fatih kısaparmak balon baskılı balon Şimdi de Turksat Satılıyor - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şimdi de Turksat Satılıyor

Scorpio
01-09-2008, 22:42
Türkiye sömürgeye döndürülüyor. Telekom’dan sonra satışa çıkartılan Dünyanın önde gelen Amerika ve Avrupa merkezli ticari uydu operatörleri Intelsat ile Eutelsat, Türk uydularına talip oldu.
Şirketler, Türkiye'nin uzayda elinde bulundurduğu 31, 42 ve 50 derece
yörüngeleri ile 42 derece yörüngesinde işlettiği iki uyduyu satın almak için
Turksat A.Ş. ile pazarlık yapıyor. Turksat A. Ş. Genel Müdürü Osman Dur,
bazı gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında, dünyada Turksat gibi
küçük ölçekli uydu operatörlerinin uluslararası uydu operatörleriyle
entegrasyonuna yönelik girişimlerin arttığını
ifade etti.

Intelsat, Eutelsat ve Astra'nın uluslararsası uydu operatörü olduğunu
anımsatan Dur, "Eutelsat ve Intelsat bize de talip oldu. İki uydumuz ile 42 derece
yörüngeyi istiyorlar. Turksat 1C ve Turksat 2A uydularımız var ve ikisini de
istiyorlar" dedi. Avrupa merkezli Eutelsat ile ABD merkezli Intelsat'ın Türk
uydularının bedellerini, kendilerinin ise Türkiye'nin sahip olduğu 42. derece
yörüngesinin değerini öne çıkardıklarını belirten Dur, bu konuda nasıl bir
politika oluşturulacağını değerlendirdiklerini kaydetti

Mu-Alim
01-09-2008, 22:44
Hayırlı uğurlu olsun.İyi paraya gider inşallah.Satılsın tabi...

Mu-Alim
01-09-2008, 22:45
Türkiye'nin sömürgeye döndürüldüğü filan da yok ayrıca.Öyle olsa dünyanın en sömürgeci devletleri Amerika,İngiltere,İtalya,Fransa vb. çoktan sömürülmüş olurdu...

ak_mavish
01-09-2008, 22:45
kaynak ??? ??? ???

Scorpio
01-09-2008, 22:46
Kaynak:AK Parti Forumlari

mavera
01-09-2008, 22:48

kaynaginda, haberin gibi inandirici degil..amacin nedir bilmiyorum ama son günlerde cok göze batiyorsun!..
akli sira ak partiyi ters köseye yatirmaya calisyior, acik ariyorsun, gidecegim diyerek rest cekiyor her defasinda tükürdügünü yaliyorsun..
foruma neidügü belirsiz kisiler giriyor sonrada kuzenlerin deyip isin icinden siyriliyorsun, yasin kücük diye birsey demiyoruz ama cizmeyi fazlasiyla asiyor, akli sira bizi saf yerine koyuyorsun..
gösterilen musamahayi, saflik olarak algilama ve haddini bil!

Yâren
01-09-2008, 22:48

elin değmişken linkde alabilirmiyiz kardeş.

LüGaT
01-09-2008, 22:49
Sevgili Scorpio yanlış anlama benim senin tercihlerine karışma hakkım yok ama sanki "CHP'li" olsan kendini daha iyi hissedeceksin, kendini daha iyi ifade edeceksin, kendini bulmuş olacaksın belki de.Senin açından küçük bir tavsiye ;)

ak_mavish
01-09-2008, 22:50
kardeş seni kaç kez uyardığımızı hatırlamıyorum bile..bu yüzden bu son.kaynak eklemediğin haberler direk silinecektir.hepimiz hata yapıyoruz ama ben artık bilerek yaptığını düşünmeye başladım..

