fatih kısaparmak balon baskılı balon selam - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam

sadeee
04-04-2009, 18:42
merabalar ben demir

valideyi ümreye gönderdik keşke göndermeseydik perişan olduk burda bide 3 ay yok 3 haftadır dışarda yiyorum bi el atında bu akşam makarnadan başlayalım :)

Ak_Kelebek
04-04-2009, 18:46
Ve aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz.Ne mutlu Allah kabul etsin inşaALLAH. Annenizin kıymetini bilirsiniz artık :D

Morte
04-04-2009, 18:50
Aleykümselam kardeşim, hoşgeldiniz :)
Allah kabul etsin annenizin umresini. Gerçekten evde bir anne olmayınca işler zorlaşıyor... :)

ultrAstribun
04-04-2009, 18:52
Hoş geldiniz..

Sevban
04-04-2009, 18:57
Aleyküm selam hoşgeldiniz,

Jurnal
04-04-2009, 18:59
Aleyküm Selam Hoşgeldin...

ishakyilmaz
04-04-2009, 19:04
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz..Daim olmanız dileği ile.

sadeee
04-04-2009, 19:12
yaw su makarna konusunu hala cozemedik yokmu evli din kardeşlerim pakettekinin aynısını yapıyorum hamur oluyor :)

Sevban
04-04-2009, 19:17
: sana sadece hazır çorba içmeni öneririm :)

Beritan
04-04-2009, 19:18
yaw su makarna konusunu hala cozemedik yokmu evli din kardeşlerim pakettekinin aynısını yapıyorum hamur oluyor :)
hoşgedin...
sen evlilerden yardım istersen daha çok beklersin:karizmatik:

DadaşAkp
04-04-2009, 19:19
aleykumselam hoş geldin

sadeee
04-04-2009, 19:27
hoşgedin...
sen evlilerden yardım istersen daha çok beklersin:karizmatik:

eee be güzel dindasim kimden isteyecem :)

anlasılan bu gece gene piza yiyeces :(

Beritan
04-04-2009, 19:29
eee be güzel dindasim kimden isteyecem :)

anlasılan bu gece gene piza yiyeces :(
bizden:kızdım:
bak şimdi poşeti çevir....çevirdinmi????

Gökmen
04-04-2009, 19:29
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza renk kattın. ALLAH c.c kabul etsin annemizin umresini, bende senin gibi evde 1 haftdır tekim ve yarı aç yarı tok yaşıyorum az öncede pazar alış verişinden geldim :w: ALLAH c.c gerçekten eksikliğini vermesin annelerimizin kadın olmak hakkaten zormuş yahu, bu 1 haftadır onlara karşı bakış açım bile değişti :w: Kardeşim makarnayı felan boşver sende benim gibi yumurt ve kahvaltılıklarla arkadaş ol en basiti bu arad birde neskafe iç açlığını keser :D ben böle yapıyorum tavsiye ederim...

sadeee
04-04-2009, 20:18
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza renk kattın. ALLAH c.c kabul etsin annemizin umresini, bende senin gibi evde 1 haftdır tekim ve yarı aç yarı tok yaşıyorum az öncede pazar alış verişinden geldim :w: ALLAH c.c gerçekten eksikliğini vermesin annelerimizin kadın olmak hakkaten zormuş yahu, bu 1 haftadır onlara karşı bakış açım bile değişti :w: Kardeşim makarnayı felan boşver sende benim gibi yumurt ve kahvaltılıklarla arkadaş ol en basiti bu arad birde neskafe iç açlığını keser :D ben böle yapıyorum tavsiye ederim...

eh be dindasım yumurta severmisin diye sorsana :) kahve içmiyorum cok nadir kalbimi düşünüyorum o bana lazım .....

yok zaten söledim piza geliyor ama makarnayı yapacam kafaya koydum :)

sadeee
04-04-2009, 20:27

aslında hatayı gitmemekle yaptım izinimde vardı :).....hedef Hacı olamk inşallah 5 yıl sonra ölmez sag kalırsak gider görürüz ....

merwe_37
04-04-2009, 20:30
A.s HoşGeLdiniZzZ...Makarnanın suyunu az koymayı deneyinn =))

sadeee
04-04-2009, 20:40
bizden:kızdım:
bak şimdi poşeti çevir....çevirdinmi????

dediğim gibi posetin aynısını yaparsam hamur oluyor:)

sevdesu
04-04-2009, 20:43
hoşgeldin

Beritan
04-04-2009, 20:57
dediğim gibi posetin aynısını yaparsam hamur oluyor:)
o zaman çevirme pizzayı bırak sen döner yanınada ayran iste:ayutandım:

a.k.a.producer
04-05-2009, 04:15
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz daim olursunuz inşallah makarnanın suyuna tuz atman gerekiyor biraz haşlarken o kısmı atlattın mı gerisi kolay bende tek yaşıyorum bilirim şuanda ne zorluklar çektiğini Allah yar ve yardımcın olsun...

sadeee
04-06-2009, 18:47
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz daim olursunuz inşallah makarnanın suyuna tuz atman gerekiyor biraz haşlarken o kısmı atlattın mı gerisi kolay bende tek yaşıyorum bilirim şuanda ne zorluklar çektiğini Allah yar ve yardımcın olsun...

teşekkürler yapamadık makarnayı o gece :(

işim geregi cok sık seyyahat ediyorum bu gece boluya gidiyorum yarın midem bayram edecek:)

hadi kalın sağlıcakla :)