fatih kısaparmak balon baskılı balon Steaua Bükreş - Galatasaray = 1-0 - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Steaua Bükreş - Galatasaray = 1-0

Beritan
08-27-2008, 14:36
http://www.galatasaray.org/images/haberler/5/B_1782_DSC_6173_b.jpg
Bükreş Günlüğü: 27 Ağustos 2008 Çarşamba
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında bu akşam Steaua Bucuresti ile karşılaşacak olan Galatasaray, Romanya'da güne kahvaltı ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan takımımızda teknik direktör Michael Skibbe, antrenman yapmak isteyenlerin sahaya gitmesini, yürüyüş yapmak isteyenlerin de otelde kalmasını istedi.

Antrenmanda koşunun ardından ısınma hareketleri ve topla kısa bir pas - şut çalışması yapıldı. Otelde kalan oyuncular ise teknik direktör Skibbe ve antrenör Ümit Davala ile otel çevresinde 30 dakika süren bir yürüyüş yaparak, maç saatini beklemeye başladılar.

Beritan
08-27-2008, 14:37
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray, 2-2’nin rövanşında Romanya temsilcisi Steaua Bükreş’e konuk oluyor. İki takım hakkındaki son bilgiler, maç saati, hava durumu…

Stat: Ghencea (Bükreş)
Tarih: 27 Ağustos Çarşamba / 20:45
Hakemler: Matteo Simone Trefoloni, Cristiano Copelli, Simone Pirondini / 4. Hakem: Luca Banti (İtalya)

Hava Durumu: Çarşamba günü Bükreş’te az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 31 ile 18 derece arasında değişiyor.

Beylerbeyi
08-27-2008, 14:37
cimbom fener elele hep beraber şampiyonlar ligine.. inşallah :-*

Beritan
08-27-2008, 14:39
cimbom fener elele hep beraber şampiyonlar ligine.. inşAllah :-*

fenerle el ele he :D :D
finalde anlaşdık :-*

Beylerbeyi
08-27-2008, 14:41

işte siz 6S liler hep böylesiniz. ne var sanki elimizi tutsanız :)

bizim finale gidebilme ihtimalimiz var ama sizin şampiyonlar ligine katılabilme ihtimaliniz bile çok az :D

Beritan
08-27-2008, 14:47

bizim finale gidebilme ihtimalimiz var ama sizin şampiyonlar ligine katılabilme ihtimaliniz bile çok az :D

abi bak ilk tavrınla uymadı.. 8)
ben içimdedn geçeni diyorum

Beylerbeyi
08-27-2008, 14:55

abi bak ilk tavrınla uymadı.. 8)
ben içimdedn geçeni diyorum

bende gerçekleri diyorum 8)

spor otoriteleri de 6S nin Bükreş'i geçebilme ihtimalinin çok fazla olmadığını söylüyorlar. ama dua ediyorum inşaallah geçecek fenerle birlikte. ülke puanına ihtiyacımız var. avrupada ülkemizi temsil eden tüm takımları yürekten destekliyorum

Beritan
08-27-2008, 14:56
altı s bir hakarettir uyarıyorum bir daha yazmayınız...düzeltmek zorunda kalacağım 8)

AkSa- 34
08-27-2008, 14:57
bu akşam iki seçeneğiniz var ::)
1-maç izlemek istiyenler gs-steaua bükreş maçını izlesin :-*
2-komedi filmi izlemek isteyenler fb-partizan maçına baksın :-X

Beylerbeyi
08-27-2008, 14:59
altı s bir hakarettir uyarıyorum bir daha yazmayınız...düzeltmek zorunda kalacağım 8)

:D

öyle ama napim ;D

bak üstteki arkadasta fb nin üstünü çizip hakaret etmiş onu da düzeltecen mi :) ya da F5 diyenleri ?

Beritan
08-27-2008, 15:00

:D

öyle ama napim ;D

bak üstteki arkadasta fb nin üstünü çizip hakaret etmiş onu da düzeltecen mi :) ya da F5 diyenleri ?

evet düzeltecem..hakaret etmek yok.. :)aksa abi yapma murat abiyide kızdırma... ::)
ama bu galatasaray yeri fb yeri değilki. 8)

AkSa- 34
08-27-2008, 15:04
murat abimizde kızmasın canım. >:(

Beritan
08-27-2008, 15:09
murat abimizde kızmasın canım. >:(

kızıyor işte :'(

Beritan
08-27-2008, 15:13
Haydi Cimbom, haydi Fener!
Devler Ligi 3.ön eleme rövanşında G.Saray rakip sahada S. Bükreş, F.Bahçe de evinde Partizan'la oynuyor.
Galatasaray ve F.Bahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rövanş maçlarına bugün çıkıyor. Cimbom ilk maçta 2-2 berabere kaldığı S.Bükreş ile Romanya'da saat 20.45'te karşılaşırken F.Bahçe ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Partizan'ı Şükrü Saracoğlu'nda ağırlayacak.

