Orijinalini görmek için tıklayınız : selamlar ve merhaba
Milli Görüş2000
02-06-2008, 15:33
Selamun aleykum, Herkese hayırlı günler. AKP Foruma üye olduk. Fakat acaba burda sadece AKPlilermi yorum yapabilir. Çünkü forumun nereine baksam AK Parti ile başlıyor ;D
Neyse bütün forumdaşlara saygılar.
Hıfz-ı lisan
02-06-2008, 15:53
ve Aleykum Selâm Hoşgeldiniz..
AK_Genclik
02-06-2008, 16:41
Ne olursan ol yine gel ;)
serkan yücel
02-06-2008, 16:42
A.S HOŞGELDİN
Milli Görüş2000
02-06-2008, 16:48
Ne olursan ol yine gel ;)
Elbette haklısın. Dediğin gibi Milli Görüş kaçınılmaz. ;)
Necip Fazil
02-06-2008, 16:57
Aleykum Selam ve Rahmetullah,
Sevgi mecburi değil ama saygı çerçevesinde davranan herkese kapımız açıktır. Provokatif yazılardan kaçınacağınızı, ve Milli Görüş'ün aslında yakışır şekilde insanların düşüncelerine sövmeyeceğinizi düşünüyor ve temenni ediyorum.
İnşaAllah mahçup olmayız ...
VesseLam
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:03
Sevgi mecburi değil ama saygı çerçevesinde davranan herkese kapımız açıktır. Provokatif yazılardan kaçınacağınızı, ve Milli Görüş'ün aslında yakışır şekilde insanların düşüncelerine sövmeyeceğinizi düşünüyor ve temenni ediyorum.
VesseLam
Milli Görüşçü önce ahlak ve maneviyat derken, dahası bunu yaşarken nasıl olurda provakatif yada küfürlü yazılar ekleyebilirki.
Gerçi ben az önce bi mahcubiyet yaşadım sizin bir mesajınızı okurken.
Birine şebek dediniz. Ne hissetti bilmiyorum ama benim içim cızzz etti.
Bu forumda sadece gerçek ve belge sunacağımdan emin olaiblirsiniz.
Teşekkür ederim.
Aleykumselam...Hoşgeldiniz....
niye sizin içiniz cız etti ki bozacının şahidi olduğunuz için mi orada ki yazılarınızı okudum o yüzden bu yorumu yapıyorum...
commandant
02-06-2008, 17:08
VesseLam
Milli Görüşçü önce ahlak ve maneviyat derken, dahası bunu yaşarken nasıl olurda provakatif yada küfürlü yazılar ekleyebilirki.
Gerçi ben az önce bi mahcubiyet yaşadım sizin bir mesajınızı okurken.
Birine şebek dediniz. Ne hissetti bilmiyorum ama benim içim cızzz etti.
Bu forumda sadece gerçek ve belge sunacağımdan emin olaiblirsiniz.
Teşekkür ederim.
hiç sanmiyorum etrafinda bircok milli göruscu var adam allah ın selamını vermek yerıne duz gıderek selamlasıyor
icinin cızz ettıgınıde hıc sanmıyorum kusura bakma ama ahir zmanda kufur etmemek icin imanin kuvvetli olmasi lazim bunu tartısmak ıcın degil gercek oldugu icin yazdim
Necip Fazil
02-06-2008, 17:08
Bir kişi bir ayet yazıp, altına karşıt görüşte olduğu siyasi liderin resimlerini yerleştirir, ayeti de kendi işkembeyi kübrasından yorumlamaya kalkarsa, bu kişiden daha fazla şebeklik sıfatına yakışacak kimse yoktur.
O kişi önce Maide suresinin tefsirini " Elmalılıdan " okuyacak sonra buralarda afra tafra yapacak! Böyle şebekliklere burada yer verilmez!
Sanırım anlaşılmıştır.
VesseLam
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:11
niye sizin içiniz cız etti ki bozacının şahidi olduğunuz için mi orada ki yazılarınızı okudum o yüzden bu yorumu yapıyorum...
Bozacıyı tanımam etmem. Ama hata da yapsa yanlışta yapsa bir insan hayvan sıfatı yakıştırmanın hoş olmadığı inancındayım. Üstelik o kişi yalanda demedi. Sadece bir resim ekledi. Resmin kaldırılmasını istemek olabilir. Ama birine şebek demek asla olmamalı.
