fatih kısaparmak balon baskılı balon SÖZDE KADIN HAKLARI SAVUNUCULARINDAN TÜRBAN ÇÖZÜMÜ.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SÖZDE KADIN HAKLARI SAVUNUCULARINDAN TÜRBAN ÇÖZÜMÜ..

loneliness
08-26-2007, 19:31
Kadın Hakları Derneği'nin çözümü!

Kadın Hakları Koruma Derneği Genel Başkanı Avukat Gönül İşler, Hayrünnisa Gül'e hitaben bir ilan yayınladı ve Köşk'e çıkabilmesi için tek bir çözüm olduğunu savundu.

Kadın Hakları Koruma Derdeği Genel Başkanı Avukat Gönül İşler adına gazetelere verilen ilanlarda Kadın Hakları Koruma Derneği, Haiyrünnisa Gül'e şöyle seslendi:

"Çankaya köşküne çıktığınızda ideolojik bir simge olan türbanınızı modacılar eliyle, modern ve daha şık hale getirmeye çalışmayın. Tek çözüm PERUK'tur. Hem de istediğiniz renkte ve istediğiniz biçimde.

(Haber7)

biolojist
08-26-2007, 19:33
peruk mu :o yok artk daha neler ya..

Onlybullet34
08-26-2007, 19:52
Çankaya köşküne çıktığınızda ideolojik bir simge olan türbanınızı modacılar eliyle, modern ve daha şık hale getirmeye çalışmayın. Tek çözüm PERUK'tur. Hem de istediğiniz renkte ve istediğiniz biçimde.

__________________________________________________ ________________________________________

Bu nasıl kadın hakları koruma derneği??

oguzdesouza
08-26-2007, 20:04
hadi ya halk seçsin siz karar verin oldu başka isteğiniz Abdullah Gül köşke çıkabilir mi?

Fahrenheit
08-26-2007, 20:07
Bu tür açıklama yapan sivil toplum derneklerinin kişilerin hak ve özgürlüklerini savunduğunu düşünmüyorum ..bu tür dernekler zengin kesimden hanım veya beylerin biraraya gelerek oluşturdukları hizmet yaparmış gibi görünüp daha çok siyasete burnunu sokan dernekler...( birde medyayla iyi ilişkileri olan )

Mu-Alim
08-26-2007, 20:30
Kadın haklarını koruyormuş!!

Hadi ordan! Hadi ordan!

Senin koruduğun şey ancak korunmaya muhtaç cehepeci kokanaların rahatıdır!!!

s.e.n.a
08-26-2007, 20:32
yok daha neler.. >:(

aktürkiye
08-27-2007, 00:42
çağımızın modern diliyle konuşuyorum "oha falan oldum yanee":D:D

hayrettingumus
08-27-2007, 02:08
Kadın Hakları Ancak Bu kadar Savunulur :D

en iyi cevabı AKtunaHAN kardeşimiz Muhterem ERBAKAN HOCAMIZIN Tabiriyle vermiş.

Hadi Ordan, Hadi Ordan! :D

Mu-Alim
08-27-2007, 12:49
Bu hadi ordan! sözünü bizlere sarf etmişti erbakan;ama ben de bunu sıklıkla kullanıyorum.Hadi ordan! denecek o kadar şahıs ve kurum varken bize söylenmesini protesto amacıyla...

vuslat_19
08-27-2007, 12:52
onlar ne diye karışıyolar onlaramı sorucaktı hayrünnisa hanım karar mercileri kendilerimiymiş her ağzı olan koskoca adamlara ki bu adamlar devlet yönetiyolar akıl verme yarışına girmiş
bide kadın hakları koruma derneği olucaklar yazık ya sahiden çok yazık

kardelen007
08-27-2007, 17:03
kadın hakları savunucularımı...Rabbim kimseye bunların savunuculuğunu göstermesin....yani bu kadar parlak fikiri nasıl düşündüler çok merak ettim....alay eder gibi renkli renkli demşlr bide...kendileri taksınlar onu...yani bu günde de adamı deli edecekler ha.. >:( >:(

manifesto
08-27-2007, 17:13
Bunlarla ne diyalog olur nede işbirliği
Bunlar kendi hakları ve özgürlükler dışında hiçbir şeye değer vermez
Kafalarına ÇAKACAKSIN bunların anladıkları dil bu

Bir zaman ABD de Zenciler otobüste BEYAZLARA yer vermek zorunda idi, ta ki bir Zenci kadın sonradan otobüse binen bir beyaza yer vermeyi reddedene kadar
O bir kıvılcım oldu..Ama CESARET ile gelen bir kıvılcım

Bu ülkede HAKLI olanlar HAK olanı ,Haksız ve BATIL olanı savundukları kadar cesaretle savunmalıdır

Ne demek Türbanlılar evde kalma pisikolojisinde
Ne demek Türbanlı eş kariyer değil Sorun vaadediyor
Ne demek?
Siz kimsiniz?
Allah belanızı versin
Şu hale bak yahu 1950 lerde Irkçılıkla mücadele eden kimselerin mücadelesinden farksız artık bu DAVA.

illegal_1907
08-28-2007, 17:03
yazık ya..bari söyleyipte değerlerini düşürmeselerdi.. :(