Orijinalini görmek için tıklayınız : selam
merabalar ben demir
valideyi ümreye gönderdik keşke göndermeseydik perişan olduk burda bide 3 ay yok 3 haftadır dışarda yiyorum bi el atında bu akşam makarnadan başlayalım :)
Ak_Kelebek
04-04-2009, 18:46
Ve aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz.Ne mutlu Allah kabul etsin inşaALLAH. Annenizin kıymetini bilirsiniz artık :D
Aleykümselam kardeşim, hoşgeldiniz :)
Allah kabul etsin annenizin umresini. Gerçekten evde bir anne olmayınca işler zorlaşıyor... :)
ultrAstribun
04-04-2009, 18:52
Hoş geldiniz..
Aleyküm selam hoşgeldiniz,
Aleyküm Selam Hoşgeldin...
ishakyilmaz
04-04-2009, 19:04
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz..Daim olmanız dileği ile.
yaw su makarna konusunu hala cozemedik yokmu evli din kardeşlerim pakettekinin aynısını yapıyorum hamur oluyor :)
: sana sadece hazır çorba içmeni öneririm :)
yaw su makarna konusunu hala cozemedik yokmu evli din kardeşlerim pakettekinin aynısını yapıyorum hamur oluyor :)
hoşgedin...
sen evlilerden yardım istersen daha çok beklersin:karizmatik:
DadaşAkp
04-04-2009, 19:19
aleykumselam hoş geldin
hoşgedin...
sen evlilerden yardım istersen daha çok beklersin:karizmatik:
eee be güzel dindasim kimden isteyecem :)
anlasılan bu gece gene piza yiyeces :(
eee be güzel dindasim kimden isteyecem :)
anlasılan bu gece gene piza yiyeces :(
bizden:kızdım:
bak şimdi poşeti çevir....çevirdinmi????
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza renk kattın. ALLAH c.c kabul etsin annemizin umresini, bende senin gibi evde 1 haftdır tekim ve yarı aç yarı tok yaşıyorum az öncede pazar alış verişinden geldim :w: ALLAH c.c gerçekten eksikliğini vermesin annelerimizin kadın olmak hakkaten zormuş yahu, bu 1 haftadır onlara karşı bakış açım bile değişti :w: Kardeşim makarnayı felan boşver sende benim gibi yumurt ve kahvaltılıklarla arkadaş ol en basiti bu arad birde neskafe iç açlığını keser :D ben böle yapıyorum tavsiye ederim...
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin aramıza renk kattın. ALLAH c.c kabul etsin annemizin umresini, bende senin gibi evde 1 haftdır tekim ve yarı aç yarı tok yaşıyorum az öncede pazar alış verişinden geldim :w: ALLAH c.c gerçekten eksikliğini vermesin annelerimizin kadın olmak hakkaten zormuş yahu, bu 1 haftadır onlara karşı bakış açım bile değişti :w: Kardeşim makarnayı felan boşver sende benim gibi yumurt ve kahvaltılıklarla arkadaş ol en basiti bu arad birde neskafe iç açlığını keser :D ben böle yapıyorum tavsiye ederim...
eh be dindasım yumurta severmisin diye sorsana :) kahve içmiyorum cok nadir kalbimi düşünüyorum o bana lazım .....
yok zaten söledim piza geliyor ama makarnayı yapacam kafaya koydum :)
aslında hatayı gitmemekle yaptım izinimde vardı :).....hedef Hacı olamk inşallah 5 yıl sonra ölmez sag kalırsak gider görürüz ....
merwe_37
04-04-2009, 20:30
A.s HoşGeLdiniZzZ...Makarnanın suyunu az koymayı deneyinn =))
bizden:kızdım:
bak şimdi poşeti çevir....çevirdinmi????
dediğim gibi posetin aynısını yaparsam hamur oluyor:)
dediğim gibi posetin aynısını yaparsam hamur oluyor:)
o zaman çevirme pizzayı bırak sen döner yanınada ayran iste:ayutandım:
a.k.a.producer
04-05-2009, 04:15
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz daim olursunuz inşallah makarnanın suyuna tuz atman gerekiyor biraz haşlarken o kısmı atlattın mı gerisi kolay bende tek yaşıyorum bilirim şuanda ne zorluklar çektiğini Allah yar ve yardımcın olsun...
Aleykümselam aramıza hoşgeldiniz daim olursunuz inşallah makarnanın suyuna tuz atman gerekiyor biraz haşlarken o kısmı atlattın mı gerisi kolay bende tek yaşıyorum bilirim şuanda ne zorluklar çektiğini Allah yar ve yardımcın olsun...
teşekkürler yapamadık makarnayı o gece :(
işim geregi cok sık seyyahat ediyorum bu gece boluya gidiyorum yarın midem bayram edecek:)
hadi kalın sağlıcakla :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.