Ak_Kelebek
06-28-2010, 15:24
Delikanlı - Hediyemi aldın mı?
Kız - Hayır almadım buna liyakatim yok
Delikanlı - O ne demek?
Kız - Haddim yok gibi. Yani sen şimdi onu da sorun yapacaksın, altında bir şeyler arayacaksın. Kıracaksın beni..
Delikanlı - Ne alacağına bağlı :)
Kız - İçimden gelen, beni hatırlatması bakımdan ufak bir şey düşünmüştüm. Kokumu sıkacaktım üstüne ve ben gelmiş gibi olacaktı :)
Delikanlı - X5 olsun o zaman. Seni hatırlatır bana :)
Kız - X7 daha uygun olur. Ne dersin?
Delikanlı- Ben onları çok beğenmiyorum. X5 olsun, içinde sen olsun :)
Kız - Başka?
Delikanlı - Hep bende kal, benim ol. Aldığım nefes ol, en güzel rüyam ol.
Kız - Ama, ama.
Delikanlı - Başımın sarhoşluğu ol. Sonbaharım, kışım, ilkbaharım, yazım ol demiyorum, sana. Dört mevsimi herkes yaşıyor zaten. Sen, benim beşinci mevsim olan “Aşk Mevsimim” ol.
Kız - Bak beni önce şımartıyorsun sonrada tek kelimede harcıyorsun. Suç benim mi, senin mi?
Delikanlı - Suç ne senin ne benim. Suç; bizsizliğin, uzaklığın....
Kız - Hayır almadım buna liyakatim yok
Delikanlı - O ne demek?
Kız - Haddim yok gibi. Yani sen şimdi onu da sorun yapacaksın, altında bir şeyler arayacaksın. Kıracaksın beni..
Delikanlı - Ne alacağına bağlı :)
Kız - İçimden gelen, beni hatırlatması bakımdan ufak bir şey düşünmüştüm. Kokumu sıkacaktım üstüne ve ben gelmiş gibi olacaktı :)
Delikanlı - X5 olsun o zaman. Seni hatırlatır bana :)
Kız - X7 daha uygun olur. Ne dersin?
Delikanlı- Ben onları çok beğenmiyorum. X5 olsun, içinde sen olsun :)
Kız - Başka?
Delikanlı - Hep bende kal, benim ol. Aldığım nefes ol, en güzel rüyam ol.
Kız - Ama, ama.
Delikanlı - Başımın sarhoşluğu ol. Sonbaharım, kışım, ilkbaharım, yazım ol demiyorum, sana. Dört mevsimi herkes yaşıyor zaten. Sen, benim beşinci mevsim olan “Aşk Mevsimim” ol.
Kız - Bak beni önce şımartıyorsun sonrada tek kelimede harcıyorsun. Suç benim mi, senin mi?
Delikanlı - Suç ne senin ne benim. Suç; bizsizliğin, uzaklığın....