Orijinalini görmek için tıklayınız : türk of the toon a İthafen..
VuralTunc
05-17-2009, 18:30
Diyor ki.. Erbakan hoca, 40 50 yıldır siyasette ve ergenokonu bilmiyor olaya bakarmısınız.?
Cevaben..: Hocam ın yaptıgı yorumu tam dinleseydin öyle değil de, Yargıya intikal etmiş bir konu ve bu konu hakkında konusmak ancak yargının işine çomak sokar ve yavaşlatır demek Olduğunu anlardın..
Diyor ki.. Siz ve hocanız 28 şubatta neden dik durmadınız.. Eğilip büküldünüz..
Cevaben: Darbe 28 şubatta oldu, ancak bizim hükümetten indiğimiz tarih haziran ayı idi.. Bu bir kere 28 şubatta eğilip bükülmediğimize işarettir ki, neden haziranda indiniz dersen;
İktidarda dyp ile koalisyonla duruyordur ve tehditler sonucu istifa eden dyp lilerin yüzünden İktidar çogunlugu haziran ayında kaybedildi.. Bunun sonucunda Erbakan hocam, çok akıllıca bir hareketle Tansu çillere vekaleten basbakanlıgı bırakıp ( yeni hükümet kurmayı tansu çillere önerip ) 6 ay sonra erken secime gidip daha büyük bir çogunlukla iktidara gelmeyi denedi.. Ancak Hükümeti Tansu Çillere bırakması gereken Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz a devredince tüm planlar alt üst oldu..
Diyor ki.. Erbakan hoca ak partiye laf ederek birşeyler kapmaya çalışıyor..
Cevaben: Ak parti Hocanın talebelerinin kurduğu bir parti... Hoca her fırsatta onları bir evlat gibi bir kardeş gibi sevdiğini söyler.. Yanlış bulduğu icraatları ise eleştirir.. Ve ek olarak unutmayın ki hoca, onlar artık milli görüşcü değil derken, Tayyip, artık milli görüşcü değiliz derken herşey planlı oynanan bir oyundur.. Hiç bir açık kapı kalmamalıdır..
Bazı şeyler için..
Sadece iyi olmak yetmiyor.. Plan kurmak ve sistemli bir şekilde işletmek gerekiyor.. Tıpkı siyonistler gibi..
Ne diyor " KÜFRÜN SİLAHI İLE SİLAHLANIN "
Ne yapıyoruz, Bize karşı siyaset ve politik oyunlar oynayan siyonizme karşı bizde siyasi ve politik oyunlar oynuyoruz..
Herkes rahat olsun, Ak parti ve Saadet kardeş partilerdir. Herşeyin bir amacı vardır.. Güzel günler çok yakındır.....
VESSELAM :saygılar:
Ertuğrul ÖZGÜL
05-17-2009, 19:49
Diyor ki.. Erbakan hoca, 40 50 yıldır siyasette ve ergenokonu bilmiyor olaya bakarmısınız.?
Cevaben..: Hocam ın yaptıgı yorumu tam dinleseydin öyle değil de, Yargıya intikal etmiş bir konu ve bu konu hakkında konusmak ancak yargının işine çomak sokar ve yavaşlatır demek Olduğunu anlardın..
Diyor ki.. Siz ve hocanız 28 şubatta neden dik durmadınız.. Eğilip büküldünüz..
Cevaben: Darbe 28 şubatta oldu, ancak bizim hükümetten indiğimiz tarih haziran ayı idi.. Bu bir kere 28 şubatta eğilip bükülmediğimize işarettir ki, neden haziranda indiniz dersen;
İktidarda dyp ile koalisyonla duruyordur ve tehditler sonucu istifa eden dyp lilerin yüzünden İktidar çogunlugu haziran ayında kaybedildi.. Bunun sonucunda Erbakan hocam, çok akıllıca bir hareketle Tansu çillere vekaleten basbakanlıgı bırakıp ( yeni hükümet kurmayı tansu çillere önerip ) 6 ay sonra erken secime gidip daha büyük bir çogunlukla iktidara gelmeyi denedi.. Ancak Hükümeti Tansu Çillere bırakması gereken Süleyman Demirel, Mesut Yılmaz a devredince tüm planlar alt üst oldu..
