Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
romakudüs
08-12-2007, 21:05
arkadaşlar bukonuda oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
romakudüs
08-12-2007, 21:09
arkadaşar sorunu tamamı gelmedi gelmeyen bölümünü yazıyorum "terörist eylemlerde bulunuyor sizce türkiyede böyle bir birim kurulmalımıdır teröre karşı terörlemi mücadele vermeliyiz?"
ewet kurulmadı asker gibi bişey ama onlar geçici olarak
nokta atışı ile hedeflerini yok edecekşekilde
örgütün adı: yıkım ekibi
Çivi çiviyi sökermiş onları bitirmek için onlar gibi savaşan vur-kaç timleri kurlumalıdır ;)
düşman belli versinler bana yetkiyi ben yapayım ya kimin ne olduğunu biliyoruz dimi"
romakudüs
08-12-2007, 21:34
Çivi çiviyi sökermiş onları bitirmek için onlar gibi savaşan vur-kaç timleri kurlumalıdır ;)
haklısın güzel fikir
bizim askerler vur kaç yapmazlar biz onlar gibi şerefsiz değiliz biz gördükmü vururuz kaçmayız türk askeri kaçmaz gelsinler biz göğsümüzü açar siper ederiz biz vurduktan sonra şerefsizler gibi kaçmayız
romakudüs
08-13-2007, 14:08
arkadaşım asker değil bizde terörist yetiştireceğiz ama asker gibi eğitimli olacak
arkadaşar sorunu tamamı gelmedi gelmeyen bölümünü yazıyorum "terörist eylemlerde bulunuyor sizce türkiyede böyle bir birim kurulmalımıdır teröre karşı terörlemi mücadele vermeliyiz?"
Hayır Türk milleti onlara uymamalı bence..Bizim askerimiz var hepsine bin basar hem bizden öyle terorist çıkmaz durduk yerde kimse kimseyi öldürmez,öldüremez..
romakudüs
08-13-2007, 23:43
ben öldürülecek masumlardan değil menfaatlerimiz için yok edilmesi gereken hedeflerden bahsediyorum bana göre de ülkemizin menfaatine ters herşey ve herkes düşmandır ve yok edilmesi gerekir yani masum değildir
doğru önce düşmanımızı belirlememiz gerekir
ve bu kişilere güç sağlayan perde arkası birlikleride onlarla beraber çöp kutusuna atarak
oradan kaldırmamız
kimin için kılıç salladığını bil ki ona göre güç efor et
romakudüs
08-14-2007, 00:31
sonunna kadar katılıyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.