fatih kısaparmak balon baskılı balon Servet'ten inanılmaz fedakarlık .... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servet'ten inanılmaz fedakarlık ....

Gölge
05-06-2008, 18:34
http://www.internetspor.com/images/news/17827.jpg

06 Mayıs 2008 Salı

Sağ ayak parmadığında kırık, bileğinde de ödem saptanan Servet, herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.
Galatasaray, Gençlerbirliği Oftaş maçına hazırlanırken, Servet'in sakatlığı nedeniyle oynama şansının düşük olduğu bildirildi.

Sağ ayak parmadığında kırık, bileğinde de ödem saptanan Servet, "Sağ tarafım adeta felç oldu. Ama bu kadar mücadeleden sonra ne olursa olsun şampiyonluk maçında da oynamak istiyorum" dedi. Nonda'nın da sağ ayak tarak kemiğinden sakatlığınun bulunduğu, ancak maça yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.

internetspor.com

Sukut-u Hayal
05-06-2008, 18:37
Sampiyon olursak bunda Servetin cok buyuk payi var..

TESEKKUR EDERIZ SERVET

Gölge
05-06-2008, 18:38
Koçum benim febe senin kıymetini bilemedi senin gerçek değerin Galatasaray'da anlaşıldı aldığın bütün paralar sana helal olsun Galatasaray forması alacaktım kimi alsam diye düşünüyordum bu Servet olacak kesinlikle ... ;)

Hüdaverdi
Helal olsun,bu sezon en iyi futbolcularımızdandı ve en iyi futbolculardan biriydi :-*

Son dakikalarda girip yer alır belki.

politikaci
nonda oynamasınn

Gölge
05-06-2008, 18:40
nonda oynamasınn

Olur mu ya ilk 45 dakika nonda oynasın sonra kim girerse girsin maçı kesin alırız .... ;)

politikaci
05-06-2008, 18:41
nonda oynamasınn

Olur mu ya ilk 45 dakika nonda oynasın sonra kim girerse girsin maçı kesin alırız .... ;)
ya hayırrrr hep ofside da kalıyor febe maçındada attığı gol onun emeği değildi >:(

Ak_Kelebek
05-06-2008, 18:41
Helal olsun SERVET sana da bu yakışır :-*

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 18:42
servetin yanından emreyi çekip alın
Servet bildiğin servet...

Gölge
05-06-2008, 18:43

alla alla kıskanç febeliler konuya giriş yaptılar ... :D

politikaci
05-06-2008, 18:45
black metal sen gs maçlarını izlemiyon herhalde. bu senenin yıldızı.. lütfen en az 1 kerecik izle görürsün takımın yıldızını

Ak_Kelebek
05-06-2008, 18:45

Bizi bi türlü çekemediler zaten :D :D :D

Gölge
05-06-2008, 18:47

Bizi bi türlü çekemediler zaten :D :D :D

Serveti onlar oynatamadılar ya kıskançlıklarından çatır çatır çatlıyorlar bir ara Thomas'da öyleydi yollayın bakim kezman'ı bize gol kralı olmuyor mu .... :D

akpartiii
05-06-2008, 18:48
İhtiyacımız yok Kezman'a.

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:05
black metal sen gs maçlarını izlemiyon herhalde. bu senenin yıldızı.. lütfen en az 1 kerecik izle görürsün takımın yıldızını

önünde mehmet topal,ayhan(linderoth)barış gibi sürekli basan adam oldu mu defansa iş kalmıyor zaten en azından türkiye liglinde.Ancak avrupalı servet ganimet dinlemez yürür gider

politikaci
05-06-2008, 19:06

önünde mehmet topal,ayhan(linderoth)barış gibi sürekli basan adam oldu mu defansa iş kalmıyor zaten en azından türkiye liglinde.Ancak avrupalı servet ganimet dinlemez yürür gider
ya allah aşkına ne golleri engelledi ne çalımlar attı tam izlesen bi

Gölge
05-06-2008, 19:08

Siz yeterki böyle ezbere konuşupta adamı nazarlamayın ben inanıyorum Servet avrupada da kendini gösterecektir ... ;)

