Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk siyasetindeki tıkanmadan ilginç ve komik çıkış önerileriniz?
Benide_Kapatın
04-02-2008, 01:12
[b]Babayasa Mahkemesi CHP genel merkezine taşınsın !
Yaşlı CHP li büyüklerimizde CHP-Babayasa Mahkemesi arasında mekik dokumaktan kurtulsun
Zahmet olmaya başladı artık,
Benide_Kapatın
04-02-2008, 01:15
Deniz Baykal, Kemal Anadol ve Mustafa Özyürek 'e Babayasa Mahkemesinin bahçesinde gecekondu yapma izni verilsin?;)
Benide_Kapatın
04-02-2008, 12:53
Siyasete soyunup da seçilmeyenler bir daha giyinmesin. Çıplak kalsınlar. :D
ENGİNEER
04-02-2008, 13:25
Süleyman Demirel THY'de görevli olsun...
Böylece yurt dışına gönderilmesi gerektiğini düşündüklerini daha çabuk yollayabilir...
Benide_Kapatın
04-02-2008, 14:05
"uzlaşma aranmalıdır" ne demektir, anaysada yeri varmıdır? varsa nerededir? sadece Deniz Bayka'ın olurunu almak uzlaşma sayılır mı? en büyük uzlaşma, halkın uzlaşması olacaksa, referandum uzlaşmanın babası sayılmaz mı?
laikler fransaya şeriatçılar arabistana gitsin
Hüdaverdi
04-02-2008, 15:38
Türkiye cumhuriyetinin adı muz cumhuriyeti olarak değiştiirlsin.
Benide_Kapatın
04-03-2008, 01:05
Aysun Kayacı yerel seçimlerde CHP ye kayıt olsun!
Kendisini bir köyün muhtarlığına aday göstersin!
Sloganı da şu olsun;
"Hepimiz Çobanız, Hepimiz Köylüyüz" !
:D :D
Anayasa mahkemesi üyeleri ayni zamanda otomatikmen chp mkyk üyesi olsun ki iletisim eksikligi olmasin..
Yargitay Bassavcisina ip genel merkezinde oda ayarlansin ki daha iyi belge toplayabilsin..
Cumhurbaskanini aysun kayaci gibi mankenler arasinda yapilan oylamayla secilsin ki ülkemiz muassir medeniyet seviyesine ulassin..
Deniz Baykal onursal anayasa baskani olarak belirlenmelidir...
Benide_Kapatın
04-03-2008, 02:02
"AKP'ye kapatılma davası açılmış, ohhhh iyi olmuş. Türkiye 100 yıl geriye gideceğine, 20 yıl geriye gitsin daha iyi."
diyenlere inat 20 yıl değil,100 yıl değil 2000 yıl geriye gidelim,
Müslümanlardan tiksinenler için iyi bir çözüm,
Müslümanlık buharlaşıp yok olsun. İlerici bir hamle olur.
Ekonomiye de bişeycik olmaz,
O tarihte zaten para hayatımıza çok yerleşmemiştir vetakas usulü ticaret yapılıyodur......
:D
Diyanet isleri baskanligi deniz baykala baglansin..
Kanaltürk devlet tv si, cumhuriyet resmi gazete yerine gecsin..
Ilhan Selcugun nallari dikmemesi icin tibbin son imkanlari kullanilsin...
Ak parti yüzde 99 oyda alsa ama karsinizda yüzde 1 var denilerek demokratik! tepki verilsin..
Tuncay Özkan a devlet üstün hizmet madalyasi verilsin..
oturanboğa
04-03-2008, 21:35
PARTİLER KAPANSIN,,MEMATİ ÖLSÜN ;D
Benide_Kapatın
04-03-2008, 21:55
cCcHP yada M(C)HP parti başkanlarının isimleri şu şekilde değiştirilsin;
Deniz Bahçeli (DB), Devlet Baykal(DB)
:D :D
en kısa zamanda seçimlere gitmek... 8)
ilk seçimleri sabırsızlıkla bekliyorum ;)
çünkü böyle bir başlığa gerek kalmayacak inş. tüm tıkanıklıklar giderilecak by TÜRK HALKI NE MARSLI NE UZAYLI.. :-*
Benide_Kapatın
04-03-2008, 22:56
Anayasa Mahkemesi Milano’yu kapatsın EXPO 2015 İzmir’in olsun 8)
kurtlar vadisinde gösterildiği üzere derin devletin içine melek gibi polat alemdarlar girsin..(pek komik olmadı ama dizinin etkisi napalım)
Benide_Kapatın
04-05-2008, 15:06
Aysun Kayacı 'ya , 19. yy da tartışılmış ve bitmiş konularla alakalı (demokrasi ve yönetim şekilleri vb.) kitapları okuma cezası verilsin. !
Yada kendisi 19. yy a ışınlansın.
Benide_Kapatın
04-08-2008, 02:30
Deniz Baykal istifa etsin,
Artık istifa etsede CHP ye oy kazandıramayacağı kesinleşmiştir :)
romakudüs
04-08-2008, 13:23
deniz baykal rodosa kadar yüzsün rodostanda türkiyeye kadar bidaha yüzsün bunu başarırsa yargıtay kararıyla lüzumsuz işlerden sorumlu devlet bakanlığına getirilsin(belki makam sevgisini bastırır)
Benide_Kapatın
04-09-2008, 01:50
Anayasa mahkemesi binasını gözüm kapalı bulurum!!!
"Deniz Baykal"
CHP genel başkanının bu iddialı açıklaması dikkate alınmalı, en kısa zamanda kendisinin gözleri bağlanıp Ankara sokaklarına bırakılmalı,
:D
taşlar bağlansın köpekler serbest bırakılsın.. babam anlatmıştı:
nasrettin hoca bir gün başka bir köye gider. köpekler üstüne saldırır.. yerden bir taş almak ister ama taş toprağa saplanmıştır bi türlü yerden kaldıramaz.. bir tane daha.. yine gelmez taş.. bir tane daha.. bir türlü taş alamaz..
