Orijinalini görmek için tıklayınız : Polat Alemdar
Benide_Kapatın
08-09-2007, 07:09
İki kişinin bildiği sır değildir.
1. :-X 2. :-X
dişi kartal
08-09-2007, 20:08
ülkücülük koakn kahraman
AKmetalci
08-10-2007, 00:24
genclere kotu ornek
maviinsan
08-11-2007, 18:41
SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ
loneliness
08-11-2007, 18:54
çatlı benzetmesi...
Benide_Kapatın
08-11-2007, 20:16
SaNal Kahraman.. ;D
tuğra_26
08-11-2007, 20:22
gerçekleri çekinmeden sunan dizi sonra bazılarının işine gelmeyerek kaldırdığı oysa meselelere parmak basan..
gerçekleri çekinmeden sunan dizi sonra bazılarının işine gelmeyerek kaldırdığı oysa meselelere parmak basan..
bazilari dedigin kim kardes??..gercekleri ortaya cikarmak dizinin, filmlerin isi degildir devletin isidir, emniyetin isidir..tabiki bahsettigim devlet, derin devlet degil ;)
akzeinebu
08-12-2007, 14:28
KENDİNİ BEĞENMİŞ, NE OLDUM DELİSİ, ŞİDDET MANYAĞI BİR KİŞİLİK AYRICA ÇOCUKLARA NE OLUCAKSINIZ BÜYÜYÜNCE DİYE SORDUĞUNUZDA ALDIĞINIZ BİR CVP -POLAT OLUCAM- :-\
mc_ozzy26
08-12-2007, 14:29
Aslında 80lerin ortalarından günümüze kadar devam eden mafya-devlet-işadamı ilişkilerini dolaylı yoldan açıklayan vatansever bir kahraman rölü
aslında bi kahraman hemde haksızlığa tahammül edemeyen
ama sanal kahraman..kardes adam rol yapiyor ve karsiliginda parasini aliyor..filmdeki kahramanligida rol icabi ;)
ama sanal kahraman..kardes adam rol yapiyor ve karsiliginda parasini aliyor..filmdeki kahramanligida rol icabi ;)
tabi ki haklısın kardeş katılıyorum sana, yinede böyle vatanseverliğinde gösterilmesi bence güzel oluyor.
Ak_Kelebek
09-17-2007, 16:49
ben film izlemiorum ama POLAT sadece yakışıklı ehehehe ;D ;D
gerisini erkeklere sormak lazım:d
nasil bir vatanseverlik bana da versinler onun verdigi parayi ben vatanseverligin babasini göstereyim..o sadece yazilan senaryoyu oynuyor yok hadi diyelim ki bu film gercekleri yansitiyor o zaman burada takdir edilecek senaristtir ;)
süleyman-bin-muhammed
09-17-2007, 16:51
dünyaya lazım bir karakter
nasil bir vatanseverlik bana da versinler onun verdigi parayi ben vatanseverligin babasini göstereyim..o sadece yazilan senaryoyu oynuyor yok hadi diyelim ki bu film gercekleri yansitiyor o zaman burada takdir edilecek senaristtir ;)
ülkemizde nice o paraya sahip kişiler var neden yapamıyorlar peki vatanseverlik
ülkemizde nice o paraya sahip kişiler var neden yapamıyorlar peki vatanseverlik
cünkü filmin yönetmeni onlarin akrbasi degil..(yönetmen :raci sasmaz,oyuncu:necati sasmaz) 8)
peki usame bin ladin nasıl kimseden korkmadan yapabiliyor ayrıcada aşırı derecede zengin bir kişi olmasına rağmen
amerikayı korkmadan bombaladı.bu yönetmenin akrabası kimdi acaba ;)
peki usame bin ladin nasıl kimseden korkmadan yapabiliyor ayrıcada aşırı derecede zengin bir kişi olmasına rağmen
amerikayı korkmadan bombaladı.bu yönetmenin akrabası kimdi acaba ;)
hehe harikasin valla..usama bin ladinle,polat alemdari kiyasliyosun ya ;D ;D..usama amerikayi korkmadan bombaladi mi vaybe helal olsun..o zaman öyleyse neden kaciyor göstersin erkekligini ciksin meydana tabiki usame diye birisi varsa 8)
peygam efendimizin bir sözü vardır muharebe (savaş) bir hiledir.Gerektiği yerde gerektiği şekilde hareket edilmesi gerekir.