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:08
denizlisporlu Servet fenerbahçeyle sözlesme imzaladığında fenerbahçe den iyice soğumus maçlarını dahi takip etmez olmustum bu kadar k.a.z.m.a. bi futbolcu işte :)
Feneri de rezil etti avrupada Gs yi de :)
leverkusen 2008 yılında bi maçta 5 gol attığı takımın defansı servet çetin ;D :D ;) 8)

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:09
shevchenko 4 servet 0
barbarez 5 servet 1

politikaci
05-06-2008, 19:09
denizlisporlu Servet fenerbahçeyle sözlesme imzaladığında fenerbahçe den iyice soğumus maçlarını dahi takip etmez olmustum bu kadar k.a.z.m.a. bi futbolcu işte :)
leverkusen 2008 yılında bi maçta 5 gol attığı takımın defansı servet çetin ;D :D ;) 8)
o maçta ilk 10 dk da 2 gol yendiği için motivasyon 0 dı...bize servet ilk geldiğinde çok korktuk kazma diye .. adam kendini düzeltti.. off ama şampiyon olduk o defansla işte

politikaci
05-06-2008, 19:10
shevchenko 4 servet 0
barbarez 5 servet 1
shewsenko defans adamımı kıyaslamaya bak :D :D

Gölge
05-06-2008, 19:11
Şimdi de defansınızda bir k.a.z.m.a daha var edu diye onu ne yapacaksınız yoksa kazmalar bitmez mi bizde diyorsunuz ... :D

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:12
ona kıyaslama denmez savunma denirsen anlamadın konuyu bastan oku
shevchenko 3türkiye(servet) 1
Shevchenko 3 servet1(milan deplasman)
Shevchenko 4 0 Servet(kadıköy)...

politikaci
05-06-2008, 19:13
EN AZ GOL YİYEN TAKIMIZ BİRDE KAZMA DİYORSUN .. KENDİNİ DÜZELTTİ DİYORUZ ....

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:13
;Bu gölge nin bayan olduğuna kalıbımı basarım yada futboldan anlamayan bir erkek.Edu fenerbahçe defansının tek güvencesi Sen hiç izlemedin galiba adam kalecinin ve ön liberonun + luganonun yerine oyruyor

politikaci
05-06-2008, 19:14
ONDAN FENERBAHÇE EN AZ GOL YİYEN TAKIM DEĞİL..

KENDİ KALESİNE ATMA ŞAMPİYONUSUNUZ

Hüdaverdi
05-06-2008, 19:15
Ciddiye alıp cevap vermeyin :-*

Gölge
05-06-2008, 19:15
;Bu gölge nin bayan olduğuna kalıbımı basarım yada futboldan anlamayan bir erkek.Edu fenerbahçe defansının tek güvencesi Sen hiç izlemedin galiba adam kalecinin ve ön liberonun + luganonun yerine oyruyor

Senin futboldan anladığın o kadar belli ki edu gibi bir kazmayı bize futbolcu olarak yutturacaksın ... :D hem sanane benim bayan ya da erkek olduğumdan seni ilgilendirir mi teneke ... >:(

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:16
Zoruna niye gidiyor kardeşim hakaret etmeni gerektirmiyor seviyesi düstü buranın lafınızı iade ediyor ayrılıyorum Gölge

politikaci
hem maç izlemiyorsun hemde servete çamur atıyorsun..o maçlar eski maçlar.. ŞAMPİYONUZ ..

bizim 1 defans adamımız 10 tane fenerbahçe eder

akpartiii

O aralarına noktalar koyarak yazdığın kelime hiç yakışmamış Black Metal.Her kim olursa olsun Süper Lig'de oynayan bir futbolcu çalışarak oraya gelmiştir.Bu sözü söylersen emeğe saygısızlık etmiş olursun diye düüşünüyorum.

Sukut-u Hayal
05-06-2008, 19:17
Bari burda fener-galatasaray kavgasi yapmayin..
Gozunuzu seviyim :(

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:19
O aralarına noktalar koyarak yazdığın kelime hiç yakışmamış Black Metal.Her kim olursa olsun Süper Lig'de oynayan bir futbolcu çalışarak oraya gelmiştir.Bu sözü söylersen emeğe saygısızlık etmiş olursun diye düüşünüyorum.

