. Bizde belde teşkilatımız olarak beldemizde bulunan ve yeni yapılan park ve bahçelere ağaç dikme kararı aldık bu kararla beraber yüzlerce ağaç dikmeye başlıyacağız sizde teşkilatlarınız olarak ciddi organizasyonlarla bu kampanyaya destek olabilirsiniz

pinarsems
12-09-2007, 03:05
bizde başladık fidan kampanyasına inşallah! hatta biz başladık ardından başbakanımız bi açıklama yaptı bu konuda.. önce davrandık sanırım

güliş
12-27-2007, 12:10
arkadaşlar okuduğum argo kelimenin bu platforumda olması tamamen üzücü bir olaydır içerikle ilgisi olan arkadaşı şiddetle kınıyorum.
ben de size katılıyorum,ben de şiddetle kınıyorum.bu arada bergama gençlik kollarını tebrik ederim eğitim seferberlikleri için +1 :)
ALLAH bütün ak illere de nasib etsin böyle çalışmaları... :)

güliş
12-27-2007, 12:13
benim bir projen var. her il merkezine (ilçe merkezleri de olabilir) büyük ve kilitli bir şikayet kutusu olsun.. o şikayetleri de merkezden ERDOĞANın güvendiği 3-5 kişi toplasın ve değerlendirsin...

sonuna kadar AKP liyim ama eğri oturup doğru konuşalım, maalesef il ve ilçe örgütlerinde yer yer çürümeler var. merkezin bunlaradan haberi olması lazım. kimse kimseye dokunamadığı için vatandaş suskun kalıyor.

içimizdeki çürük elmaları ayıtlamamız lazım arkadaşlar... diğer partilerdeki gibi çürüme başlarsa önü alınamaz, farkımız ortadan kalkar...

yeni kurulmuş bir partiyiz, ve her partiden insanlar akın akın bu partiye girdiler, hırlısı da girdi hırsızı da, hırzıları ve torpilcileri ayıklamak hepimizin görevi olmalı...

her zaman söylüyorum, AKP bu ülkenin son şansı... bunu yozlaştırma lüksümüz yok...

kardeşim çok afedersin ama ülkemizde akp diye bir parti mi var? benim bildiğim sadece "ak parti",yani adalet ve kalkınma partisi var.ben bu konuda çok hassasım lütfen doğru telaffuz edelim.

pinarsems
12-29-2007, 15:56
arkadaslar bergama gençlik kolları olarak yeni bir projeye basladık inşallah! bünyemizde halkoyunları kursu açtık.. kursa yönetimimiz, ünv. birimimiz ve dışarıdan bize katılmak isteyen herkesi alıyoruz.. kurs sırasında dinlenme arası verdiğimizde yeni gelen arkadaslara bizi anlatıyoruz.. şimdi beldelerimize gidiyoruz.. aynı kursun devamlarını da beldelerimizde açmak istiyoruz inşallah...

Tolki
12-30-2007, 22:18
Aylık bir gazete ya da dergi çıkarabiliriz ak gençlik olarak

efser
12-30-2007, 22:27
evet kulağa hoş geliyo :D

Kür Şad
01-01-2008, 01:53
Tavşanlı Gençlik Kolları'nı tebrik ederim durmak yok yola devam...

Ahmet Ömer
01-04-2008, 17:14
ben şimdilik gençlik kollarına üye değilim ama şöyle bir öneride bulunabilirim;

birçok forumda Akparti ye karşı karalama kampanyaları sürdürülüyor, ben ve benim gibi birkaç kişi duyarlılık gösterip elimizden geldiğince söylenenlerin karalamadan ibaret olduğunu anlatmaya çalışsakta azınlıkta kaldığımızdan pek fazla etkimiz olmuyor ve bu da karalama kampanyalarını sürdürenlerin objektifliğini kaybetmemiş insanlarıda kendilerine benzetmesine sebep olabiliyor. eğer forumlara organize bir şekilde yerleşilirse Akparti için dolayısıyla Türkiye için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.