peygam efendimizin bir sözü vardır muharebe (savaş) bir hiledir.Gerektiği yerde gerektiği şekilde hareket edilmesi gerekir.
he simdi polata "mücahid" demeyemi getiriyorsun ;D ;D
kardeş basit konuları çok farklı yönlere çekiyorsun düşünce tarzına göre, çok farklı yönlerden bakıyosun
Onlybullet34
09-17-2007, 17:19
Böyle birine şuan ihtiyaç var !!!
kardeş basit konuları çok farklı yönlere çekiyorsun düşünce tarzına göre, çok farklı yönlerden bakıyosun
evet basit bir konu..sanal kahraman polat alemdar ;
kardes sende ne anlatmak istedigini anlatamiyorsun..laflari hep dolandiriyorsun desene direkt "polata laf söyleme, sikarim ayagina" ;)
kardes sende ne anlatmak istedigini anlatamiyorsun..laflari hep dolandiriyorsun desene direkt "polata laf söyleme, sikarim ayagina" ;)
yok est. ama dediğim gibi onlyede katılıyorum bu zamanda böylesine gerçekte ihtiyaç var
ben anlatmaya çalıştım ama sen israrla adamı anlaşılan sevmediğin için anlamak istemedin ;)
yok est. ama dediğim gibi onlyede katılıyorum bu zamanda böylesine gerçekte ihtiyaç var
ben anlatmaya çalıştım ama sen israrla adamı anlaşılan sevmediğin için anlamak istemedin ;)
bak su konuda hak veririm böyle adamlara türkiyenin ihtiyaci var..ama sen israrla bana polat alemdar kahramandir deyip duruyorsun..
bende diyorum adam rol yapiyor, para aliyor kim olsa yapar bunu..sikiyorsa gercegini yapsinlar ya ;)
bak su konuda hak veririm böyle adamlara türkiyenin ihtiyaci var..ama sen israrla bana polat alemdar kahramandir deyip duruyorsun..
bende diyorum adam rol yapiyor, para aliyor kim olsa yapar bunu..sikiyorsa gercegini yapsinlar ya ;)
kardeş bak anlamak istememişsin gördünmü ben POLAT ALEMDARI savunmuyorum yaptığı işleri gerçekte olmasını savunuyorum yoksa o bi artis gerçekle ne alakası olabilir ben rolünü seviyorum
kardeş bak anlamak istememişsin gördünmü ben POLAT ALEMDARI savunmuyorum yaptığı işleri gerçekte olmasını savunuyorum yoksa o bi artis gerçekle ne alakası olabilir ben rolünü seviyorum
evet anlamadim cünkü anlatamadin kardes bir yazdiklarina bak istersen ;)
loneliness
09-17-2007, 20:10
Yani Polat ALEMDAR bir resim aynı karakteri bir başkası oynasa idi.. O kişide aynı derecede sevilirdi...
Kendinize imza hazırlarken neden Necati ŞAŞMAZ değilde Polat ALEMDAR ismini kullanıyorsunuz...
Bu açık bir şekilde şunu gösteriyor. Aslında sizler Necati ŞAŞMAZ ın kişiliğini değil film de oynanan Abdullah ÇATLI kişiliğine sevgi duyuyorsunuz...
Polat ALEMDAR. ÇATLI nın tv versiyonudur...
AkSa- 34
09-17-2007, 20:14
tam bi imitasyon ürünü..
abartılı asla ölmez bir kahraman ;D
neyse bu kadar tartışmanın ardından bi espri iyi gider bendeniz olur :D :D
kayısıkentli44
09-18-2007, 18:01
mafyaaa ;D ;D
akp4ever
09-19-2007, 13:03
iki kişinin bindiği tır değildir ;D ;D ;D
şaka bi yana gerçekleri fazlasıyla gün yüzüne çıkardığı için pek sevilmeyen karakter...
ibrahim44
09-19-2007, 13:12
BABA
SAHILL35
09-23-2007, 16:55
YAKIŞIKLI,KARİZMATİK Bİ ABİ..
BANA BENZETİRLER BİRAZ TİP OLARAK..