"ne garip köy" demiş hoca.. "taşları bağlamışlar köpekleri salıvermişler"
_Yeniden_
04-11-2008, 00:38
Aysun Kayacı çoban, çobanlarımız Aysun Kayacı olsun...
Rolleri değişsinler de sarışın manken anlasın anyayı konyayı...
Güney Kıbrıs işgal edilsin, Beyaz Türkler güney kıbrısa sürülsün, orda Beyaz Türk Cumhuriyetini kursunlar,
Baykal yeni Cumhuriyetin Diyanet İşleri Başkanı olsun. Aysun Kayacı başbakan olsun. Anayasa Mahkemesi Cumhurbaşkanlığı makamı olsun.
Ülkemizdeki tüm mason teşkilatları kapatılsın, tüm organizasyonlar Beyaz Türk Cumhuriyetine taşınsın. :D
ümitsinan
04-22-2008, 20:08
ARKADAŞLAR HER FIRSATTA AMERİKAN EMPERYALİZMİNDEN DEM VURAN VE İKTİDARI AMERİKAN İŞBİRLİKÇİSİ OLMAKLA SUÇLAYAN KİM? TABİİKİ İLHAN SELÇUK.ŞUAN KENDİSİ NERDE AMERİKAN HASTANESİNDE...ANLADINIZ SİZ ONU.
Benide_Kapatın
04-27-2008, 00:07
Deniz Baykal'a muhalefetin dinazoru ünvanı verilsin,
Sonrada kendisi 10 Milyon yıl geriye ışınlansın, o çağda daha başarılı olur sanırsam.. :)
irfanleyin
05-14-2008, 04:49
chp genel merkezi rodos'a taşinsın
[list] rodos'feribot seferi başlasın
chp genel merkezi rodos'a taşinsın
rodos'feribot seferi başlasın
Gerek yok yüzerek gelir giderler :)
Supraliminal
07-03-2008, 15:47
chp bir daha açılmamak üzere içindekilerle birlikte kapatılsın. türkiye huzura kavuşsun
ak_Abdullah
07-04-2008, 01:18
CHP(uygun olmayan kısım değiştirilmiştir. Yönetim. :)) nin şu an içindeki bütün üyeler bu ülkeden ihrac edilse ve pari tabanı ile bütün üyeleri değişse harbi solcular gelse,memleketini düşünen,insanını düşünen,takoz olmayan, bir parti olsa işte o zaman Türkiye yi asıl kimse tutamaz...
tayyipleyiz
07-04-2008, 01:24
Sevgili kardeşim! :)
CHP yi bende sevmem ama nitelemen -Cehenneme has parti- bir güruh içerisindeki tüm bireyleri kapsadığından; senin imanın adına halel getiricidr. Lütfen birileri gibi niyet okuyuculuğu yapmayalım. Bize yakışan bu değildir. İçlerinde biri bile kurtulacak olsa bize bu sevinç verir.
Lütfen ibareni düzeltirmisin.
Sevgilerimle. :)
Ngereklinsan
07-23-2008, 13:18
CHP yi bende sevmem ama nitelemen -Cehenneme has parti- bir güruh içerisindeki tüm bireyleri kapsadığından; senin imanın adına halel getiricidr. Lütfen birileri gibi niyet okuyuculuğu yapmayalım. Bize yakışan bu değildir. İçlerinde biri bile kurtulacak olsa bize bu sevinç verir.
:-*
Ayrıca arkadaşlar bazı ifadeler önceki zamanlarda oldugu gibi basın tarafından kamuoyuna farklı yansıtılabilir. Lütfen ifadelerinize özen gösterilmesini önemle vurguluyorum arkadaslar
akgençlk
09-08-2008, 16:14
Anayasa mahkemesi ve CHP temelli kapatılsın.. Bakın o zaman Türk siyaseti ve Türkiye Cumhuriyeti 85 yıldır yapamadığı atılımı 10 yılda başaracaktır. :-*
semraxxx
10-20-2008, 00:29
ben bu konuyu alıntı yaptım başka bir sitede
bana şöle bir soru geldi ama cvplıyamadım
yardımcı olursanız sevinirim
türk siyasetinde ne gibi bir tıkanma var...
semraxxx
10-20-2008, 00:31
cvp var mı?
BLaCkRoSe
02-10-2009, 17:46
Teröristler anasınıda alsın gitsinler :D
politikaci
02-19-2009, 17:34
Okullarda başörtüsü yasağını kaldırmak için okullar devletten ayrılsın sadece öğretmenler devlete bağllı olsun(maaş babında)..
İlginç bi öneri olduğu için ekledim,çünkü okullarda bu yasak kalksa ne olur? başörtülü ablalarımız kamuda çalışamayacaksa okul pek manalı olmuyor..Çünkü çalışanlar devlete bağlı maaş almak orunda..
Alptekin Topal
03-25-2009, 18:44
Bir dönem olduğu gibi:Açık Oy , Kapalı Sayım olsun..
Böylece Chp'liler daha kolay hile yapabilir..
İLHAN SELÇUK DİYANET İŞLERİ BAKANI YAPILSIN
AKkaramanim
10-30-2010, 22:29
Kilicdaroglu ÖNDERine sormadan konusmasin....
Ah be abim nasıl özledim seni...
akgenç44
02-11-2011, 02:06
türkiyedeki beyaz balonlara; müjdat gezen uğur dündar yılmaz özdil levent kırcaya espri yasağı getirilsin :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.