Orijinalini görmek için tıklayınız : selam(pamukkale ünv.)
ne zamandır düşündüğüm ama vakit bulamadım ve üye oldum sonunda herkese selam güzel vakitler geçirmek dileğiyle..
aleyküm selam
aramıza hoşgeldiniz ....
YavuzSultanSelim
04-04-2008, 02:10
aleyküm selam. Bende Denzliliyim. Hatta kampuse çok yakınım hoşgeldiniz :)
Aleyküm selam;
Aramıza hoşgeldiniz,daimi olmanız dileği ile...
Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz
Paylaşımlarınız ve yorumlarınız ile aramızda aktif olarak görmek istiyoruz sizi
İyi forumlar ve iyi paylaşımlar
Kadim sevgilerle...
a.s Hoşgeldin. Ben malatyalı olsamda bir parçam Denizli'ye ait. Orada doğdum. Pamukkale ünv. okumak nasip olmadı ama çok güzel bir üniversite. Şimdi vizelerde başlamıştır senin. İlk başarıyı ben diliyeyim. :-*
Hüdaverdi
04-04-2008, 11:31
ve aleykum selam hoş geldin aramıza iyi forumlar :-*
as hg aramıza iyi forumlar dilerim :-*
h.b herkese tşk ederim...
a.s Hoşgeldin. Ben malatyalı olsamda bir parçam Denizli'ye ait. Orada doğdum. Pamukkale ünv. okumak nasip olmadı ama çok güzel bir üniversite. Şimdi vizelerde başlamıştır senin. İlk başarıyı ben diliyeyim.
evt bu hafta başlıyor tşk ederim...dua edin..:) kazasız belasız atlatayım.... ;)
ENGİNEER
04-04-2008, 16:01
N'oşgeldiniz
ne zamandır düşündüğüm ama vakit bulamadım ve üye oldum sonunda herkese selam güzel vakitler geçirmek dileğiyle..
Aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz. :)
Benide_Kapatın
04-16-2008, 13:59
Hoşgeldiniz, güzel paylaşım ve yorumlarınızı bekleriz. kendinizden mahrum etmeyin.. :-*
ümitli_bekleyis
04-16-2008, 14:01
Aleyküm Selam .Hoşgeldiniz.Daimi olmanız dileğiyle. :)
AAA denizlili..
Ben denizliyi ,denizlilileri ,denizlili olmayıp denizlide yaşayanları,denizlide yatişen meyve sebzeyi, denizliyle ilgili herkesi herşeyi çok severim...
Hoşgeldiniz :)
EpiVaTeS
04-16-2008, 20:03
aleykumselam kardeşim aramıza hoşgeldin
Formumuzda güzel vakitler ve hoşsohbetler geçirmen dileğiyle
AAA denizlili..
Ben denizliyi ,denizlilileri ,denizlili olmayıp denizlide yaşayanları,denizlide yatişen meyve sebzeyi, denizliyle ilgili herkesi herşeyi çok severim...
Denizliden geçmiş olmak bile yeterli diyorsun yani. 8) Bende severim Denizlileri. Orda doğdum. Halkı çok misafirperver.
ve aleyküm selam hoşgeldin hayırlı forumlar....
AAA denizlili..
Denizliden geçmiş olmak bile yeterli diyorsun yani. 8) Bende severim Denizlileri. Orda doğdum. Halkı çok misafirperver.
Evet suyunu iç o bile yeter...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.