fatih kısaparmak balon baskılı balon SON DAKİKA l Fenerbahçe Bank Asya'da - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SON DAKİKA l Fenerbahçe Bank Asya'da

EpiVaTeS
08-26-2011, 00:13
Ali Koc: "Yarin TFF'ye basvurup dusurulmeyi ve Bank Asya'da oynamak istedigimizi beyan edecegiz."

Bilal Baştan
08-26-2011, 00:14
Kovulmadım ulan istifa ediyorum :w:

Hüdaverdi
08-26-2011, 00:19
İsteğe bağlı mı bu işler ?

CeVHeR
08-26-2011, 00:26
Kovulmadım ulan istifa ediyorum :w:

Hayır Türkiyeyi bu aciz ve rezil durumdan kurtarmak istiyoruz...
Bu federasyon Feneri düşüremez...
O zamanda Fenerin suçsuzluğunu kabul etmiş olur ve Uefanın dayatması ile hukuksuz bir şekilde Fenerin men edildiği ayyuka çıkar ve artık açıklanamayacak bir rezilliğin içine düşeriz...
Biz memleketin onurunu kurtarmaya çalışıyoruz...
Sizin gibi menfaat milliyetçisi değiliz biz...

Eşref
08-26-2011, 00:32
Beşiktaş kupayı telim ederken, Fener'de kupayı teslim edip "bizi düşürün" deseydi, ayakta alkışlardık. Ama şimdi Bilal Baştan kardeşimizin dediği gibi "kovulmadım, istifa ediyorum" demiş gibi oldu.

CeVHeR
08-26-2011, 00:35
Beşiktaş kupayı telim ederken, Fener'de kupayı teslim edip "bizi düşürün" deseydi, ayakta alkışlardık. Ama şimdi Bilal Baştan kardeşimizin dediği gibi "kovulmadım, istifa ediyorum" demiş gibi oldu.

Saçma...

Beşiktaş kupayı iade etti ama kupadan doğan haklarından feragat etmedi...

Ayrıca biz suçluluğumuzu kabul ettiğimiz için düşürülelim demiyoruz, farkı anlayın...

Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün farkına varın artık...

Menfaatleriniz için gözünüzü yumup ağzınıza konan herşeyi yutmayın...

EpiVaTeS
08-26-2011, 00:39
Saçma...

Ayrıca biz suçluluğumuzu kabul ettiğimiz için düşürülelim demiyoruz, farkı anlayın...

federasyon iddanameyi bekliyoruz diyince alın kapak dediniz mi dediniz...
şimdi böyle karar verince mi tu kaka...???

Eşref
08-26-2011, 00:39
Saçma...

Beşiktaş suçluyuz mu dedi? Suçlu değiliz, kendimizi aklayıp kupamızı geri alırız dedi. Fenerbahçe ise bunu demek bir yana Aziz Yıldırım'a sahip çıktı. Hiçbir iç soruşturma başlatmadı.

CeVHeR
08-26-2011, 00:41
federasyon iddanameyi bekliyoruz diyince alın kapak dediniz mi dediniz...
şimdi böyle karar verince mi tu kaka...???

Kendin diyorsun karar verildi diye...

Verilen kararın arkasında duramamanın verdiği sıkıntıdır bu ve duramamanın sebepleridir...

Sizde çok iyi biliyorsunuz Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün ama diyorum ya işte işinize gelmiyor...

İçinizde fenere olan haset memleketin rezil olmasına bile kapılarına kapatabiliyor...

CeVHeR
08-26-2011, 00:43
Beşiktaş suçluyuz mu dedi? Suçlu değiliz, kendimizi aklayıp kupamızı geri alırız dedi. Fenerbahçe ise bunu demek bir yana Aziz Yıldırım'a sahip çıktı. Hiçbir iç soruşturma başlatmadı.

Sıkıntı Beşiktaşın Fenerin yada trabzonun suçluluğu değil...
Ki haklarından fergat edilmeden iade edilen kupanın hiçbir ehemmiyeti yoktur, ama diyorum konu bu değil...

Konu Türkiyenin içine çekildiği rezil durumdur...

Eşref
08-26-2011, 00:48
Kendin diyorsun karar verildi diye...

Verilen kararın arkasında duramamanın verdiği sıkıntıdır bu ve duramamanın sebepleridir...

Sizde çok iyi biliyorsunuz Türkiyenin dünya nezdinde nasıl küçük düşürüldüğünün ama diyorum ya işte işinize gelmiyor...

İçinizde fenere olan haset memleketin rezil olmasına bile kapılarına kapatabiliyor...

TFF şike yapan bir takımın arkasında daha fazla duramazdı. Durursa, bu sefer Türk futbolunu uçuruma sürüklerdi.

EpiVaTeS
08-26-2011, 00:50
sonuç net fener şike yaptı...
fener yapmadıysada başkanı-yöneticisi yada yardakçısı yaptı...
hala fenerli arkadaşlar Azizzzzzzzzzzzzzzzzzzz başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn derdindeler...

Eşref
08-26-2011, 00:50
Sıkıntı Beşiktaşın Fenerin yada trabzonun suçluluğu değil...
Ki haklarından fergat edilmeden iade edilen kupanın hiçbir ehemmiyeti yoktur, ama diyorum konu bu değil...

Konu Türkiyenin içine çekildiği rezil durumdur...

Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir.

cartman
08-26-2011, 00:51
işin ilginc tarafı azız yıldırım nihat ozdemırle farklı fıkırlere sahip diyorlar ondan ıstıfa etmıs falan ..

Ya bu takım sütten cıkmıs ak kasık degıl nıhayetınde bır belge var kı ıcerde tutuyorlar o acıdan cok ta masum dusunmekte yerınde degıl

İntifada
08-26-2011, 00:53
fenerbahçe şike yaptı hani kanıt :)
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı...
şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün :)
digitürk,havuz vb. görelim ligin kalitesini :D
o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor...
2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim :)
bak epivates 2 ay önce bana küme düşersek haber verecekti...

cartman
08-26-2011, 00:55
şu an fenerbahçe şike yaptı demek galatasaray şike yaptı demekle aynıdır çünkü federasyon bu yönde bi açıklama yapmadı...
şimdi ister istifa ister kovulma deyin çekip gidelim bank asyaya sonra geri kalan 17 takım ebesininkini tersten görsün :)
o kadar basiretsiz bi federasyon var ki uefaya gelince yollamıyorlar ama değeri düşecek diye kümede düşüremiyor...
2 ay önceki ağızlarınız aynen sürüyor bizi o günde düşürmediler bugünde düşürmüyorlar madem öyle biz gidelim :)

hacı bank asya prim yapsın bıraz da (:

CeVHeR
08-26-2011, 00:57
TFF şike yapan bir takımın arkasında daha fazla duramazdı. Durursa, bu sefer Türk futbolunu uçuruma sürüklerdi.

Buda saçma...
Konuyu saptırıyorsun...Milan ve Porto örneği önümüzdeki dururken hiçbir yaptırım uygulanamazdı...
Bu çifte standartın farkındasınız ama işinize gelmiyor...
Takım meselesi değil bu, Trükiyenin uygulanan çifte standart ile nasıl rezil duruma düşürüldüğüdür...
Yahu sende en afilli milliyetçilerden değilmiydin...
Ne dedi akşam Aydınlar; Uefa bize dediki Yunanistanda verdiğimiz kararlardan dolayı Yunanlılardan çok baskı gördük ve bunu yapmaya mecburduk. Ayrıca üstüne basa basa defalarca söylüyorum çünkğü işinize gelmediği için bir türlü kabullenemyiorsunuz İtalyaya ve portekize bu baskı neden uygulanmadı ve fedrasyonlarına baskı yapılamadı. paşa paşa oynattılar şampiyonlar liginde...

EpiVaTeS
08-26-2011, 00:59

panpa...
tavuğa kişt dediler diye almadılar ya o kadar adamı...
madem öyle ergenekoncularda bi cikim yapmadı...
niye tapelerle onları alıyonuz da fenere gelince tu kaka...???
tutarlı olmak gerek panpa...
Galatasaray aynı durumdaysa düşürülmesi için konuşmazsam adam değilim...
siz hala anlamamışınız ince çizgiyi...
nusret hala aziz başganmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derdinde...
adam fenerin içine etti hala aziz başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırıyonuz...:)

İntifada
08-26-2011, 00:59
hacı bank asya prim yapsın bıraz da (:

bana yaramadı ;D
premier ligi izlemek için digitürk bağlatıcaktım eve ;D

CeVHeR
08-26-2011, 01:00
Ben daha önce de forumda yazdım. Beşiktaş'ta cezalandırılmalıydı. Ama Beşiktaş'ın sadece kupayı iade etmesi bile, iyi niyet göstergesidir. Cezasını hafifletebilir.

Hala Beşikteş diyorsun ya...
Kaç kere söyleyeceğim bilmiyorum...

Uefa İtalyaya Portekize yapamadığını Türkiyeye yapmıştır...
Olayı takımlara indirgeyerek bakmayın...

Konu kimsenin suçluluğu yahut suçsuzluğu değil. Uefanın uyguladığı çifte standart ve buna binayen federasyonun gösterdiği basiretsiz tutum... Ve türkiyenin dünya ülkeleri nezdinde düşürüldüğü aşağılık durum...

EpiVaTeS

ayrıca koymuşum digitürkün paracıklarına banane ulan ben futbolumuza bakarım...
ayrıca şike yaptığına dair bulgulara rastlanmıştır ve belge bulunamamıştır gibi saçma sapan bir açıklamayı yapan adam o gün övüp bugün yerdiğiniz m.ali aydınlardan başka birisi değildir...;;)

İntifada
ben gs nin düşmesini istemem la :D
dalga geçsemde izlemem...
hatta biz 15. hafta küme düşmek için başvuralım...
14.hafta şu nikahı tazeliyek öyle...

onurcan
08-26-2011, 01:01
yahu şu maçlara veya takımlara harcadığınız enerjiye yazık...

CeVHeR
08-26-2011, 01:02
panpa...
tavuğa kişt dediler diye almadılar ya o kadar adamı...
madem öyle ergenekoncularda bi cikim yapmadı...
niye tapelerle onları alıyonuz da fenere gelince tu kaka...???
tutarlı olmak gerek panpa...
Galatasaray aynı durumdaysa düşürülmesi için konuşmazsam adam değilim...
siz hala anlamamışınız ince çizgiyi...
nusret hala aziz başganmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn derdinde...
adam fenerin içine etti hala aziz başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırıyonuz...:)

Yahu bi okuyun dediklerimide boş laf kalabalığı yapmayın...
Fenerin derdine düşen kim...
Memlektin düştüğü ril durumdan söz ediyoruz...
Uefanın Türkiyeyi hafife lıpğ uyguladığı çifte standarttan ve federasyonun bu duruma basiretsizce ve korkakça yaklaşmasından bahsediyoruz...