İnce hesaplar

G.Saray'a Devler Ligi'ne kalmak için her türlü galibiyet yetecek. 1-1 ve 0-0 gibi beraberliklerde ise Cimbom elenecek. F.Bahçe kazanır ya da 0-0 veya 1- 1 gibi sonuçlar alırsa turu geçecek.

* * *
Steaua Bükreş
Zapata Neşu Goian Radoı Marin Nicolita Petre Lovin Toja Bernhardt Moreno

Galatasaray
Aykut Barış Meira Servet Hakan Balta Kewell M. Topal Ayhan Arda Lincoln Nonda
20.45 D Spor

* * *
Fenerbahçe
Volkan Gökhan Yasin Lugano Carlos Emre Maldonado Kazım Alex Uğur Güiza

Partizan
Bozovic Stevanovic Dordevic Paunovic Lazic Bogunovic Petrovic *****ic Knzevic Diarra Obradovic
21.00 Futbol Smart

politikaci
08-27-2008, 15:58
yeneriz tabi.. ;) ;)

Supraliminal
08-27-2008, 16:10
ben skoru daha önce sölemiştim gs 2 s.bükreş 1 ;)

Üç mevsim
08-27-2008, 16:45
2-2'nin rövanşında deplasmanda 1-0 tamamdır. Galatasaray'a başarılar diliyoruz.

Beylerbeyi
08-27-2008, 16:48
1-0 bükreş için de tamamdır. inşallah galatasaray lehine olur. 3-3 te bitebilir yani illa kazanmamıza gerek yok ;D

Beritan
08-27-2008, 22:00
MAÇ BAŞLADI:

DK 1: Oyuna Bükreş başladı.

DK 3: Bükreş ortasahadan serbest vuruş kullandı. Toja hareketlenid. Ofsayt bayrağı kalktı.

DK 5: G.Saray için talihsiz an. Lincoln ortaladı. Nonda kale çzigisi üzerinde indirdi. Kewell müthiş bir yarım vole yaptı. Top üst direkten geri geldi.

DK 7: Nonda rakip sahanın ortalarında topu önüne aldı. Lincoln'e bıraktı. Lincoln uzaktan sert vurdu. Top auta çıktı.

DK 10: G.Saray Lincoln'le korner kullandı. En gerideki Kewell'a geldi. Kewell topu kaçırdı.

DK 12: S.Bükreş serbest vuruş kazandı. Cezasahamızın içi kalabalık. Nicolita ortaladı. Hakan Balta ön direkte karşıladı.

Beritan
08-27-2008, 22:01
dualarımız sizinle aslanlar

Hüdaverdi
08-27-2008, 22:03
Aboo ne çabuk izleyim...

Beritan
08-27-2008, 22:05
DK 17: Arda maçta ilk sarı kartı gören oyuncu oldu. Rakibine arkadan bir müdahalesi oldu. >:(

Beritan
08-27-2008, 22:12
DK 18: Bükreş atakları sıklaştı. Yerden bir orta geldi. Dairo'ya gelmedi. Aykut kontrol etti.

DK 20: Maçta 0-0'lık eşitlik sürüyor.

DK 23: Kewell gerilerden sert çıktı. İleride topu Lincoln'e atmak isterken Petre yerde topu eliyle kesiti. İkinci sarı kart Petre'ye

DK 25: Servet gerilerde topu kontro ledemedi. Taç Bükreş'in. Atış kullanıldı. Arda iki oyuncu arasında Top Ardana'dan kornere çıktı.

Beritan
08-27-2008, 22:24
DK 26: Arturo ile tehlikeli geldiler. Sol ayağı ile cezasahasına girerken vurdu. Aykut'u geçen top. az farkla aut.

DK 27: Ayhan ve Kewell paslaştı. Araya giren Bükreş savunması topu taca çıkarttı. Atışı kullandık orta alanda geri kaybettik.

