Orijinalini görmek için tıklayınız : selam gençler ...ben yasin...yeni üyeyim
çılgınliberal
05-06-2008, 13:01
bu ne cahilliktir yahu böyle...akp yi savunuyosunuz amma neden savunuyosunuz nedir görüşü nedir bakış açısı bilen yok....
Ak_Zeynep
05-06-2008, 13:04
Gelir gelmez nasıl anladın :D
Sen gitmeden hoşgeldin diyim ben :D
çılgınliberal
05-06-2008, 13:05
ben bunu bir çoğu için söledim anlayana anlamıştır.....eğer tahammül yoksa zaten belli ne olduğu...ayrıca ben akp gençlik kollarındayım....
bence insnlari kucumseyip on yargiyla elestirmekten ziyade daha guzel bir "merhaba" diyebilirdiniz :)
BaDe_EsNa
05-06-2008, 13:26
hoşgeldiniz
ilginç bir giriş olmuş ;) umarım forumu seversiniz ve önyargılarınızın yanlış olduğunu anlarsınız :)
akgenclik56
05-06-2008, 13:52
aleykümmüselam hoşgeldiniz
vuslata özlem
05-06-2008, 13:54
hoş geldin
KAmusal mışş
05-06-2008, 13:55
Hoşgeldiniz.
Gelir gelmez anlamak belki zor olur forumda biraz gezinmenizi tavsiye ederim :-X
bu ne cahilliktir yahu böyle...akp yi savunuyosunuz amma neden savunuyosunuz nedir görüşü nedir bakış açısı bilen yok....
Sen öğretirsin bize... :-*
Hüdaverdi
05-06-2008, 13:58
Hoş geldin kahin.
tayyipleyiz
05-06-2008, 14:03
ben bunu bir çoğu için söledim anlayana anlamıştır.....eğer tahammül yoksa zaten belli ne olduğu...ayrıca ben akp gençlik kollarındayım....
Yeni gelen güzel üyelerimiz hep anlayışımızı sorgular oldular... Anlamakta zorlandığımız bir konu mu var acaba, anlama gayreti de veriyoruz ama... :-X Anlama anlam katan, farktır. Farkımız, farklılıklara olan bakışımızdır...
Öncelikle hoşgeldiniz demek isterdim ama hoş halinizi daha merak eder kıldınız.. ;) :)
Aramıza hoşgeldiniz... :)
Yeni gelen güzel üyelerimiz hep anlayışımızı sorgular oldular... Anlamakta zorlandığımız bir konu mu var acaba, anlama gayreti de veriyoruz ama... :-X Anlama anlam katan, farktır. Farkımız, farklılıklara olan bakışımızdır...
Öncelikle hoşgeldiniz demek isterdim ama hoş halinizi daha merak eder kıldınız.. ;) :)
Abi, arkadaş bize cahiller demiş ama kendisinin bu cümleleri anlayabileceğini pek sanmıyorum. Biraz daha sade şeyler karalasaydın... :D
tahammül edilebilecek bir giriş yapmamışsın ki.. gençlik kollarından olsan akp demezdin zaten chpli ağzıyla..
tayyipleyiz
05-06-2008, 14:12
Abi, arkadaş bize cahiller demiş ama kendisinin bu cümleleri anlayabileceğini pek sanmıyorum. Biraz daha sade şeyler karalasaydın... :D
Sendemi anlam kargaşası içindesin sevgili kardeşim... :) Sana hiç yakıştıramadım, Ak Partiyi savunur biri olarak... :-X AK, AK, AK... PARTİ ;) :)
Bizde cehaletimizi gidecerek cilgin! birini bekliyorduk ;)... hem cilgin, hemde liberal daha ne isteriz ki! acin arkadasin önünüde bize nasil akp! li olunur göstersin, bizde ak partili olmaya devam edelim ;)
Ferdi42020
05-07-2008, 00:42
Entresan Bir Giriş...
acizane44
05-07-2008, 01:09
hoşgeldinizde neyi öğretmeye geldiniz acaba?,bende size birsey öğreteyim kanımca gençlik kolları akp demez özünüzü saklamayın inşallah ;D
Ferdi42020
05-07-2008, 01:12
bENİM İÇİNMİ SOLEDİNİZ OGRETME DERKEN OZ SAKLANIRMI...
Düş Sokağı Sakini
05-07-2008, 01:14
ben sana bir şey derdim ama demicem. sen anlamışındır. bunların aynı ayarında bi kaç kelime düşün, onlar benden sana gelsin!
KAmusal mışş
05-07-2008, 01:17
Yanlış anlamayın bu sözler size değil sanırım konuyu açan şahsa ;)
acizane44
05-07-2008, 01:32
yazdıklarım sizin şahsınıza değildir efendim...
Necip Fazil
05-07-2008, 01:42
Aklıma nedense Reha Muhtar geldi ;
"Nerde bu millet, nerde bu devlet "
Reha Muhtar'ın aradığını bulduğu kadar, sizde sorularınıza cevap bulabilirsiniz bu uslup ile ...
VesseLam
tayyipleyiz
05-07-2008, 01:45
Bu forumda daha nelerle karşılaşacağız, neler göreceğiz bilinmez ama çok şey öğreneceğimiz kesin hani... ;)
_Yeniden_
05-07-2008, 01:59
Aleyküm selâm...
İsterseniz birgün tartışalım burda Ak gençlik neyi biliyor neyi bilmiyor...Bizim bildiklerimizi bilmediğinize göre öğrenecek çok şeyiniz var... ;) Öğretiriz... 8)
Bu arada provakatörlükte bir numara değilsiniz....Bu kadar ucuz numaralara mı kaldık yahu ;)
değişik bir tanışma şekli hoş geldin
Benide_Kapatın
05-21-2008, 19:57
[b]Aramıza hoşgeldiniz, diyorum ama böyle boş mesajla ve kahvehane ağzıyla selam verilmez..
ayhan_42
05-21-2008, 19:58
hoşgeldiniz......
ENGİNEER
05-21-2008, 20:01
Bence hiç uğraşmayalım banlayalım bunu (:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.