Diyecekelerdi İtalyaya Portekize karışamayan Uefa, Türkiyeyede karışamazsın...

Tarantula_
08-26-2011, 01:03
Beşiktaş'ın kupa teslimine reklam kokan hareketler bunlar dediniz ama ben birileri gibi fanatik değilim...

Helal olsun...!

cartman
08-26-2011, 01:03
Beşiktaş'ın kupa teslimine reklam kokan hareketler bunlar dediniz ama ben birileri gibi fanatik değilim...

Helal olsun...!

dimi gardaşım :)

CeVHeR
08-26-2011, 01:04
ayrıca şike yaptığına dair bulgulara rastlanmıştır ve belge bulunamamıştır gibi saçma sapan bir açıklamayı yapan adam o gün övüp bugün yerdiğiniz m.ali aydınlardan başka birisi değildir...;;)

Al bi boş konuşma daha...

Ne diyoruz Uefanın uyguladığı çifte standarttan korktuğu için kendi kararını yiyerek tutum değiştirmiştir. Konuştupğumuz bu...

Allah aşkına susunda boş adam oladuğunuzu düşünmeye başlamayayım...

İntifada

1 ay önce değilmiydi sizin başkan yardımcısınında katıldığı toplantıda fenerbahçeye destek oldu klüpler birliği ;D
hepimiz aynı saftayız dedi başkan yardımcınızında bu kararda onayı var...
demek ki klüpler futbolumuza bakmıyor

manifesto
Bu delikanlılık para etmez :)

İntifada
08-26-2011, 01:05

Helal olsun...!

bjk nin uefada işi ne ?
kupadan doğan hakkını teslim etme kupayı teslim et...
karşılıksız çekten farklı birşey değildir o :)

CeVHeR
08-26-2011, 01:05

Helal olsun...!

Beşiktaş neden Uefa kupasında biliyormusun ;)

Türkiye Kupasını kazandığı için ;)

O kupayı aldığı için katıldığı turnuvadanda katılım payınıda aldı ;)

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:06
boş konuşma derken...
hele fenerbahçe taraftarı hiç bahsetmesin...
milli duygulardan en azından geneli...
ülkemizden bir temsilcimiz avrupada mücadele ederken pankart açıp rakip takımı destekleyen...

milli takım maç yaparken seninleyiz avusturya seninleyiz norveç diyen fenerlilerden başkası değil...;;)

Tarantula_
08-26-2011, 01:07
Bende diyorum ki birileri gibi niyet okumuyorum :) Sonuçta beşiktaş'ın da yaptığı "bence" takdire şayan bir hareketti tıpkı bunun gibi...

cartman
08-26-2011, 01:08
yaw bu uefa yetkılısı mehmet berke besıktası sormayı unutmus olabilir mi..

CeVHeR
08-26-2011, 01:11
boş konuşma derken...
hele fenerbahçe taraftarı hiç bahsetmesin...
milli duygulardan en azından geneli...
ülkemizden bir temsilcimiz avrupada mücadele ederken pankart açıp rakip takımı destekleyen...

milli takım maç yaparken seninleyiz avusturya seninleyiz norveç diyen fenerlilerden başkası değil...;;)

Sizin için Yunanlı bile olduk pankartları açanlarda Bucalılar idi değilmi...

İstisnaların arkasına sığınarak tartışma yapmak liseli ergenlerin işi, sana yakışmıyor reyiz...

Uefa memlektimizi dünya nezdinde rezil etmiştir, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz...

cartman
08-26-2011, 01:11
Ali Koç, açıklamasında şunları söyledi:

''Burada tarihi bir toplantı yaptık. Fenerbahçe camiası ve yönetim olarak böyle sporculara sahip olduğumuz için böyle bir teknik kadroya sahip olduğumuz için son derece gururluyuz. Futbolcularımız, artık Fenerbahçe'nin bu son gelişmeler çerçevesinde Bank Asya 1. Ligi'nde devam etmesinin ve bunun gerçekleşmesini bizden talep ettiler. Biz artık onurumuzla Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edip hem ulusal hem de uluslararası arenalarda bu kabul etmediğimiz iddiaların artık geride kalmasını, ondan sonra hukuk süreci ne karar verirse ilerlemenin herkes açısından, herkes derken Fenerbahçe Spor Kulübü, Türk futbolu, Türk futbol seyircisi, Fenerbahçe taraftarı, herkes açısından daha doğru olduğunu düşünüyoruz.

Ağzından bal damlıyor adamın (:

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:13
Sizin için Yunanlı bile olduk pankartları açanlarda Bucalılar idi değilmi...

İstisnaların arkasına sığınarak tartışma yapmak liseli ergenlerin işi, sana yakışmıyor reyiz...

Uefa memlektimizi dünya nezdinde rezil etmiştir, bunu sizde çok iyi biliyorsunuz...

tabi ilk barçelona seninleyiz diye pankart açan fenerliler olunca ister istemez bizimkilerde cevap veriyor...
oyunu kördüğüme çevirmeye gerek yok...
başlatan sizsiniz...
bz değiliz...