berat_52
01-06-2008, 22:33
ORDU GENÇLİK KOLLARI OLARAK AR-GE BİRİMİMİZİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜĞÜ BİR PROJE VAR. KARDEŞ ŞEHİR GENÇLİK ŞURASI İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇECEK.

berat_52
01-06-2008, 23:21
ASLINDA BİR ÇOK PROJEMİZ VAR ÖNÜMÜZDEKİ ZAMAN DİLİMİNDE İNŞALLAH HEPSİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ.

berat_52
01-10-2008, 23:13
ARKADAŞLAR BİR PROJEMİZDE ÜSTAD NECİP FAZIL'I ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ OLAN 25 MAYISDA ANMAK .BUNU TÜM GENÇLİK TEŞKİLATLARINDA YAPABİLİRİZ. ÜSTADA SAYGI VE VEFAMIZI GÖSTEREBİLİRİZ. BUNU TÜM İLLERDE YAPARSAK ÇOK GÜZEL OLUR.

Berat ZAVALSIZ
AK PARTİ ORDU GENÇLİK KOLLARI AR-GE BAŞKANI

güliş
01-11-2008, 16:00
ARKADAŞLAR BİR PROJEMİZDE ÜSTAD NECİP FAZIL'I ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ OLAN 25 MAYISDA ANMAK .BUNU TÜM GENÇLİK TEŞKİLATLARINDA YAPABİLİRİZ. ÜSTADA SAYGI VE VEFAMIZI GÖSTEREBİLİRİZ. BUNU TÜM İLLERDE YAPARSAK ÇOK GÜZEL OLUR.

Berat ZAVALSIZ
AK PARTİ ORDU GENÇLİK KOLLARI AR-GE BAŞKANI

evet bence de çok güzel olur,fikrinize katılıyorum...

amasralii74.5
01-12-2008, 03:45
EVET BENCE DE ÇOK GÜZEL OLUR

amasralii74.5
01-12-2008, 04:26
kusura bakmayın biraz konuyu dağıtmışımda :D :D
SİLEMEDİĞİM İÇİN DÜZELTTİM ARKADAŞLAR

atabey02
01-18-2008, 04:44
BİZLERDE YENİ TOPLANDIK 3 HAFTADIR TOPLANTI YAPIP FİKİR ALIŞ VERİŞİNDE BULUNUYOR NE YAPACAGIMIZI TARTIŞIYORUZ GENÇLİK İÇİN FAYDALI NE VARSA ONU YAPMAK ADINA ÇABALIYORUZ SİZLERE BAŞARILAR

DURMAK YOK
04-23-2008, 22:21
HER ŞEY TÜRKYE İÇİN ....

akgenclik56
04-26-2008, 04:13
1.haftalık toplantı
2.ev düğün ve taziye ziyeretleri.
3.haftalık ünversite ve lise toplantıları
4.halı saha maçları( arada bir batman gençlik kolları ile yakın il olarak)
5.lisede derslerde durumu kötü olan arkadaşlara özel ders ve rehberlik
6.toplumla kaynaşmak için birlik beraberlik yemekleri.
7.ilçe ilçe dolaşarak destekçileri unutmamak.ve katılımları artırmak.
8.belediyemizin çoğu çalışmasına gençlik kolları tamamen katılıp birlik ve baraberliğimizi göstermek
9.ilerdeki gün veya aylarda spor salonu açılışı(ak gençlik adına)
10. ilerdeki günlerde emniyet müdürlüğü ile organize madde bağımlılığına hayır yürüyüşü.ve broşür dağıtımı.
11. 11 inci madde sizlerle bir araya gelip kaynaşabilme temennisi olsuN
TEK VATAN TEK MİLLET TEK BAYRAK
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN
DURMAK YOK YOLA DEVAM

http://img222.imageshack.us/img222/9389/akgenclkki0.jpg