fatih kısaparmak balon baskılı balon Song da gitti !.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Song da gitti !..

Parantez
06-20-2008, 16:26
Song da gitti !..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, transferde sürpriz isimleri kadrolarına katacaklarını ifade ederken, Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, Carusca. Bouzid ve Song'la yoların ayrıldığını belirtti.

Polat, teknik direktör arayışları hakkında ise yorum yapmazken, Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, pazartesi günü açıklamada bulunacaklarını belirtti. Üstünel, ayrıca Carusca. Bouzid ve Song'la yollarını ayırdıklarını da söyledi.

Galatasaray'da yeni tüzük taslağı görüşmeleri için bugün toplanan Olağanüstü Genel Kurul, Bir grup üyenin "yeni spor yasası çıkmadan tüzük taslağı görüşmelerinin yanlış olacağı" yönünde verdiği önergenin kabul edilmesiyle ertelendi.

ligtv.com.tr

Hüdaverdi
06-20-2008, 16:27
Song en çok sevdiğim oyunculardan birisiydi,üzüldüm.
Onun yerini dolduracak kimi alcaklar acaba ?

YavuzSultanSelim
06-20-2008, 16:31
Song en çok sevdiğim oyunculardan birisiydi,üzüldüm.
Onun yerini dolduracak kimi alcaklar acaba ?

sözleşmesi bitti gitti kalmak isterse yönetim tutardı zaten onu. bende çok seviyordum...

politikaci
06-21-2008, 17:29
song iyiydi. ama takımda değişiklikde gerekir.nasıl olsa seneyede şampiyon olucaz

Gölge
06-22-2008, 15:33
Hayırlısı olsun giden oyuncuların yerini dolduracak oyuncular elbette gelecektir takımımıza en yakın zamanda bundan hiç şüphem yok ;)

Üç mevsim
06-22-2008, 16:08
Song'u biz almayı düşünüyoruz. Ancak ben pek sıcak bakmıyorum. İstanbul döküntüleri yerine başarıya aç oyuncular istiyorum ben, kararsızım bu konuda. Siz ne dersiniz Song'u alalım mı?..

politikaci
06-22-2008, 16:10
song galatasaraydan sonra daha iyi bir takıma gider.. demekki avrupaya gidicek. ;)

Kafes
06-22-2008, 16:13
yasi ilerledi diye dokuntu olmuyor insan tecrube her zaman kazanclidir

politikaci
06-22-2008, 16:14
döküntü diyor özgün genç.. :D .. belkide galatasaraydan döküntü diye gdiyordur galatasarayda döküntünin işi olmaz ama çok istiyorsanız alında o gelmezki size ;)

Üç mevsim
06-22-2008, 16:15
song galatasaraydan sonra daha iyi bir takıma gider.. demekki avrupaya gidicek. ;)

Menajeri geldi kapımıza da Song'u bize önerdi ha. Biz meraklısı değildik.

politikaci
06-22-2008, 16:16
hangi gazetenin haberi o ;D

Üç mevsim
06-22-2008, 16:16
yasi ilerledi diye dokuntu olmuyor insan tecrube her zaman kazanclidir

Bilemiyorum, bunu düşünmem lazım :-\

politikaci
06-22-2008, 16:17
amma nazlısınz başınız atalih kuşu konmuş gs den bir adam hala naz yapıyorsunuz :D

Üç mevsim
06-22-2008, 16:21
hangi gazetenin haberi o ;D

Asbaşkanımızın, bölgenin lider internet haber-spor sitesi haber61'e verdiği röportaj bu

""""Asbaşkan Hacısalihoğlu, Song'u menajerlerin önerdiğini belirterek ”Bu futbolcu Galatasaray ile anlaşamadı. Menajerler, istememiz halinde bu futbolcuyu Trabzonspor'a getirebileceklerini, Song'un da Trabzonspor'a sıcak baktığını ilettiler. Bizde onla ilgili bazı bilgiler edindik. Eğer işimize yarayacağına inanır ve şartları uygun olursa bu transferi gerçekleştiririz. Şimdilik araştırma aşamasındayız. Resmi bir girişimde yok” dedi."""""

Ya siz bu İstanbul takımlarının taraftarları var ya, olayın farkında değilsiniz, Trabzonspor'u sıradan bir Anadolu kulübü gibi görmekte ısrar ediyorsunuz. Bu haber bugünkü gazetelerin spor sayfalarını süslüyor.

politikaci
06-22-2008, 16:23
birşeymi dedim .. bu sadece trabzonspora yapılmıyor hrkes kendi takımıın dışında herkese yapıyor

LoNeLiNeSS
06-22-2008, 19:39
Güzel haber kurtuluyoz işde 3 boş kontenjan çok güzel :-* :-* :-* :-* ???