İntifada
08-26-2011, 01:14
ula çelsiyi karşılayan siz değilmiydiniz o işlere girersek temiz türk takımı bulamazsın...

İntifada
08-26-2011, 01:14
bizimkiler stada pislese sizinkilerdemi pisleyecek irade yokmu ula amma taklitçisiniz yav...

CeVHeR
08-26-2011, 01:15
Rivaldonun 90+3 de attığı golden sonra şampiyon olmış gibi sevivnenlerde bizlerdik değil mi...

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:16
bizimkiler stada pislese sizinkilerdemi pisleyecek irade yokmu ula amma taklitçisiniz yav...

ne alakası var olm...
pisliğinize he iyi yaptınız diyecek halimiz yok ya...
korunuyordunuz düne kadar...
şimdi imtiyaz kalkınca nalet olsun diyonuz...

sen bana cevap ver hele...
bunca kişi niye içeride...???
ee madem sizinkiler suçsuz tapelere bakmam diyorsunuz...

ergenekoncularda suçsuz o zaman...;;)

CeVHeR
08-26-2011, 01:17
26 Ağustos Cuma günü saat 13.00'te Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile futbolcularımızdan Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in katılımı ile bir basın toplantısı gerçekleştirilecektir.

...Fenerbahçe Spor Kulübü...

CeVHeR
08-26-2011, 01:18
ne alakası var olm...
pisliğinize he iyi yaptınız diyecek halimiz yok ya...
korunuyordunuz düne kadar...
şimdi imtiyaz kalkınca nalet olsun diyonuz...

sen bana cevap ver hele...
bunca kişi niye içeride...???
ee madem sizinkiler suçsuz tapelere bakmam diyorsunuz...

ergenekoncularda suçsuz o zaman...;;)

Suçlu suçsuz muhabbeti yapan kim ya ???

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:18
Rivaldonun 90+3 de attığı golden sonra şampiyon olmış gibi sevivnenlerde bizlerdik değil mi...

işte onlar sizlersnizi...
ilk 93-94 de yapan sizsiniz diyorum bunu...
Norveç seninleyiz diye başlık açıp gazetelere manşet oldu fenerliler...
sırf Fatih Terim var diye milli takımı desteklemiyorum diyen fenerli güruh var piyasada...
sen hala...
sende bunu bunu yaptın de bakalım...

neyse başarılar Bank Asya'da...
akıllılık yapıp sezon başı dediniz iki seneyi kurtardınız...;;)

ama şöyle birşey varki fenerin bank asyada kendi isteği ile mücadele etmesi gibi bir durum yok...;;)

buda dostlar delikanlılıkta görünsün çıkışıdır...
kovulmadım istifa ediyorum gibi bişey...;;)

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:19
Suçlu suçsuz muhabbeti yapan kim ya ???

akıncı yok şike felan diyodu da...;;)

CeVHeR
08-26-2011, 01:21
akıncı yok şike felan diyodu da...;;)

Şike yok değil, şikenin günyüzüne çıkmış bir delili yok...

Ama konu şike değil ki..

Konu Uefanın uyguladığı çifte standart...

İntifada
08-26-2011, 01:22
ben demiyorum hukuk diyor :D
bkz:masumiyet karinesi
hani ne iddianame gördüm ne bir suçlama ne bir delil...
federasyon başkanı kendisi demedi mi birşey yapamayız yeterli delil yok diye...
ben söyliyeyim şu ligde şike yapmadım diyen takım çarpılır lakin hukuk üzerinden konuşuyoruz madem hukuken kanıtlanmış birşey yok...

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:24
tamam reyis masumiyet karinesine göre içeri tıkılan paşalarıda salalım o zaman...
zira henüz yargılama bitmedi hepsi masum...
o zaman bu adamlara kızmayalım biz boşa...
bkz:masumiyet karinesi...

CeVHeR
08-26-2011, 01:26
tamam reyis masumiyet karinesine göre içeri tıkılan paşalarıda salalım o zaman...
zira henüz yargılama bitmedi hepsi masum...
o zaman bu adamlara kızmayalım biz boşa...
bkz:masumiyet karinesi...

Artık sadece gülüyorum :)

fener siza ne yaptı bilmiyorum ama içinizde öyle bir haset yetişmişki ne söylenenden anlıyorsunuz, ne anlatılandan...

Yuh yuh yuh...

CeVHeR
08-26-2011, 01:27
Epivates panpiş Uefanın uyguladığı bu çüfte standart bir türk olarak seni rahatsız etmiyormu. Yani italayaya portekize yapamadığını Türkiyeye yapabilmesi dokunmyormu sana...

BlueMoon
daha bişey belli olmadan fener bank asyada yazmışsınız başlığa

federasyon kesin olarak fenerin düşmesine vs. karar vermedi ki futbolcuların böyle talebi olabilir , kurallar var sonuçta

İntifada
ben aziz yıldırımı salın mı diyorum :D
yatsın ibne bana ne...
benim dediğim adaletin eksiği olmaz bu lig kirlidir...
kim ne kadar temizse fenerde o kadar temizdir...
hükümet çıkıp elde kanıt yok dedi mi federasyon başkanı suçlayacak kanıtımız yok dedi...
e o zaman ?

