Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam...
Merhabalar. Siyasete olan ilgim beni bu siteye çekti. kurulalı çok olmuş, ne yazıkki benim yeni haberim oldu. Bende buralardayım artık... ;;)
ishakyilmaz
01-25-2009, 12:29
Aleykümselam aramız hoşgeldiniz.Erken veya geç,genç veya yaşlı hiç önemli değil,önemli olan;liyakatli bilgi ve birikimlerini AK partiforumda geliştirmek ve yaymak.Daim olursunuz inşALLAH.
Aleykümselam aramız hoşgeldiniz.Erken veya geç,genç veya yaşlı hiç önemli değil,önemli olan;liyakatli bilgi ve birikimlerini AK partiforumda geliştirmek ve yaymak.Daim olursunuz inşALLAH.
Çok teşekkür ederim. Buralarda olacağımcam İnşaallah. Ben siteyi dün tesadüfen tanıştığım sohbet ettiğim bir kişiden öğrendim. Benim siyasete ilgim var. Ak Parti'de görev almayı çok istememe rağmen olmadı o arkadaşta Ak Parti teşkilatında görev yapıyor. kısa bir muhabbet geçti aramızda ve bana burayı önerdi. Çok beğendim...
Necip Fazıl
01-25-2009, 12:39
aleyküm selam hoş geldiniz aramıza... daimi olursunuz inşALLAH... ;1
evet forum açılalı epeyy oldu siz SİRAYımı beklediniz acaba... :w: :D
ishakyilmaz
01-25-2009, 12:40
Herşeyden önemlisi kalbinizde bazı duygu ve düşüncelerin yeşermesidir.Bugün olmaz ama yarın mutlaka istediklerinizi elde edersiniz.Siyasettin bir çok kuralı vardır,ama en önemlisi samimi ve dürüst olmaktır..!Bu vasıfları kendinizde hissetiğiniz zaman geri kalan teferuaatan öte değildir..!
aleyküm selam hoş geldiniz aramıza... daimi olursunuz inşALLAH... ;1
evet forum açılalı epeyy oldu siz SİRAYımı beklediniz acaba... :w: :D
teşekkürler hoş karşılandım, hoş buldum. :)
Herşeyden önemlisi kalbinizde bazı duygu ve düşüncelerin yeşermesidir.Bugün olmaz ama yarın mutlaka istediklerinizi elde edersiniz.Siyasettin bir çok kuralı vardır,ama en önemlisi samimi ve dürüst olmaktır..!Bu vasıfları kendinizde hissetiğiniz zaman geri kalan teferuaatan öte değildir..!
Şimdi daha çok mutlu oldum sizin gibi insanların bulunduğu ortamda bulunduğum için. çok güzel ve değerli öğütler bunlar. Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.
Necip Fazıl
01-25-2009, 12:49
teşekkürler hoş karşılandım, hoş buldum. :)
asıl biz teşekkür ederiz bu güzel forumu o güzel sohbetinizle onurlandırdığınız için... ;1 :çiçek:
asıl biz teşekkür ederiz bu güzel forumu o güzel sohbetinizle onurlandırdığınız için... ;1 :çiçek:
:) bu ne güzel karşılama ben buradan çıkmam artık.
hoşgeldiniz..
sağolun Hoş buldum :)
Necip Fazıl
01-25-2009, 12:55
:) bu ne güzel karşılama ben buradan çıkmam artık.
inşALLAH... bizim de temennimiz daimi olmanız zaten... ;1 zaten biraz zaman geçince buranın bir forumdan çok bir aile olduğunu anlayacaksınızdır... ;1
Hiç şüphem yok. Bu ailenin bir ferdi olmak beni onurlandırıcak.
Üç mevsim
01-25-2009, 13:01
Aleyküm Selam Siray hoşgeldiniz. Kuruluma yetişemediniz ama gelişime yetiştiniz. Hani bir slogan vardır ya, kişisel gelişimcilerin gözüyle; Hep Birlite Daha İyiye..
Necip Fazıl
01-25-2009, 13:02
Hiç şüphem yok. Bu ailenin bir ferdi olmak beni onurlandırıcak.
sizin bu ailenin bir ferdi olmanız inanın bizide onurlandıracak ki onurlandırdı bile... ;1 :gül:
Aleyküm Selam Siray hoşgeldiniz. Kuruluma yetişemediniz ama gelişime yetiştiniz. Hani bir slogan vardır ya, kişisel gelişimcilerin gözüyle; Hep Birlite Daha İyiye..
Hoş buldum, o zaman Durmak ve Dinlenmek yok hızla yola devam... :)
Beylerbeyi
01-25-2009, 13:12
hoşgeldin siray :güzel:
forumda fenerlilerin sayısı artıyor :)
hoşgeldin siray :güzel:
forumda fenerlilerin sayısı artıyor :)Hoş buldum, ankette galata saraylı çok gibi gözüküyor site içinde doğru tespitmidir bu? :)
Beylerbeyi
01-25-2009, 13:15
malesef öyle. geçecez inşallah takma kafaya :)
malesef öyle. geçecez inşallah takma kafaya :)üzüldüm şimdi geçeriz değilmi?
hosgeldiniz (:Hoş buldum (: ;;)
Gönülden
01-26-2009, 15:28
aleykümselam....hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle....hayırlı paylaşımlar..
aleykümselam....hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle....hayırlı paylaşımlar..hoş buldum, olucam İnşaallah.... :)
Beylerbeyi
01-27-2009, 17:20
üzüldüm şimdi geçeriz değilmi?
geçeriz geçeriz. fenerli arkadaşlarını toplayıp getir foruma. ben öyle yapıyorum ;D
geçeriz geçeriz. fenerli arkadaşlarını toplayıp getir foruma. ben öyle yapıyorum ;D
bende getiricem ozaman....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.