fatih kısaparmak balon baskılı balon --- TAŞIYICI 2 (TRANSPORTER 2) --- Aksiyon-Macera... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : --- TAŞIYICI 2 (TRANSPORTER 2) --- Aksiyon-Macera...

faruk_09
03-01-2008, 20:15
http://images.hepsiburada.com/assets/Film/500/dvdfox269vcd.jpg

Oyuncular : Jason Statham , Matthew Modine

Yönetmen : Louis Leterrier

ORİJİNALİNDEN DAHA İYİ!
İşinde en iyi olan oyuna geri döndü! Eski Özel Kuvvetler görevlisi, Frank Martin kod adlı Jason Statham diğer bir adıyla “Taşıyıcı” şimdi tekrar aramızda. Hiç bir soru sormadan tehlikeli mallar taşıyan Frank, emekliye ayrılıp Florida’da varlıklı bir ailenin şöförlüğünü yapmaya başlar. Ancak ailenin genç oğlunun kaçırılmasıyla, Frank çocuğu kurtarabilmek için üstün yeteneklerini kullanmak ve fidyecilerin kötü planlarını engellemek zorunda kalır. Yüksek teknoloji ürünü arabalarla yapılan ustaca çekilmiş aksiyon sahneleriyle “Taşıyıcı 2”, başından sonuna kadar durmak bilmeyen enerjisiyle size heyecanlı dakikalar yaşatacak.

faruk_09
03-03-2008, 14:29
Neydi o sahne ya Vinç in ucundak çengele o arabanın altındaki bolmbayı nasılda takıyor adam .. vay be...

YavuzSultanSelim
03-05-2008, 03:38
Neydi o sahne ya Vinç in ucundak çengele o arabanın altındaki bolmbayı nasılda takıyor adam .. vay be...

Sırf o sahne için bu filmi beğenmedim. ilk filmi çok güzeldi 2. filmi çok abartılı geldi :D

faruk_09
03-05-2008, 13:10

Sırf o sahne için bu filmi beğenmedim. ilk filmi çok güzeldi 2. filmi çok abartılı geldi :D

Abartıda lazım kardeşim ya bir filmin 2. sini çekmek zordur...Biraz abartacaksın ki diğeriyle aynı olmasın... ;)

YavuzSultanSelim
03-05-2008, 20:54

Abartıda lazım kardeşim ya bir filmin 2. sini çekmek zordur...Biraz abartacaksın ki diğeriyle aynı olmasın... ;)

1. filminde abartı yoktu ben sevmiştim onu :D neyse 3ü çekmeseler bari

Hüdaverdi
03-05-2008, 20:58
Film harika ama o vinç sahnesi filmi katediyor resmen,çok abartmışlar :S
Ama izlenmesi gereken bir film.AUDİ araçlarına zaten aşığım :)

YavuzSultanSelim
03-05-2008, 20:59
Film harika ama o vinç sahnesi filmi katediyor remen,ç.ok abartmışlar :S
Ama izlenmesi gereken bir film.AUDİ araçlarına zaten aşığım :)

işte benden biri daha :D senle aynı fikirdeyim. o sahneyi abartmışlar

Nazende
03-05-2008, 21:06
1. Filmi izleyip oldukça beğenmiştim,ama 2. film biraz fazla hayal gücü eseri olmuş ön yargılı olmadan izlemeye çalıştım ama yüzümde "yok artık o kadar da değil" diyen bir ifade olduğuna eminim.. ::)

RDönmezs
03-05-2008, 21:07
İzlemedim :) ama erkek oyuncu güzel rolunu yapıorr

Hüdaverdi
03-05-2008, 21:15
İzlemedim :) ama erkek oyuncu güzel rolunu yapıorr
Jason Statham rollerini çok güzel oynuyor maşallah :) 'Tetikçi' adlı filmide harika...

Jason Statham ve Jet Li' nin başrolde oynadığı 'Suikastçi' adlı filmde muhteşem...

faruk_09
03-06-2008, 18:31
Jason Statham varsa bir filmde adrenalin de oluyor muhakkak...

sadeceali
03-09-2008, 20:01
vinç sahnesi biraz abartılı ama çok güzel bir film... serisini izledim... ikincisi daha güzel...

faruk_09
03-11-2008, 14:01
vinç sahnesi biraz abartılı ama çok güzel bir film... serisini izledim... ikincisi daha güzel...

Aslında birinci filmde konu çok daha güzel işlenmiş ama 2. film çok daha popüler...

sadeceali
03-12-2008, 08:56
evet... zaten popüler olması gerekir..ki birinciden fazla izlensin....

faruk_09
03-12-2008, 14:40
evet... zaten popüler olması gerekir..ki birinciden fazla izlensin....

HAKLISINIZ...

sadeceali
03-12-2008, 14:43
size en sevdiğiniz filmler bölümünde bi kaç film ismi saymıştım.... siz dram duygusal falan demiştiniz... cast away umudunu kaybetme yeşil yol terminal gibi...

bu tarz filmler arasında bana tavsiye edeceğiniz film varmı acaba... özelden veya burdan yazabilirisiniz..... teşekkürler

faruk_09
03-12-2008, 14:57
size en sevdiğiniz filmler bölümünde bi kaç film ismi saymıştım.... siz dram duygusal falan demiştiniz... cast away umudunu kaybetme yeşil yol terminal gibi...

bu tarz filmler arasında bana tavsiye edeceğiniz film varmı acaba... özelden veya burdan yazabilirisiniz..... teşekkürler

KANLI ELMAS OLABİLİR İZLEMİŞSİNDİR SANIRIM..

sadeceali
03-12-2008, 16:10
evet izledim sanırım.. tanıdık geldi... :D

faruk_09
03-23-2008, 22:16
bu film i uzun zaman bekledik ve değdi çok şükür...