CeVHeR
08-26-2011, 01:28
daha bişey belli olmadan fener bank asyada yazmışsınız başlığa

federasyon kesin olarak fenerin düşmesine vs. karar vermedi ki futbolcuların böyle talebi olabilir , kurallar var sonuçta

Bir nevi masturbasyon ;)

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:29
rahatsız etmediğini kim söylediki...
çifte standartın kralını yapmıştır...

ben bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum...

ayrıca mevzuu aynı mevzuu suçsuz yere niye seni beni almıyorlar diyorum...
demek ki var bişi...

EpiVaTeS
08-26-2011, 01:30
ben aziz yıldırımı salın mı diyorum :D
yatsın ibne bana ne...
benim dediğim adaletin eksiği olmaz bu lig kirlidir...
kim ne kadar temizse fenerde o kadar temizdir...
hükümet çıkıp elde kanıt yok dedi mi federasyon başkanı suçlayacak kanıtımız yok dedi...
e o zaman ?

lig zaten kirli temiz diyen kim...
temizlensin diyoruz...
kim kirliyse temizlensin diyoruz...
feneri beşiktaşı cimbomu yok ki bu işin...

EpiVaTeS
Bir nevi masturbasyon ;)

Edepsizliğe hiç gerek yok Nusret...

EpiVaTeS
başlatmışım galatasaraya fenere...
kimse bana terbiyesizlik yapamaz...

İntifada
08-26-2011, 01:31
feneri var...
ortada bi mal var herkes bu malla ayrı ayrı gerdeğe girmeye çalışıyor...
bu işte bi fenerin üstüne gelerek ligi temizleyemezler...
işte böyle şebek gibi kalırlar ne yapacaklarını şaşırırlar...

CeVHeR
08-26-2011, 01:32
rahatsız etmediğini kim söylediki...
çifte standartın kralını yapmıştır...

ben bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum...

ayrıca mevzuu aynı mevzuu suçsuz yere niye seni beni almıyorlar diyorum...
demek ki var bişi...

La havle vela...

Yahu bizimde sıkıntımız Uefanın uyguladığı bu çifte standart ve federasyonun bu çüfte standart karşısında takıdığı basiretsiz ve aciz tavır...
Neden konuyu hep başka yerlere çekiyorsunuz...

Memleket olarak Uefayı protesto etmeliyiz...

Gün kendi menfaatlerimiz ve 25 milyon avro için göbek atma günü değildir... Türkiye Uefaya dersini vermelidir...

Adam gibi bir federasyon olsa bütün imkanlarını kullanarak Uefayı şikayet etmeliyddi. Başka ülkelere uygulayamadığın baskıyı nasıl bana uygularsın diye...

CeVHeR
08-26-2011, 01:33
Edepsizliğe hiç gerek yok Nusret...

Bu mecazi bir söylem ;)

Terbiyesizlik yok...

Hüdavendigâr
08-26-2011, 01:55

Helal olsun...!
Beşiktaşı takdir ediyorum.basit bir kupa iade etme hamlesiyle kitleleri uyutmayı başarmış..türkiye kupasının verdiği hakları kullan ama kupayı iade et.sonra birileride çıksın "helal olsun reis" diye naralar atsın.harbiden helal olsun şu beşiktaşa

beşiktaş madem çok güveniyordu kendisine ne halt yemeye kupasını iade etti ? açıklamaya bakarmısın "suçsuzuz ama suçsuzlugumuz ispat edilince kupamızı geri verin" bu hareket anca beşiktaş yönetimine yakışırdı..

fenerbahçenin aldıgı karara gelince,tff'nin lig konusunda "delil bekliyoruz" dedikten sonra iş şampiyonlar ligine gelince uefanın 10 dakikalık gazıyla şüphe var diyip göndermemesi ne kadar basiretsiz bir kuruluş oldugunu göstermiştir.bu şekilde hareket eden bir kurumun şike soruşturmasında tutarlı kararlar alması söz konusu değildir..bu kadar yavşaklıgın içinde fenerbahçe en doğrusunu yapmıştır..

Hüdaverdi
08-26-2011, 01:57
Takımlar kadar başınıza taş düşsün hacılar.
Aşırıya giden olursa haber edin şutlayım konuyu başım çatlıyor bakamıyorum.

AdaletinKılıcı
08-26-2011, 02:10
Futbol için önemli bir davayı paylaşan insanlar olarak bazı kardeşler bazı kardeşleri gereksiz şekilde kırabiliyorlar...

Mavera
08-26-2011, 02:29
fb ye bank asyada basarilar dilerim..

İntifada
08-26-2011, 02:31
yok o da sizin hakkınızdır ilahi adalet...

Mavera
08-26-2011, 02:35
yok cidden basarilar diliyorum.. insallah cikar babalar gibi oynlarlar ve geri dönerler.. sonucta fb siz bir süper ligin tadi olmaz..
aslinda bu karari en basta alsaydilar bu kadar yipranmazdilar..

İntifada
08-26-2011, 02:39
öfff...

Hüdavendigâr
08-26-2011, 02:42
mavera geç bunları gözünü sevim.

İntifada
08-26-2011, 02:44
adamın işi bu ya...
çok sever bunları...
bende biliyorum bundan birşey çıkmayacak dediği gün aklıma geldi :D

Mavera
08-26-2011, 02:49
ya sizede yaranilmiyor.. surada basari diliyoruz gerci caktirmayin icten kis kis gülüyorum :D..
hadi icimde kalmasin.. bank asya birinci lig bank asya :D:D:D

Hüdavendigâr
08-26-2011, 02:50
heh perde kalktı ;D

İntifada
08-26-2011, 02:51
yok cidden basarilar diliyorum.. insallah cikar babalar gibi oynlarlar ve geri dönerler.. sonucta fb siz bir süper ligin tadi olmaz..
aslinda bu karari en basta alsaydilar bu kadar yipranmazdilar..

ya sizede yaranilmiyor.. surada basari diliyoruz gerci caktirmayin icten kis kis gülüyorum :D..

omurganı mı aldırdın naptın ?

