fatih kısaparmak balon baskılı balon Senden dost olur mu Fenerbahçe - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Senden dost olur mu Fenerbahçe

Necip Fazıl
05-18-2009, 00:24
Galatasaray'lı taraftarlar, 19 Mayıs Salı günü Fenerbahçe ile BJK İnönü Stadı'nda yapılacak dostluk derbisine tepki gösterdiler

Taraftarlar, ''Senden dost olur mu Fenerbahçe? Bekliyoruz seni Dolmabahçe'de'' diye bağırdılar. Gençlerbirliği maçından önce görevi başında vefat eden Ispartaspor Kaleci Antrenörü Semih Görgün anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
PAF Ligi'nde oynanan maçta Gençlerbirliği, Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti.

FENERBAHÇE İLE UĞRAŞTILAR

Galatasaraylı taraftarlar maçtan önce Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası'nda finalinde Beşiktaş'a yenilmesiyle dalga geçtiler. ''En büyük Fenerli, Fred Çakmaktaş'' diye bağıran yenilenen eski açık tribündeki taraftarlar, ''27 sene mi oldu? Oha Fenerbahçe'', ''Kupa nerede, en son gören huzur evinde'' diye tempo tuttular.

Kralspor

LeyaL
05-18-2009, 00:33
İşte GS ye yakışan sözlerde bunlar..
Şaşırmadım..

Necip Fazıl
05-18-2009, 00:37
Helal olsun Gs taraftarına kutluyorum canı gönülden...

İşte taraftarlık budur fanatiklik budur...

Bir kez daha sevdim Gs taraftarını valla...

Ayrıca bu maçın bizim stad da oynanmasını da istemiyoruz... Faner gitsin Pendik stadında oynasın belki orda bi maç kazanmış olur ama kazanamaz çünkü rakibi Gs...

ATmaCA53
05-18-2009, 00:38
rakip gs, bjk, ts olsa kaç yazar ligde hepsini yenmiş takımız, fenerbahçe bu sene iyi bir performans gösterememiştir, hep teknik direktörörün suçudur ama bir dahaki seneye fenerbahçe kmseye acımayacak.

LeyaL
05-18-2009, 00:42
Helal olsun Gs taraftarına kutluyorum canı gönülden...

İşte taraftarlık budur fanatiklik budur...

Bir kez daha sevdim Gs taraftarını valla...

Ayrıca bu maçın bizim stad da oynanmasını da istemiyoruz... Faner gitsin Pendik stadında oynasın belki orda bi maç kazanmış olur ama kazanamaz çünkü rakibi Gs...

Taraftarlık ve fanatiklik bu değildir kesinlikle..
Gidip İngiliz takımını havaalanında karşılamakta değildir...
Fenerbahçe düşman değil rakip bunu unutmamak gerek..
Çok şaşırdım böyle düşünmenize ve üzüldüm.

Necip Fazıl
05-18-2009, 00:44
Taraftarlık ve fanatiklik bu değildir kesinlikle..
Gidip İngiliz takımını havaalanında karşılamakta değildir...
Fenerbahçe düşman değil rakip bunu unutmamak gerek..
Çok şaşırdım böyle düşünmenize ve üzüldüm.

Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil...

Anti-fener...

YuZaRSiF
05-18-2009, 00:49
GS , Fenerbahçemizden yediğini bilir. Bu haftaki maçta göreceğiz bakalım bu dostluğunuzu. BJK - GS maçından bahsediyorum. Koyundan post , sizden dost olmaz zaten.Tüm dünya gördü Ali Samiyen'deki rezilliğinizi.

LeyaL
05-18-2009, 00:56
Herkesin düşüncesi aynı olmak zorunda değil...

Anti-fener...

Tabiki değil..
Ama sizin gibilerin yüzünden futbol terörü diye bişey var ve kavga - gürültü......

Fener sevmeyen sevmesin taraftarı yeter..
Nasıl taraftarı var belli GS nin kendi başkanları bile memnun değil..