Ben ne yapayım nitelik açısından oyle bu futbolun içinde olan bir tabirdir ben uydurmadım ki.Alpay gitti Servet geldi 2x2=4

politikaci
05-06-2008, 19:19
kısacası galatasarayın defansı TÜRK olduğu için her zaman üstün oldu... edu kendi kalesine atsın sen baştacı tut.. ve galatasaryın bu sezonki yıldızına kazma de.. ŞAMPİYON GALATASARAY

HOCAMIZ YOK KAÇ MAÇ SEYİRCİSİZ OYNADIK SAKATLARLA BOĞUŞTUK FEBE MAÇINA +7 DK VEREN HAKEMLERLE UĞRAŞTIK .. ee taktiri ilahi şampiyon olduk

akpartiii
05-06-2008, 19:20

Ben ne yapayım nitelik açısından oyle bu futbolun içinde olan bir tabirdir ben uydurmadım ki.Alpay gitti Servet geldi 2x2=4

Futbolun içinde KAZMA diye bir tabir yok.
Gol,Taç,Korner,Asist,Ofside vs. vs.

Gölge
05-06-2008, 19:21
kısacası galatasarayın defansı TÜRK olduğu için her zaman üstün oldu... edu kendi kalesine atsın sen baştacı tut.. ve galatasaryın bu sezonki yıldızına kazma de.. ŞAMPİYON GALATASARAY

HOCAMIZ YOK KAÇ MAÇ SEYİRCİSİZ OYNADIK SAKATLARLA BOĞUŞTUK FEBE MAÇINA +7 DK VEREN HAKEMLERLE UĞRAŞTIK .. ee taktiri ilahi şampiyon olduk

Tabir-i caizse lafı gediğine oturtmuşsun kardeşim ağzına yüreğine sağlık ŞAMPİYON GALATASARAY .... ;)

akpartiii
05-06-2008, 19:22

Maçı sunan spiker ;

Kazma kaçırdı golü !

diyor mu hiç ?

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:23
futbol oyununun içinde yok evet ancak Türk Futbol Yorumcularının Futbol literatürüne sokmus olduğu bir kelime olarak kastettim bayım..
Ekranda aksama kadar sözünü dinlediğiniz(seni kastetmiyorum tüm ilgilenenlenri)spor yorumcularının ağzından duymadın mı?Tv lerde bile boy gösteriyor kazma tabiri

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:25
örnekleyim hakan kardeşim:

Ümit Aktan-...Feldkamp baltaları çıkardı.. hakan balta oyundan çıkarken :D

politikaci
05-06-2008, 19:25
ama sen servet febe deyken o zamanlarda kalmışsın ee orda yıldızların işine bi carlos var oda 40 yaşında ronaldinho gelcek diyonuz onuda 50 yaşında getirirsiniz...... yıldızlar neden gs den çıkıyor tanju şükür vs vs vs vs

akpartiii
05-06-2008, 19:26
futbol oyununun içinde yok evet ancak Türk Futbol Yorumcularının Futbol literatürüne sokmus olduğu bir kelime olarak kastettim bayım..
Ekranda aksama kadar sözünü dinlediğiniz(seni kastetmiyorum tüm ilgilenenlenri)spor yorumcularının ağzından duymadın mı?Tv lerde bile boy gösteriyor kazma tabiri

Duymadım.Futbolda KAZMA diye bir tabir yokturr.Ki varsada kötü bir tabir.Bunu senin seçip kullanman daha kötü.

Gölge
05-06-2008, 19:29
örnekleyim hakan kardeşim:

Ümit Aktan-...Feldkamp baltaları çıkardı.. hakan balta oyundan çıkarken :D

Bizde örnekleyelim o zaman madem sen örnekledin bende koyun kazım diyorum .... :D

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:30
Toshack:
olmaz Alpay sen çok kazmasın geç defansa..