Özgür Çağrı
08-26-2011, 02:52

puhahhaha ;D;D

önüne gelen trabzona geçirecek görürsün abi
ama bu sefer diyecek beşiktaşın yerinede gitmek istiyoruz ;D

midesizler çünkü mide diye bir olay yok ;ı:

Hüdavendigâr
08-26-2011, 02:53
yav bu trabzon birilerinin yerine gide gide sonunda kendiyle eşleşicek ondan tırsıyorum ;D

Mavera
08-26-2011, 02:54
biz interi,lilleyi, cska yi düsünelim siz ak hisar belediye,kartali, elazigsporu düsünün :D

İntifada
08-26-2011, 02:55
ikimizde düşünemeyiz...
ne bizim bank asya görmüşlüğümüz var ne sizin şampiyonlar ligi görmüşlüğünüz var...
anortosis dürtmüştü en son gideceğiniz zaman :D

Mavera
08-26-2011, 02:56
omurganı mı aldırdın naptın ?

haci bir masaj yapsana :).. yaws iki gündür güzel haber üstüne, güzel haber geliyor..
yarinda söyle haberler bekliyorum..
aziz yildirim istifa etti, emre belözoglu futbolu birakti, trt bank asya maclarini sifrelendirdi, fb basketbol subesini kapatti :D..
ya kusura bakmayin böylede ayip oluyor habire fb ye gönderme yapiyoruz ama artik idare edin, futbol bu ;D;D

Hüdavendigâr
08-26-2011, 02:57
valla biz daha önce düşündük o takımları hatta bol bol maçta yaptık.alex'in cska'ya attıgı golü düşündüm bak şimdi.neyse hadi çömezler düşünün biraz bakalım ;D

Mavera
ikimizde düşünemeyiz...
ne bizim bank asya görmüşlüğümüz var ne sizin şampiyonlar ligi görmüşlüğünüz var...
anortosis dürtmüştü en son gideceğiniz zaman :D

haci bu laflar boys boys, feneri en son dürtende young boys ;D;D

İntifada
tamam önce omurga nakli yaptır sonra yaparım sana bi masaj...
30 yaşında adamsın omurga lazım...

Mavera
08-26-2011, 02:58
valla biz daha önce düşündük oo takımları hatta bol bol maçta yaptık.alex'in cska'ya attıgı golü düşündüm bak şimdi.neyse hadi çömezler düşünün biraz bakalım ;D

sizden giden topcular olacakmis belki biz aliriz nede olsa adamlar sampiyonlar liginde oynamak ister :karizmatik:

İntifada
08-26-2011, 02:58
haci bu laflar boys boys, feneri en son dürtende young boys ;D;D

sizi en son dürtende fener ;D
yine bina taşlattırdı size ;D

Hüdavendigâr
08-26-2011, 02:59
sizden giden topcular olacakmis belki biz aliriz nede olsa adamlar sampiyonlar liginde oynamak ister :karizmatik:
sizden beklenir abi ne diyeyim.yakında bizim stadıda gasp edersiniz..

Mavera
08-26-2011, 02:59
tamam önce omurga nakli yaptır sonra yaparım sana bi masaj...
30 yaşında adamsın omurga lazım...

oo sende beni hemen yaslandirdin daha 2 yil var 30 a :).. haci keyfim yerinde o acidan takil kafana göre anlayacagin cokta tin muhabbeti ;D;D

Mavera
08-26-2011, 03:00
sizden beklenir abi ne diyeyim.yakında bizim stadıda gasp edersiniz..

yok sagolsun basbakanimiz, ödenek cikarmis avni aker yenilecek.. reis yine yapti reisligini..

İntifada
08-26-2011, 03:00
mavera sen keyfim yerinde olmasada hiç bi organımın umrunda değilsin :)
o yüzden sende rahat takıl ;)

Mavera
08-26-2011, 03:01
sizi en son dürtende fener ;D
yine bina taşlattırdı size ;D

demek ki iyi dürtememiski bir ise yaramadan gitti rahmetli ;D;D..
haci ama ben umutluyum sizin gibi 0 cekmeyecegiz en az 7 puan aha burayada yaziyorum..

Mavera
08-26-2011, 03:02
mavera sen keyfim yerinde olmasada hiç bi organımın umrunda değilsin :)
o yüzden sende rahat takıl ;)

yapma bunuuu ;D;D

Hüdavendigâr
08-26-2011, 03:04
valla bana öyle geliyorki şampiyonlar ligi maçları sırasında karadeniz bölgesindeki intihar vakaları bi hayli artıcak..özellikle trabzonda

İntifada
08-26-2011, 03:04
7 puan ?
nasıl yapacaksınız...
kaybettiğiniz maçlarıda onlar bizim hakkımızdı diyerek kendinizemi yazdıracaksınız...
gerçi buraya yazsanda birşey fark etmez...
ts kaç puan alırsa alsın o gün ben demiştim dersin...
rüzgarın geliş açısı mesele...

onurcan
08-26-2011, 03:05
rahat durun....

