fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet'in son anda çöken ilginç planı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet'in son anda çöken ilginç planı

son durak
02-21-2009, 14:26
AK Parti'den kurtulmak için her yolu deneyen ulusalcı yazar Sebahattin Önkibar, Saadet Partisi'nin son anda çöken planını yazdı. İşte ilginç iddia...

Erhan Göksel'in SP İstanbul adaylığında yaşananlar ve Bekaroğlu fiyaskosu!

Yalçın Pekşen, Hürriyet’te yazdığında ihtimal vermemiştim, ama araştırdığımda öğrendim ki Erhan Göksel’in Saadet Partisi’nden İstanbul adaylığı son anda engellenmiş ve perde gerisinde acayip şeyler olmuş.

İşte olayın özet hikâyesi:

Takriben iki-buçuk ay önce Prof. Erbakan, Göksel’i Balgat’taki evine davet edip şu teklifi yapar:

Erbakan’ın sözleri

- “Erhan bey sizi yakından izliyoruz. Ekranlardaki konuşmalarınız ve milli söylemleriniz tabanımızı heyecanlandırıyor. Mübalağa etmiyorum, Türkiye’de AKP’ye en iyi muhalefeti siz yapıyorsunuz.”

Prof. Erbakan devam ediyor:

-Hülasa biz istişareler sonucu sizin partimiz Saadet’ten İstanbul adayı olmanızın faydalı olacağı sonucuna vardık. Eğer kabul ederseniz emin olun İstanbul’u sallar ve AKP’yi bitiririz.

Göksel şaşırır ve tereddüt ederek sorar:

-Efendim Saadet tabanı beni benimser mi?

Prof. Erbakan:

-Bunu biz de değerlendirdik. Benimseyeceğine kanaat getirdik. Aday olursanız siz her akşam ekranda olacak ve AKP’nin maskesini bir bir indireceksiniz. Hiçbir aday sizin gibi medyatik olamaz. Maşallah belagatınız iyi, mes’elelere fevkalade vakıfsınız. Siz sadece İstanbul adayı olmayacaksınız, aynı zamanda söyleyeceklerinizle bütün Türkiye’ye mesaj vereceksiniz.Teklifimizi kabul ederseniz sizin için ön imaj kampanyaları yapacağız. Göreceksiniz belki seçilemeyeceksiniz ama siz İstanbul’da AKP’ye kaybettireceksiniz!

Milli Gazete’de manşetler

Teklif Erhan Göksel’in aklına yatar ve akabinde Milli Gazete’de neredeyse her gün Göksel’in demeç ve beyanları manşete taşınır.
Erhan bey bu süreçte Milli Görüş camiasından gizli gizli adaylık tebriklerini de kabule başlar.

Derken beklenmedik bir şey olur ve dinlendiği açıklanan Verso Başkanı Erhan Göksel Ergenekon soruşturması bağlamında apar-topar gözaltına alınır.

Göksel hâkimin serbest bırakması sonrasında SP’nin adaylığı bağlamında yaptığı çalışmalarını sürdürür ve partinin Adana ve Bursa toplantılarına konuşmacı olarak katılır.

Erhan bey adaylık ilanını beklerken Saadet Partisi karışır ve Erhan Göksel’in adaylığı Ergenekon gözaltısı dikkate alınarak tartışmaya açılır.

Sonuç: Erhan Göksel’in adaylığı askıya alınır ve yerine Mehmet Bekaroğlu aday yapılır

Üç mevsim
02-21-2009, 15:25
Bu çok vahim bir iddiadır. Çok çok vahim bir iddiadır. Büyük hezeyandır..

Eğer yazının sonunda Milli Gazete'nin o yöndeki manşet ve haberleri olmasaydı bu yazı Yeniçağ Yazarı Sebahattin Önkibar'ın uçsuz bucaksız komplo senaryorlarından biridir diyecektim ama..

Bu konu araştırılmaya muhtaçdır. Soın dönem Milli Gazete manşet ve ana sayfalarını tek tek ele alalım.