Fatih uraz Türkiye milli takım Eski kaelecisi

daha nasıl örnekleyim HAkanım... :D

akpartiii
05-06-2008, 19:30
Neyse konu beni aştı,size iyi Kazmalar Baltalar Kürekler.!

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:34
Sonuç itibariyle servet sadece hırs küpüdür.Gerisi hava..Asla bi ferdinand bir nesta bir cannavaro ayarında olmadığı ve olamayacağgı bilinmekte yine de Türk sporseveri işte servetin kazma olduğunu bildiği için bir adama çalım attığında stat ayağa kalkıyor hepsinin ağzı kulaklarında....çünkü ondan o başarılı hareketi beklemiyorlar.Aynı basit çalımı ayhan atsa kimse ayağa kalkmaz :)

politikaci
05-06-2008, 19:37
ya tamam o defansla şampiyon olduk takip etmiyorsun ... şampiyon GALATASARAY seneyede ondan sonrki seneyede :-* :-* :-* kazma diyenin takımına bakarsan :D nese

özgürtutsak
05-06-2008, 19:39
ben bi gsli olarak black metala hak veriyorum.servete ben hiç güvenmiyorum.top onun ayağına geldiğinde ne zaman çıkaracak ayağından topu diye bekliyorum.bi çıkarsa da topu kaptırmadan rahatlasak.

Gölge
05-06-2008, 19:40
Sonuç itibariyle servet sadece hırs küpüdür.Gerisi hava..Asla bi ferdinand bir nesta bir cannavaro ayarında olmadığı ve olamayacağgı bilinmekte yine de Türk sporseveri işte servetin kazma olduğunu bildiği için bir adama çalım attığında stat ayağa kalkıyor hepsinin ağzı kulaklarında....çünkü ondan o başarılı hareketi beklemiyorlar.Aynı basit çalımı ayhan atsa kimse ayağa kalkmaz :)

Ya bu febelilerin alayı uçmuş şimdide Servet'i kimlerle kıyaslıyor :D

politikaci
05-06-2008, 19:41
ben diyorum bu sene gs liler tarafından TAKIMIN YILDIZI ilan edildi siz hala ne diyorsunuz .. servet kazma olsa bu sene şampiyon olamazdık

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:41
Söz konusu şampiyonluk değil.Güzel futbolla gelen sürekli başarılardır.Ve en öönmelisi Avrupadaki sürekli başarılar ..
Yoksa 100 sezon üstüste şampiyon olsan sadece kuru gürültü kopar okadar.Tümm sampiyonlukları size versinler otantik desenlerle süslü ossuuuun...Alaturka hesabıı

Ha servet bu sene hücümda çok fazla etkili oldu gs da bunu tebrik etmek lazım ama defans olarak hele de milli takımı ne yapacak muğlak...

politikaci
05-06-2008, 19:43
şimdide lafı uefamıza getiriyorlar :D :D uefa saece 1 sene gelmedi 7 sene üst üste şampiyonlar ligi 4 çeyrek final 2 yarı finallerin arasında geldi :D

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:44
yok lafı bi yere getirsem söylemeye çalışmaz söylerdim...

Sen hala övünecek tek şeyin uefa olduğunu düşünüyorsan o ayrı tabi :-*

politikaci
05-06-2008, 19:45
ben orda başarıları sıraladım sen aradan cımbızla uefayı aldın. biz en azından 1 çeyrek finalle dünyanın en büyüğü saymıyoruz kendimizi ..

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:46
Benim ağzımdan öyle birşey duymadın herhalde politikacı

ben fener dünyanın en büyügü dediğimi hatırlamıyorum da..

Gölge
05-06-2008, 19:47
yok lafı bi yere getirsem söylemeye çalışmaz söylerdim...

Sen hala övünecek tek şeyin uefa olduğunu düşünüyorsan o ayrı tabi :-*

Bizim en azından üzerinden zaman geçmiş olsa bile övünecek ve övünülecek bir uefa bir de süper kupamız sizin neyiniz var avrupa'da he doğru ya bilmem kaç puan aldınız bu sene tarihinizde ilk defa :D Black yüzünden konu nerelere geldi iyi mi :D

politikaci
05-06-2008, 19:47
mecazi konuştum . en azından türkiyenin en büyüğü oluyor bir anda avrupanın yeni prensi oluyormuşşşş

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:49
Türkiyede 2 büyük var Galatasaray Fenerbahçe..digerleri kürekçi..

