Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma..
halilibrahimefe_ktu
09-25-2007, 02:33
Selamunaleyküm Ben AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkan Yardımcısıyım.Karadeniz Teknik Ünv. İnşaat Müh. böl. 2. sınıf öğrencisiyim. 3 Yıldır hizmet etmekteyim Allah nasip ederse daha nice yıllar hizmet etme niyetindeyim.aslen Ankara Polatlı'lıyım.forumumuzun hayırlara vesile olmasını cenabı allahtan niyaz ederim.birtakım nedenlerden dolayı daha yeni katılabilmekteyim inşaallah devamını sağlamak nasip olur.ak gençlik olarak fikir birliği içerisinde hareket etmek dayanışmayı sağlayamak yeni projeler üretebilmek için güzel düşünülmüş bir foruma sahip olmak gurur verici.tüm arkadaşlara hayırlı çalışmalar diliyorum Allaha emanet olun..
kayısıkentli44
09-25-2007, 02:39
hoşgeldin aramıza...güzel paylaşımlarda bulunmak dilegiyle...
hoş geldiniz, ii vakit geçirmeniz dileği ile. sizde allha emanet olun...
vuslat_19
09-25-2007, 02:45
a.s aramıza hoşgeldin
AkSa- 34
09-25-2007, 02:54
h.g güzel paylaşımlar dileğiyle ;)
hoş geldiniz forumda aktif olmanız dileğiyle ::)
Ak_Kelebek
09-25-2007, 13:06
hoş geldiniz.hayırlı forumlar dilerim..
hoşgeldiniz iyi forumlar ve iyi paylaşımlar
Onlybullet34
09-25-2007, 16:30
Ve Aleykümselam Hoşgeldin.
a.s aramıza hoşgeldiniz...
GÜLseven
09-26-2007, 01:07
hoşgeldiniz...
ezgi_EZGİ
09-26-2007, 11:13
MERHABA BEN KEMALİST BİR GENCİM KEMALİZM İÇİNE SİNDİREMEYENLERİN OLDUĞUNU DUYDUM ARAŞTIRAYIM BAKALIM NELER VARMIS BURDA MERAK ETTİM HERHALDE BİR SAKINCASI YOKTUR SİZLER İÇİN UMARIM ÖYLEDİR SİZLERLE KONUSMAK İSTERİM
NE DE OLSA ÖZGÜR!!!BİR ÜLKEDEYİZ...
Ak_Kelebek
09-26-2007, 11:18
MERHABA BEN KEMALİST BİR GENCİM KEMALİZM İÇİNE SİNDİREMEYENLERİN OLDUĞUNU DUYDUM ARAŞTIRAYIM BAKALIM NELER VARMIS BURDA MERAK ETTİM HERHALDE BİR SAKINCASI YOKTUR SİZLER İÇİN UMARIM ÖYLEDİR SİZLERLE KONUSMAK İSTERİM
Hoş geldiniz arkadaşım..Buyrun,sohbet ederiz saygı çerçevesi sınırlarınca tabi ki!!!
scheriff30
09-26-2007, 13:26
öncelikle arkadaşım aramıza hoş geldin inşallah bu gelişin hayırlara vesile olur
[quote=ezgi_EZGİ ]
alıntı yaptığım sayın arkadaşım sende hoş geldin fakat öncelikle ön yargılarını bir yere bırakıp burdaki deryaya dalman lazım yoksa bu birliktelikten bişey anlayamazsın
selahattin_ay
09-28-2007, 19:33
hosgeldin
Sevgili arkadaşım kemelizme ne AK Parti ne sokaktaki vatandaş ne de diğer unsurlar kimse karşı çıkmıyor. Biz bilmiyoruz ki bu ülkenin vazgeçilmez unsurudur kemalizm. O konuda şüphen olmasın. Türkiye Cumhuriyeti varlığını sürdürdüğü sürece ne ben ne buradaki arkadaşlarım kemalizme karşı duracağız. Elbette tartışmalar olacak ama biz tartışmalarımızı Kemalizmin ışığında yapıyoruz. O olmasaydı belki böylesine özgürce tartışma ortamı oluşmazdı.
"...buradaki arkadaşlarım kemalizme karşı duracağız." sözü yanlışlıkla yazıldı doğrusu kemalizmin yanındayız olacaktı.
aleyküm selama aramıza hoşgeldiniz ....
slm herkese nasıslın bakalım?-
KTÜ hea ne güzel.. ::) Hoşgeldiniz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.