Orijinalini görmek için tıklayınız : Şükrü AYALAN
TOKAT - 1963, Ahmet Hamdi - Cemile - Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri İhtisası - Almanca, İngilizce - Uzman Tıp Doktoru - İzmir, Turhal ve Tokat Devlet Hastanelerinde Psikiyatri Uzmanı, Serbest Hekim - AGİTPA Türk Grubu Üyesi - Evli, 4 Çocuk.
YAPTIKLARI
03/12/2002 2709 Sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinin Değiştirilmesi Hakkında Kanun Teklifi
BÖLGESİ İÇİN YAPTIKLARI
ewet biliyorum teşekkürler işallah girer meclise aslında bütün vekillerimiz girsin... :) :)
cihad_60
07-19-2007, 00:00
sanırım formda benden hariç iki tane tokatlı var.ama aramızda ki fark ben milli görüşçüyüm.ama tokat için hayrılısı neyse o olsun...
hayırsıyla siz tokatın neresinden
cihad_60
07-19-2007, 00:10
ben merkez ya siz neresindensiniz....
bende yeşilyurt
bende yeşilyurt
acaba şenyut diolar ordanmı??
YEŞİLYURT TOKATIN BİR İLÇESİDİR ARTOVA YA YAKIN SUSUSARAYA YAKINDIR.
sulusaray demek istediniz heralde :D ;) ;)
karıştırdım kusura bakma (şimdi belki içinden bu tokatlımıki hiç biyeri bilmio dersin ama cidden bazılarını bilmiyorum)
karıştırdım kusura bakma (şimdi belki içinden bu tokatlımıki hiç biyeri bilmio dersin ama cidden bazılarını bilmiyorum)
hemşom istersen msn mi ekle ok ora konuşalım bir tokatlı hemşomla konuşmak bana ii gelir cakalemre60@hotmail.com adresim
hemşom istersen msn mi ekle ok ora konuşalım bir tokatlı hemşomla konuşmak bana ii gelir cakalemre60@hotmail.com adresim
burası daha iyi ;)
ömer sinmez
04-08-2008, 17:41
yav bende tokttanım ama kimse yok heralde
TOHATLILAR NERDESİNİZ GIIIIIIIIII ;D ;D
(ERKEKLERE NE DİOLAR VALA BİLMİYOM KIZLARA GIII DİYEREK KONUŞUYORLAR) ;D ;D
mehmet-2494
02-01-2009, 23:30
:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:h mm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm:hmm
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.