Avrupada gümbür gümbür ilerleyen takımlarımız yok.ikisinin kıyasında galatasaray daha başarılı.

bir liverpool manchester olarak yarı finalleri parsellersek her sene o zaman rekabetten söz edilebilir bilmem anlatabildimmi

saygılar

özgürtutsak
05-06-2008, 19:52
fenerbahçe tarihinde en yükseye bu sene çıktı ki ben daha yükseyini bekliyordum.nedeni de böyle kötü bi chelseayi başka zaman bulamaz.buna rağmen turu geçemedi.bence bu fenerin başarısı değil başarısızlığıdır.spor yazarları ve taraftar fenerin bu başarısını (bana göre başarısızlığını)çok büyüttüler.çünkü fenerden çeyrek finali kimse beklemiyordu..

Kafes
05-06-2008, 19:53
fenerbahçe tarihinde en yükseye bu sene çıktı ki ben daha yükseyini bekliyordum.nedeni de böyle kötü bi chelseayi başka zaman bulamaz.buna rağmen turu geçemedi.bence bu fenerin başarısı değil başarısızlığıdır.spor yazarları ve taraftar fenerin bu başarısını (bana göre başarısızlığını)çok büyüttüler.çünkü fenerden çeyrek finali kimse beklemiyordu..

tebrikler +

özgürtutsak
05-06-2008, 19:57

tebrikler +

teşekkurler

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 19:58

o ayrı bi konu haklısın kardesim ama bu ingilizler gibi parsellesek diyorum şu şampiyonlar ligini artık...2000 li yıllardan beri yeni bi jenerasyon basladı..gs uefa aldı süper kupa ceyrek yapti türkiye 3. oldu dünya kupasında fenerbahçe çeyrek yaptı..
artık daha ileri gitmenin zamanı gelmistir diyorum :)

Gölge
05-06-2008, 19:58
Konu amacını aştı iyi mi taaa nerelere gitti ::)

özgürtutsak
05-06-2008, 20:00

o ayrı bi konu haklısın kardesim ama bu ingilizler gibi parsellesek diyorum şu şampiyonlar ligini artık...2000 li yıllardan beri yeni bi jenerasyon basladı..gs uefa aldı süper kupa ceyrek yapti türkiye 3. oldu dünya kupasında fenerbahçe çeyrek yaptı..

haklısın tabi kardeşim kesinlikle..bu tip organizasyonlar ingilizlerin eline geçti

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:01

ewt ama zaten bütün konular boyle sürüp gidiyor böylece herkes kendi görüşünü yazmış oluyor diye düşünüyorum..teneke

Sukut-u Hayal
05-06-2008, 20:01

haklısın tabi kardeşim kesinlikle..bu tip organizasyonlar ingilizlerin eline geçti

evet, sampiyonlar ligi premier ligine dondu.

Gölge
05-06-2008, 20:02

ewt ama zaten bütün konular boyle sürüp gidiyor böylece herkes kendi görüşünü yazmış oluyor diye düşünüyorum..teneke

sağolasın teneke kardeşim ... :D

özgürtutsak
05-06-2008, 20:04

konu kazmadan sonra tenekeye dönüştü.hahahaaaa :D :D :)

politikaci
Türkiyenin şuanki kralı galatasaraydır febe nin yetişmesi için

şampiyonlar ligi,nde 4 çeyrek final

2 yarı final yapıp

1 uefa birde süpr kupa alması lazım birde üstüne çıkması için bir varupa kupası daha alıp öle konuşur

Kırık_Çocuk

yüssüze bak insan bi özür diler hıh :-X

Kafes
05-06-2008, 20:05
SERVET SENI BJK YE BEKLIYORUZ.. ANLASTIK OK 8)