Anti - fener nenden var çekememezlikten...
Bu sene çok berbat olabilir ama "" meyve veren ağaç taşlanır""
vesselam..

ultrAstribun
05-18-2009, 01:01
Dostluk maçına karşıyım.
Taraftarımız tepkisini ortaya koymalıydı.
Zoraki dostluk olmaz.
+
Galatasaray taraftarından Polat memnundur.
Diğer bir deyişle Başkanın memnun olması için taraftar hiç bir şekilde taviz vermez.
Lütfen Fenerbahçe'nin çekirdekçileriyle karıştırmayın.

Necip Fazıl
05-18-2009, 01:05
Dostluk maçına karşıyım.
Taraftarımız tepkisini ortaya koymalıydı.
Zoraki doztluk olmaz.
+
Galatasaray taraftarından Polat memnundur.
Diğer bir deyişle Başkanın memnun olması için taraftar hiç bir şekilde taviz vermez.
Lütfen Fenerbahçe'nin çekirdekçileriyle karıştırmayın.

:güzel: :saygılar:

Necip Fazıl
05-18-2009, 01:07
Tabiki değil..
Ama sizin gibilerin yüzünden futbol terörü diye bişey var ve kavga - gürültü......

Fener sevmeyen sevmesin taraftarı yeter..
Nasıl taraftarı var belli GS nin kendi başkanları bile memnun değil..

Anti - fener nenden var çekememezlikten...
Bu sene çok berbat olabilir ama "" meyve veren ağaç taşlanır""
vesselam..

Neyinizi kıskanacağız yaa... :hihi2: :hihi2:

Ağaca bak 27 senedir meyve vermeyen ağaç gördün mü sen... :w: :hihi2:

LeyaL
05-18-2009, 16:58
Neyinizi kıskanacağız yaa... :hihi2: :hihi2:

Ağaca bak 27 senedir meyve vermeyen ağaç gördün mü sen... :w: :hihi2:

sadece kupa almakla bitniyor iş..
biz sizin kadar takmıyoruz siz eylenin..(:

Ayrıca Fenerbahçe stadıyla,sattığı kombinelerle ve
Fenerium ( adı bile yeter :)) satışlarıyla gs ve bjk yi
açık ara geçti..
Bu bile yeter :güzel:

Fenerbahçeyi anlamlı yapan kupalar değil..
Kupaları anlamlı kılan FENERBAHÇEdir...;1

Özgür Çağrı
05-18-2009, 17:08
Türkiyede En çok kupa kazanan ve Türkiyenin En Büyük Spor Kulübü olan Fenerbahçemizin diğer ufak kulüplerle kıyaslanmasını hoş karşılamıyorum.

Futboldan Basketbola Atletizmden Yüzmeye Cirit atmadan Boksa kadar her alanda başarıdan başarıya koşan ve Türkiyede spora ve sporcuya en çok yatırım yapan kulüp Fenerbahçedir. Kimsenin buna itirazı olamaz Çünkü bu açık ve kesindir.

Fenerbahçeli arkadaşlar lütfen bu sekiz yiyen takım ve her sene yendiğimiz fak fuk fondan para toplayan takımlarla takımımızı kıyaslamayalım . Hiç Luzumu Yok :)

tugbaph
05-18-2009, 17:11
GS EN DOĞRUSUNU YAPMIŞ.....TABİKİDE DÜŞMAN FALAN DEĞİLİZ AMA ÖYLE Bİ MAÇ OYNANACAK OLMASI SAÇMA Bİ KERE .....

DadaşAkp
05-18-2009, 17:14
fb gs bjk ts hep kendilerince dalga gecerler başarıyı birbirinden daha üstün kılmayı tercih ederler futbolun en kötü tarafıda şiddeti sağlayanda başarısızlıktır

LeyaL
05-18-2009, 17:18
E haklı tabi haklı GS liler..