DK 30: Maçın 3'te 1'lik kısmı 0-0'lık eşitlik sürüyor.

DK 32: Nicolita ileri açtı. Servet karşıladı. Arda topu aldı. Kewell'e bıraktı. Kewell'ın pasında isabet yok.

DK 33: Arda ile tehlikeli geldik. İçeri girdik. Yerden orta rakip son anda kornere çıkardı. Orta geldi. Kafalardan seken top bir kez daha korner. Bu kez sağdan geldi. Lincoln'un ortası. Kaleci yumrukladı. Hakan Balta cezasahası dışından sert vurdu. Top rakibe de çarptı ve taç.

DK 35: Linderoth ve Petre pozisyonu. Petre kayarak geldi. Yerde kaldı. Ve sakatlandı.

fütüvvet
08-27-2008, 22:27
HAADİ CİMBOM..DUALARIMIZLA YANINDAYIZ..

37-Kewell'in ortasında kaleci çıktı topu kontrol etti...

Beritan
08-27-2008, 22:36
DK 40: 0-0'lı keşitlik sürüyor.

DK 41: Nicolita, Kewell'ı yerde bıraktı ve sarı kartı gördü.

DK 43: Bükreş cezasahamıza doğru orta ile geldi. Meira ve Nicolita koştu. Dairo ofsaytte kaldı.

DK 45: G.Saray tehlikel iyerden serbest vuruş kazandı. Arda yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu işaret etti. Sağ çaprazdan kullanacağız. Lincoln topun başında. Ortasını yaptı. Servet'in kafası üstten aut.

+1 dakika uzatma.

Beritan
08-27-2008, 22:38
Matteo Trefonilini ilk yarıyı bitirdi. :(

Allahım 2 ci yarıda yenme şansı ver bize :'(

fütüvvet
08-27-2008, 22:39
AAMİİN..

aşk-ı ilahi
08-27-2008, 23:42
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

fütüvvet
08-27-2008, 23:43
ŞAMPİYONLAR LİGİNE VEDAA ETTİK.. :'( OLMAZ BÖYLE ŞEY... TÜM ÜÜMİTLERİMİZ SUYA DÜŞTÜ...

aşk-ı ilahi
08-27-2008, 23:55
her ümitsizliğin sonunda yeni ümitler filizlenir....

ben yinede güveniyorum...

Ferhat ARAS
08-28-2008, 00:04
UEFa da basarilar galatasaraya

islam
08-28-2008, 01:00
Benim gözlerim;
Fenerbahçeden -6
Çaykurizeden - 5
CelseaDan- 5
Lsvekuzenden-5
ve nice facialar gördü ( tromso vs) ama Böyle REZALET maç görmedi...allah sonumuzu hayır etsin... :'( :'( :'( :'( >:(

MertcAn_1903
08-28-2008, 01:01
Mâlumun ilanı

Hüdaverdi
08-28-2008, 08:14
Sağlık olsun,UEFA daha güzel :-*

politikaci
08-28-2008, 12:42
Nedne olmasın uefa kupaısnı 2 yapmak

Beritan
08-28-2008, 12:44
herşeye şükür etmek lazım :(

fütüvvet
08-28-2008, 13:49
ŞÜKÜRLER OLSUUUUUN YENİLDİK... ;)

Beylerbeyi
08-29-2008, 20:37
tüm galatasaraylı kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

inşaallah şampiyonlar liginde steau ile karşılaşırız ve intikamınızı alırız.

aslında rakipler ters geldi. steau bükreş, partizandan daha güçlü bir takım. fener'e steau çıksaydı elerdik, gs de partizanı eler beraber giderdik şamp.ligine :D

Necip Fazıl
08-29-2008, 20:41
:D :D :D nolacak sizin haliniz yavv :D :D :D

politikaci
08-29-2008, 21:12
çok komik gülesim geldi bi anda. .bizim rakibimiz siroki brgaj değildi.göreden liverpoolu elediniz sanacak. steaua romanyanın en büyük takımıydı geçmişi gs den daha başarılı

R.T.E.
08-29-2008, 21:15
Her yeni gelen Teknik Adam gibi Lig de başarılı olmak isteyen Skibbe nin bir oyunudur...
teşekkürler...