Diyor ki.. Erbakan hoca ak partiye laf ederek birşeyler kapmaya çalışıyor..
Cevaben: Ak parti Hocanın talebelerinin kurduğu bir parti... Hoca her fırsatta onları bir evlat gibi bir kardeş gibi sevdiğini söyler.. Yanlış bulduğu icraatları ise eleştirir.. Ve ek olarak unutmayın ki hoca, onlar artık milli görüşcü değil derken, Tayyip, artık milli görüşcü değiliz derken herşey planlı oynanan bir oyundur.. Hiç bir açık kapı kalmamalıdır..
Bazı şeyler için..
Sadece iyi olmak yetmiyor.. Plan kurmak ve sistemli bir şekilde işletmek gerekiyor.. Tıpkı siyonistler gibi..
Ne diyor " KÜFRÜN SİLAHI İLE SİLAHLANIN "
Ne yapıyoruz, Bize karşı siyaset ve politik oyunlar oynayan siyonizme karşı bizde siyasi ve politik oyunlar oynuyoruz..
Herkes rahat olsun, Ak parti ve Saadet kardeş partilerdir. Herşeyin bir amacı vardır.. Güzel günler çok yakındır.....
VESSELAM :saygılar:
Ben sadece o yazı için demedimki daha önceki röpörtajlarından birinde yargıyı katmadan ergenekon hakkında bir bilgim yok ne olduğunu bilmiyorum dedi...
28 şubata gelince ben hükümetten düştüğünüzde eğildiniz büküldünüz demedim ki 28 şubat kararlarını onaylayıp uygularken eğilip büküldünüz BÇG nun kararlarına uydunuz ve üstüne üstük erbakanınız askerle aynı görüşteyiz diye açıklamalar yaptı ya genel kurmay ne dedi cevaben erbakana....(araştır BUL)
daha örnekleri çoğalta biliriz ama şunu söyleyim ki dik durmak iktidarda olmakla olmuyor 28 şubatta en dik duran parti BBPydi muhsin yazıcı oğlunun açıklamalarına bak o dönemde birde erbakanınkilere olurmu kardeşim.....
Başbakanlığı bırakıp tansu çillere verip erken seçimi düşünmesi yerine direk halka dönebilirdi...tamam o yaptığıda güzel bişeydi yaptığınız doğrularda var biz sizin partiniz gibi değiliz takdirde ederiz ama hataları çoğunluktaydı susurluğa fasafiso demesi lamba eylemine tamtam dansı demesi ve yaptığı bazı açıklamalar ilh...
senin hacayın talebeleri olduğu doğrudur ama yalnızca onun talebeleri değil bunuda bil yalnızca hocalarından birisi erbakan BENCE şimdiki ak partinin temelini oluşturan kişi MTTD nin kurucusu NFKdir...
haaa ak partiye laf atmasına gelince senin hacan nasıl bir kişiki sevgisini hocasına "şerfsiz" diyerek belli ediyor bizens uşağı diyor ilh.... çokca sayıla bilir ha sen şimdi ne zaman şerefsiz dedi dersin unutkanlığınız tutar böyle şeylerde hani başbakanımız attan düşmüştüde senin hocan at ne kadar şerefliymişki üstündekinin ne olduğunu bildi ve attı demişti....
Kardeşliği kabul etmeyen biz değiliz biz her zaman diyoruz ama Ak parti milleti dinden soğutuyor diyen erbakanın kızı ak partiye abdnin oyuncağı kuklası diyen senin partin ve ak partiye olmadık iftireları atan senin partin, ak partiye silivri ak partinin Guantanamosu diyen sizin adayınız, demirel = başbakan diyen sizin partiniz ilh... uzatmayın neyse Dediğim gibi BİZ SİZİ seviyoruz ama tavırlarınızdan anlaşılıyorki pilatonik bir sevgi.....
selametle....
