Orijinalini görmek için tıklayınız : NİĞDE AK GENÇLİĞİ BURAYA YAZIN LÜTFEN...
niğde'den yazanlar ve ya niğdeli olan ak gençlik buradan selamlarınızı bekleriz.saygılar.
geleceğin büyük adamı...
Niğde'den selamlar... :-*
ethemkara1
04-28-2008, 16:25
bende kayseriliyim hoş geldiniz. :) :) :)
Hmm kayseri, hemşeri sayılırız yani..1 buçuk saat uzağımızdasınız...Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL'de Niğde'ye geldiğinde "DEĞERLİ HEMŞERİLERİM" diye hitap etmişti :) :) Kayserili olarak sevdiğim tek insandır Cumhurbaşkanım :) :) :)
selam tum hemserilerim :-*
ethemkara1
04-30-2008, 10:54
siz istanbulda yaşamıyorsunuz onun için bilemeyebilirsiniz .ankara cıvarlarına geldinmi hemşerilik başlar yaaaaa :) :) :)niğdede en yakın olduğu için has hemşerimiz olursunuz. :D :D
akgenclik56
04-30-2008, 11:32
bende siirt hoşgeldiniz
siz istanbulda yaşamıyorsunuz onun için bilemeyebilirsiniz .ankara cıvarlarına geldinmi hemşerilik başlar yaaaaa :) :) :)niğdede en yakın olduğu için has hemşerimiz olursunuz. :D :D
Eyvallah hocam siz de hemşerimizsiniz tabii....Hem de ŞEREFLİKOÇHİSAR da üsdadımız (UĞUR IŞILAK) 'ın memleketidir...ama bi ayrıntı var Niğde-Kayseri arası 1 buçuk saat Niğde-Ankara arası 5 saat :) hoş saat farklılıklarının hemşeriliğe bi engeli yok ama ... ;) :D Hürmetler.....
gurkan zor
05-27-2008, 01:02
İki konu açılmış Neden acaba?
Sayın Koyunlu abiciğim (Geleceğin büyük adamı :D)
dursundogan
05-27-2008, 01:14
antalya dan niğde ye selam olsun
gurkan zor
05-27-2008, 01:27
Dursundogan kardeşim selam olsun sanada daVa kardeşim yoldaşım :-*
evet bu kadar azmı ya niğde gençliği.hadiyin niğdeli ak gençlik verin çockuyu buraya.hadi ama...
AK PARTİ NİĞDE İL GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU LİSTESİ;
1- İL BAŞKANI: BAYRAM ÖZMEN
2- SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER: YAKUP YERLİKAYA
3- TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI: ABDURRAHMAN BİÇER
4- SEÇİM İŞLERİ: MEHMET ALİ TAKYAN
5- TANITIM MEDYA: MURAT KARAKUZU
6- DIŞ İLİŞKİLER: MUSTAFA ÖZGEN
7- SOSYAL İLİŞKİLER: FATİH EMRE ESEN
8- ÜNİVERSİTELER: EMRAH AYDIN
9- HALKLA İLİŞKİLER: RUHAN BAŞAK
10- EĞİTİM İŞLERİ: MAHMUT YİĞİT
11- EKONOMİK VE MALİ İŞLER: RECEP ŞENTÜRK
12- AR-GE: AYŞEGÜL ÖZDEMİR
13- İL SEKRETERİ: EDA YALÇIN
14- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:ABDÜLKADİR HAS
15- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:FATİH TANIK
16- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:AZİZ TAHSİN ERBİL
17- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:İBRAHİM ÖZDEMİR
18- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:MEHMET GÜNDÜZ
19- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:MURAT ÖZMEN
20- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:SÜLEYMAN DEMİRBAŞ
21- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:SÜMEYRA TEKSÖĞÜT
22- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:İBRAHİM YAVUZ
23- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:HÜSEYİN ERYAMAN
24- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:BÜNYAMİN AYDIN
25- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:MUSTAFA TÜRKCAN
26- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:ARİF BOZOK
27- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:YASİN KAYMAK
28- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:NEŞE AKTAN
29- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:RECEP SÜTÇÜOĞLU
30- YÖNETİM KURULU ÜYESİ:ÖMER KILIÇ
yazılar tertipli çıkmadı.düzeltemedim kusura bakmayın lütfen arkadaşlar.hizalama olmadı.
gurkan zor
06-01-2008, 02:04
böyle bir paylaşımda bulunduğu ve bizleri aydınlattığı için koyunlu abimize teşekür ediyorum
trk sen niğde gençlik kollarında mısın.beni tanıyor musun sen? abdülkadir has...
evet gençlik kollarındanım..fakat toplantılara katılamıyorum farklı sebeplerden dolayı....:) sizi tanıyormuyum bilmiyorum...:) :-\ :D
AK PARTİ FORUM GENEL KURALLARI
8. Yazılarınızın tamamı büyük harf olmamalıdır. Bu, bağırmak anlamına gelmektedir ve gerçekten bağırmıyorsanız küçük harfle yazın. Bağırmak da zaten çoğu durumda rahatsızlık verdiği için kural dışıdır. Aksi durumda mesajınız silinebilir. Bu kural kullanıcı isimleri için de geçerlidir.
Tüm forum kurallarını okumak için;
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=78.0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben Abdülkadir Has.Koyunlu'dan.Tanıdın mı şimdi?
il yönetim listesine bak o zaman resmimide gör tanırsın muhakak.
akp.org a baktm yönetim kurulunda isminizi göremedm. gençlik kolları sayfası da açılmıyor başka nerden bulablrm?
parti binasında liste ve fotoğraflar.o baktığınız adres eski yönetim.çoğu ayrıldı partiden şimdiki liste parti binasında mevcuttur.
peki teşekkür ederim inş bakıcam
gurkan zor
07-03-2008, 13:35
SEVGİLİ KARDEŞLERİM VE GÖRÜŞDAŞLARIM HEPİNİZİN BAŞTA NİĞDE MİLLET VEKİLİMİZ MUHARREM SELAM OĞLU OLMAK ÜZERE HEPİNİZİN REGAYİP KANDİLİ MUBAREK OLSUN
BU MUBAREK GÜNÜMÜZDE RABBİMDEN TEMENNİM PARTİMİZİN ÜZERİNDEKİ KARABULUTLARIN EN KISA SÜREÇTE AK BULUT OLMASIDIR
SAYGI VE SEVGİLERİMLE
GÜRKAN ZOR
EYVALLAH KARDEŞ...RABBİM İNŞAALLAH VATANI MİLLETİNİ BU KADAR ÇOK SEVEN VE MİLLETE HİZMET İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN, "DURMAK YOK YOLA DEVAM" SLOGANIYLA BÜTÜN ZORLUKLARA GÖĞÜS GEREN, O FEDAKAR, O SAMİMİ, O MUHTEREM İNSANLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN..RABBİMİZ İNŞAALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERİCEKTİR...VESSELAM... :-*
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.