İntifada
08-26-2011, 03:06
valla bana öyle geliyorki şampiyonlar ligi maçları sırasında karadeniz bölgesindeki intihar vakaları bi hayli artıcak..özellik trabzonda

hacı cinnet olunca intihar olmuyomuş yada o tarz bişeylerdi...;D
o değil de ya bu ts elenirse ? acaba uefanın başkanı hangi partili...
o memleketteki tirabzonlular saldırırlar direk o partiye...

Mavera
08-26-2011, 03:06
lille ve cska yi iceride yenecegiz birde beraberlik al sana 7 puan :) ben buraya yazdim ama sonra silebilirim :D..
ya su iki gün ne güzel bir gündür.. bu arada dünden beri senerin cikis yasagindan bahseden nusreti göremedim bana sener trafik cezasindan dolayimi yurtdisina cikis yasagi var diyordu :D

Mavera
08-26-2011, 03:07
valla bana öyle geliyorki şampiyonlar ligi maçları sırasında karadeniz bölgesindeki intihar vakaları bi hayli artıcak..özellik trabzonda

futbol yüzünden ölen, öldüren insanlar aciz insanlardir ister ts li olsun ister baska takimli..
futbolun keyfini cikarmaya bakalim..

Özgür Çağrı
08-26-2011, 03:07
başbakan yüzünden ts maç kazanamıyor diye ağlayacak blur yine

görürsünüz la :hihi2:

alışmışlar ağlamaya :)

Hüdavendigâr
08-26-2011, 03:08
hacı cinnet olunca intihar olmuyomuş yada o tarz bişeylerdi...;D
o değil de ya bu ts elenirse ? acaba uefanın başkanı hangi partili...
o memleketteki tirabzonlular saldırırlar direk o partiye...
ben sağa sola zarar vermelerinden korkuyorum..bunlar üstlerini başlarını yırtıp kafalarını tost makinesinde ezseler umrumda değil ;D

İntifada
08-26-2011, 03:08
dışarıdan 1 puan alamazdın onu geçte...
alacağın maksimum 4 yada 6
herhalde 2 puan alırsınız...

Mavera
08-26-2011, 03:09
başbakan yüzünden ts maç kazanamıyor diye ağlayacak blur yine

görürsünüz la :hihi2:

alışmışlar ağlamaya :)

dur sana bombalari vereyim suan angut. com da en ragbet gören iki konu bahceli ve chp nin fb ye verdigi destek :)..

CHP: Fenerbahçe´yi Şampiyonlar Ligi´ne Göndermeyen Hükümet Küme Düştü (http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=53244) Devlet Bahçeli:yüzyıllık mazisi bulunan Fenerbahçe kulübü tümüyle zan ve töhmet altında bırakıldı (http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=53233)

İntifada
08-26-2011, 03:10
futbol yüzünden ölen, öldüren insanlar aciz insanlardir ister ts li olsun ister baska takimli..
futbolun keyfini cikarmaya bakalim..

ölen öldüren aciz olabilir ama intihar eden bi trabzonsporlu

Hüdavendigâr
yok abi trabzon bu sene süpriz yapabilir..bakarsın çeyrek finalde biri geri çekilir.trabzon tabi zıplar hemen..böyle böyle finali bile görür bunlar ;D

İntifada
ben sağa sola zarar vermelerinden korkuyorum..bunlar üstlerini başlarını yırtıp kafalarını tost makinesinde ezseler umrumda değil ;D

;D;D;D

Mavera
08-26-2011, 03:11
dışarıdan 1 puan alamazdın onu geçte...
alacağın maksimum 4 yada 6
herhalde 2 puan alırsınız...

cska ve lille disaridan en az iki puan bekliyorum.. intere hem iceride hem disarida yeniliriz ama digerleri öyle büyük takimlar degil..
yani bence grup gayet iyi, yerinde bir kac transferle en azindan uefayi zorlariz!

Özgür Çağrı
08-26-2011, 03:11
dur sana bombalari vereyim suan angut. com da en ragbet gören iki konu bahceli ve chp nin fb ye verdigi destek :)..

CHP: Fenerbahçe´yi Şampiyonlar Ligi´ne Göndermeyen Hükümet Küme Düştü (http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=53244) Devlet Bahçeli:yüzyıllık mazisi bulunan Fenerbahçe kulübü tümüyle zan ve töhmet altında bırakıldı (http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=9&kID=53233)

anguta armuta gerek yok

akpartiforumda zırlayanlara bakaydın sen abi

başbakan ts yi şampiyon yapmıyor diyenlere
bu yüzden ak partiye oy moy yok diyenlere

bakıcan bırak angutu armutu ben ak parti forumdan bahsediyorum ;D

Mavera
08-26-2011, 03:13
ölen öldüren aciz olabilir ama intihar eden bi trabzonsporlu

oda bana suursuz birisidir.. intihar ne demek hemde futbol icin.. ben burada senle aksama kadar tartisirim ama yarin unutur, giderim cünkü bu futbol ve hic birseyden önemli degildir!..
ne yani simdi burada tartisiyoruz diye bulusmada yumruklasalim mi yani millet olarak abartmada üstümüze yok..
ayrica intiharinda dinimizdeki yeri malumdur benim tek diyecegim Allah affetsin..