AMA Bİ HAYAL KAHRAMANI SONUÇTA....
iki kişinin bindiği tır değildir... ;D
murat kurt
11-28-2007, 21:34
polat alemdar rol yapmıyor dostlar ,necati şaşmaz polatı oynuyor yani polatı seven sever.parayı necati alıyor :D.polat daha çok iyilik amacıyla devletin parasını veya kaçakçılık yapılan parayı kötüden alıyor iyiye de vermiyor silah mahzeni yapıyor.Kendi devletini oluşturmuş iyiyi koruyor kötü adamı ülke selameti için ;) vuruyor- size kimi hatırlattı?-
(Bu arada ben her hafta beğenerek izliyorum Kurtlar Vadisini)
abdullah çatlıyı taklit etmeye çalışan ama kesinlikle başaramayan ülkücü türkiyenin en iyi dizisininin başrolü..
Gençlerimize mafyacılık oynayınca bak böyle olursun, ne güzel olur, herkes sana saygı duyar, herkes tarafından sevilirsin. Mesajları pompalayan, yozlaşan yeni zaman! kültürümüzün çıkarttığı yeni zaman sahte kimliklerinden biri. "Haksızlık etmenin, zulm etmenin, adam kesmenin, adam asmanın, eğer sence!!! iyi bir sebebi varsa doğrudur." mantığını gençlerimize aşılayan bir yalancı, en doğruyu ben bilirim gerisi yalan, gerisinden banane diyen bir yobaz.
"Hak var hukuk var." sözünün ışığını her yerde görmek isterken, "Ben varım." bayrağını her köşede dalgalandıran bir egoist.
Son zamanlarda provakatörler tarafından işlenen haksız cinayetleri "Ohh iyi olmuş." gibi korkunç cümlelerle insanları kabule yürüten bir provakatör.
..................................
Her hafta dört gözle bekliyorum kurtlar vadisini..Türkiyenın gerceklerini yansıtan bir dizi ..Zaten bunun benzeri bir dizide yapılmıyor yada yapılma cesareti gösterilemiyor.Polat Alemdar kendisine verilen görevi suistimal etmeden işini yapan biri. İnsanlar neden bukadar rahatsız oluyor... Ekranda bir çok saçma diziler varken bazılarıda Kurtlar vadisini beğenmiyor. Beğenmıyor olabilirsiniz herkes herşeyi beğenmek zorunda değil..Burda yapılan büyük bir emek var.Bu emeğe saygı duyalım. Biliyoruz ki Kurtlar Vadisi Terör başlatılmadan Rtük yasak koydu. Basit gerekçelerle..Bu milletin dertlerine mümkün oldukça değiniliyor.. Şiddet içeriyor diyen arkadaşlarım Akşam haberlerini hiç mii seyretmiyor.şiddet her yerde var. Görmezden gelemeyiz..
Herkese saygılar...
aksavaşçı
12-05-2007, 11:52
son günlerde havasından geçilmeyen
Herkes yanlış yapıyorsa, bu da aynıysa, doğrudur????
Polat Alemdar karaketeri gençlerimize şiddetle sorunlarını çözebileceklerini, delikanlılık kitabına!!! göre hareket ederlerse önlerinde aşamayacakları engel kalmadığını anlatan, zaten boş hayallerle yürüyen gençlerimize içi daha boş, daha yanlış hayallerle yanlış yönlere yönlendiren bir kötülüktür.
Benim maddi durumları iyi olmayan gençlerden oluşan küçük bir grubum var, onlarla belirli zaman aralıklarında bir araya gelip sohbet ediyoruz. Bu arkadaşların bazıları ilerde mafya olmak istediklerini söylüyorlar. Ne için? Para kazanmak için, para güçtür diyorlar, nasılsa okulda ne kadar başarılı olursan ol bir Polat Alemdar kadar olamıyorsun!!!!
Bazılarının internette kullandıkları isimleri Polat yada PolatAlemdar ve bu adın çeşitli versiyonları.
Eşim öğretmen aynı durumlarla o da karşılaştığını söylüyor.
Gençlerin yeni idolü bu karakter!!!!!!!
Bir akrabamızın okul arkadaşı :)
anlattıklarına göre sümüklünün tekiymiş :)
ama şimdi...
Dünyada Shrone Stone' a yaklaşan, hatta ve hatta onu dudaklarından öpen tek Türk... ;D ;D ;D
Dünyada Shrone Stone' a yaklaşan, hatta ve hatta onu dudaklarından öpen tek Türk... ;D ;D ;D
Ben Polat'a padişah olamazsın demedim ki....:D:D:D:D
murat kurt
12-07-2007, 14:16
Ben de izliyorum diziyi ama şunu sormak istiyorum.Savunanlara..