Fenerbahçe nin rakibi olamazlar (:
Biliyorlar ki yenilecekler bu you seçmişler ..
Ya açıkça korkuyoruz demeniz yeterli XD

tugbaph
05-18-2009, 17:23
yani sizinle tartışmaya giremem ama çıkmam lazım da ............sizin deyiminizle kaçıyorum :)

Ak_Kelebek
05-18-2009, 17:56
Fb ile GALATASARAY hiç bir zaman dost olmadı bunu bir kere unutun...!

iyi olan kazansın diyelim...

Terennüm
05-18-2009, 18:02
ben öyle düşünmüyorum benim felsefem şu....
ezeli rekabet ebedi dostluk tabi bu felsefe çok az bir oranda olduğu için düşmanlık oluşuyor.

Necip Fazıl
05-18-2009, 18:04
Maç iptal olmuş uşaklar boşuna beklemeyin... :w: :hihi2:

Ak_Kelebek
05-18-2009, 18:06
Vah vahhh çok üzüldüm ;D başka bahara kaldı desene dostluk :V

Necip Fazıl
05-18-2009, 18:08
Vah vahhh çok üzüldüm ;D başka bahara kaldı desene dostluk :V

Dost görmesek yedireceksiniz haaa... :hihi2: ;D Sizden dost Fenerden kupa şampiyonu olmaz anlamadınız mı hala... ;D :w:

ultrAstribun
05-18-2009, 22:25
Tezahüratın videosuhttp://www.facebook.com/video/video.php?v=103887423975&ref=nf

politikaci
05-19-2009, 11:16
Galatasaray taraftarı aldığı gizli istihbarata göre,Fenerbahçeli lugano ve Emre belezoğlunun kulübelerine bağlanmayacaklarını öğrenince,dostluk maçının olmaması gerektiğini tribünlerce ifade ettiler.

Poli Haber ajansı..

politikaci
05-19-2009, 11:18
Türkiyede En çok kupa kazanan ve Türkiyenin En Büyük Spor Kulübü olan Fenerbahçemizin diğer ufak kulüplerle kıyaslanmasını hoş karşılamıyorum.

Futboldan Basketbola Atletizmden Yüzmeye Cirit atmadan Boksa kadar her alanda başarıdan başarıya koşan ve Türkiyede spora ve sporcuya en çok yatırım yapan kulüp Fenerbahçedir. Kimsenin buna itirazı olamaz Çünkü bu açık ve kesindir.

Fenerbahçeli arkadaşlar lütfen bu sekiz yiyen takım ve her sene yendiğimiz fak fuk fondan para toplayan takımlarla takımımızı kıyaslamayalım . Hiç Luzumu Yok :)

Birdaha araştır bakalım:güzel::güzel:

Galatasaray Türkiye'de 61 kupa alarak en çok kupa kazanan kulüptür.

Buna karşın en yakın rakibi olan Fenerbahçe 50 kupaya sahiptir.

Galatasaray'ın aldığı 2 kupaya hiç bir Türk takımı ulaşamamıştır.Avrupa genel ve güncel klasmana göre Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaraydır.Fenerbahçenin avrupada 2 çeyrek final başarısı olmasına karşın Galatasarayın 1 yarı finali ve 5 çeyrek finali bulunur.Bunun yanında Resmi kayıtlara göre Dünyanın en büyük 20 kulübü listesinde 18nci Galatasaraydır.Ayrıca Galatasaray Düyada en popüler 16ncı kulübüdür.

2004 şamp ligi finalinde Maradona'ya bir gazeteci; Fenerbahçeyi bilirmisiniz? sorusunu yöneltince Maradonanın cevabı " o kim Galatasaray'damı oynuyor?" olmuştur.

2 ay önce Türkiye'ye gelen Messi Türkiye denilince akla ilk gelen şey nedir sorusuna Galatasaraydır cevabını vermiştir.

Japonyada en çok satılan yurt dışı futbol formalarının Galatasaray forması olduğunu biliyormusun?
;)