fatih kısaparmak balon baskılı balon Rap müziğini NASİHAT için Yaptılar - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rap müziğini NASİHAT için Yaptılar

niLay
06-05-2008, 20:23
Kendilerine 'GRUP NASİHAT' ismini veren avrupalı gurbetçi 3 gencimiz, özellikle avrupadaki gençlerimizin ilgili olduğu 'RAP MÜZİK' dalında bir yenilik yaptılar...

Erotik eğlenceler, manasız cümleler yumağı haline gelen RAP MÜZİK türünü, ilgilenen gençlerimize daha farklı sunmaya çalışan Grup Nasihat ilk albumlerinde yaptıkları eserleri şu şekilde isimlendirdiler.
- İstanbulun Fethi
- Rasulullah
- Nasihat
- Gençlik
- Çeçenistan
- Çanakkale
- Ramazan
- Filistin
-Erbakan
Grup Nasihat kendilerini şu şekilde anlatıyor....
Grup Nasihat 3 azimli genç kardeşiniz tarafından kurulmuş bir islami RAP grubudur. 'DİN NASİHATTIR' hadis- şerifini kendimizi şiar edinen biz davetçi gençler insanlarımızı özellikle gençlerimizi İslam'a davet ederken meşru bütün araç ve gereçlerden istifade etmeyi kendimize bir metod olarak seçtik. Günümüzde gençlerimiz yanlış yollara sevk edilmekte. Bu da bizleri bişeyler yapmaya sevk etmektedir. Gençlerimize nasıl ulaşabiliriz diye istişareler yaptık. Bu istişareler sonucunda gençlerimizi çok etkileyen unsurlardan birisinin de müzik olduğunun sonucuna vardık.
Gençlerimizin peşinden sürükleyen en etkin müzik dalının da rap olduğunu gördük. Buun için de davetimizi gençlerimize ulaştırmak için İslami rap müzik yapmayı kararlaştıurdık. Belki çeşitli tepkiler alabiliriz ama bu yolun gençlere ulaşmak için önemli olduğuna inandık ve bu yola koyulduk. Tüm islam alemine Allah'ın selamını gönderirken dualarında biz kardeşlerini unutmamalarını diliyoruz.

http://www.dailymotion.com/video/x5fnju_grup-nasihat-erbakan-wwwnasihatbe_music

tayyipleyiz
06-05-2008, 20:26
Murada ulaşma adına güzel bir yol ... Hakk muvaffak olmayı nasib eder inşallah. ;)

Paylaşım için teşekkürler ... :)

selinay
06-05-2008, 20:30
rap müzği seven biri olarak bu habere bende çok sevindim..
çağımızda müzik gençlerimizi baya etkiliyor çünkü.. çoğu müziğin içindede isyan ve cinsellik var..

bu davranış çok hoş olmuş bence..

gerçi biraz propaganda içeriyor :D

+1 teşekkürler....

selinay
06-05-2008, 20:31
bu arada ilk +1 i nizi ben verdim galiba :) :)

ultrAstribun
06-05-2008, 20:37
Güzel şarkılar var.
Teşekkürler

sümeyye_60
06-05-2008, 21:34
bu grubun ismini öğrendiğim iyi oldu :) gerçekten sözleri çok anlamlı bir şarkı yapmışlar... Allah razı olsun paylaşım için

Kafes
06-05-2008, 21:46
cok guzel insallah ben de bir gun boyle bir grup kurmak istiyorum :-* +

Kırık_Çocuk
06-05-2008, 22:22
Rap 4x4 lük icracısı Sagopa kajmer...

bir bakayım ne yapmıslar :)

cok guzel insallah ben de bir gun boyle bir grup kurmak istiyorum :-* +

grup elemanları burda yok yazma haa :)

Kafes
06-05-2008, 22:25
Kirik cocuk sen drummer imizsin unutun mu ;D

Kırık_Çocuk
06-05-2008, 22:38
]Erbakana güzel bir ithaf yapmışlar..çok beğendim..üsluplarını değil tabi :)

Necmettin Erbakan Türkiye cumhuriyeti tarihinde önemli bir kayıptır..hemde çok önemli...

Bizim milleetimiz sahip çıkmış olsaydı şimdi 1 milyar dolarcık için ele avuç açmazdık...En büyük siyasetçi değil belki ama en yararlı siyasetçidir 85 yıllık Türkiye tarihinde...

tayyiperdogan57
07-11-2008, 15:25
ben hiç sevmem bu rap denen muzigi en iyisi Turk sanat muzigi dir

FuRKaN41
07-18-2008, 22:02
Rap'i Çok Seviyorum Valla :)

Ömer_Furkan
07-19-2008, 22:27
rap tam tersi isyan müziğidir farklı bi çalısma yapmıslar galibaa :o

isimsiz
07-19-2008, 22:36

güncel silahlarla gençleri vurmak istemişler isyankarlara islami reple altarnatif olmak istemişler :-*

RDönmezs
07-19-2008, 22:46
RAP ve BEN

Hüdaverdi
07-19-2008, 22:54
'Onu anlatmak mı ? Haşa nedir seviyem ?'