Mu-Alim
01-09-2008, 22:51
Hayır Eyüp,katılmıyorum ben sana...Bu arkadaş yaşça henüz siyaset yapacak düzeyde değil anlaşılan.Dolduruşlarla rüzgarın savurduğu yöne gidiyor.Çok üstüne gitmeyelim,o gitsin bence...

Scorpio
01-09-2008, 22:53
http://www.internetajans.com/default.asp?NID=36990
iste kaynak

mavera
01-09-2008, 22:53
Hayır Eyüp,katılmıyorum ben sana...Bu arkadaş yaşça henüz siyaset yapacak düzeyde değil anlaşılan.Dolduruşlarla rüzgarın savurduğu yöne gidiyor.Çok üstüne gitmeyelim,o gitsin bence...

Tuna cok üstüne gitmeyelim diye diye böyle oldu..ben sabirli biriyim herkes öyle bilir ama gecen aksam bu arkadasin yaptigi terbiyesizlikler bardagi tasirdi bende bu arkadasin bu sitede yeri yok..
bunun lami, cimi yok arkadasin amaci belli onun icin uzatmayada gerek bunun gibileri kazanma taraftarida degilim cünkü zararlari, yararlarindan fazladir..
gecen sitemize pravakatörlük yapan avrupali ve ak duyguyla ayni pc den giriyor ve ne hikmetse hitap sekilleri ayni sonrada kuzenlerin diyerek isin icinden cikiyor tabiki yersek!

mavera
01-09-2008, 22:54
iste kaynak

kaynak dedigin bundan 6 ay önce bir haber sitesinde yazilmis bir haber..6 aydami kafan dank etti yoksa ak partiye nereden sokustursam diye google de haber arayisinami girdin!

Mu-Alim
01-09-2008, 22:55
Bu Türksat'ın satılması herkesin çok işine yarayacak da senin pek işine yaramayacak gibi geliyor bana Scorpio kardeşim (:

Beritan
01-09-2008, 22:56
iste kaynak

kaynak dedigin bundan 6 ay önce bir haber sitesinde yazilmis bir haber..6 aydami kafan dank etti yoksa ak partiye nereden sokustursam diye google de haber arayisinami girdin!

:D :D :D :D :D :D :D

Scorpio
01-09-2008, 22:56
Bu Türksat'ın satılması herkesin çok işine yarayacak da senin pek işine yaramayacak gibi geliyor bana Scorpio kardeşim (:
;D ;D ;D

Duygu'Seli~
01-09-2008, 22:57
;D ;D ;D

Yüzsüzlüğün bu kadarınada pessss.... :-X

Scorpio
01-09-2008, 22:58
;D ;D ;D

bi sn eksiktin snde geldin tam oldu

Mu-Alim
01-09-2008, 22:59
;D ;D ;D

Arkadaşlar bir "çocuk" avutuyoruz şu anda.Yok mu aramızda bu arkadaşın üyeliğini silmeye muktedir birisi?

Duygu'Seli~
01-09-2008, 23:00
;D ;D ;D

>:( >:( Saygısızz..

mavera
;D ;D ;D

hitap seklini degistir..yasin kücükse git oyun sitelerine filan takil..burasi siyasi bir forum sitesi ve buradakilere saklambac oynadigin cocuklara hitap ettigin sekilde hitap edemezsin..
son günlerde cok göze batiyorsun ama cekirge bir sicrar, iki sicrar sonra sicratmazlar!..

mehmetal
adice bir davranış

mavera
01-09-2008, 23:01
;D ;D ;D

Arkadaşlar bir "çocuk" avutuyoruz şu anda.Yok mu aramızda bu arkadaşın üyeliğini silmeye muktedir birisi?

sorma kendi cocugum yetmezmis gibi böyle coluk, cocuklada ugrasmak durumunda kaliyoruz..benim cocuk hic degilse agzina emzik verdiginde susuyor, bunlara cevap veriyoruz,haddini bildiriyoruz hic birsey olmamis gibi siritiyorlar demek ki insanda yüz ve gurur olacak!