Yazılarımı okumuşsanız teşekkür ederim.
Fakat yazılarımı okumaya tahammülüm yok diyorsanız onu da siz bilirsiniz elbette
commandant
02-06-2008, 17:13
bırak bu ayakları mayk emınım hayatın boyun hıc kımseye bısey demessındır ;)
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:14
Aleykumselam...Hoşgeldiniz....
Teşekkür ederim sağolun.
herşeyi okumaya ve cevap vermeye muktediriz elhamdülillah
resim daha önce paylaşılmış ve kaldırılmış bunu eminim siz de okudunuz eğer ikinci kere inadına konuluyorsa tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:20
resim daha önce paylaşılmış ve kaldırılmış bunu eminim siz de okudunuz eğer ikinci kere inadına konuluyorsa tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
Dildade hanım yada bey
Resmin çıkartılmasına bişey demedik. Hatta yanlış algılanabilir diye kaldırılması da normal. Herhalde AKP forumunda başbakanı hoş göstermeyen bir resim olması mümkün değil tabi.
Benim söylediğim AKP forumuna güvenip üye olmuş birine yaptığı yanlış! nedeniyle şebek diyerek hakaret etmek.
Eğer böyle durumlarda biz şebek deriz hakarette ederiz diyorsanız tamam. Fakat bu normalmi?!
Necip Fazil
02-06-2008, 17:23
Muhterem, " Şebek " kelimesi bildiğimiz gibi çevresini güldüren, kahkaha attıran, ve zerre kadar ciddiye alınmayan kişiler için kullanılır. Bizde bu kişide bu tavrı gördüğümüz için sıfatını belli ettik. Ne yaptığımızıda biliyoruz. Yarası olan gocunur. Sizinde gocuntunuz varsa ve bu şebekliklerden hoşnut oluyorsanız orasını bilemem ... Ama burada böyle, Adam olacaksın ki Adam muamelesi göresin !
VesseLam
Dildade hanım yada bey
Resmin çıkartılmasına bişey demedik. Hatta yanlış algılanabilir diye kaldırılması da normal. Herhalde AKP forumunda başbakanı hoş göstermeyen bir resim olması mümkün değil tabi.
Benim söylediğim AKP forumuna güvenip üye olmuş birine yaptığı yanlış! nedeniyle şebek diyerek hakaret etmek.
Eğer böyle durumlarda biz şebek deriz hakarette ederiz diyorsanız tamam. Fakat bu normalmi?!
ak parti foruma güvenip üye olmış
hakaret etmek için gelmiş bu birr....
yaptığı yanlış değil kasıtlı bu iki..
hakaret eden cevabını alır bu üçç...
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:30
İlginç bir tanımlama. Sanıyorum ağaçtan ağaca sallanananlara da kemal sunla yada ilyas salmanmı deniyor? Sizin tanıma baya uyuyor o da çünkü!
Gerçi üslubunuz sizi bağlar, fakat bir uyarı verilecekse buna mümkün mertebe rencide etmeden yapmak en güzelidir.
Ve ayrıca mademki her yaptığımıza kefiliz diyorsanız bununda arkasında durmalısınız. Mesela o resme karşı, sayın başbakan katolik cübbesini yada masonlardan aldığı ödülleri şu şu nedenlerden ötürü aldı diyebilmelisiniz.
Bunu diyebilmek karşınızdaki kişileri daha iyi ikna edecektir. Yani işin aslını onlara söylemeniz daha uygun olacaktır.
Tabi bu benim görüşüm.
Necip Fazil
02-06-2008, 17:33
Sizinde malumuz bu konular binlerce kez işlendi, cevabıda verildi. Biz yine aynı şekilde o Ayet-i Kerime'nin açıklamasını da verdik. Kırk kere anlatsakta anlamayacaklar biliyoruz ama, maksat muhabbet olsun ...
Tanımamlamam gayet yerinde, kişilere hak ettikleri sıfatları vermekte boynumuzun borcu. Daha fazla hak edende olursa onlarda sıfatlarına kavuşurlar.
VesseLam
Milli Görüş2000
02-06-2008, 17:47
Bana da biri ağzına geleni demeden gideyim bari.
Mademki sözleriniz hoşunuza gidiyor. Bunları sarfetmeye devam edin.
Ama bunları dinleyecek olan sadece sizler olursunuz.
Hoşçakalın.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.