Mavera
08-26-2011, 03:14
anguta armuta gerek yok

akpartiforumda zırlayanlara bakaydın sen abi

başbakan ts yi şampiyon yapmıyor diyenlere
bu yüzden ak partiye oy moy yok diyenlere

bakıcan bırak angutu armutu ben ak parti forumdan bahsediyorum ;D

her takimda var öyle taraftarlar.. basbakanimizin bu konuyla uzaktan, yakindan alakasi yokdu öyle olsaydi rize 1. ligde olurdu, kasimpasa düsmezdi, aziz yildirim tutuklanmazdi..

Mavera
08-26-2011, 03:15
yok abi trabzon bu sene süpriz yapabilir..bakarsın çeyrek finalde biri geri çekilir.trabzon tabi zıplar hemen..böyle böyle finali bile görür bunlar ;D

bakarsin barca yada real sike yapar onlarin yerine ts yi alirlar ;D;D

İntifada
08-26-2011, 03:15
cska ve lille disaridan en az iki puan bekliyorum.. intere hem iceride hem disarida yeniliriz ama digerleri öyle büyük takimlar degil..
yani bence grup gayet iyi, yerinde bir kac transferle en azindan uefayi zorlariz!

büyük olmasada trabzondan en az 2 gömlek üstün takımlar...
cska avrupanın gediklisi sağlam takım orada o havada puan alamazsınız hatta interden yemediğiniz farkı cska dan yiyebilirsiniz...
lille kendi evinde geçen sezon çok iyi oynadı...
hazar falan hızlı takım orada zor yenersin...
içeride lille ve cskadan birini yenebilirsiniz belki ben ikisiylede berabere kalacağınızı düşünüyorum...

Mavera
08-26-2011, 03:18
büyük olmasada trabzondan en az 2 gömlek üstün takımlar...
cska avrupanın gediklisi sağlam takım orada o havada puan alamazsınız hatta interden yemediğiniz farkı cska dan yiyebilirsiniz...
lille kendi evinde geçen sezon çok iyi oynadı...
hazar falan hızlı takım orada zor yenersin...
içeride lille ve cskadan birini yenebilirsiniz belki ben ikisiylede berabere kalacağınızı düşünüyorum...

evet bizden üstünler ama cekebilecegimiz en iyi kura.. ayrica biz cska yla mart ayi sonunda oynuyoruz yani havalar biraz daha iyi olacak buda bizim icin avantaj..
ben lille deplasmaninda kapanirsak puan alacagimizi düsünüyorum, icerdeki maclarda ortada en kötü ihtimal beraberlik aliriz.

Saltuk Buğra Han
08-26-2011, 05:03
Epivates panpiş Uefanın uyguladığı bu çüfte standart bir türk olarak seni rahatsız etmiyormu. Yani italayaya portekize yapamadığını Türkiyeye yapabilmesi dokunmyormu sana...
Cevher kardeş bu sorduğun soru dikkat çekici.
Elbetteki bu çifte standart ülke olarak onur kırıcı ama bunu bu duruma getirenleri sorgulamak gerekir.
Sen sorununu kendi içinde çözmez ,suçlu olanlara ya da en azından suçlu olarak gördüklerine, bir an önce sonuca gidip gereken cezayı vermezsen elin adamı da gelir maalesef onurumuzu kırar.
Avrupalılar için bu bir fırsat olmuş ve her dönem bize antipati ile baktıklarından onurumuzu kırmak için de fırsat doğmuştur.
Bize de geriye sadece yutkunarak bakmak kalır.
Bu fırsatı onlara verenlere şu mübarek ay da dilim varmıyor ama ne kötü söz söylesek azdır.
Türk futbolunu bu durumlara düşürenlere tepeden aşağıya hepsine yazıklar olsun diyorum.

Necip Fazıl
08-26-2011, 19:54
Eğer bank asya liigi başladıktan sonra Fener düşerse o yılı bay geçecek yanı iki yıl kalmış olacak bank asya da o yüzden düşürün bizi diyorlar erkenden ki zaten düşürüleceklerini onlar da biliyor...

CeVHeR
08-27-2011, 02:47
Cevher kardeş bu sorduğun soru dikkat çekici.
Elbetteki bu çifte standart ülke olarak onur kırıcı ama bunu bu duruma getirenleri sorgulamak gerekir.
Sen sorununu kendi içinde çözmez ,suçlu olanlara ya da en azından suçlu olarak gördüklerine, bir an önce sonuca gidip gereken cezayı vermezsen elin adamı da gelir maalesef onurumuzu kırar.
Avrupalılar için bu bir fırsat olmuş ve her dönem bize antipati ile baktıklarından onurumuzu kırmak için de fırsat doğmuştur.
Bize de geriye sadece yutkunarak bakmak kalır.
Bu fırsatı onlara verenlere şu mübarek ay da dilim varmıyor ama ne kötü söz söylesek azdır.
Türk futbolunu bu durumlara düşürenlere tepeden aşağıya hepsine yazıklar olsun diyorum.

İtalyadada Portekizdede zamanında gereken yapılmamıştı ama Uefa müdahale etmemişti...
Bugün öğrendim, Fransadada buna benzer bir durum olmuş ve PSG men edilen takımın yerine Avrupa Kupalarına çağrılmış, yalnız PSG bunu kabul etmemiş ve gitmeme kararı almış...

Bizimkilerde horon teperek gidiyor...
Ama 25 milyon avro işte, neler yaptırmaz adama hele birde görmemişse...