Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamün Aleyküm
Tarantula_
07-25-2011, 02:37
Windows7 kullanıyorum gerçekten berbat birşey bıktırdı artık her yönüyle, şimdide system dosyalarında bir ton hata var onları düzeltmek için Uniblue RegistryBooster 2011 v6.0.0.6 indirdim halihazırdaki serialleri kabul etmiyor acaba geçerli bir serial bilen var mı ? Ya da aynı görevi gören başka bir program biliyor musunuz muhteremler ?
we aleykum selam we rahmetullahi
ben kullanıyorum çok memnunum. orjinal yapan programlar var. senin fileserve veya hotfile şifren varsa sana adres atayım bi bak :)
Tarantula_
07-25-2011, 02:45
we aleykum selam we rahmetullahi
ben kullanıyorum çok memnunum. orjinal yapan programlar var. senin fileserve veya hotfile şifren varsa sana adres atayım bi bak :)
Abi orjinal zaten de güncellemelerde sorun çıkmış sanırım, bilgisayarı aldığımda kuruluydu orjinal yani sonradan da aktivite etmedim sorun çıksa anlamadım gitti XP'ye alışmış biri olarak hiç tutmadım bunu =)
Ahmet Yasin
07-25-2011, 02:45
xp şaşmam ben, kralı çıksa yine xp :)
Tarantula_
07-25-2011, 02:47
Bence de muhterem... Sadelik, huzurmuş... :ağla:
valla win7 ye çok alıştım süperdir kendileri sağ olsun :) siz güncelemeleri açın güncellesin yoksa sistemi geri yükleyin yada yedekten geri yükleme yapın
Tarantula_
07-25-2011, 02:54
valla win7 ye çok alıştım süperdir kendileri sağ olsun :) siz güncelemeleri açın güncellesin yoksa sistemi geri yükleyin yada yedekten geri yükleme yapın
Otomatik güncellemeye güvenmiştim zaten abi bir bakayım dedim son zamanlardaki güncellemeler hep başarısız... :şaşkın:
manifesto
07-25-2011, 02:55
Windows7 kullanıyorum gerçekten berbat birşey
sen bence windows 7 kullanamıyorsun.Ben win 7 kullanmaya başladıktan sonra artık xp falan amatör gibi
sorunlarını çöz ama win7 den şaşma
Otomatik güncellemeye güvenmiştim zaten abi bir bakayım dedim son zamanlardaki güncellemeler hep başarısız... :şaşkın:
kapatmışmıydın sonradan mı açtın yoksa :)
EpiVaTeS
07-25-2011, 02:59
Aleykumselam...
arama çubuğuna Update yaz...
Çıkan sayfada güncelleştirmeleri yükle...
tamamdır...
Tarantula_
07-25-2011, 03:00
sen bence windows 7 kullanamıyorsun.Ben win 7 kullanmaya başladıktan sonra artık xp falan amatör gibi
sorunlarını çöz ama win7 den şaşma
Abi uyuşma konusunda tam bir fiyasko, oyunlarda vs aşırı sorun çıkartıyor fakat bilgisayarı sadece günlük işler ve net için kullananlar persfektifinde elbette xp'den üstün...
Tarantula, donatılarda disk hatalarını düzelt diye bir uygulaması olması lazım Win 7'nin.
Onu çalıştırdığında muhtemelen sistem dosyalarını da düzeltir diye düşünüyorum.
Maalesef öyle bir uygulama yok abla, sistem araçlarınada baktım orda da yok... :hmm
Tarantula_
07-25-2011, 03:01
kapatmışmıydın sonradan mı açtın yoksa :)
Kapatmamıştım abi bilgisayarı kullanmaya başladığımdan beri otomatikti...
Tarantula_
07-25-2011, 03:04
Aleykumselam...
arama çubuğuna Update yaz...
Çıkan sayfada güncelleştirmeleri yükle...
tamamdır...
Abi başarısız olan güncellemeleri yükleyemiyor tekrar... :neki:
sen en iyisi fotmala demekki müdetini doldurdu. format çek PC rahatlasın.
Muhteşem
07-25-2011, 03:06
Vallahi bende Windows 7'den gayet memnunum. Microsoft, Vista rezaletinden sonra kendini ancak bu şekilde affettirebilirdi.
Bence de sıfırdan kurulum yap. Artık XP dönemi bitti. Zamanında XP çıktığında çoğu kişi ısrarla 98 kullanmaya devam etmişti. Windows me gibi fiyaskoların ardından XP'ye de şüpheyle yaklaşıldı. Ama öyle olmadı. 98'in ömrü XP ile bitti. XP'nin de ömrü 7 ile bitti. Bunu kabul etmek gerekiyor.
Eğer ille silmeden kurtarayım diyorsan, advanced system care programının son sürümünü indir kur. İşe yarayabilir.
xp = bmw 3,20
windows7 = bmw M6
hız bakımından böyle düşünebilirsiniz forza 7 diyorum :)
Tarantula_
08-21-2011, 16:54
Muhteremler yeni bir konu açmak istemedim ve biliyorum fazlaca sorun yaratmaktayım, affola. Şu yeni format sistemine alışamadım sanırım...
Sistem onarım disk'i oluştururken:
Sistem onarım diski oluşturalamadı
Sürücü, kurtarılamayan hata bilgileri döndürdüğü için yazma işlemi başarısız oldu.(0xC0AA0301)
Hatası alıyorum.
Acaba neden bu hatayı veriyor olabilir ??
:güzel::güzel:
Muhteremler yeni bir konu açmak istemedim ve biliyorum fazlaca sorun yaratmaktayım, affola. Şu yeni format sistemine alışamadım sanırım...
Sistem onarım disk'i oluştururken:
Sistem onarım diski oluşturalamadı
Sürücü, kurtarılamayan hata bilgileri döndürdüğü için yazma işlemi başarısız oldu.(0xC0AA0301)
Hatası alıyorum.
Acaba neden bu hatayı veriyor olabilir ??
Muhterem görünüme aldanma XP kur rahat, sorunsuz ve hızlı :)
Tarantula_
08-21-2011, 17:23
Muhterem görünüme aldanma XP kur rahat, sorunsuz ve hızlı :)
kardeşim sistem cd'si tedarik edemiyorum hem lisanslı ürün almışken kullanmak gerek fakat sistem onarma diski oluşturamıyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.