Polat Alemdar kara paraları falan yakıyor,ama kendisinin saray gibi "mekanı"var bu parayı nereden buldu?Derin devlet mi verdi ki bu da imkansız.Başkanın odası bile fakir Polattan.
Polat şöyle mi yapıyor?Kötü yere gideceğine bana gelsin.
Veya helal mi kazanıyor?İş yapıyorsa sermaye nereden? bunlar çok saçma geldi bana
Hem devlete hizmet ediyorsan daha mütevazi bir yerde hizmet yapılm az mı?
İlla masasının otomatik açılan gizli bölmeleri mi olması lazım?
Diziyi yapanlara gelince kendilerini çok önemli iş yapıyor görüyorlar.Havaları yerinde.Bu ülkeyi çok seven ekip kaç okul yaptı bu ülkeye,doğuya yapılamayan hizmetten yakınıyorlar dizide kendileri ne yaptı?
Bunları da savunacak çıkacaktır.Bekliyorum
Polat Alemdara Karahanlıdan büyük bir miras kaldığını biliyorum.
1milyar dolar kalmıştı. ve gayrimenkuller...ikincisi laz ziyadan 680 milyon dolar gibi bir para kaldı..
Saray gibi mekan yaptırması bu ihtişam gücünden gelir. Polatın bir imajı var.Bunu bir şekilde göstercek senaristler.
Ayrıca Necati Şaşmaz babannesinin ismine memleketinde okul yaptırmıştır.
valla az önce burdaydı ama ben ona öööööle baktım..o beni görmediiii :( :( :(
aslı beş para etmeyen adamlarla beş milyonu ekran başına toplama konusunda altın portakalı buna vermek lazım...
aslı beş para etmeyen adamlarla beş milyonu ekran başına toplama konusunda altın portakalı buna vermek lazım...
tanışıyosunuz sanırım.._?
Yavuz_ErTürk
01-23-2008, 13:51
Polat Alemdara Karahanlıdan büyük bir miras kaldığını biliyorum.
1milyar dolar kalmıştı. ve gayrimenkuller...ikincisi laz ziyadan 680 milyon dolar gibi bir para kaldı..
Saray gibi mekan yaptırması bu ihtişam gücünden gelir. Polatın bir imajı var.Bunu bir şekilde göstercek senaristler.
Ayrıca Necati Şaşmaz babannesinin ismine memleketinde okul yaptırmıştır.
Karahanlı nereden kazandı o paraları :)
Ben de izliyorum diziyi ama şunu sormak istiyorum.Savunanlara..
Polat Alemdar kara paraları falan yakıyor,ama kendisinin saray gibi "mekanı"var bu parayı nereden buldu?Derin devlet mi verdi ki bu da imkansız.Başkanın odası bile fakir Polattan.
Polat şöyle mi yapıyor?Kötü yere gideceğine bana gelsin.
Veya helal mi kazanıyor?İş yapıyorsa sermaye nereden? bunlar çok saçma geldi bana
Hem devlete hizmet ediyorsan daha mütevazi bir yerde hizmet yapılm az mı?
İlla masasının otomatik açılan gizli bölmeleri mi olması lazım?
Diziyi yapanlara gelince kendilerini çok önemli iş yapıyor görüyorlar.Havaları yerinde.Bu ülkeyi çok seven ekip kaç okul yaptı bu ülkeye,doğuya yapılamayan hizmetten yakınıyorlar dizide kendileri ne yaptı?
Bunları da savunacak çıkacaktır.Bekliyorum
Hatırlarsan KV Terörün 2.bölümünün reklam gelirleri sehit ailelerine bağışlandı. ;)
YavuzSultanSelim
01-23-2008, 14:44
Polat Alemdar rolünü filmin 97 bölümünü izlemeyenler anlamayacaktır
O öyle bir roldür ki anasını babasını sevgilisini eşini dostunu bırakıp vatanın ona ihtiyacı olduğu bir görevde hepsini geride bırakıp vatanın hizmetine koşmuş biridir.
Kurtlar Vadisi bir mafya dizisi değildir... Bir Vatan dizisidir...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.