fatih kısaparmak balon baskılı balon tebrikler sayın CUMHURBAŞKANIM - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tebrikler sayın CUMHURBAŞKANIM

AkSa- 34
08-29-2007, 15:03
TEBRİKLER TEBRİKLER

ASİL VE YÜCE MİLLETİMİZİN ŞAHSINDA 11.REİSİCUMHURUMUZ SAYIN

ABDULLAH GÜL’Ü

EN SAMİMİ DİLEK TEMENNİLERİMLE CANDAN TEBRİK EDİYOR VE KUTLUYORUM

Güçlü şahsiyeti,gül yüzlü gülümseyen ve sempatik çehresiyle,bilgi,birikim,tutum ve davranışlarıyla,safsata kabilinden

Tezgahlanıp yürütülen,bütün yersiz ve gereksiz iddia davranış ve dedikoduları,ayaklarının altına alan,tam ve gerçek manada

Liyakatli bir cumhurun seçilmiş olması,millet ve memleketimize kazandırılması,bütün bir milletimizi sevinç ve mutluluğa

Boğmuştur.

TÜRKİYE ve dünya barışına ışık tutacak olan ve hiçbir ayrımı yapmadan,aziz milletimizin tamamını yürekten kucaklayan ve

Öz be öz bizden biri olarak,her yönüyle cumhurbaşkanlığını vasfını haiz bulunan,sayın ABDULLAH GÜL!ün muhterem eşleri

Hayrünnisa hanımefendinin başlarının örtülü olmasıyla da cumhurbaşkanlıgı makamının şeref ve itibarını en az ikiye katlamak

Suretiyle büyük bir saygınlık kazandıracagı muhakkaktır.hem aynı zamanda bu makamın asli hüviyetine kavuşmuş olması

Hasebiyle ilk reisicumhurumuz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,eş ve annelerinin de ruhları şad olacaktır.

‘’LÜTFEN, ARTIK ÇATLAK SESLER SUSSUN,MÜSPET DÜŞÜNEBİLEN VE SAĞLIKLI BİR BEYİNE SAHİP OLANLAR KONUŞSUN........

akzeinebu
08-29-2007, 18:21
söylediklerinizin tümüne katılıyorum bende kendisini yürekten kutluyorum ::)

SAHILL35
08-29-2007, 18:22
bende katılıyorum..allah utandırmasın,allah yar ve yardımcısı olsun inşaallah

velimese_genclik
08-30-2007, 19:03
Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL'E TEBRİKLERİMİZİ SUNARIZ

evin_21
08-30-2007, 21:01
SEN KİMSENİN DEĞİL;BENİM AİLEMİN AKP Yİ BAŞA GETİREN.SİLAH ZORUYLA DEĞİL KENDİ HÜR İRADESİYLE KARAR VERİP OY VEREN İNSANLARIN CUMHURBAŞKANISIN..VARSIN 1 KİŞİNİNDE CUMHURBAŞKANI OLMA "CUMHURBAŞKANIM"..ALLAH MUVAFFAK ETSİN.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN..

mülayim
08-30-2007, 22:09
allah yardımcınız olsun sayın cumhurbaşkanım.

hak yoldan ayırmasın.
amin.

inşaallah

aktürkiye
08-30-2007, 22:43
Bu zorlu görevde Allah yar ve yardımcınız olsun Sayın CUMHURBAŞKANIM Allah utandırmaın yolunuz açık olsun(amin)

oguzdesouza
08-31-2007, 01:08
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Paylaşım için saol

Azınlık ne derse desin sen benim ve milyonların GÜLüsün sayın CUMHURBAŞKANIM

yalnız-kurt
08-31-2007, 07:24
[center]SYN: CUMHURU REİSİMİZ ABDULLAH GÜL BİR SINAV KAZANDI VE AKP'DE BUNA BÜTAKİP BİR ZAFER KAZANMIŞTIR....
AMA ABDULLAH GÜL İÇİN ASILSINAV YENİ BAŞLIYOR ALLAH ONUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR....

maviinsan
08-31-2007, 15:30
allah yardımcısı olsun

havva55
08-31-2007, 18:26
RABBİMutandırmasın her daim dualalrımız sayın CUMHURBAŞKANIMIZLA..

http://img111.imageshack.us/img111/3546/image001ub3bh3.jpg

DURMAK YOK YOLA DEVAM....

EpiVaTeS
08-31-2007, 21:30
katılıyorum duygularımıza tercuman olmussun...

Sweet_Cat
09-07-2007, 04:51
Valla Allah utandırmasın Bu zorlu yolda Uzlasarak ve bazılarını utandırarak hayırlı işlerde bulunmasını Allah nasip etsin...Gercekten cok önemli yıllardan sonra bizden birinin o koltukta oturması Allahtan bi lutuf inş..hayırlı olur=)

FaTaLiX
09-12-2007, 01:11
Hakketdiği yeri buldu :)

eypayd
09-12-2007, 04:04
Bende yürekten katılıyorum... Vatana millete hayırlı olsun....

Ak Gençlik

GÜLseven
09-12-2007, 20:08
tüm Türkiyeye hayırlı uğurlu olsun.YÜCE RABBİM cumhurbaşkanımın yar ve yardımcısı olsun.GÜL'ÜMÜZ ve AK PARTİMİZLE birlikte ülkemiz refah ve huzura kavuşacaktır...

selahattin_ay
10-05-2007, 20:04
Allah yar ve yardimcisi olsun

anatolia
10-25-2007, 16:41
yahu bu forumda ne kadar çok yalakacı var... kendi kendimize yalakalık yapmak doğru olmuyor...
nediyon sen kardeş adabını takın

akzeinebu
10-25-2007, 16:50
yahu bu forumda ne kadar çok yalakacı var... kendi kendimize yalakalık yapmak doğru olmuyor...

kardeşş dedik bağrımıza bastık hataa yaptık sanırımmm neyse hatanın neresinden dönülse kardırr dimii yanlış yapmışızz köpeklik yalakalık bizim işimiz değil yapanlar yapıyor onu iyi bir şekilde ;)

HOGE_MERA
10-25-2007, 17:03
Bir insanın diğerine sevgisini ve saygısını belirtmesi ne zamandan beri yalakalık olmuş arkadaşım. Yalakalık senin için neyi ifade ediyor tarifi yap, bakalım ne olduğunu biliyor musun?