VuralTunc
05-18-2009, 20:55
Ergenekon meselesinde hocanın dediği açık ve nettir bunu başka kanallar başka tarafa çeker bizi ilgilendirmez..
28 Şubatta hiç bir belge imzalanmamıştır.. Bizden sonra hükümete gelen Mesut Yılmaz bu kararları imzalamıştır ve ayrıca birşey hatırlatıyım... Bu 28 şubat maddeleri her hükümetin önüne sunulur.. Mgk kanunları olarak tüm gelen iktidarlar tek tek imzayı basar... Sadece 28 şubattakinin ismi vardır çünkü Sadece bu maddeleri Erbakan hoca imzalamamıştır.. Ve 28 şubat maddeleri diye geçer gider... Anlıcağın Mgk nın hazırladıgı bu belgelere gelen tüm iktidarlar, refah yol hariç imzasını basmıştır.. İnternettede istemediğin kadar bulabilirsin bu Hocanın o maddeleri imzalamadığına dair belgeleri..
Hocam, Bizans evlatları terimini ab için kullanmıştır.. Hükümete ise, bizans cocuklarının makamında imf bilmemnesini imzaladığını söylemiştir.. O gün o konuşmaları baştan sonra dinlemiştim.. Artı Dersen ki cehenneme bilet alma meselesini, Hoca orda cehennemi dünyevi kaos olarak söyledi, fakat bunu Şerefsiz medya, o tarz a çekti..
Üslubumdan Saadet P. li oldugum kadar ak partili oldugumu anlıyabilirsin kardeşim.. Ben sadece yanlışları düzeltmeye çalışıyorum.. Bizim kendi forumumuzdada kendi partidaşlarımın yanlışlarını çokca eleştiririm.. Okumak istersen birgün, BayrakliSaadet dir orada nick im..
Vesselam kardeşim..
Ertuğrul ÖZGÜL
05-18-2009, 21:42
Ergenekon meselesinde hocanın dediği açık ve nettir bunu başka kanallar başka tarafa çeker bizi ilgilendirmez..
28 Şubatta hiç bir belge imzalanmamıştır.. Bizden sonra hükümete gelen Mesut Yılmaz bu kararları imzalamıştır ve ayrıca birşey hatırlatıyım... Bu 28 şubat maddeleri her hükümetin önüne sunulur.. Mgk kanunları olarak tüm gelen iktidarlar tek tek imzayı basar... Sadece 28 şubattakinin ismi vardır çünkü Sadece bu maddeleri Erbakan hoca imzalamamıştır.. Ve 28 şubat maddeleri diye geçer gider... Anlıcağın Mgk nın hazırladıgı bu belgelere gelen tüm iktidarlar, refah yol hariç imzasını basmıştır.. İnternettede istemediğin kadar bulabilirsin bu Hocanın o maddeleri imzalamadığına dair belgeleri..
Hocam, Bizans evlatları terimini ab için kullanmıştır.. Hükümete ise, bizans cocuklarının makamında imf bilmemnesini imzaladığını söylemiştir.. O gün o konuşmaları baştan sonra dinlemiştim.. Artı Dersen ki cehenneme bilet alma meselesini, Hoca orda cehennemi dünyevi kaos olarak söyledi, fakat bunu Şerefsiz medya, o tarz a çekti..
Üslubumdan Saadet P. li oldugum kadar ak partili oldugumu anlıyabilirsin kardeşim.. Ben sadece yanlışları düzeltmeye çalışıyorum.. Bizim kendi forumumuzdada kendi partidaşlarımın yanlışlarını çokca eleştiririm.. Okumak istersen birgün, BayrakliSaadet dir orada nick im..
Vesselam kardeşim..
Ergenekon meselesini bir kanaldan izlemiş olsam sana hak verirdim ama röpörtajını okudum ve röpörtaj zamana aitti yani kaynak sağlam okuduğum yazıda bilmiyorum diyordu......
