Orijinalini görmek için tıklayınız : PALA TAYYİP(ÇOK HARİKA)
ahmet_besen
03-06-2009, 12:27
http://www.yok10.com/Pala-Tayyip-Van-Minuts-Davos%20Remix-www.yok10.com.rar
Ak_Kelebek
03-06-2009, 12:32
Çok güzel bir remix olmuş ben daha önce you tubeden indirmiştim bunu emeğinize sağlık arkadaşım.Herkese tavsiye ederim bu şarkıyı indirsinler buradan :) Paylaşım için teşekkürler. (+)
İçinde Bazı Sözlerin Sakıncası Var , Seçim Araçlarımızdan Kaldırttık Bu Şarkıyı!!
Terennüm
03-06-2009, 13:13
bence bunu kullanmayalım bu ara zaten yeterince magandalık saldırısı yapılıyor bu klip hiç hoş değil ben beğenmedim
bence bunu kullanmayalım bu ara zaten yeterince magandalık saldırısı yapılıyor bu klip hiç hoş değil ben beğenmedim
Aynı Düşünce İçersinideyim.
Ak_Kelebek
03-06-2009, 13:29
Arkadaşlar zaten bunu seçim şarkısı olarak kullnamazsınız mazallah birileri anayasa mahkemesine gitmeye meraklı! Sadece arşivinize ekleyiniz tavsiyem bunun içindi.
Terennüm
03-06-2009, 13:32
iyi niyetle yapılmış bir klip olabilir fakat hassas bir dönemdeyiz lütfen dikkat!!!
ahmet_besen
03-06-2009, 15:32
ya burdan kimsye çatmıyo sadece yahudiye çatıyo bişey yokki
FarukARSLAN.
03-06-2009, 16:15
Bu Davos çıkışın ardından hazırlanmış klip. Hiç bir sakıncası da yok bu kadar korkak da olmamıza gerek yok.
Türkiye'yiz biz beyler.. Tamam hassas olalım ama böyle dönemdeyiz şöyle dönemdeyiz aman da aman psikolojilerine de kapılmaya gerek yok. ;;)
Bu Davos Zaferini de dilediğimiz gibi yaşarız. Mani olamaz kimse, video da parça da sözler de harika.
Terennüm
03-06-2009, 16:18
tamam kardeşim dilediğiniz gibi keyfini çıkartın şarkını ben bu şarkıyı zaten sevmiyorum benim tarzım değil kriterlerime uymuyor açıkcası kulak tırmalayan bir müzik...
ahmet_besen
03-07-2009, 16:15
kusura bakmayın abilerim eğer size hizmet yapayım derken sizi üzdüysem ben de dinlemem böyle müzikleri ama ben tam bir ak parti sevdalısı olduğum için ak partiyi başbakanımı öven müzikleri hep dinlerim benim babam ak parti il başkan yardımcısı kahramanmaraşta ondanmıdır nedir çok seviyorum eğer sizleride rahatrsız ettiysem özür dilerim
Terennüm
03-07-2009, 18:15
sen kusura bakma ahmet kardeş hizmetlerine devam et umarım güzel işler yaparsın.senin gibi akparti sevdasıyla dolu genç arkadaşlara ihtiyacımız var
FarukARSLAN.
03-07-2009, 19:47
kusura bakmayın abilerim eğer size hizmet yapayım derken sizi üzdüysem ben de dinlemem böyle müzikleri ama ben tam bir ak parti sevdalısı olduğum için ak partiyi başbakanımı öven müzikleri hep dinlerim benim babam ak parti il başkan yardımcısı kahramanmaraşta ondanmıdır nedir çok seviyorum eğer sizleride rahatrsız ettiysem özür dilerim
Yok kardes yok sen devam et..
Palaşımını beğenen olur beğenmeyen olur o ayrı konu sen devam et.. Bize durmak yaraşmaz ki.. ;;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.