fatih kısaparmak balon baskılı balon Tokatın En Büyük İlçesi Erbaa'dan Yeni Bir Başarı Daha.. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokatın En Büyük İlçesi Erbaa'dan Yeni Bir Başarı Daha..

tamer60
07-17-2008, 01:02
Arkadaşlar Bu Konun Belirtilmediğini Gördüm ve Dile Getirmek İstedim :-*

Erbaamız;
Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi, Sabancı Vakfı, Dünya Gazetesi, TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu, Ulusal İnovasyon Girişimi ve Friedrich Naumann Vakfının 23–24 Mayıs 2008 tarihlerinde Ankara Akar Otel’de ortaklaşa düzenlediği, Türkiye genelinde “Katılımcı Yerel Kalkınmada İyi Örnekler Konferansında”, “ERBAA KALKINMA PROJESİ” “İYİ GİRİŞİM BAŞARI ÖDÜLÜ” nü kazanmıştır.

Konferansa ülke genelinden 131 proje müracaat etmiş ve seçilen 14 proje sunum yapmak üzere Ankara’ya davet edilmiştir. İki gün süren sunumların ardından; Erbaa Kaymakamlığı, Erbaa Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının paydaş oldukları, “ERBAA KALKINMA PROJESİ” İlçe Kaymakamı Sabri BAŞKÖY tarafından sunulmuş ve büyük takdir ve beğeni toplamıştır.

Erbaa Kalkınma Projesi ile; Erbaa ilçesinin küçük bir kasabadan, İlçe Kaymakamı, Yerel Yönetim, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Üniversite ve halk arasında sağlanan işbirliği ve buna bağlı olarak oluşan sinerji ile modern bir şehre nasıl dönüştüğü anlatılmıştır.

Ayrıca, Erbaa’nın sahip olduğu potansiyel; Organize Sanayi Bölgesi yatırımları, ilçedeki fabrikalar (67 adet) ve istihdam yoğunluğu, nüfus artışı, sosyal ve kültürel seviyedeki artış, eğitim ve sağlık hizmetlerindeki kapasite ve kalite artışı, bankacılık ve yüksek öğretimdeki olumlu gelişmeler, spor ve sanat faaliyetlerinin çeşitliliği ve tesis artışı, Avrupa Birliği Fonlarından gerçekleştirilen projeler ve özellikle birçok ilde ve diğer ilçelerde olmayan Erbaa Belediye Başkanlığı Atıksu Arıtma ve Katı Atık Tesisleri, ilçenin her yönüyle geldiği aşama ile Karadeniz Bölgesi, Kelkit Havzası ve Tokat İlinde yükselen bir değer ve cazibe merkezi haline gelmiş olması konferansta çok dikkat çekmiştir.

“ERBAA KALKINMA PROJESİ” ile kazanılan başarı ödülü tüm ilçede büyük bir sevinç ve bayram havası meydana getirmiştir.

isimsiz
07-17-2008, 23:48
bi kere tokatın en güzel ve büyük ilçesi turhaldır. hem biz ilçe olacağız :D

şaka bir yana maşAllah inşAllah daha çok kalkındığını görürüz :-*+1

Mcht_Ln
07-17-2008, 23:51
Hayır en güzeli Erbaa'dır..Öyle bir yeşilliğin içinde başka neresi var? 8)

Gerçi Turhal'ı daha göremedik. :D

isimsiz
07-17-2008, 23:53
turhalı göründe öyle konuşun gerçi bende erbaa yı hiç görmedim ama zileyi gördüm oradan güzel :)

Meftun
07-17-2008, 23:55
arkadaşlar lütfen abartmayın ilçeleri toplasan çankaya kadar etmez :D

erbaa da yeşillik vardı da ben mi görmedim :-X

isimsiz
07-18-2008, 00:04
ya bi kere turhal tokat merkezdende daha büyük hem biz il olacağız 8) :D

Mcht_Ln
07-18-2008, 00:07
arkadaşlar lütfen abartmayın ilçeleri toplasan çankaya kadar etmez :D

erbaa da yeşillik vardı da ben mi görmedim :-X

Çankaya ne alaka şimdi. :o Hem biz abartıyoruz ne var yani.. ::)

Erbaa'nın adı yeşil Erbaa yetmez mi? :P :-[

Meftun
07-18-2008, 00:08
yok ben temsil verdim çok küçük abartmayın diye :D
tamam sustum :-X

Yavuz_ErTürk
07-30-2008, 13:44

29 yıldır Tokat ta yaşıyorum yeşilliği ile özdeşleşmiş tek ilçenin Niksar olduğunu biliyordum :)

Mcht_Ln
07-30-2008, 13:46

29 yıldır Tokat ta yaşıyorum yeşilliği ile özdeşleşmiş tek ilçenin Niksar olduğunu biliyordum :)

Aslında bence Erbaa - Niksar arası..O kısım çok güzel. :) Dağın tepesinden bakmak gerek. :P

Yavuz_ErTürk
07-30-2008, 13:47

Aslında bence Erbaa - Niksar arası..O kısım çok güzel. :) Dağın tepesinden bakmak gerek. :P

Aramızdaki tartışmayı sonlandıracak güzel bir mekan:)+1

Deniz.Feneri
07-30-2008, 13:48
aslında benim dedemin dedesi onunda babası sanırım erbaa karakayalıydı. bir sülale ağacım uzanabilir belki oraya :D
maşallah her taraf il olmaya çalışıyor Vezirköprü Amasya ya bağlanmak istiyor :D

tamer60
07-30-2008, 21:49
niksardan bahseden olmus kusura bakmayın ama orası dağ anlatabiliyommu gezmeye yeri bile yok ayvaz olmasa sunu kabullenmek gerek tokatın kalbi erbaa'da atıyor.Nüfus Bakımıyla olsun halkıyla olsun gelişen bir ilçeyiz bu gün bingöl bile 48.000 nüfusuyla il iken 56.810 luk bir nüfusa sahip konumda bir yeriz.İl olabilmemizde birazda belediye başkanımızın engelledigini düşünüyorum.inşallah partimiz iyi bir aday çıkarırda su erbaaya bir akpli bld başkanı yönetir.Adam 3 dönemdir bld başkanı gine aday olacam diyo sunu biri durdursun..

Mcht_Ln
07-30-2008, 21:52
Onuda indirecez ordan az kaldı.. 8)

isimsiz
08-01-2008, 21:48
turhaldayken hazır gelmişken erbaa yı da gezeyim çok övdünüz :)

tamer60
08-03-2008, 16:17
İnşallah kardeş
Onuda indirecez ordan az kaldı.. 8)

kübra
08-21-2008, 16:05
REŞADİYEDE GÜSELLLLLLLLLLLLLLL :D :D :D(ASLEN MERKEZ AMA ORDA OKUYORUM NAPİM SAVUNMAM LASIM) ;D

tekniker_murat
02-24-2009, 17:47
artık erbaa'da akpyi görmek istiyoruz...