Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıtenın en buyuk sorunu ne?
AKmetalci
08-22-2007, 22:13
evet. kamuoyu yoklamalarına devam.
not:dıger ı secen arkadaslar bunlardan bahsederse sevınırım
bence site cok guzel, herhangi bir sorunu oldugunu dusunmuyorum:) fakat her arkadasin ozel olarak ilgilendigi alanlar icin de baslik acilirsa bakis acimiz genisleyebilir.
bence site cok guzel, herhangi bir sorunu oldugunu dusunmuyorum:) fakat her arkadasin ozel olarak ilgilendigi alanlar icin de baslik acilirsa bakis acimiz genisleyebilir.
birine haddinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini kahredersin açık sözlü olaım dostlar :)
AKmetalci
08-22-2007, 23:10
arkadaslar sızlerın sorunları ıcın yardım carelerı arıyoruz.ama lutfen bırazda yardımcı olun.sorun var dıyorsunuz.ama tespitinde yardımcı olmuyorsunuz.lütfen biraz ilgili olun.yada sonra sıtede ' su sorun bu sorun dıe' sıkayetlerde bulunmayalım ozaman.buyrun yazın dıyorum yok.
oguzdesouza
08-23-2007, 01:55
bence sözlü oyunlar bölümü o bölüme bence bir kota uygulanmalı ???
Sözlü oyunlar ve sunucu ;)
İnterferon
08-23-2007, 01:58
bence sözlü oyunlar bölümü o bölüme bence bir kota uygulanmalı ???
Ayrıca bazı gereksiz bölümlerde var (Spor-Oyun-İl il Türkiye )gibi
vuslat_19
08-23-2007, 02:06
bence siteye girememe ikide bir sunucu bulunamıyor diyor
İnterferon
08-23-2007, 02:08
bence siteye girememe ikide bir sunucu bulunamıyor diyor
evet bu bizdede sıkça oluyor
Ak_Kelebek
08-23-2007, 11:30
SİTEYE GİREMEME... :(
Sözlü oyunlar ve siteye girememe...Profil görüntüleyememe de ilginç..Sorun sayılır mı bilmem ama bizim foruma has olduğu kesin:)
biz giriyoruz ya bence oyunlar bizi çok oyalıyor ;)
önümüzdeki günlerde yeni kurallar geliyor zaten :)
Sözlü oyunlar ve siteye girememe...Profil görüntüleyememe de ilginç..Sorun sayılır mı bilmem ama bizim foruma has olduğu kesin:)
evet ya profil görüntüleyememek azıcık saçma ::)
bence profil goruntuleyememek cok guzel ;D
Ben görüyorum ;D Kodlardan diyim belki ip ucu olur ;) Ha birde durum çubuğuna (staturbar) dersem başka bir ip ucu ;)
nasil goruyorsun ya ben anlamadim
sözlü oyunlar bölümünün gereğinden fazla ilgi görmesi, profil görememe, birde bana göre üzerinde artık konuşulmayan uzun zamandır mesaj yollanmayan konuların hala açık tutulması ve bunların gereksiz yer kaplaması. Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
aktürkiye
08-23-2007, 19:14
sözlü oyunların gereğinden fazla ilgi görmesi,siteye girememe
siteye girmek için tıkladığımda "sayfa görüntülenemiyor" yazısının çıkması her seferinde üstelik ve ikide bir bağlantının kopması.
siteye girememek..tam uzun bir yazi yaziyorum tam gönderirken "sayfa görüntülenemiyor" buyur buradan yak ;)
aynen bende siteye girememek :-\
Benide_Kapatın
08-23-2007, 19:36
Sözlü oyunlar sitenin sorunu olamaz ama mantıksız söz oyunları sitenin sorunu olabilir...
Söz oyunlarına karşı değilim ama söz oyunlarında mantık kıstası getirlimeli kanaatindeyim...
Ayrıca sitede yaş kriteri olmadığına göre :D söz oyunlarıda gerekli bence...Söz oyunlarına takılanlar diğer konulara da göz atıyorsa sorun yok benim için..
Sitenin yapısı çok güzel..Girme konusunda, hız konusunda, konu takibi konusunda sıkıntı yaşamıyorum... Hazırlayanların emeğine sağlık..
Allah razı olsun
Sözlü oyunlar sitenin sorunu olamaz ama mantıksız söz oyunları sitenin sorunu olabilir...
Söz oyunlarına karşı değilim ama söz oyunlarında mantık kıstası getirlimeli kanaatindeyim...
Ayrıca sitede yaş kriteri olmadığına göre :D söz oyunlarıda gerekli bence...Söz oyunlarına takılanlar diğer konulara da göz atıyorsa sorun yok benim için..
Sitenin yapısı çok güzel..Girme konusunda, hız konusunda, konu takibi konusunda sıkıntı yaşamıyorum... Hazırlayanların emeğine sağlık..
Allah razı olsun
Kesinlikle katılıyorum,gayet mantıklı bir izah bence...
maviinsan
08-25-2007, 23:36
Siteye girememek
Bir de forumda felsefe bölümü de olsa çok güzel olur
cabentüsell
08-26-2007, 00:30
bende sorun var zannediyodum siteye girmeye çalışıyorum sayfa görüntülenemiyo dio
Üyelerin albenili fotolarını buraya koymalarını açıkcası yadırgadım...
Sorun mu... bilemem hassasiyet meselesi...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.