fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet mitinginde kameramana meydan dayağı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet mitinginde kameramana meydan dayağı

Beyazgülüm
03-14-2009, 02:38
SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Van'da düzenlenen mitinginde jimmy jib operatörüne bilinmeyen bir nedenden dolayı bir grup tarafından meydan dayağı çekildi.

SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un Beşyol Mevkii'ndeki mitinginin sona ermesinin ardından miting alanında kavga çıktı. Mitingin görüntülerinin çekimini yapmak üzere görevli olan jimmy jib operatörü bilinmeyen bir nedenden dolayı bir grup ile tartıştı. Sayıları 10-15 kişiyi bulun kalabalık, kameramanın üzerine yürüyerek meydan dayağı çektiler.

Kameramanın diğer arkadaşlarının da olaya karışması ile bir anda kavga büyüdü. Olay yerinde bulunan polisler ve vatandaşların araya girerek tarafları ayırması ile birlikte kavga sona ererken, Kameramanın davacı olmaması üzerine grup bulunduğu yerden uzaklaştırıldı.

İHA

Beyazgülüm
03-14-2009, 02:39
SP liler yalan haber demesinler demin tv de CİNE5 te gördüm...

FarukARSLAN.
03-14-2009, 02:42
Pff..
Habire haber olmak için...

Gündemde kalabilmek için...

Sinek küçük ama mide bulandırırmış...

sevdesu
03-14-2009, 02:52
Pff..

:güzel: her zamanki gibi haklısın.. sinek küçük ama migde bulandırır çok doğru

Gölge
03-14-2009, 03:02
Milli dövüşçüler görmesinler bu haberi onlarda sizi dövmeye kalkarlar benden söylemesi :D

FarukARSLAN.
03-14-2009, 03:05
Milli dövüşçüler görmesinler bu haberi onlarda sizi dövmeye kalkarlar benden söylemesi :D

:hihi2:
Bende o kameraman gibi 'şikayetçi olmam'.. (:

Özgür Çağrı
03-14-2009, 03:07
Kameraman kaale almamıştır herhalde . Evet sinek küçük ama iyice mide bulandırmaya başladı

Beyazgülüm
03-14-2009, 03:14
BU DA VİDEO..

http://img8.imageshack.us/img8/6572/iha2009031346150.jpg

http://www.iha.com.tr/haber/video/Guncel/3899-V-O-11/Kameramana-meydan-dayagi

ismet
03-14-2009, 14:04
Bu zihniyetin hala ne yapmaya çalıştığını amacının ne olduğunu anlamış değilim. Bir kameramanın ne suçu olabilir ki aynı şey Kanal7 ve samanyolu habercilerine yapılmıştı. O Ergenekon Silivri cezaevi falan haberlerinde. Bunu ben kınıyorum. Bizler de bu duruma düşmemeliyiz haber ya da gazete kim olursa olsun ne olursa olsun onları tartaklamaya hakaret etmeye hakkımız yok. Almayız gazeteyi izlemeyiz kanalı olur biter. Onların görevini yapmayı engellemeye hakkımız yok bu evrensel bir konu basın yayın özgürlüğü olan bir ülkedeyiz. Bu durum hiçbir basın yayın organına yapılmamalı...

Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 14:30
Pff..

ateş olsalar ne kadar yakabilirlerki ama onlar SÖNMÜŞ bir ateş

cartman
03-15-2009, 02:24
Bu tavırlar bizde yok sukurler olsun..Sımdı kategorize etmek istemıyorum ama saadetli arkadaslarda bellı partilere benzemeye baslamıslar..

Beritan
03-15-2009, 02:27
hiç bir zaman saadet mitinglerinde olay çıkmaz.
ben bu adamın bişi yaptığından şüpheleniyorum..
ha dayak atmalarında haklı demiyorum ama ne yaptığını merak ediyorum

ahmetfaruk
03-15-2009, 03:03
güzel video :)