Ula şarkı boyunca anlatıyorsun daha ne haşa diyorsun ? İlah'tan mı sözediyorsun ? :-X

İlginç.

Ömer_Furkan
07-19-2008, 22:56

güncel silahlarla gençleri vurmak istemişler isyankarlara islami reple altarnatif olmak istemişler :-*

başarılı olurlar o zaman inş. ne diyim :)

pirinçkentli
07-20-2008, 19:24
Gerçekten çok hoş olmuş.Sn. Erbakan kendini bu ülkeye ve yeni bir dünya oluşumuna adamış bir insan.Paylaşım ise müthiş."İcraat şampiyonu ERBAKAN" :)

isimsiz
07-21-2008, 01:21
'Onu anlatmak mı ? Haşa nedir seviyem ?'

Ula şarkı boyunca anlatıyorsun daha ne haşa diyorsun ? İlah'tan mı sözediyorsun ? :-X

İlginç.

haklısınız ora benimde dikkatimi çekti hatta bende kızdım heralde Hocam duysa oda kızardı :-*

hakansükür
07-21-2008, 01:36
Birileri Haşa'nın anlamını yazar mı?
Anlamını bilmeden yorum yapan çok kişi var ...

isimsiz
07-21-2008, 15:40

haşa lafı genellikle Allahu Teala için kullanıyor. yani biraz rahatsızlık vermesi doğal olabilir. ama sırf bir laf için bütün şarkıyı eleştiremeyiz. bence sözleri çok güzel ve rap sevmeme rağmen hergün dinliyorum :-*

Hüdaverdi
07-21-2008, 15:45
Şarkıları güzel,başörtüsüyle olanı beyendim ama hocayı anlatıp anlatıp sonra 'Onu anlatmak mı ? Haşa nedir seviyem ?' demeleri ilginç.

milli_mücahide dediği gibi haşa lafı genellikle Allahu Teala için kullanıyor.En azından ben-en azından çevremdekiler.
Bir insan için kullanılması çok garibime kaçıyor.

Ne demek istediğimi bilmeden yorum yapan bir kişi var.
Hocanızı sevin sayın ama kullandığınız kelimelere dikkat edin.

isimsiz
07-21-2008, 15:48
Şarkıları güzel,başörtüsüyle olanı beyendim ama hocayı anlatıp anlatıp sonra 'Onu anlatmak mı ? Haşa nedir seviyem ?' demeleri ilginç.

milli_görüşün dediği gibi haşa lafı genellikle Allahu Teala için kullanıyor.En azından ben-en azından çevremdekiler.
Bir insan için kullanılması çok garibime kaçıyor.

Ne demek istediğimi bilmeden yorum yapan bir kişi var.
Hocanızı sevin sayın ama kullandığınız kelimelere dikkat edin.

nickim milli_mücahide :)

Hüdaverdi
07-21-2008, 15:51
Kusura bakma,değiştirdim :-*
Gerçi fark etmez sanırım ama olsun :-*

isimsiz
07-21-2008, 15:55
Kusura bakma,değiştirdim :-*
Gerçi fark etmez sanırım ama olsun :-*

kusura bakmadım ama benim için farkeder farkeder. :) değiştirdiğiniz için teşekkür ediyorum

hakansükür
07-21-2008, 17:17

haşa lafı genellikle Allahu Teala için kullanıyor. yani biraz rahatsızlık vermesi doğal olabilir. ama sırf bir laf için bütün şarkıyı eleştiremeyiz. bence sözleri çok güzel ve rap sevmeme rağmen hergün dinliyorum :-*

Hayır haşa sadece Allah (cc) kullanılmaz.Allah için kullanılacak diye ne bir hadis ayet ve evliyaların sözleri yok.
Haşa insan içinde kullanılır.Ancak toplumumuz genelde Allah lafsında kullanılıyor.
Yani bir kusur yok eserde...

Beritan
07-21-2008, 19:04
bayılıyorum buna ...dinlerken zevk alıyorum...
hocam ya inşallah daha çok şey nasip olacak

Beritan
07-21-2008, 19:05
+ yı unuttum...paylaşım için teşekkürler :-*

razor
07-25-2008, 16:37
Bizlerde şahidiz görevinin başındaydı,herzaman hakkın yanında,hak batıl savaşındaydı :-* :-* :-* :-*

Hıfz-ı lisan
07-25-2008, 17:41
Değişik ama ben beğenmedim.. :-\ ::)