Beritan
08-29-2008, 21:34

>:( >:( >:(

Necip Fazıl
08-29-2008, 21:35

ya aradınmı neşe ablayı sen >:(

AkSa- 34
08-29-2008, 21:35

aslında rakipler ters geldi. steau bükreş, partizandan daha güçlü bir takım. fener'e steau çıksaydı elerdik, gs de partizanı eler beraber giderdik şamp.ligine :D

tahminlerinle haklısın steau bizden çok güçlü ;) bide şöyle bi düşün bagim ???hani diyorum ki tesadüf işte benim ki ::)biz uefa kupasını şükrü saracoğlunda 2.kez kaldırırmıyız :-X

Beritan
08-29-2008, 21:36

sen bana derdini söyle öyle.. ::)
yada 10^+ sözü ver :-[ bu işler böyle.. :-X

Necip Fazıl
08-29-2008, 21:39

sen bana derdini söyle öyle.. ::)
yada 10^+ sözü ver :-[ bu işler böyle.. :-X

tmm 10 + vercem söz özele gel hadiii

Beritan
08-29-2008, 21:39
ya şaka... :D
neyse burası muhabbet yeri değil :-X

Beylerbeyi
08-30-2008, 10:27

tahminlerinle haklısın steau bizden çok güçlü ;) bide şöyle bi düşün bagim ???hani diyorum ki tesadüf işte benim ki ::)biz uefa kupasını şükrü saracoğlunda 2.kez kaldırırmıyız :-X

vallahi çok isterim. çok güzel olur. elin ecnebisi saracoğlunda kupayı kaldıracagına cimbom kaldırsın daha iyi :)

aslında ben steau gs den güçlü demedim. steau partizandan daha güçlü bir takım. keşke güçlü takım fenere çıksaydı. biz elerdik çünkü steau yu. :) fener şimdiden 15 milyon euroyu garantiledi. yanılmıyorsam cimbom uefa da final dahi oynasa bu kadar paraya erişemicek :) 3 transfer yaptılar baya borçlandılar. daha fazla sıkışırlarsa aziz yıldırım'a gitsinler, kendilerine borç değil hibe veririz yüklü bir miktar ;D

AkSa- 34
08-30-2008, 11:03
parayla saadet olunamayacağını sizlere kaç kez ispatlasakta anlamamazlıkta ısrar ediyorsunuz.fb futboluyla değil parasıyla ön plana çıkıyor futbool dünyasında,bu böyle gelmiş böylede idame eder. ;)

siyah gül 07
08-30-2008, 11:13
parayla saadet olunamayacağını sizlere kaç kez ispatlasakta anlamamazlıkta ısrar ediyorsunuz.fb futboluyla değil parasıyla ön plana çıkıyor futbool dünyasında,bu böyle gelmiş böylede idame eder. ;)

Parasızda saadet olmuyor paraylada onu geçelim neyse de şuan iyi bir yerde Fenerbahçe hakkını yemesek diyorum :-X

Beylerbeyi
08-30-2008, 11:39

kaç kez ispatladınız? avrupanın beş para etmez takımı tromso'ye elenerek mi? leverkusen'den 5 yiyerek mi? son 6 yılda avrupada elle tutulur bir başarınızın olmamasından mı :) bir iki kez türkiye şampiyonu oldunuz o kadar.

fener parasıyla ön plana çıkıyor doğrudur ama futbolu da iyi oynuyor. galatasaray'ı da siz hep millattan önce kazandığınız UEFA kupasıyla ön plana çıkarıyorsunuz. uefa'ya göre şampiyonlar liginde çeyrek final oynamak uefa kupasını almaktan daha büyük bir başarı olarak görülüyor ki şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan takıma uefa kupasını kazanan takıma oranla daha fazla para veriyorlar :)

AkSa- 34
08-30-2008, 12:13
mao'nun bir sözü vardır : kuyunun dibinde yaşayan kurbağa için gökyüzü kuyunun çeperi kadardır.

fb de kuyunun dibinde yaşayan kurbağa misali başarısını 1-galatasaray'ı yenmeye odaklamış2-yüksek fiyatlarla yıldız futbolcuları getirip sonrada kulubede söndüren 3-tarihinde ilk kez yarı final kapısına kadar yaklaşan ama yine bakmakla yetinen ve bunları birer başarı zanneden fb.keşke avrupa'dan tenekedende olsa bir kupa getirse ülke olarak iftihar etsek.