özgürtutsak
05-06-2008, 20:07

bu gidşle servet gs den sonra ancak ve ancak real madride gider... :) :D :) :D

Kafes
05-06-2008, 20:08

sen oyle san onun gonlu BJK de. herkese bunu kanitlamak icin once fb ardindan gs ye gitti. BAKIN SON DURAK BESIKTASK DIR DEMEK ICIN

politikaci
05-06-2008, 20:09
k. bakmayın onu bırakmıyoruz GALATASARAYA GELEN GERÇEK GALATASARAYLI OLUR tabii takımı satıp başka takıma gidenler değil

Gölge
05-06-2008, 20:09

yüssüze bak insan bi özür diler hıh :-X

iyi de özür dileyecek birşey yok ki ortada nickin Black_MeTal bende ona binayen teneke dedim sana ne var bunda metal ya da metalci deyince aklıma teneke geldi de birden ama yine de özür dilerim eğer seni kırmak değildi niyetim .... ;)

Kafes
05-06-2008, 20:10
ben de konserveyim ;D

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:10
k. bakmayın onu bırakmıyoruz GALATASARAYA GELEN GERÇEK GALATASARAYLI OLUR tabii takımı satıp başka takıma gidenler değil

bune biçim bir politikadır
bune kısır döngü
ne kopuh hayat bune bohem yaw...kim parayı bastırırsa ona gidecek adam işçi işçiiii o da bi çalışan yaww onunda sendikal hakları var...

özgürtutsak
05-06-2008, 20:11

sen oyle san onun gonlu BJK de. herkese bunu kanitlamak icin once fb ardindan gs ye gitti. BAKIN SON DURAK BESIKTASK DIR DEMEK ICIN

bjk ye giderse son durak olarak.bu onun için son durak kara toprak olur. :) :)

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:11
hee o zaman tamam Gölge etme :P :D :P

politikaci
05-06-2008, 20:12
1995-2002 ŞAMPİYONLAR LİGİ DÖNEMİ
1999-2000 UEFA ŞAMPİYONU GALATASARAY
2000-2001 SÜPER KUPĞA ŞAMPİYONU GALATASARAY
2000-2001 UEFA TARAFINDAN AVRUPANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ SEÇİLMESİ(ocak ayı)
2001-2002 ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNALİSTİ GALATASARAY

geriside şampiyonluklarla dolu inşallah eneye bu saadet yılları başlıcak

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:14
:D :D :D

Gölge
05-06-2008, 20:14
hee o zaman tamam Gölge etme :P :D :P

:) ;) :D ;D 8) olur teneke kardeşim neden olmasın yeter ki sen iste neyse ben çıktım acil hadi bana eyvallah .... ;)

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:15
Miçi mıgo benim dershane saatim gelmiş geçiyor bende çıktım hehe :) :D

politikaci
05-06-2008, 20:16
İNŞALLAH SENEYEDE BÖYLE YAZICAK

2009-2010 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY
2010-2011 SÜPER KUPA ŞAMPİYONU GALATASARAY

bunlar banada hayal gibi geldi kalitesiz senaryo yazdım sanırım hiç inandırıcı değil :D :D

özgürtutsak
05-06-2008, 20:16
Miçi mıgo benim dershane saatim gelmiş geçiyor bende çıktım hehe :) :D

:D :D sokak dersanesi mi .hadi sen git biraz gez mıgo :D

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:17
mıgo telefonun ver 2 kontur konusak ayıp ettin sabahtan yalwarıyom :) sokakta yanlız gezilmi :)

özgürtutsak
05-06-2008, 20:18
İNŞALLAH SENEYEDE BÖYLE YAZICAK

2009-2010 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY
2010-2011 SÜPER KUPA ŞAMPİYONU GALATASARAY

bunlar banada hayal gibi geldi kalitesiz senaryo yazdım sanırım hiç inandırıcı değil :D :D

bi gsli olarak hayal gibi görüyorum.çünkü bu gidişle başarı sadece süper ligde sınırlı kalacak...para yok pul yok stad yok

özgürtutsak
05-06-2008, 20:19
mıgo telefonun ver 2 kontur konusak ayıp ettin sabahtan yalwarıyom :) sokakta yanlız gezilmi :)

mıgo çok uzağız be sen elazığ ben konya ...teli bozdun zaten :)