Bu mesele çok su götürür.

muhafazakargenc
02-21-2009, 21:30
Saadet ne yaptığın bilmez halde hareket ediyor. Doğan'ın medyasına çok güveniyor. İddia ediyorum. Saadetçilerin ne yönde hareket edip etmeyeceği kararlarını doğan medyasının haber anlayışını emanet edtmiş haldeler. Velakin bu halk doğan'a kanmaz. Saadet'ede bizi bırakıpda oy atmaz.

senolum42
02-22-2009, 15:13
selamun aleyküm
Arkadaşlar ben milligazete abonesiyim. Hergün mutlaka okurum.Gazetede böyle bi yazı yok. Sadece Erhan gökselle ilgili haberler var. Eğerki sık sık Erhan Göksel haberleri yapması aday olacağı anlamına geliyosa eğer; sayın Başbakanın hergün haberleri çıkıyo milligazetede. O zaman sayın başbakanında Saadetten aday olması mı söz konusu olacak? Lütfen böyle gereksiz şeylerle kafamızı bulandırmayalım. Müslüman insan akıllı insandır.
Eğer cevabımı dikkate almayanlar varsa www.milligazete.com.tr gazetemizin arşivinden araştırma yapabilirler.
SELAM VE DUA İLE
EN GÜZELE E EMANET.

son durak
02-22-2009, 18:21
erhan göksel olsa daha iyiymiş ya....

ne oldugu belli hiç olmassa...

akfener
02-22-2009, 18:29
selamun aleyküm
Arkadaşlar ben milligazete abonesiyim. Hergün mutlaka okurum.Gazetede böyle bi yazı yok. Sadece Erhan gökselle ilgili haberler var. Eğerki sık sık Erhan Göksel haberleri yapması aday olacağı anlamına geliyosa eğer; sayın Başbakanın hergün haberleri çıkıyo milligazetede. O zaman sayın başbakanında Saadetten aday olması mı söz konusu olacak? Lütfen böyle gereksiz şeylerle kafamızı bulandırmayalım. Müslüman insan akıllı insandır.
Eğer cevabımı dikkate almayanlar varsa www.milligazete.com.tr gazetemizin arşivinden araştırma yapabilirler.
SELAM VE DUA İLE
EN GÜZELE E EMANET.

Allah aşkına başbakanla erhan göksel aynı kefeye konurmu....başbakan tabiki gazetelere manşet veya haber olacak....ama erhan gökselle ilgili sürekli haber yapılması ilginç tabii...

senolum42
02-22-2009, 22:34
İLGİNÇ OLAN BİŞEY YOK GÜZEL KARDEŞİM. O SIRALAR SEÇİMLE VE SAADET PARTİSİYLE İLGİLİ KONUŞMALARINDAN DOLAYI MİLLİ GAZETE YAYINLAMIŞ. GAYET DOĞAL

eMiCe61
02-23-2009, 00:40
MilliGazete Yazmışsa vardır bir hikmeti :)

islam
02-23-2009, 00:45
Yaw Bilip bilmeden konuşmayız Sizde İçinizi boşlatmaya yer arıyorsunuz...
Bir işi öğrenmeden sallmayalım lütfen...,
Bu haberin kaynağı nerede !!!

eMiCe61
02-23-2009, 00:55
Kaynak : Sebahattin Önkibar/Yeniçağ

senolum42
02-23-2009, 01:48
arkadaşlar bir ricada bulunmak istiyorum. haberin kaynağına baktıktan sonra s. önkibarın diğer yazılarınada göz atın lütfen.
mesela buna
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/a_haberdetay.php?hityaz=6995
bu kardeşinizin tepkisine mutlaka hak verirsiniz

ALLAH A EMANET

islam
02-23-2009, 02:49
YeniÇAĞ ha... Şu ERGENEKON yanlısı yeni çağ...

son durak
02-23-2009, 13:36
YeniÇAĞ ha... Şu ERGENEKON yanlısı yeni çağ...
evet ta kendisi imiş.......

ya tamam önkibarın yazılarına itibar edilmez.......sahsım adına öyle düşünüyorum...

ama erhan gökselin bir numaralı adamlarından biridir önkibar bunu da yabana atmamak lazım....

ayrıca gündemde bu kadar ergenekon varken milli gazetede niye böyle bir sey yokmus gibi davranıyor yakınen takip ediyorum bu kadar olmaz ....

su kanıya varıyorum ki ....milli gazete islami olarak yeniçagla aynı cizgide degildir ama ulusalcı olarak kesinlikle aynı cizgideler....