siyah gül 07
08-30-2008, 12:25
Ben diyorum ki paramız harcıyoruz kazansınlar onlarda harcasın önemli olan şu anki bulunduğumuz konum ancak gerçekten güzel oynayan bir takımız
Hani derler ya kus tutsan yaranılamz gs için öyleyiz ama sorun değil biz yolumuza bakarız

AkSa- 34
08-30-2008, 12:37
bende bunu merak ediyorum SİZ DOĞRU YOLU NE ZAMAN BULACAKSINIZ ???

siyah gül 07
08-30-2008, 12:40
Biz zaten doğru yoldayız merak etme kardeşim :-X

Beylerbeyi
08-30-2008, 12:41
biz doğru yolu çoktan bulduk :)

geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp chelse'ye kök söktürmemiz, kimsenin alamaz dediği Roberto Carlos (adnan polat "fenerbahçe carlos'un anca posterini getirebilir demişti :D )
Guiza gibi futbolculara sahip oluşumuz, bazı futbolcuların avrupanın büyük kulüplerinden teklif almalarına rağmen fenerde kalmak istemeleri (lugano, alex gibi)
saracoglunda son 7 maçtır galip gelmemiz fenerbahçenin son zamanlarda attığı adımlarla ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor :-X

politikaci
08-30-2008, 12:54

kaç kez ispatladınız? avrupanın beş para etmez takımı tromso'ye elenerek mi? leverkusen'den 5 yiyerek mi? son 6 yılda avrupada elle tutulur bir başarınızın olmamasından mı :) bir iki kez Türkiye şampiyonu oldunuz o kadar.

fener parasıyla ön plana çıkıyor doğrudur ama futbolu da iyi oynuyor. galatasaray'ı da siz hep millattan önce kazandığınız UEFA kupasıyla ön plana çıkarıyorsunuz. uefa'ya göre şampiyonlar liginde çeyrek final oynamak uefa kupasını almaktan daha büyük bir başarı olarak görülüyor ki şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan takıma uefa kupasını kazanan takıma oranla daha fazla para veriyorlar :)
Galatasaray 5 kez çeyrek finale 1 kez yarı finale çıkmıştır
Kynk:Vikipedia.com
:-*

politikaci
08-30-2008, 12:56

geçen sene şampiyonlar liginde çeyrek final oynayıp chelse'ye kök söktürmemiz, kimsenin alamaz dediği Roberto Carlos (adnan polat "fenerbahçe carlos'un anca posterini getirebilir demişti :D )
Guiza gibi futbolculara sahip oluşumuz, bazı futbolcuların avrupanın büyük kulüplerinden teklif almalarına rağmen fenerde kalmak istemeleri (lugano, alex gibi)
saracoglunda son 7 maçtır galip gelmemiz fenerbahçenin son zamanlarda attığı adımlarla ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor :-X
Evet carlosun posterini bile alamaz demiştik ama kaç yılında?.Carlos geldi 40 yaşında.Semih bile kat kat iyi guizadan fos çıktı işte kabul edin 2 pozisyona giremiyor.
Lugano alex nerden teklif almış bana doğrula

Beylerbeyi
08-30-2008, 13:33

Evet carlosun posterini bile alamaz demiştik ama kaç yılında?.Carlos geldi 40 yaşında.Semih bile kat kat iyi guizadan fos çıktı işte kabul edin 2 pozisyona giremiyor.
Lugano alex nerden teklif almış bana doğrula

--------------------------------------------------------------------------------

F.Bahçe 60 milyon YTL tepti !Büyük hedefler peşinde koşan Fenerbahçe, 2 yıldızı için teklif edilen serveti elinin tersiyle itti.5 Ağustos 2008 09:47Lugano’ya Manchester United, Juventus, Real Madrid; Edu’ya ise Juventus ile Milan resmen talip oldu. Başkan Aziz Yıldırım, “Şampiyonlar Ligi’nde final istiyoruz” diyerek pazarlık masasına bile oturmadı...

--------------------------------------------------------------------------------

bu da alex'le yapılan röportajdan:

NİYE İMZA ATMADI?: ‘Sözleşme uzatmamamın nedeni para, ya da mukavele süresiyle ilgili değil!. O konuda yönetimle mutabık kaldık. Ancak Avrupa’dan birçok teklif var. Bu da benim kafamı karıştırıyor. Türkiye’ye de çok alıştım. Kalmak daha kolay’

http://08ayhanca06.blogcu.com/alex-in-eyvah-dedigi-an_3061203.html