Orijinalini görmek için tıklayınız : Sözlü Oyunlar Bölümüne Olan Yoğun Rağbet!!!
arkadaşlar bakıyorumda forumda sözlü oyunlar bölümü 26800 yirmi altıbin sekizyüz :o :o mesaj sayısı almış! bu forum oyun içinmi açıldı allah aşkına birbirinden değerli konular dururken arkadaşların sözlü oyunlar bölümüne rağbetleri ne kadar doğruki!
peçeli_44
08-20-2007, 17:10
demekki sözlü oyunlar daha cok ilgi cekio ;) ;D ;D
demekki sözlü oyunlar daha cok ilgi cekio ;) ;D ;D
malesefe bunu düzeltmek lazım
peçeli_44
08-20-2007, 20:37
s.oyunlarda kaynaşma gibi bişey var ama. ak gençlik daha iyi tanıo birbirlerini bölece die düşünüyorum ???
s.oyunlarda kaynaşma gibi bişey var ama. ak gençlik daha iyi tanıo birbirlerini bölece die düşünüyorum ???
yanlış düşünüyorsun kaynaş kaynaş tamamda ne hergün kaynaşırmı insan
Onlybullet34
08-20-2007, 21:26
Yani biraz daha haberlere yönelmek lazım..Sonuçta Ak gençlik olarak olaylara bakış açımızı yazmalıyız..Bilmeyenlerimiz öğrensin partimizin fikirlerini, körü körüne bağlanma olmasın..
AKmetalci
08-20-2007, 21:41
uyelerımızın tum hassasıyetı goz onundedır ve notlarımız arasındadır.cok yakında Ak parti yonetımının olaylara seyirci kalmadıgını göreceksınız.Saygılar
oguzdesouza
08-20-2007, 21:45
Sözlü oyunlara olan ilgiyi azaltmak için kota doğru bir karar
Burada bizim aslında siyasi konuları tartışmamız lazım
Sözlü oyunlarla mesaj sayısını yükseltsek ne olur
uyelerımızın tum hassasıyetı goz onundedır ve notlarımız arasındadır.cok yakında Ak parti yonetımının olaylara seyirci kalmadıgını göreceksınız.Saygılar
ozaman dostum harekete geçin zaman kaybetmek işe yaramaz
_tuba_89
08-20-2007, 22:58
yanlış düşünüyorsun kaynaş kaynaş tamamda ne hergün kaynaşırmı insan
:D :D :D
seçimlerden yeni çıktık.artık sürekli siyaset konuşmak insanı sıkıyor açıkçası.bu aralar ben de pek ilgilenmiyorum haberlerle ;D
kota uygulanabilir.benim için farketmez
seçimlerden yeni çıktık.artık sürekli siyaset konuşmak insanı sıkıyor açıkçası.bu aralar ben de pek ilgilenmiyorum haberlerle ;D
kota uygulanabilir.benim için farketmez
sana katılıyorum ama sürekli oyun oynamakta sitenin seviyesini düşürür herneyse artık forumun değerlenmesi ve kalkınması siz değerli üyelerin elinde
kayısıkentli44
08-21-2007, 15:33
bencede bir şeyler yapılmalıdır...insanlar çok yogunlaşıo sözlü oyunlaraaaaa
bun a karşı biraz önlemler alınmalıııııı (bence)
mesudum47
08-21-2007, 15:34
kota uygulanması gerekir... ciddiyeti kaçırır yoksa
konu kitlendi anket bitti modlar sonuçlara göre düzenleme yaparsalar seviniiriz
mesudum47
08-21-2007, 23:11
bence de...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.