islam
02-23-2009, 13:42
Bizim yayın çizgimiz belli Biz Birlerini ifşa etmedik diyemi suçluyuz...
Bakın Bilinçli bir gazetecilik Devam eden bir dava sürecine dahil olmaz , Yargıyı etki altında bırakmak etik değildir( hele idaname doğru dürüst bitmeden )... Suçlu veya suçsuz kim belli olmadan Hemen kampanyalar pisyasaya çıkıyor.. Bu bize yakışmaz...
Ama ergenokon denen yılanın artık kafasının kesilmes, gerektiğini bizim siyasi Liderimiz Numan Kurtulmuş Her pltformda söylüyor, Hakeza Dün Tv8 ve Flaş TV de dediği gibi..

son durak
02-23-2009, 13:50
Bizim yayın çizgimiz belli Biz Birlerini ifşa etmedik diyemi suçluyuz...
Bakın Bilinçli bir gazetecilik Devam eden bir dava sürecine dahil olmaz , Yargıyı etki altında bırakmak etik değildir( hele idaname doğru dürüst bitmeden )... Suçlu veya suçsuz kim belli olmadan Hemen kampanyalar pisyasaya çıkıyor.. Bu bize yakışmaz...
Ama ergenokon denen yılanın artık kafasının kesilmes, gerektiğini bizim siyasi Liderimiz Numan Kurtulmuş Her pltformda söylüyor, Hakeza Dün Tv8 ve Flaş TV de dediği gibi..
demek yayın cizginiz belli...

bunu ögrendigimiz iyi oldu....

sizi ulusalcılar sizi..........

islam
02-23-2009, 15:45
Biz Milli Görüşçüyüz... Artk siz ne derseniz Kendinizi söylersiniz...
saygılarımla..

HAKK DAVA
02-23-2009, 16:08
Değerli Kardeşlerim, maalesef bu yazı sadece SAADET PARTİSİ'ni karalamak ve mevcut teveccühü durdurmak içindir...

İl ve Genel Merkez istaşarelerinde bizzat bulundum. Şu edebsiz ve ahlâksız bilmem ne zatın bırakın adaylığı isminin geçmesi dahi söz konusu olamaz. Yazılan yazı tamamen MİLLÎ GÖRÜŞ'e, Muhterem Lideri Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN'a ve SAADET PARTİSİ'ne zarar vermek için yapılmış oyunlardan biridir.

Muhakkaktır ki İSLÂM'a hizmet eden ve bu yönde çalışmaları olan SAADET PARTİSİ'ni alkışlayacak değiller. Ki önceleri MİLLÎ GÖRÜŞ saflarında bulunup şimdi bu bünyede AK Parti'de bulunan kardeşlerimizde bu tür bir iddianın ne kadar maksatlı ve çirkin olduğunu bileceklerdir.

Bilinmelidir ki bu ülkede MİLLET'e Hizmet edenler ve en önemlisi HAKK'a Hizmet edenler daima kötülenmiş ve çeşitli iftiralara maruz bırakılmıştır. Ne yazıktır ki böyle bir iddia ile çok büyük bir vebal altına girilmiştir. Bu yazının doğruluğunu araştırmakta konuyu açan üye tarafından araştırılmalıydı. Çünkü "Bir MÜSLÜMAN'a her duyduğunu söylemesi günah olarak yeter." Bu iftiraya ortak olmak demektir. RABBİMİZ Muhafaza buyursun İNŞAALLAH...

Yönetici Kardeşlerimiz'in de bu yönde konuya gerekli müdahaleyi yapacaklarını bilmekteyim...

Selametle...

Terennüm
02-23-2009, 16:14
biz kendimize muhafazakar ve demokrat bir partiyiz diyoruz
hizmet metodumuz herkesimi kucaklamak sadece seçimden seçime bazılarını hatırlamak değil bunlar bizden veya değil değil deyip adamına göre muamele etmek değil sizin dediğiniz gibi sadece milli görüş gömleğini çıkardık niye o yöntemle bu millete hizmet zor

Terennüm
02-23-2009, 16:16
en zoruma giden mesele şu başbakanımız ve sayın gül hakkındaki iftira kampanyanız sizler buradan kaybediyorsunuz sizler adına sadece üzülüyorum

gece401
02-24-2009, 12:16
yalan bi haber sağdan soldan duyma haberlere inanmamak gerek

miraç
03-03-2009, 23:04
erbakan hoca öyle kasımpaşa ağzıyla konuşmaz. apl lileri bitiririz falan gibi.

kardeşiniz
03-05-2009, 03:34
çamur at izi kalsın. ne güzel istanbul be.