fatih kısaparmak balon baskılı balon Peygamberimizi Rüyasında Gören Ayyaş - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peygamberimizi Rüyasında Gören Ayyaş

İntifada
04-10-2011, 16:54
.
.
.

TIKLA (http://www.facebook.com/video/video.php?v=188869704481238&oid=180055992018506&comments)
.
.
.

Seyyah
04-10-2011, 18:12
Üstadım Allah razı olsun paylaşımın için, günlümüze işledi.
Mustafa İslamoğlu hoca çağımızın en değerli isimlerindendir, sohbeti kalplere ulaşıyor, insanların idrakini artırıyor.
Tefsir'i ve tafsir'i bence zamanımızın en iyisi. Değerini bilmek lazım.
Allah böyle aydınları başımızdan eksik etmesin. Kurtuluş İmandadır, İmana hizmet eden baş tacımızdır.

Hüdaverdi
04-10-2011, 18:16
Üff çok fena la.
Sarhoşun cevabına nasıl cevap verecek diye bekliyordum acayip laf söylemiş çünkü :w:
Ona verilen cevap daha bir başka tabi.

İntifada
04-10-2011, 19:06
Üstadım Allah razı olsun paylaşımın için, günlümüze işledi.
Mustafa İslamoğlu hoca çağımızın en değerli isimlerindendir, sohbeti kalplere ulaşıyor, insanların idrakini artırıyor.
Tefsir'i ve tafsir'i bence zamanımızın en iyisi. Değerini bilmek lazım.
Allah böyle aydınları başımızdan eksik etmesin. Kurtuluş İmandadır, İmana hizmet eden baş tacımızdır.

Amin...
Allah için bende seviyorum kendisini...

Üff çok fena la.
Sarhoşun cevabına nasıl cevap verecek diye bekliyordum acayip laf söylemiş çünkü :w:
Ona verilen cevap daha bir başka tabi.

he ya...
valla tam kapak olmuş

Tarantula_
04-10-2011, 20:52
=) Hoca'nın cevabı muhteşemmiş gerçekten helal olsun...

Bu videoyu keserler biçerler Peygamber Efendimiz(s.a.v)'i gördüğünü söylediği yerde biter sonra kemalistlerden nağralar hadi rakı alemineee =) Ayrıca menemen olayında kendini mehdi ilan eden esrar keşin Çin'e gidip Hz.İsa ile görüşeceğini söylediğine ve diğer safsatalarına inandılar zamanında neden ayyaş görmeyesin ki... ;D