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 20:20
mıgo o zaman bana müsade sana rastgelsin...
politikacı sanada :) fazla kafanı yorma futbolla :)

özgürtutsak
05-06-2008, 20:22
mıgo o zaman bana müsade sana rastgelsin...
politikacı sanada :) fazla kafanı yorma futbolla :)

eyvallah mıgo.ben de çıkacam zaten.namaza gidecem

Kafes
05-06-2008, 20:24
sokak dersanesi ne ;D

özgürtutsak
05-06-2008, 20:26
sokak dersanesi ne ;D

black dersaneye yazılmıştı ama kaydını sildirdi.ailesi dersaneye devam ettiğini sanıyor.o da dersane saatlerinde mecbur dışarı çıkmak zorunda.gidip geziyor yani.sokak dersanesi :)

Sukut-u Hayal
05-06-2008, 21:35
sokak dersanesi ne ;D

black dersaneye yazılmıştı ama kaydını sildirdi.ailesi dersaneye devam ettiğini sanıyor.o da dersane saatlerinde mecbur dışarı çıkmak zorunda.gidip geziyor yani.sokak dersanesi :)

:D

özgürtutsak
05-06-2008, 21:39
sokak dersanesi ne ;D

bu yazdıklarımı black görmemeli ::)

politikaci
05-06-2008, 21:46
black metal naptın senn keşke devam etseydinn

Kafes
05-06-2008, 22:25
sokak dersanesi ne ;D

inanmiyorum hemen ailesine haber verelim ;D +

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 23:02
sokak dersanesi ne ;D

Senin canına okurum dost dediğin böyle birşey herhalde küstüm oynamıyorum... :'( :( :o

isme bak bikere müezzinKayyiiiim.com

özgürtutsak
05-06-2008, 23:41
sokak dersanesi ne ;D

Senin canına okurum dost dediğin böyle birşey herhalde küstüm oynamıyorum... :'( :( :o

isme bak bikere müezzinKayyiiiim.com

black emin dostum benim canım nasılsın mıgo.ksümek yok ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Kafes
05-06-2008, 23:42
black mutfaga gitti ;D

Sukut-u Hayal
05-06-2008, 23:43
Black metal, bugun dershanede ne ogrendin :D

özgürtutsak
05-06-2008, 23:43
black mutfaga gitti ;D

bu hayra alamet değil.o mutfağın akibetini bilmek istemiyorum... :D

Kafes
05-06-2008, 23:44

hosgeldin tayiii +

Kafes
05-06-2008, 23:44
black mutfaga gitti ;D

bu hayra alamet değil.o mutfağın akibetini bilmek istemiyorum... :D

:D :D +

özgürtutsak
05-06-2008, 23:46

49. sokakta biraz biraz hasar var kaldırımlarda.oraya en kısa sürede parke taşları döşenmeli ve kaldırımları onarılmalı....ders bu bana anlattı dersi heheheee :D :) :D black metal emun canım benim...

Kafes
05-06-2008, 23:47

49. sokakta biraz biraz hasar var kaldırımlarda.oraya en kısa sürede parke taşları döşenmeli ve kaldırımları onarılmalı....ders bu bana anlattı dersi heheheee :D :) :D black metal emun canım benim...

;D ;D ;D

Kırık_Çocuk
05-06-2008, 23:52
ben sana küstüm gönlümü ancak 10 kontüre alabilirsin bu kadar pahalı yok sa konusmam tavır yaparım :-X

Kafes
05-06-2008, 23:53
:D :D

özgürtutsak
05-06-2008, 23:55
ben sana küstüm gönlümü ancak 10 kontüre alabilirsin bu kadar pahalı yok sa konusmam tavır yaparım :-X

sen yeter ki iste dostum.........
senin telefon numaranı yanlışlıkla silmişim neydi :) :)

Kafes
05-06-2008, 23:55
:D :D

ibrahim44
05-06-2008, 23:56
Yapılan yorumlarda konunun dışına çıkıldığından dolayı Servet'ten inanılmaz fedakarlık .... isimli konu kısa bir süre kilitli kalacaktır.