Beritan
01-09-2008, 23:02
;D ;D ;D

hitap seklini degistir..yasin kücükse git oyun sitelerine filan takil..burasi siyasi bir forum sitesi ve buradakilere saklambac oynadigin cocuklara hitap ettigin sekilde hitap edemezsin..
son günlerde cok göze batiyorsun ama cekirge bir sicrar, iki sicrar sonra sicratmazlar!..

scopio daki ışığı ben girdiği günden beri keşfetmiştim

Mu-Alim
01-09-2008, 23:07
;D ;D ;D

scopio daki ışığı ben girdiği günden beri keşfetmiştim

Işık demenizi "alaycılık" olarak algılıyorum ben?

Necip Fazil
01-09-2008, 23:08
Avrupali dostlarımız neden Avrupa ile olan alış - verişimize karşı çıkıyor acaba ...

VesseLam

Beritan
01-09-2008, 23:08
ee zaten alay ettim...ben bu konuyu başkan Abdullah kaç da bildirmiştim

mavera
01-09-2008, 23:09
Avrupali dostlarımız neden Avrupa ile olan alış - verişimize karşı çıkıyor acaba ...

VesseLam

avrupali dostlarimiza nedense haddinden fazla ilgi gösteriliyor üstad baksana avrupalilar kopamadi gitti! ;)

ümitli_bekleyis
01-09-2008, 23:10
"Scorpio" kardeş sütünü içip yattı galiba.İsabet olmuş

Mu-Alim
01-09-2008, 23:10
ee zaten alay ettim...ben bu konuyu başkan Abdullah kaç da bildirmiştim

Eyvallah o zaman ;)

Necip Fazil
01-09-2008, 23:12
Ne yapalım Ahmet ağabey, bizimde işimiz gücümüz yok ya, uğraşalım duralım ... Dün Ak Partiliyim diye nara atan bu eleman şimdi nasıl konular açıyor ... Belkide bu sefer dayısı onun nickini kullanıyordur ... Zaten bunları yazanda ben değilim amcam ...

VesseLam

ümitli_bekleyis
01-09-2008, 23:12
Ne yapalım Ahmet ağabey, bizimde işimiz gücümüz yok ya, uğraşalım duralım ... Dün Ak Partiliyim diye nara atan bu eleman şimdi nasıl konular açıyor ... Belkide bu sefer dayısı onun nickini kullanıyordur ... Zaten bunları yazanda ben değilim amcam ...

VesseLam

:)

mavera
01-09-2008, 23:14

VesseLam

öyle üstad öyle bunlara yüzü birak, astarida kaptirdik elemanin yaptiklarini cok görmemek gerekir..eleman firsat bulup kendisi kendi rumuzunu kullanabilse nasil ak partili oldugunu gösterecekte seninde dedigin gibi habire baskalari kullaniyor rumuzunu ve bilgisayarini..
bu arada amca bey necip kardesime selam söyle ona deki "ayni tas, ayni hamam o eksik herkes tamam" o anlar ;)

Necip Fazil
01-09-2008, 23:17
Aleykum Selam : )

Yahu bu insanların çirkeflikleri ile uğraşmaktan, doğru dürüst meseleleri konuşmaya zaman bulamıyoruz ...

Sonumuz hayrolur inşaAllah.

VesseLam

mavera
01-09-2008, 23:45
konu güncel olmadigi icin amaci belli olmadigi icin kilitlenmistir..konuyu kilitlerken bir uyarim olacak arkadaslar bu arkadasimizin acmis oldugu ve acacak olacagi yeni nicklere karsi dikkatli olalim..
ak partiliyim diyerek icimize nifak tohumlari ekmeye calisanlara karsi hazirlikli olalim cünkü arkadasimiz durumun farkina varmiski yeni nickler yedeklemis, onun icin bu gibi konulari bizlere bildirmenizi özenle rica ederim..