fatih kısaparmak balon baskılı balon Papağan Zikir Ediyor ! İzle - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Papağan Zikir Ediyor ! İzle

Supraliminal
08-28-2009, 20:41
1107095

Enfal
08-28-2009, 21:26
Müzik galeyana getirmiş, papağan çoşmuş. Bu garip hareketler hayvancağızı daha da sevimli yapmış. Lakin bu videoyu seyredenlerin galeyana gelip beyhude yere kendilerini heba etmelerine aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

ÇAĞINZEYNEBİ
08-28-2009, 22:56
AMAN ALLAHIM COK TATLII =))

xhidayet
08-28-2009, 23:05
Hayvan çok sevimli... Müzikle coştukça coşuyoooo...:)

fetö
08-28-2009, 23:22
OOO laiklik ve ülkemiz tehlike altında !
Gibi zıpçıktı tipler gibi atlamayacağım ama videoyu hazırlayan arkadaş neden böyle birşey yapmış anlamadım.Allah'ın adını zikreden aslanı ve kargayı birçoğumuz bilir ve gerçektir bu videolar ama bu video alakasız.Ses ve görüntü birbirinden bağımsız.Paylaşan arkadaşın bundan haberi yoktur kesinlikle onu suçlamıyorum da bilginize sunayım video ve ses dosyaları sonradan birleştirilmiş,amaçları neydi anlayamadım ama.

Supraliminal
08-29-2009, 00:30
OOO laiklik ve ülkemiz tehlike altında !
Gibi zıpçıktı tipler gibi atlamayacağım ama videoyu hazırlayan arkadaş neden böyle birşey yapmış anlamadım.Allah'ın adını zikreden aslanı ve kargayı birçoğumuz bilir ve gerçektir bu videolar ama bu video alakasız.Ses ve görüntü birbirinden bağımsız.Paylaşan arkadaşın bundan haberi yoktur kesinlikle onu suçlamıyorum da bilginize sunayım video ve ses dosyaları sonradan birleştirilmiş,amaçları neydi anlayamadım ama.

Aynı şeyi bende düşündüm kesinlikle ilk dinlediğim müziği sonradan eklentiğini anladım .
Fakat dikkatli izleyince müzik ve papağanın hareketleri ritim içerisindeydi ilginç geldi bana.
Gerçek olabilir.