fatih kısaparmak balon baskılı balon Selamın aleykum - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamın aleykum

erhangns
01-14-2008, 20:14
Selamın aleykum bende ak parti genclik kollarına uye olmak ıstıyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorum yardım edın bana da....

dildade
01-14-2008, 20:15
öncelikle hoşgeldiniz aramıza ve size en yakın parti binsına giderek üye olabilirsiniz.

Yunus_Emre
01-14-2008, 20:15
Guzel kardesim.Burasi AK genclik kollari degil, AK Parti forum sitesi.AK genclik kollari hakkinda bir bilgim yok.Yetkili arkadaslar sana yol gosterecektir. ;)

Meftun
01-14-2008, 20:25
Selamın aleykum bende ak parti genclik kollarına uye olmak ıstıyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorum yardım edın bana da....

ve aleyküm selam
hangi ilde oturuyorsan internetten(akparti.org ya da akgenclik.org) adresini öğren git onlar seni yönlendirirler...ama daha kısa yoldan üye olmak istediğin ilçe teşkilatına da gidebilirsin..ama eğer adres bilmiyorsan ilçe teşkilatlarının adresini internetten bulmak zor oluyor kendimden biliyorum ;)
gidince zaten seni süper bir şekilde karşılarlar :)

bunlar sorunun cevabıydı forumumuza da hoşgeldin inşallah aktif ve paylaşımcı bir üye olursun ;)

Yunus_Emre
01-14-2008, 20:26
Ak_Saliha ve dildade'ye yardimlari icin tesekkur ederim..Bu sayede bende ogrenmis oldum :D :D

Meftun
01-14-2008, 20:29
Ak_Saliha ve dildade'ye yardimlari icin tesekkur ederim..Bu sayede bende ogrenmis oldum :D :D

sen de elini çabuk tut...yanlış hatırlamıyorsam izmirdendin...partimimzin çok ihtiyacı var gençlere çookkkk....
tutalım işin ucundan demi ;)

Yunus_Emre
01-14-2008, 20:32

sen de elini çabuk tut...yanlış hatırlamıyorsam izmirdendin...partimimzin çok ihtiyacı var gençlere çookkkk....

Sagol Saliha'da benden gecti artik yas 29.12 nisan 30 olacagim Allah c.c nasip ve kismet ederse.Genclerin onunu acmak daha iyi olur. ;) ;)

Meftun
01-14-2008, 20:37

Sagol Saliha'da benden gecti artik yas 29.12 nisan 30 olacagim Allah c.c nasip ve kismet ederse.Genclerin onunu acmak daha iyi olur. ;) ;)

aaa gerçekten mi çok şaşırdım itiraf ediyorum ::)
zaten gençlik kollarına girebilecek son yaştaymışsın...madem öyle seni de ana kademeye alırız ;D

.seVdAm.
01-14-2008, 20:37
ve a.s aramıza hoşgeldınız

Yunus_Emre
01-14-2008, 20:38

aaa gerçekten mi çok şaşırdım itiraf ediyorum ::)
zaten gençlik kollarına girebilecek son yaştaymışsın...madem öyle seni de ana kademeye alırız ;D

;D ;D ;D

Gölge
01-15-2008, 02:49
ve aleyna aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz ....

tuğba61
01-16-2008, 03:02
Aleyküm selam hoşgeldiniz. :)