Orijinalini görmek için tıklayınız : ortalama yükseltme sınavlarına girmesek nolur
ortlamaa yükseltme sınavına dilekçe verip kayıt yaptırdığımız halde gitmsek ne olur? Geçen sene girtmezsen aldığın not aynen geçiyodu bu senede öyle mi?
silvermann
08-23-2007, 01:44
aynen ole kardsm
gırmesen bısey olmaz yıl sonu karnende kı not /puan degısmeden aynı kalır.
ama gırersen sınawa yukseltme ve dusurme ımkanların war .
allh yar ve yardımcım olsn kardsm.
sevgılerle....
Çok teşekkürler; yazı değerlendirmek için iş aldım. Bildiğiniz gibi programcı gece çalışır gündüz yatar ;D Sıvan vakitleri ben yeni uyumuş oluyorum. Hiç uğraşamam gitmeye Fıstık gibi 2 almışım daha ne
Çok teşekkürler Silverman dostum ;D
oguzdesouza
08-23-2007, 21:19
Benca gir çünkü hocalar yazın kimse kalmasın die soruları kolay soruo mesela benim geometri 3'dü.Sınava bi girdim sanki 8.sınıf soruları beleşten 5 aldım :D :D :D
Sınavlara girmek herzaman avantajlıdır.Ama laf olsun diye de girme.Neden sınava girmek için başvurduğunu düşün öyle gir.Yoksa kazancını hüsrana döndürebilirsin
sınıfta kalırsın
MATEMATİK 1
KİMYA 2
İNG1
İNG2 DEN GİRECEM DUA EDİN BAKAM 2SİNDEN GEÇERSEM GEÇİYOM AMA BU İKİDEN BİRİSİ MUTLAKA İNGİLİZCE OLACAK çünkü ikisene üst üste kalırsan bir dersten sınıfta kalırsın ;D
zaten ortalaması düşük olan mecburen sınava girecek.Durumu iyi olupta ortalamasını yüksletmek isteyenler laf olsun diye girmesin.Ağzınız yanar
oguzdesouza
08-24-2007, 01:45
zaten ortalaması düşük olan mecburen sınava girecek.Durumu iyi olupta ortalamasını yüksletmek isteyenler laf olsun diye girmesin.Ağzınız yanar
Yok ya bi şey olmaz bence hocalar zaten soruları herkes geçsin die kolay soruo
maviinsan
08-24-2007, 03:52
benim matemetik 1. sınavda 0 alsam da farketmiyor ;D ;D
Yok ya bi şey olmaz bence hocalar zaten soruları herkes geçsin die kolay soruo
yahu arkadaşlar işin ciddiyetini hala anlamış değilsiniz.Kendine güvenen zaten sınava girer.Koç gibi notunu yükseltir.İşi ciddiye almayanlara idi sözüm.zaten sınava girecek olan"sınava girmesem olurmu?" gibi bir soru sormaz bence değilmi.Kolay gele
geçen sene oys de matematik soruları çok kolaydı hangi sayının 5 katı 20 dir falan gibi. ama bu sene çok zormuş. iyiki girmemişim sınava, aynı şekilde geometricide öyle soracak. kimyacıda. o yüzden girmesem sıfır mı verirler yoksa not vermezler mi?
geçen sene edebiyatta ve biyolojide başıma geldi girmedim sınava not vermediler. bu senede aynı mı?
can_polat_4761
08-24-2007, 21:43
HIC BISEY OLMAZ DERSI GECEMEZSIN DERSI GECEMEZSEN SINIFI GECEMEZSIN
HIC BISEY OLMAZ DERSI GECEMEZSIN DERSI GECEMEZSEN SINIFI GECEMEZSIN
AYNEN..EHEHEHEHE
diplama notu için girin bence
mesudum47
08-29-2007, 23:04
kötü olur
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.