Tüm iktidarlar imzayı basar demişsin ondan önceki gelen iktidarlar beni ilgilendirmez beni ilgilendiren islam en çok darbei vuran zamandır ve bu sizin zamanınızda gerçekleşti imzayı atmadı diyor peki o zaman niye uygulamaya konuldu sen demiştin haziranda hükümet istifa etti diye o süre bazında imzasız nasıl uygulama yapıldı ve işin ters tarafı sadece siz imzalanmadı diyorsunuz ve geçerli bir belge hiç göremedim 28 şubat konusunda Şamil tayyarı okumanızı tavsiye ederim....
Hocanızın deiklerine gelince cennetmiş cehennemmiş haklısın belkide yanlış anlaşılması istenmiştir orasını ben bilmem ama bir değil iki değil kaç sefer oldu bu ifitralar hakaretler peki şerefsiz demesine ne diyeceksin hadi bizansta kıvırıyorsunuz cehennemdede ya o at mevzuunda? Ben Ak partinin ilk seçime girdiği sırada konyadaydım ve arkadaşlarla erbakanın mitingine gitiim daha o zamandan bile o kadar hakaret ettiki o mitingden sonra oy oranınız baya düşmüş %olarak biliyordum ama hatırımda kalmadı şimdi.
yani bir olur tamam iki olur tamam hadi üç olsun bu nasıl sevgiymiş(!) be kardeşim sınır tanımıyor.......
VuralTunc
05-18-2009, 22:19
Kardeşim kimse Peygamber değil.. Hoca nında elbet yanlışları vardır.. Bazen çok kızadabilir.. 40 yıllık bir davanın milyonlarca gönüldaşını hocanın elinden aldılar.. Davanın içini boşalttılar.. Hocanın yarım asırlık emekleri çöpe gitmiş oldu.. Belki bunu o istedi belki şuana kadar herşey planlı o hakaretlerde dahil.. Ama öbür ihtimal olarak gerçekden onları demisse bile emin olun bir babanın evlada kızması gibidir..
Biz ne kadar ayrı gayrı dursakda şurada, 10 yıla kalmaz tekrar birlikte olacagız.. Belki saadette belki akpartide belkide yeni bir parti kurup..
Ama ilalebet bu gayrılık sürmücek, Tekrar bir araya geliceğiz.. Birbirimizi kırmamamız gerek.. Hem biz hem siz.. Eskiler eskide kaldı.. Herkes hata yapabilir bundan sonrası için kullanılması gereken üslub ise kardeş siyasetidir..
Ertuğrul ÖZGÜL
05-18-2009, 22:38
Kardeşim kimse Peygamber değil.. Hoca nında elbet yanlışları vardır.. Bazen çok kızadabilir.. 40 yıllık bir davanın milyonlarca gönüldaşını hocanın elinden aldılar.. Davanın içini boşalttılar.. Hocanın yarım asırlık emekleri çöpe gitmiş oldu.. Belki bunu o istedi belki şuana kadar herşey planlı o hakaretlerde dahil.. Ama öbür ihtimal olarak gerçekden onları demisse bile emin olun bir babanın evlada kızması gibidir..
Biz ne kadar ayrı gayrı dursakda şurada, 10 yıla kalmaz tekrar birlikte olacagız.. Belki saadette belki akpartide belkide yeni bir parti kurup..
Ama ilalebet bu gayrılık sürmücek, Tekrar bir araya geliceğiz.. Birbirimizi kırmamamız gerek.. Hem biz hem siz.. Eskiler eskide kaldı.. Herkes hata yapabilir bundan sonrası için kullanılması gereken üslub ise kardeş siyasetidir..
Bizde onu diyoruz peygamber değil bu adam hata yaptı kabul edin diyoruz ama İSTİSNALAR hariç anlayan yok.....
hcanın yarım asırlık emeği çöpe gitti diyorsun emek vermesinin amacı neydi ? bu ülke demi o zaman niye bu ülke şaha kalkmaya hazırlanırken düşmesi için elinden geleni yapıyor.....
Bizim ayrılmamızdaki sebep neydi? o sebep var oldukça birleşebilceğimizi sanmıyorum.....
Haa aklıma gelmişken bi guantanamo meselesi var onunla ilgili görüşlerinizi almayı isterim....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.